Australia legalizează avortul chiar și cu o zi înainte de naștere!

Un articol șocant a apărut luna trecută la adresa https://www.lifenews.com/2019/09/26/australian-state-passes-bill-allowing-abortions-up-to-birth-pro-abortion-politicians-hug-and-cheer/ ne avertizează că în Australia se permite dpdv legislativ să faci avort până cu o zi înainte de naștere!

Ceva mai mizerabil și scabros de atât nu cred că poate fi legiferat!

Mai jos urmează traducerea articolului original, iar la sfârșit veți găsi un comentariu critic la adresa celor care au impus asa ceva în Australia, și nu numai!

Titlu:  Statul Australian a aprobat procedura medicală Avortul-cu-o-zi-înainte-de-naștere! Politicienii pro-avort s-au felicitat și îmbrățișat reciproc

Politicienii pro-avort au sărbătorit Joi, după ce statul australian New South Wales a legalizat uciderea până la naștere a copiilor nenăscuți.

Legea controversată permite avorturile din orice motiv până la 22 de săptămâni și până la naștere cu permisiunea a doi medici și a unui comitet de spital, relatează The Independent.

Ignorând opoziția puternică din partea cetățenilor din New South Wales, parlamentarii din Camera Superioară și Inferioară au trecut rapid proiectul de lege cu foarte puține amendamente. Potrivit The Sydney Morning Herald, parlamentarul Alex Greenwich, sponsorul principal al proiectului de lege și alți politicieni pro-avort s-au bucurat și s-au îmbrățișat reciproc, Joi, după ce au votat să elimine practic toate protecțiile pentru bebelușii din pântece.

Avortul a fost dezincriminat în New South Wales. Îmi pare rău că a durat atât de mult!”, a spus Greenwich după vot.

australia

Dar Margaret Tighe, președintele Right to Life Australia, a primit această veste cu jale.

Nu ar trebui să existe nicio cauză de jubilare în New South Wales, astăzi, când s-a decis în Parlamentul din New South Wales, că pentru copiii nenăscuți – avortul este permis până la naștere”, a spus ea.

Tighe a spus că legea nu oferă nici măcar bebelușilor care se nasc în viață după avorturi eșuate prea multe drepturi. (adică dacă un avort eșuează, și totuși copilul se naște, acesta poate fi omorât). Ea și-a exprimat îngrijorarea cu privire la protecția necorespunzătoare a drepturilor de conștiință și pentru profesioniștii pro-viață din domeniul medical.

Suntem mândri de numeroșii membri ai Parlamentului din New South Wales, care au fost de neclintit în apărarea dreptului la viață și au propus amendament după amendament pentru a bloca acest proiect de lege oribil”, a spus ea.

Parlamentarii pro-avort au respins o listă lungă de amendamente, inclusiv măsuri de interzicere a vânzărilor de părți ale corpului copilului avortat și de a solicita medicamente pentru durere pentru sugari născuți capabili să simtă durere, transmite ABC News. Au adoptat modificări pentru a proteja copiii născuți de avorturile de selecție sexuală și pentru a permite cât de cât unele protecții ale conștiinței personalului medical pro-viață.

Activiștii pro-avort au încercat să treacă rapid această lege radicală pro-avort, deoarece proiectul de lege a fost adoptat în Camera Inferioară a Parlamentului în luna August, la doar câteva zile după ce parlamentarii pro-avort l-au introdus.

După votul de joi, arhiepiscopul catolic Anthony Fisher, din Sydney, a declarat că legea poate fi cea mai „cea mai proastă” lege adoptată în New South Wales în timpurile moderne:

„… reprezintă o abdicare atât de dramatică a responsabilității pentru a proteja membrii cei mai vulnerabili ai comunității noastre”, a spus Fisher.

Iată mai multe din ziarul Herald:

În cadrul unei ultime încercări de a bloca proiectul de lege, 10 parlamentari din Camera Superioară au semnat Joi după-amiază un document de protest care a fost transmis de către biroul funcționarului Guvernatorului Statului.

Protestul nu va avea niciun impact, dar a fost ultima opțiune pentru ca opoziția să blocheze acest act legislativ criminal.

În august, mii de avocați pro-viață s-au adunat la Sydney pentru a îndemna politicienii să protejeze drepturile bebelușilor născuți în statul lor.

Cu toate acestea, eforturile pro-viață au fost întâmpinate cu hărțuire și amenințări cu moartea. Poliția a acuzat două persoane pentru că ar fi amenințat cu moartea împotriva parlamentarilor pro-viață și o treime pentru că ar fi scuipat, în luna August, către un protestatar pașnic pro-viață.

New South Wales a fost ultimul stat din Australia care a protejat copiii nenăscuți de avort. Acum, avorturile sunt legale în toată țara. Rapoartele Voice Of America News arată că între 65.000 și 80.000 de copii nenăscuți sunt avortați în fiecare an în Australia. Acest număr ar putea crește și mai mult ca urmare a votului din New South Wales.

Parlamentarii statului din New York au sărbătorit într-un mod similar în ianuarie, când au trecut un proiect de lege radical care legaliza avorturile, practic, din orice motiv până la naștere.

Noua Țara Galilor de Sud a fost ultimul stat din Australia care a protejat copiii nenăscuți de avort. Acum, avorturile sunt legale în toată țara. Rapoartele VOA News între 65.000 și 80.000 de copii nenăscuți sunt avortați în fiecare an în Australia. Acest număr ar putea crește și mai mult ca urmare a votului din Noua Țara Galilor de Sud.

Comentariul traducătorului:

Tupeul diavolului nu are limite, și chiar dacă în prezent există avorturi, pedofilie, crime ritualice și războaie, el tot nu se oprește, și aduce “legal” și avortul până la naștere!

Numai dacă citiți declarația de mai sus a sinistrului care a propus această lege – Alex Greenwich – ne dăm seama că unii parlamentari sunt uneltele obediente ale Societăților Secrete urâtoare de oameni! Acest demon cu trup de om – Greenwich – chiar își cere iertare că nu a fost adoptată mai devreme această lege! Întrebarea de bun simț este “cui își cere iertare, dacă nu șefilor săi oculți din Societatea Secretă din care face parte!?”.

Pe de altă parte, nu putem să nu vedem complicitatea morbidă a tot ceea ce înseamnă sistemul statal: funcționari care nu protestează împotriva abuzurilor legalizate, medici care nu ies în stradă până nu se blochează această procedură, șamd.

Iată, stimați concetățeni, de ce vine sfârșitul lumii: pentru că oamenii nu mai au dragoste unii față de alții, nu din cauză că cei răi fac tot felul de abominații, ci pentru că cei normali nu protestează, și mai ales pentru că nu ies din adunările celor răi!

Dacă ești medic și observi așa lege – pur și simplu să nu îți mai faci profesia dacă vezi efectele criminale ale vaccinurilor – pur și simplu să nu le mai prescrii!

Și asta se aplică nu doar personalului medical, ci peste tot!

Profesorii – să protesteze când copiilor li se impune educația sexuală, sau propaganda pro-vaccinistă, sau sărbatorirea mizeriilor gen Halloween, șamd!

Preoții – să protesteze când li se impune erezia generală a Ecumenismului, când li se impune rugă în comun cu ereticii, când li se impune legea tăcerii, șamd! Dar cum să comenteze ceva popii actuali despre avorturi sau erezie, când tendința e dată de la Constantinopol într-un mod grosolan! Priviti în link-ul de mai jos https://www.lifesitenews.com/opinion/greek-orthodox-inexplicably-give-highest-humanitarian-award-to-andrew-cuomo cum Patriarhia Ecumenică de la Constantinopol, în anul 2016 îl premia pe guvernatorul pro-avort și pro-gay al orașului New York – Andrew Cuomo cu distincția “Drepturile Omului”! Vouă nu vi se pare o fățărnicie specifică iezuiților, gen “albul e negru, și negru e alb”? Ce drepturi ale omului promovează gunoiul Andrew Cuomo dacă el promovează omorârea bebelușilor, chiar și până cu o zi înainte de naștere?

Ofițerii de informații – să iasă public atunci când sunt cumpărați, atunci când se propagă o mentalitate gen “interesul propriu e mai mare decât interesul cetății!”. Și la noi, în România, mai mult sau mai puțin se întâmplă toate acestea, și asta e din cauză că masoneria cu ale sale multe tentacule recrutează de timpuriu mai toți membrii de vază ai diferitelor bresle profesionale!

O altă cauză este aceea de pe vremea fostei securități comuniste – când principalul motto al acestei structuri era agoniseala materială, furtul tehnologic, și pricopseala, și care din păcate s-a menținut până în ziua de azi! Din păcate, mai toți coloneii și generalii români nu au înțeles că “fuga după materie, și bani” nu te ajută în războiul hibrid cu forțele străine, oculte, satanice! Noi ca români, trebuia să apărăm mai întâi Biserica Ortodoxă ca ierarhie, apoi sistemul medical și educativ, și apoi aveam și putere să propaășim dpdv economic, nu invers! Nu mai întâi economic, și apoi să ridicăm biserici care să fie doar estetice! Nu clădiri și case care să fie pline de oameni care să nu aibă șansa mântuirii, ci biserica (ierarhia) să fie ajutată a nu fi șantajată sau silită de forțe oculte care să o facă în final să cedeze cea mai mare comoară a neamului românesc – Credința Creștin Ortodoxă!

Iată că am plecat de la o dezbatere medicală despre avorturi, și am ajuns tot la sistemul ocult, raportarea la trădarea Ortodoxiei, și la trădătorii din Securitate, dar acest text e și un semnal de alarmă, să ne schimbăm mentalitatea, toți, de la mic la mare:

În războiul hibrid (total), prima grijă e perpetuarea “ajutorului de sus”, a harului dmnezeiesc pe care l-am primit la Botez, nu banii, nu mulțimea subalternilor, nu armamentul, ci a fi în voia lui Dumnezeu! Nu infrastructura e importantă în războiul hibrid, ci existența sufletelor curajoase!

Fără de Mine, nu puteți face nimic!” (Ioan 15, 5) – ne spune Mântuitorul nostru Iisus Hristos – așa că haideți să ascultăm de Dumnezeu, nu de diavolul iubirii de stăpânire!

Ce-ați făcut din țara asta, securiștilor (ofițerilor de informații)?

Ce-ați făcut din țara asta, preoților?

Ce-ați făcut din țara asta, medicilor?

Ce-ați făcut din țara asta, dascălilor (profesorilor)?

Ce-ați făcut din țara asta, oamenilor indiferenți?

Iar lista poate continua la nesfârșit!

#Tăcerea e ca Fierea!!!

Leave a comment