11 August 2020 și începutul microcipării obligatorii a populației … sinagaporiene

Autăritățile din Singapore au anunțat că începând cu data de Marți – 11 August 2020 – vor începe să microcipeze orice cetățean care va intra în țară, indiferent dacă e rezident, student, sau vizitator.

Sursă limba română: Singapore – Hellish country

Sursă oficială: SicsHundredSquareSics

poza singa-pore

Pandemia minciunii de CV le oferă înaintemergătorilor antihristului oportunitatea perfectă pentru:

-eliminarea banilor lichizi,

-genocidul suferinzilor de alte cauze care nu pot intra în spitale,

-blocarea dezvoltării economice și distrugerea IMM-urilor,

-digitalizarea societății,

-instalarea pe ascuns a infrastructurii 5G,

-anularea cât mai extinsă a sentimentului de iubire dintre oameni, inversându-se îndemnul divin “Iubește-ți aproapele!” cu “Ferește-te de aproapele!”,

-crearea unui stat polițienesc prin intermediul dictaturii medicale,

-cenzurarea oricărei opinii contrare versiunii oficiale a pandemiei,

-divizarea societății în “habarniști” și “negaționiști”,

-blocarea slujbelor religioase.

Dar ceea ce atrage atenția la articolele de mai sus e faptul că statul asiatic este PRIMUL care impune obligativitatea microcipării oamenilor, pretextânu-se “nevoia monitărizării bolii”, și mai ales DATA CALENDARISTICĂ aleasă pentru a se demara acest proces: 11 AUGUST.

Stimați creștini, actualmente, mulți părinți ortodocși afirmă că antihristul s-a născut, unii dintre spunând că data sa de naștere e 11 August 1999, atunci când a avut loc Eclipsa de Soare.

Evident că unii sunt de acord cu această afirmație, iar alții nu, însă nu putem să nu observăm conotația ocultă a anului: 1999 inversat e “1 666” = “un 666” = “un diavol”.

Ce eveniment extrem de important pt oculți a avut loc mai devreme în acel an?

R: pt prima dată de la Marea Schismă de acum 1000 de ani, pt prima dată papa de la Roma (începătorul ereziilor) a fost primit într-un stat ortodox, și din păcate țara noastră – România – a fost aleasă de către agenturili de iezuiți pt a facilita vizita pontifexului.

Iezuiții, erau atât de disperați la începutul anului 1999, încât nu știau cum să comemoreze acest an (1999 întors) prin ceva profund malefic care să le dea putere în viitoarele lor acțiuni, astfel că:

-se știa că Rusia nu îl va primi, și nici până în ziua de azi Rusia nu îi permite papei să calce în țară, și asta datorită poporului activ și râvnitor;

-Grecia, datorită acoperământului sf. Munte Athos, nici măcar nu a fost luată în calcul de oculți, așa că aceștia mai aveau la acel moment doar 2 variante de state ortodoxe: Serbia sau România!

Citiți mai jos ce s-a întâmplat la tentativa “sârbească”:

*Pasaj dintr-o carte al cărei titlu nu-l voi da acum:

*[NATO – “operațiunea Iugoslavia:

Noua Ordine Mondială este o grupare satanică este un lucru arhi-cunoscut, însă cum e posibil ca un bloc militar – care deși este fondat de națiuni mai mult sau mai puțin creștine – să acționeze la comanda unor interese private? Și vă întreb aceasta deoarece în anul 1999, la bombardarea Iugoslaviei de către forțele NATO, s-a acționat din cauza cui credeți?

S-A BOMBARDAT IUGOSLAVIA DIN CAUZA VATICANULUI! O spune pe șleau fostul Patriarh al acestei țări – Pavle, care în Ianuarie 1999 a fost sunat de către Papa Ioan Paul al II-lea, și i-a cerut să îl primească în Iugoslavia (țară majoritar ortodoxă) și să facă slujbă comună și plimbare comună. Patriarhul Pavle a răspuns că: “Așa ceva nu se poate! (rugă în comun cu ereticii), iar papa i-a replicat: ”Dacă nu mă primești, vei primi bombe!”, la care Pavle i-a răspuns într-un chip minunat: “Decât să te primesc pe tine, mai bine bombe!”, și papa i-a închis telefonul!

Ceea ce a urmat știm cu toții, în Aprilie 1999 forțele NATO au bombardat Iugoslavia, iar în ziua de Paști, pe unele dintre acele obuze era scris la modul batjocoritor “Paște fericit!”.

Și oare de ce papa vroia să fie primit de către un stat ortodox chiar în acel an? Pentru că sataniștii din spatele lui aveau nevoie să pregătească cum se cuvine noul mileniu, iar anul 1999 – simbol pentru semnul fiarei 666 întors – trebuia “sărbătorit” cum se cuvine: iar din punctul de vedere al sataniștilor era necesar ca pentru prima dată de la Marea Schismă – un papă să fie primit într-un stat ortodox.

Știm că masoneria este organizația care folosește în chip malefic energiile naturii, și atunci, dacă Iugoslavia l-a refuzat pe papă, oculții Noii Ordini Mondiale s-au reorientat rapid și au pus ochii pe România! Țara aceasta, odată cu trădarea sa de către fostul general de Securitate – abjectul Pacepa – din anul 1978, devenise victima celei mai mari operațiuni de spionaj industrial din ultimii 20 de ani (la acel moment). Adică cu alte cuvinte, în anul 1999 România era împânzită de agenții celor mai importante Servicii de spionaj aflate sub “acoperământul” Noii Ordini Mondiale, și astfel Vaticanului i-a fost ușor să găsească “înțelegere” în stabilirea vizitei papei în România.

Iată cum, cu presiunea necesară din partea NATO, un înalt episcop ortodox – Teoctist I – în luna Mai 1999 l-a primit pe ereticul papă – asta în timp ce frații noștri ortodocși sârbi erau măcelariți de forțele NATO, cu o lună înainte, chiar în ziua sfântă de Paști!

Foc am venit să arunc în lume pe pământ și cât aș vrea să fie acum aprins!” (Luca 12, 49).]

 

Așadar, dacă este adevărat că antihristul s-a născut de Eclipsă, la 11 August 1999, (iar eu – subsemnatul cred că e adevărată informația asta) reiese că nu este întâmplătoare data la care autoritățile din Singapore au ales să înceapă să facă obligatorie ciparea populației. E un fel de comemorare ocultă a datei nașterii spurcatului prinț al întunericului – care nu poate funcționa decât pe bază de impunere, teroare, obligativitate, inchiziție, etc.

În articolele precedente am expus foarte simplist ce semnificație are semnul “666”.

 

***Ce urmează să afirm în următoarele rânduri e doar părerea mea personală, așa că e musai să judecați și singuri:

Dacă antihristul e născut în 1999, iar la jidovi conform Torei ți se permite să vorbești  în public prima dată la vârsta de 30 de ani, rezultă că acesta va împlini etatea necesară pt a se arăta în public în anul 2029.

Ce plan au oculții, începând cu 2020, și care să se încheie înainte de 2030?

R: au de gând să finalizeze Agenda 30, adica “Agenda 2030”, sau după cum îi place lui Bill Gates să spună, e vorba despre “Un Deceniu de Vaccinuri”, cu mențiunea că acestea vor conține cipul cu secvența 666.

Alte conotații semantice sau numerice:

-numele de familie al promontorului pandemiei de CV este “Gates” = tr. “Porți”, pandemie care implică și închiderea slujbelor religioase, însă Hristos ne-a avertizat că “porțile (gates) iadului nu vor birui Biserica Sa!” (Matei, 16, 18)

-neoficial, s-a spus ca pământul va mai ține 2000 de ani până la sfârșitul lui, și mulți s-au raportat la 2000 de ani începând cu anul 0 – anul Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, însă Dreapta Credință a apărut pe pamânt în anul 33, la Cincizecime, atunci când Hristos le-a spus ucenicilor: “Luați Duh Sfânt…” (Ioan, 20, 21), arătând prin asta succesiunea apostolică.

Dacă adăugăm la cei 33 de ani încă 2000 ajungem la anul 2033. Și dacă antihristul se va arăta și apoi întroniza în anul 2029, și îi ađaugăm cei 3 ani jumate în care va conduce lumea, ajungem tot la anul 2033.

Evident că aceste similitudini nu trebuie să fie luate de-a gata, deoarece nimeni nu știe când va fi A Doua Venire a Domnului Iisus Hristos, însă nu putem ignora semnele din “teritoriu”.

Pe de altă parte, trebuie să înțelegem care e singura noastră armă prin care putem protesta, și o voi detalia mai jos: Dacă vrem să mai prelungim actuala viață pe pământ, trebuie să protestăm împotriva ierarhilor din BOR ca să iasă din tratatele și sinoadele eretice, și ei înșiși pe persoană fizică care sunt masoni, să-și dea demisia! Doar protestul politic nu ne ajută la nimic, acțiunile în instanță nu înlătură de facto problemele ce se ivesc!

Lupta e în Duh, între îngerii căzuți luciferici și oameni; cei răi acționează cu putere drăcească, așa că noi tre’ să păzim Credința Ortodoxă și totul va fi bine, însă cum o păzim dacă am permis să aibe loc “sinodul” cretan din 2016? Noi, mirenii, suntem de vină pt că avem o asemenea preoțime, și mai ales ca avem o asemenea ierarhie trădătoare! Noi toți suntem de vină că zacem în frică și în sângele celor aproximativ 50 de milioane de prunci avortați în România în ultimii 30 de ani!

#Îndreptați-văViața

Tip de război hibrid/asimetric prin care ne atacă forțele întunericului:

1.SPIRITUAL

Ești în Ortodoxie (iubitor de Adevăr);

Ești în Ecumenism (erezie), ateism, păgânism;

2. TRUPESC

Ești în rânduială față de Biserică, față de tine însuți și față de lume;

Ești împătimit/ă;

3. ECONOMIC

Accepți ceea ce ai, fără să recurgi la o viață dublă/infracțională/imorală.

Accepți compromisul pt bani/statut/confort

4. INFORMAȚIONAL

Ai gândire critică, și înțelegi că Adevărul se află în micile detalii, căci “Dumnezeu este zelos” (Deut. 5, 9)

Nu ai capacitatea de a înțelege Adevărul – “Precum văd, așa judec” – ci accepți orice versiune oficială, indiferent cât de ridicolă ar fi.

Dacă nu ne încadrăm unde trebuie la punctul 1, degeaba reușim câte ceva la celelalte puncte, căci nu vom putea izbândi fără comoara Ortodoxiei în fața forțelor întunericului!

*pre-aviz ofițeRĂIlor care “luptă” pt țară pe Frontul Salvării: rezolvați speța ierarhiei non-ortodoxe, și ne câștigăm țara înapoi! Altminteri … 0,00.

2 Comments

 1. Perfect de acord cu finalul.
  Lupta este in duh si depinde de fiecare din noi.
  Nu-i usor, dar alternative nu exista.
  Asa ca, pe metereze!…

  Like

  1. E inceputul sfarsitului!
   Si asta din cauza ca opozitia de peste tot simuleaza opozitia in fata sistemului.
   Adica, Putin simuleaza ca e anti-globalist, atat timp cat nu.l curăță pe jidanul de patriarh kiril.
   Trump simuleaza atat timp cat nu-l curata pe Soros, pe Gates, Petraus, francisc, samd.
   La noi, Arafat teroristu e liber? Asta trebuia sa putrezeasca in puscarie, sa se “sinucida” pana acum.
   Dovezi sunt caci la noi nici pana in ziua de azi nu s.a judecat cazul Colectiv, iar per total nu s.a judecat cazul 9/11 la sua.
   Asa ca toti care se opun, se opun la misto, si asta din cauza ca nu se supun adevarului.
   Ca sa nu mai zic si de neoprirea de zeci de ani a chemtrails…
   Toti netrebnici s.au facut…

   Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s