CONVORBIRI EXHAUSTIVE. Partea 1

(vaccinarea obligatorie; Romȃnia sub asediul Ocultei; trădarea ca modus operandi)

Prezint mai jos un dialog ȋntre 2 prieteni ce ȋncearca să “cartografieze” ȋntr-o manieră cȃt mai accesibilă evenimentele actuale din Romȃnia și nu numai. Pentru a le proteja identitatea, le-am oferit 2 pseudonime simple: primul e ȊNTREBĂTOR, iar al 2-lea e RĂSPUNZATOR, după cum urmează:adev

“ȊNTREBĂTOR: Reflectam zilele acestea la manifestaţiile din București și din toată ţara cu privire la legea vaccinării obligatorii, și aflȃnd că din pricina vaccinurilor se poate muri, existȃnd nenumarate cazuri ȋn acest sens, mi-am pus ȋntrebarea “Oare aceste vaccinuri sunt concepute de către producători ȋn mod deliberat pentru a decima populaţia, pentru a se forma o generaţie cu un sistem imunitar slăbit și dependent de celelalte medicamente?

Sau altfel spus:

Ȋ1: Cum de ocultiștii (membrii Ocultei mondiale) nu au milă nici măcar de copii, de nou-născuţi, de vreme ce aceste vaccinuri ucigașe destinate depopulării sunt injectate ȋn ei?

RĂSPUNZATOR1: Ȋn primul rȃnd trebuie să știi că diavolul e urȃtor de oameni. El nu are milă de nimeni și e capabil de orice răutate. Spui că de ce nu au milă ocultiștii nici măcar de nou-născuţi?!

Știm cu toţii că Ordinul iezuit (Asasinii Vaticanului) dirijează prin intermediul organizaţiilor secrete aproape toate corporaţiile din lume, inclusiv pe cele farmaceutice, și de-asemenea, mai știm că aceste corporaţii forţează guvernele pentru a vota legea vaccinării obligatorii.

Astfel, nu trebuie să ne surprindă că nu au milă de bieţii copilași, pentru că ȋn jurămȃntul iezuit se spune că (juramant iezuit) “…nu voi cruţa pe nimeni, indiferent de religie, VÂRSTĂ, sex, etc…”, adică pentru ei nu contează vȃrsta, ci contează să-și ducă la ȋndeplinire planul de control total și diabolic al ȋntregii lumi.

Iar ca să controleze toată lumea au nevoie să o depopuleze ȋn prealabil, iar vaccinarea e doar una din nenumăratele metode de reducere a populaţiei. (depopularea lumii)

Ȋ2: Și de ce vor ocultiștii o lume depopulată?

R2: Repet, scopul principal este CONTROLUL. Ei (iezuiţii) vor să controleze toată lumea și toate aspectele importante legate de aceasta, depopularea e doar o etapă. Vor să-și exercite controlul total asupra tuturor statelor, pentru a preda apoi ȋntreaga lor putere șefului viitorului Guvern Mondial, care va fi antihristul ȋnsuși (diavolul ȋn persoană). Despre planurile lor de reducere drastică a populaţiei se stipulează clar ȋn pietrele din Guidestones (Mesajul depopularii).

Ȋ3: Mulţi oameni habar n-au că există acele pietre și că acestea reprezintă scopul conducătorilor acestei lumi…

R3: Așa este, și tocmai din pricina asta trebuie să fim oameni de atitudine, să fim cetăţeni activi, informaţi, curajoși, nu simpli contribuabili obedienţi oricăror legi și abuzuri. Sau, ȋn sens spiritual, trebuie să fim “trup viu al Bisericii”, nu trup mort!

Avem nevoie de o democraţie directă ȋn care voinţa populară să conteze! Dar cum sa fie romȃnii informaţi, cȃnd canalele media sunt corupte, cȃnd cei ce trebuie sa atragă atenţia asupra derapajelor celor mari sunt de fapt complici?

Cum să știe romȃnul de existenţa dușmanilor ţării, cȃnd nimeni nu-i numește? Răul trebuie numit, trebuie identificat și apoi acţionat ȋn consecinţă, adică ȋndepărtat!

Cum să fim informaţi cȃnd preoţii, doctorii, dascălii se tem să nu-și piardă postul?

Nu vezi că toată lumea știe de frică pe cineva? (Theodor Roosevelt: “In spatele guvernului la vedere troneaza un guvern invizibil care nu este credincios poporului si nici raspunzator fata de popor. A distruge acest guvern invizibil, alianta fara Dumnezeu intre afaceri corupte si politica marsava, este datoria sefului statului.)

Fiecare se teme de ziua de mȃine, fiecare a văzut ce abuzuri se practică ȋn ţara asta, și nimeni nu-și mai asumă rolul de lider de opinie, dar nu orice lider, ci un lider care să se pună cu adevărat ȋn slujba Adevărului de credinţă și de ţară, NU să fie acoperit, șantajabil, manipulabil, sau care să reprezinte interesele nu stiu cărui stat, corporaţie sau cabală de crimă organizată!

Pe scurt, oamenii nu sunt informaţi, sau ȋn sens spiritual, nu sunt catehizaţi!

I4: Cum adică nu sunt informaţi, nu sunt atȃtea canale de informare?

R4: Ba sunt, dar ce te faci cȃnd toate sunt cumpărate, cenzurate, etc?

Și ȋţi dau un singur exemplu, ca să ȋţi dai seama dacă presa este obedientă sau nu intereselor Big Pharma:

La TV nu se prezintă niciodata ȋn integralitate cazurile grave de afecţiuni datorate vaccinării: moarte, ADHD, encefalite, paralizii, și lista e lungă de tot. Nu se prezintă cuantumul despăgubirilor plătite de aceste corporaţii către familiile copiilor morţi sau rămași cu afecţiuni din cauza vaccinării.(despagubiri efecte adverse vaccinare) Niciodată nu apar numele corporaţiilor implicate, ci se vorbește numai laudativ la adresa vaccinarii. Mao Zedong a spus că “o minciună repetată de 100 de ori, devine adevăr”. Și tot din cauza presei aservite oamenii nu știu că nu există răspundere de niciun fel din partea corporaţiilor ȋn cazul unor asemenea nenorociri cauzate de efectele secundare ale vaccinării.

Iar ei vor acum să existe obligativitate, vor să ne injecteze cu vaccinuri care nu numai ca prezintă riscuri uriașe cu privire la sănătatea celui vaccinat, dar exista și certitudinea nocivităţii lor dată de nenumăratele cazuri de pe ȋntreg pamȃntul cu privire la daunele pe care le-au provocat.

Ȋ5: Și ce să facem, dacă ȋn cele din urmă se va vota această lege abominabilă?

R5: Dacă se va vota această lege criminală pentru neamul romȃnesc, vom ieși milioane de oameni ȋn stradă pentru a denunţa ȋntregul lor sistem corporato-fascist! Vrem transparenţă, nu obedienţă! Că doar romȃnii nu ies ȋn stradă doar cȃnd sunt manipulaţi de reţeaua Soroș, ci ies ȋn stradă și cȃnd le sunt afectate cele mai primare drepturi, cum este dreptul la sănătate și liberă alegere!

Mă uitam pe youtube la dezbaterile de la Ministerul Sănătăţii dintre membrii Comisiei de Sănătate Publică și membrii societăţii civile (lideri ai asociaţilor ce se opun vehement legii obligativităţii vaccinării) și era ceva de genu’ Dialogul surzilor.

Adica membrii societăţii civile ȋși expuneau punctul de vedere argumentat, iar reprezentanţii Ministerului NEsănătăţii spuneau ceva de genu’ “următorul!”, “aţi terminat?”, “mai aveti ceva de adăugat?

Oamenii spuneau că “se moare din cauza vaccinării”, că “există dovezi irefutabile cu privire la rolul vaccinurilor privind depopularea mondială”, iar cei din minister nu puteau să spună decȃt clișee de genu’ “vaccinurile sunt pentru siguranţa naţională”, “vaccinurile salvează vieti”, etc.

De aici reiese că cei din minister au ordin clar să implementeze această lege!

La nivel ȋnalt funcţioneaza reguli dure, multe dintre acestea fiind necunoscute publicului larg.

Ȋ6: Ce fel de reguli?

R6: Șantaj, presiuni de orice natură, cumpărare de influenţă, ameninţări, trădare de ţară, control mental, etc.

Crezi că cei ce vor sa implementeze aceste legi cu “vaccinarea obligatorie” ȋn toată Europa, funcţioneaza ȋntr-un mod simplist?

Nu, ei fac ceea ce fac ȋntr-un mod conspirativ, acţionează cu premeditare! Adică prin intermediul serviciilor “romȃnești” de informaţii au grijă să-și plaseze ȋn punctele cheie oameni obedienţi intereselor străine.

Dacă vede un romȃn adevărat (de bună credinţă) numele factorilor de decizie din sferele importante din Romania, se ȋngrozește! Pe bună dreptate, cred că am devenit o colonie! Iată doar o mică parte din pseudo-patrioţii noștri:

Președinte – Iohannis; șef SRI – Helvig; membru influent ȋn Ministerul Sănătăţii – Arafat; șefă DNA – Kovesi; fost Ministru al Sănătăţii – Cseke Attila.

Aștia sunt orice, numai iubitori de ţară și neam nu sunt. Ei sunt ceva de genu’ “lupu’ paznic la oi!”.

Și ca să nu uit de poate cel mai important instrument al Ocultei din Romȃnia, trebuie să știi că P.F. Patriarh Daniel, chiar dacă are nume romȃnesc, și pare prin funcţia pe care o are că e ortodox, el de fapt face parte din problemă. (Daniel apostatul)

El nu e ortodox, el are pregătire protestantă și catolică (daniel = protestant si catolic), este adept al ideilor ecumeniste, al globalizării, proces ce vrea să ne dezrădăcineze de valorile Ortodoxiei. Prin prezenţa B.O.R. ȋn Consiliul Mondial al “bisericilor” și prin implementarea hotărȃrilor “sinodului” din Creta se pune baza implementării religiei antihristului, a unei religii masonice de tip new-age.

Ȋ7: Oamenii sunt complet neinformaţi ȋn legătură cu aceste chestiuni de o importanţă capitală.

R7: Așa e; ce potenţial are biserica de a informa poporul, de a-i catehiza cu privire la pericolele ce ne pasc, de a ne feri de cursele antihriștilor din ziua de azi?! Și totuși, această informare nu există.

Ba din contră, dacă nu mă ȋnșel, Patriarhia a emis un comunicat prin care se declară de acord cu vaccinarea obligatorie. Vezi de ce spun că Daniel e parte din problemă?!

Păi cum să spună adevărul preoţii prin parohii, cȃnd ȋn BOR, de ani buni, s-a instaurat o dictatură? Preoţii se află sub teroarea pierderii postului, a caterisirii, a colectarii de bani, etc. (BOR = afacere).

Oculta știe ce potenţial au preoţii din Romȃnia, și de aceea a căutat să-i compromită, să-i monitorizeze, și la nevoie, să anihileze din timp orice tentativă de “nesupunere”.

Ȋ8: Dar ca să facă Oculta această monitorizare a tuturor oamenilor care ar putea spune adevărul, care ar putea informa poporul, ar avea nevoie de foarte mulţi oameni de filaj, monitorizare, etc…

R8: Păi de ce crezi că avem 9 servicii secrete? De ce crezi că avem cei mai mulţi ofiţeri din Europa raportat la nr total de cetăţeni din Romȃnia? De ce crezi că bugetele serviciilor se măresc de la an la an? De ce crezi că nr total de ofiţeri din prezent este de 8 ori mai mare decȃt cel de pe vremea fostei Securităţi?

Tocmai pentru a ȋnăbuși din fașă orice reacţie civică.

Oculta se teme foarte mult de potenţialul Romȃniei și de aceea ne luptă prin tot felul de metode. De aceea suntem munciţi cu acest război de tip hibrid (pe toate planurile):

-ȋndatorare; -boli și dependenţe de medicamente; -anularea valorilor Ortodoxiei; -distrugerea ȋnvăţămȃntului; -coruperea și schimbarea minţii tinerilor; -exodul tinerilor; -penetrarea societăţii civile cu ONG-uri soroșiste; -menţinerea unei puteri de cumpărare reduse comparativ cu celelalte state UE, deși suntem membri de 10 ani, etc.

De aceea toate ţările lumii au datorie publică către structurile private ale Ocultei (Federal Reserve, FMI, BERD, BM, etc), tocmai pentru a exercita presiuni economice, și a-și impune agenda lor diabolică…

Ȋ9: Ca să nu-și permită nicio ţară să fie liberă…

R9: Exact. Că atunci cȃnd ești liber, cauţi și adevărul, iar Adevărul trebuie să ne apropie de divinitate, nu să ne apropie doar de materie și de carnal. Doar oamenii liberi fac voia Lui Dumnezeu. Adică avȃnd conștiinţa liberă, ȋși permit să audă și glasul Lui Dumnezeu din ei și să ȋnflorească (prospere) astfel un stat.

Știi ce se ȋntȃmplă cu un stat dacă nu are datorie publică?! Are soarta Romȃniei din ’89, soarta Irakului din 2003, soarta Libiei din 2011, adică este supusă unei lovituri de stat nemiloase pe care mai apoi Oculta ȋși permite prin media să o “cosmetizeze” ca fiind “necesară”, ca fiind “revoluţie” pentru a primi democraţia…

Iezuiţii de care ȋţi spuneam mai devreme nu pot fi liberi niciodată, ei sunt prizonieri de conștiinţă, sunt vȃnduti lui Lucifer. Uităte-te la jurămȃntul lor! E ȋnfricoșător. Apoi uita-te la faptele lor! La crimele lor. (iezuitii luciferieni).

Și cȃnd te gȃndesti că ăștia fac politicile la nivel global, ȋţi dai seama către ce ne ȋndreptăm?

Ȋ10: Către “Evul Mediu”, varianta hi-tech, varianta “sclavie adorată de sclavi!”. Numai ei au doctrina implementării forţate a anumitor legi, practici, “credinţe”, etc.

Pentru că ei sunt adoratori ai satanei (faptele iezuite), pentru că “fiara silește”, pentru că predecesorii lor au pus ȋn practică “sfȃnta Inchiziţie”, etc

R10: Prin urmare, ca să fim mai expliciţi la protestele faţă de legea vaccinării obligatorii, vom avea pancarte cu următorul mesaj:

              “IATĂ, A DEVENIT LEGALĂ

                 INCHIZIȚIA MEDICALĂ!”

Și așa și trebuie să scandăm pentru că orice forma de obligativitate sociala e o inchiziţie, de aici reieșind și identitatea promotorilor de facto ai acestei legi criminale.

Ȋ11: Dar de ce nu au dat ȋnainte aceasta lege cu obligativitatea?

R11: Ei nu ar fi ȋncercat să o dea nici acum, ȋnsă văzȃnd că oamenii se trezesc din uriașa manipulare gen “vaccinurile salvează vieţi”, au decis să impună organizaţiilor internaţionale (OMS) să “recomande” obligativitatea vaccinării. Și nu numai ȋn Romȃnia, ci ȋn ȋntreaga Europă. Au observat că oamenii nu se mai lasă prostiţi cu asemenea mascarade de PR.

Au fost prinși trișȃnd, și romȃnii nu uită asemenea grozăvii; chiar cred acești oculţi că un romȃn, chiar parţial informat, nu s-ar putea ȋntreba de unul singur:

“Cum să se gȃndeasca OMS la sănătatea noastră:

-cȃnd ei sunt fondatorii programului Codex Alimentarius?

-cȃnd sunt aprobate tot felul de alimente chimizate, sintetice?,

-cȃnd la nivel internaţional se duce o politică fără precedent de depopulare masivă?,

-cȃnd se șpreiază cu acele chemtrails (dȃre de avion) pline de metale rare?,

-cȃnd se cenzurează pe media centrală efectele reale ale vaccinurilor?,

-cȃnd se cenzurează studiile știinţifice ce atestă că vaccinurile conţin materiale radioactive?”,

și astfel să ajungă la concluzia că această lege este un act de genocid? Și un genocid nu numai la adresa Romȃniei, ci și la adresa ȋntregii Europe.

Ȋ12: Oamenii ȋncep să se trezească, oamenii ȋnţeleg că LIBERTATEA ESTE O LUPTĂ, și dacă nu ne luptăm pentru idealurile noastre, merităm “roadele” ignoranţei noastre! Cred ca aceasta e cea mai mare problemă a neamului acestuia, și anume ignoranţa. S-a obișnuit romȃnul să se lase manipulat de televizor, să nu aibă nicio parere, sau dacă are, să nu și-o exprime, să nu aibă gȃndire critică, analitică, și să ȋși schimbe viaţa și acţiunile pe baza aflării adevărului…

R12: Albert Einstein spunea că “răul nu poate triumfa decȃt dacă binele alege să nu facă nimic”, așa că e bine să ieșim ȋn stradă, e bine să le arătăm tuturor sataniștilor că “noi suntem romȃni, și noi suntem aici pe veci stăpȃni!”, și că nu cedăm!

Ȋ13: Așadar, această lege va fi votată dacă oamenii nu se vor revolta…

R13: Eu cred că trebuie să:

-ieșim ȋn stradă cȃt mai mulţi; -să semnăm adeziunile de membrii ai diferitelor asociaţii ce se luptă pe toate fronturile cu această cabal vaccinistă; -să trimitem e-mail-uri tuturor deputaţilor și medicilor și tuturor reprezentanţilor locali importanţi; -să semnăm petiţii;

-să acţionăm ȋn instanţă cu privire la ȋncălcarea drepturilor omului, de ȋncălcare a dreptului de a-mi alege singur actele medicale la care să fiu supus, etc.

Ȋ14: Doar atȃt?

R14: Pentru ȋnceput, da! Ȋntr-un stat poliţienesc așa cum e Romȃnia, ȋntr-o Europă cangrenată de cartelul farmaceutic (carte eveniment despre radacinile UE), nu mai contează voinţa poporului.

Ȋ15: Adică?

R15: De exemplu, ȋn ţară:

-a contat rezultatul referendumului din 2012? Nu;

-a contat rezultatul referendumului de reducere a nr de parlamentari? Nu;

-s-au prezentat dovezile procesului cu privire la ce s-a ȋntȃmplat la Colectiv? Nici măcar nu a ȋnceput procesul, pt că o Anchetă corectă ar aduce opiniei publice concluzii șocante, acelea că am fost victima unui atentat terorist orchestrat din afară. Păstrȃnd proporţiile, a fost un fel de ritual asemănător cu acela ȋn care “ne” executăm președintele ȋn ziua sfȃntă a Crăciunului, iar oamenii se bucură pe străzi și dansează.

Cam aici suntem ȋn ceea ce privește manipularea și influenţa acestor oculţi ȋn Romȃnia, că nici măcar nu a ȋnceput procesul de la Colectiv.

Iar ȋn Europa:

-am votat vre-unul Constituţia UE? Nu;

-am votat vre-unul implicarea ţării ȋn Tratatul de la Lisabona din 2009, ȋn care se vorbește despre “cedarea suveranităţii naţionale”? Nu.

De aceea mă tem că “democraţia = voinţa poporului” nu mai contează.

De aceea trebuie să ne luptăm cu Oculta, pt că nu numai noi suntem miza, ci și urmașii urmașilor noștri. eternitate.jpg

Ȋ16: De aici reiese că Oculta ȋși plănuiește minuţios loviturile…

R16: Da, ȋși recrutează și pregătește oamenii cu mulţi ani ȋnainte de a-și demara planurile propriu-zise. Ceea ce vedem astăzi ȋn Romȃnia este un plan bine pus la punct:

-de la jaful naţional și ȋnstrăinarea resurselor naturale către corporaţii străine, pȃnă la

-distrugerea clasei de mijloc; de la

-nivelarea și relativizarea valorilor și tradiţiilor autentic crestine prin atatea secte si ecumenism, pȃnă la

-defrișările de pădure ce s-au manifestat constant cu ȋnaltul patronaj al tuturor partidelor politice; de la

-inversarea valorilor și a reperelor morale din societatea noastră, pȃna la

-cultivarea sentimentului de rușine că suntem romȃni, plus altele care nu-mi vin acum ȋn minte,

TOATE acestea au fost puse ȋn practică din afara ţării!

Și ca să ȋnţelegem mai bine, ȋţi dau un exemplu foarte actual de ȋnalt funcţionar al statului, care deși e romȃn, are dublă comandă: este vorba despre premierul Mihai Tudose, despre care se știe că este mason ȋn 3 loji externe (Tudose mason).

Ȋ17: Ȋntrebarea care se pune este: de cine va face ascultare? Ȋn interesul cui acţionează?

R17: Păi evident că ȋși respectă jurămȃntul masonic, ȋn care se solicită obedienţă maximă.

Ȋ18: Și atunci el este un trădător, el nu va respecta voinţa poporului, ci ordinele “fraţilor” de lojă;

R18: Doar dacă ne uităm la primele sale declaraţii de la instalarea ca premier, cȃnd a spus că “…părinţii care nu-și vaccinează copii vor fi amendaţi, vor fi decăzuţi din drepturi, etc”(link), și realizezi pe cine slujește. Ȋnţelegi acum de ce am spus că Oculta acţionează cu premeditare?

Ȋ19: Da. Și-a pus omul ei, care să le ducă la ȋndeplinire agenda. Pe de altă parte, Dragnea a declarat public că nu e de acord cu vaccinarea obligatorie (Dragnea anti vaccinare obligatorie), și peste noapte a devenit persona non-grata.

R19: Din această operaţiune de numire a unui premier obedient faţă de interesele corporaţiilor reiese că Oculta are ȋn Romania un sistem puternic ȋn serviciile de informaţii și foarte bine pus la punct. E ceva de genu’ “reţeaua Soroș” din societatea civilă.

Ȋ20: Cum este posibil ca Oculta să aiba sistemul ei atȃt de sincronizat, atȃt de penetrant, atȃt de ȋngrozitor?

R20: Visavis de Ocultă, ȋmi spunea cineva anul trecut că avem de-a face cu o “mașinărie infernală”, cu o “fiară”. Membrii ei au succes deoarece sistemul lor de vȃrf este unul militarizat și presupune ascultare necondiţionată. (Uitaţi-vă la ce a spus marele ȋmpărat Napoleon despre iezuiţi in videoclipurile de mai sus).

De-asemena, ei au succes deoarece jurămȃntul lor presupune pedepse drastice pt dezvăluirea secretelor din interiorul organizaţiei. Ei practică ceea ce se numește Omerta sau legea tăcerii, specifică organizaţiilor de criminalitate organizată.

De aici reiese că aceste grupări oculte acţioneaza ȋn afara legii, că sunt mai presus de lege, și că sunt protejate de ȋnseși esenţa arhitecturală a ceea ce numim noi sistem de putere.

Ȋ21: Adică?

R21: Sistemul de putere este alcătuit din instituţii ale statului, iar dacă la nivel european, și chiar mondial avem de-a face cu o corupţie instituţionalizată, de tip endemic, nu reiese că acesta este conceput după chipul și asemănarea grupărilor de vȃrf, a elitelor?

De cȃte ori nu ai auzit de termenul de “mafie”? Mafia lemnului, mafia autorizaţiilor, mafia cărnii, mafia fierului, mafia diplomelor, etc?

Toate acestea sunt “patronate” (tolerate) de serviciile de informaţii, iar acestea la rȃndul lor, sunt controlate de organizaţiile secrete, iar organizaţiile de către iezuiţi. Știi vorba aceea “toate drumurile duc la Roma”!

Ȋ22: ȋnseamnă ca indiferent de pregătirea sau naţionalitatea liderilor politici, dacă aceștia primesc ordin “de lojă” să ȋntreprindă acţiuni ȋmpotriva propriei lor ţări, atunci aceștia vor trebui să se conformeze!

R22: Așa e! Ce crezi că ȋnseamnă valul de imigranţi? Ai văzut ce pagube au produs, cȃţi oameni au murit, cȃţi copii au fost răniţi și cȃte femei au fost violate! Au fost ample manifestări de stradă chiar ȋn Germania, ȋnsă dacă ordinul de “lojă” este să-ţi distrugi valorile ereditare și culturale din propria ţară, tu trebuie să te conformezi, chiar dacă te numești Angela Merkel!

Ȋ23: Toată această tevatură cu imigranţii, am aflat că are legătura cu Planul contelui Kalergi conceput de ocultiști acum aproximativ 100 de ani…

R23: Exact ce ţi-am spus. Ei acţionează cu premeditare, sistematizat și sincronizat pe tot globul. Au declanșat războiul din Middle East tocmai pentru a declanșa această criză a refugiaţilor, iar pe termen lung se urmărește o denaturare a valorilor și tradiţiilor europene, prin această importare masivă de musulmani. Nu o să vezi niciun lider din ţările mari că se opune ȋn mod oficial acestei “ȋngurgitări” naţionale de musulmani. Nu o să vezi că ȋi denunţă pe adevăraţii conducători ai acelor ţări spunȃnd că “…e mai ușor să oprești războiul ȋn acele ţări musulmane și că aceștia (imigranţii) să rămȃnă unde le e locul, decȃt să ȋi aducem la noi ȋn ţară, comportȃnd atȃtea riscuri și deranj: de a-i plăti, integra, supraveghea ȋn vederea stopării comiterii actelor de terorism, etc”. Uită-te la Iohannis! A dat Bruxelu’ cota de imigranţi pt Romȃnia, el imediat a zis “yes man!”…

Ȋ24: E dificil de luptat cu o asemenea organizaţie care poate declanșa războaie, care poate declanșa crize economice și care poate distruge state ȋntregi sub pretextul luptei contra terorismului.

R24: E greu pentru că ei sunt ȋn spatele “deep state”-ului din fiecare stat propriu-zis, ei vin cu decizii de stat și astfel sunt pe poziţii ȋn această luptă pe toate planurile. Cea mai mare putere ȋntr-un asemena joc este puterea umbrei (a anonimatului), deoarece nu-ţi poţi identifica adversarul. Cȃţi dintre ofiţerii de bine din zona militară sau din zona de intelligence știu că peste Comunitatea Internaţională de informaţii se află gruparea ocultă a iezuiţilor? Foarte puţini știu acest lucru, deși mulţi dintre acești ofiţeri sunt patrioţi, ȋnsa sunt ţinuţi ȋn mod deliberat și ȋn mod constant ȋn dezinformare.

Spuneai că e greu să te lupţi cu această “mașinărie infernală”…

Soluţia e lupta pe toate planurile. Adică să ne facem datoria de creștini, să mărturisim Adevărul ȋn plenitutdinea lui și să nu acceptam compromisul.

Evident că lupta cea adevărată e ȋn conștiinţe pt că un creștin adevărat se luptă mai ȋntȃi cu “ȋncepătoriile” duhurilor necurate ale acestui veac!

Se spune că “să stăm ȋmpotriva diavolului și acesta va pleca de la noi!”.

Ȋ25: De unde provine termenul de “oculta mondiala”?

R25: Această structură planetară este inter-conectată cu toate organizaţiile secrete, cu toate instituţiile internaţionale, cu toate serviciile de intelligence, cu toate corporaţiile, și au penetrat toate statele lumii și toate organizaţiile religioase.

Termenul de “ocultă” vine de la modul lor conspirativ de a acţiona, de la sistemul de mistere, care este esenţa oricărei structuri secrete.

De exemplu, ȋn masonerie se jură ascultare oarbă, adică un membru face ascultare necondiţionată de superiorul său, indiferent de natura ordinului pe care ȋl primește. Pentru el, utilitatea ȋndeplinirii ordinului e un mister, el trebuind doar să-l execute.

Și de aici provine și tirania oricărei asocieri de acest fel, dar și siluirea conștiinţei membrilor săi. Nu vezi, că ȋnseși termenii “secret” (kennedy despre “secret”), “organizaţie secretă”, presupune ceva ocult, ceva ȋntunecat?! Acești oculţi acţionează conspirativ tocmai pt că planurile lor sunt diabolice. Numai diavolul acţioneaza ȋn ȋntuneric, pt că dacă ar acţiona la lumină, s-ar vădi faptele lui care sunt NELEGIUIRE.

De aceea Mȃntuitorul nostru Iisus Hristos ne spune că “Eu sunt Lumina lumii…”, și “nimeni nu vine la Tatăl decȃt prin Fiul”, și ne cere fapte vrednice de lumină, pentru ca noi să arătăm ai cui suntem: fie ai luminii, fie ai ȋntunericului.

Ȋnsă acești iezuiţi, acești oculţi, ai cui sunt?

Ȋ26:…ai diavolului.

R26: Ai cui sunt ei dacă la “slujba” de ȋntronizare a primului papă iezuit al Romei (Jorge Bergoglio = Francisc I), se cȃnta ȋn pseudo-biserica Romei “isus e fiul lui Lucifer”? (papa lucifer)

Ai cui sunt?

Ai cui sunt toţi masonii care jură credinţă “arhitectului acestui veac”?

Răspunsul este simplu, chiar și pentru un copil… oculţii, și toţi cei ce fac ascultare conștientă de ei și de planurile lor diabolice sunt ai lui Lucifer, ai diavolului.

Ȋ27: Ȋnfricoșător, dar totodată aceste informaţii au darul de a ne face să ne trezim din “acvariul” cotidian.

R27: Oamenii trebuie să ȋnveţe din greșelile trecutului, trebuie să denunţe orice formă de inchiziţie, orice forma de obligativitate ȋmpotriva voinţei poporului.

Să nu uităm că prin abuzuri contra naţiunilor au ajuns la putere tot felul de dictatori, iar mai apoi și-au arătat adevărata faţă. Și aici mă refer la Hitler, care a fost finanţat tocmai de gigantul farmaceutic de la acea vreme, IG Farben.

De ce oameni relativ influenţi care au spus adevărul despre vaccinuri sau care s-au opus obligativităţii lor, sunt acum desfiinţaţi de media aservită intereselor farma? Și aici mă refer la primii 2 oameni care ȋmi vin ȋn minte acum, unul din Romȃnia, Dragnea (link), și unul din ȋntreaga lume, Vladimir Putin (putin vaccinuri).

Să nu uităm că “diavolul este politic corect”, el vrea legislaţie favorabilă tocmai ca să dea o mică legitimitate acţiunilor sale diabolice, iar mai apoi să zică “așa e legea”, “e ceva normal”, “sunt norme europene”, “vaccinurile sunt verificate și aprobate”, “totul e legal”, etc.

Să nu uităm că cea mai mare ȋnșelătorie a diavolului este să ȋl facă pe om să creadă că el (diavolul) nu există!

Ȋ28: Adică?

R28: Păi uita-te de ce a fost ȋn stare aceasta Ocultă pe 11 septembrie 2001? Au fabricat un dușman comun (terorismul Islamic) pentru a furniza mai apoi o “soluţie” comună (biometria), cu scopul de a-și duce la ȋndeplinire agenda lor satanică.

Cȃţi dintre oamenii acestei planete știu adevărul despre 9/11? Foarte puţini, și asta din cauza complicităţii mass-mediei.

Ȋ26: Da.

R29: Acest exemplu este elocvent pt a observa obedienţa principalelor trusturi internaţionale de presă faţă de Ocultă, dar nu numai ȋn Romȃnia și ȋn SUA, ci din intreaga lume.

Ȋ30: Asta ȋnseamnă că trăim o sclavie fără precedent, ȋn care există asupritori și victime. Ȋn realitate, sclavia nu a fost niciodată abolită, ci doar s-a transformat, s-a “actualizat”.

R30: Hai să facem următorul exerciţiu: să presupunem că ȋntrebăm pe stradă, la ȋntȃmplare, 100 de persoane, “Care este forma de guvernămȃnt a Romȃniei, sau a SUA, sau al oricarui stat din așa zisa lume civilizată?”, și o să vezi că toţi vor spune că e “Democraţia”, pt că așa au fost obișnuiti să gȃndească, așa au fost spălaţi pe creier.

Așa zisa democraţie contemporană nu mai e democraţie, ci e o forma de sclavie de tip modern, pt că acum nu mai contează voinţa celor mulţi, ci voinţa unui grup foarte mic de oameni ce practică satanolatria.

Ȋ31: Exemplul cu 9/11 ar trebui să arate lumii ȋntregi cum acţionează această cabală, pt că versiunea “oficială” a evenimentelor este o făcătura de genul operaţiunilor psihologice.

R31: Cum să creadă poporul că cei ce ar trebui să ȋi apere de inamici au putut să ȋnsceneze atentatele de la 9/11, unde au murit aprox 3000 de oameni? Plus cȃteva milioane ȋn războaiele de după din Middle East?

Și totuși acest lucru s-a ȋntȃmplat!

Sunt nenumarate cazurile ȋn care “ȋngerii” erau de fapt “demoni”; ȋnsuși Lucifer (antihristul), se va arăta la ȋnceput oamenilor ca fiind blȃnd, iubitor, făcător de pace, pt ca mai apoi să ȋși arate adevărata faţă.

Așa și Big Pharma, cum să ne spună că vaccinurile reprezintă o unealtă de depopulare masivă? Nu, nu ne spune! Ci ne spune că sunt pentru “sănătatea” noastră.

Ȋ32: Ar mai fi ceva de adaugat?

R32: Da. Ȋn primul rȃnd să nu ne fie frică, pt că frica vine de la diavol, și nu putem scăpa de ea decȃt prin rugaciune. Frica e cel mai mare păcat. Hristos ne spune că cei fricoși se duc ȋn iad. Noi trebuie să mărturisim Adevărul cu orice preţ! Să luăm exemplul Sf Constantin Brȃncoveanu, să nu facem niciun compromis, și să nu ne pese de eventualele consecinţe (repercursiuni) care s-ar putea abate asupra noastră pt că am mărturisit! Să ne pese de unicul necesar: Ȋmpărăţia Cerurilor! Să ne pese să fim buni creștini, mărturisitori și solidari cu durerea aproapelui nostru.

E nevoie să ne ȋnsușim următoarea afirmaţie: “De murim, sau de trăim, ai Domnului să fim!”, și neapărat să ne ȋndreptăm viaţa, să devenim mai buni, să citim cărţile Sfinţilor Părinţi, Sfȃnta Scriptură!

Iar ȋn chestiunile legate de abaterile de credinţă, vaccinare obligatorie, otrăvire lentă a populaţiei, abuzurile politicienilor și din Ministerul Justiţiei și ale altor acte de injustiţie socială, etc, SĂ NE ȊNSUȘIM STAREA UNOR OAMENI ACTIVI, OAMENI CU ATITUDINE, OAMENI CU PERSONALITATE, OAMENI CARE AU CEVA DE SPUS.

Să nu fim fricoși, ci să ȋncepem să contăm cu adevărat pt ţara asta și pt viitorul ei! Să nu acţionăm precum struţul care atunci cȃnd vede un pericol apropiindu-se ȋși bagă capul ȋn nisip!

Să nu gȃndim doar pe termen scurt, și că dacă un anumit abuz sau o anumită nelegiuire importantă nu ne afectează direct, asta ȋnseamnă că nu e nevoie de atenţia și preocuparea noastră!

Să fim participativi! Să nu căutăm doar profitul noastru pe termen scurt!

Și poate cel mai important: să păstram nealterate valorile noastre morale autentice de credinţă și tradiţie și să ne ȋnsușim virtuţile creștinismului ortodox autentic! Să fim uniţi!

Ȋ33: Care este cel mai mare pericol cu privire la vaccinuri?

R33: De departe, cel mai mare pericol al acestor vaccinuri străine este dat de nano-particulele prezente in ele destinate a fi inoculate ȋn corpul uman (prin injectare), și care pătrund pȃnă la ADN. Despre acest pericol ne spune parintele Elpidie din Rhodos (Grecia) că “…reprezintă prima etapa a pecetluirii cu semnul fiarei!”; (elpidie nanotech)

Aceste nano-particule reprezintă “echipamentul” de ȋnaltă tehnologie destinat a fi plasat ȋn noi ȋnainte de primirea propriu-zisă a cipului pe mȃnă sau pe frunte.

Ȋ34: Ne așteaptă vremuri diabolice, iar dacă acum nu acţionăm, va veni timpul cȃnd ne va fi aproape imposibil să rezistăm…

R34: Pentru genu’ ăsta de luptă pe toate fronturile, frica nu-și mai are rostul, pentru că “decȃt să trăiești o viaţă ȋn genunchi, mai bine ridică-te și mori”! (pe front).”

 

Așadar, stimaţi cititori, fiţi și voi ȊNTREBĂTORI cu privire la ceea ce se ȋntȃmplă ȋn lume și ȋn Romȃnia, pentru ca mai apoi să fiţi RĂSPUNZĂTORI faţă de acţiunile, reacţiunile sau inacţiunile dvs.!!!

 

Doamne, ocrotește-i pe romȃni!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s