Prima ramură a Deep State-ului ce trebuie asanată este Deep Church

Este din ce în ce mai evidenta opoziția presedintelui american Donald Trump față de Deep State-ul globalist, iar de curând se purcede la identifcarea factorilor ce au creat acest Stat Paralel Mondial, adică Stat din Umbră, Stat Subteran, iar sferele sale evident că sunt: militar, bancar, tehnologic, informațional, științific, bisericesc, educațional, politic, administrativ, mediatic, șamd!

Astfel, pentru toți oamenii liberi, Donald Trump devine un reper de unde să pornim lupta contra “mlaștinei globaliste”, deoarece tot mai mulți oameni se raportează la Trump și Putin ca la 2 promotori ai acestei lupte!

De curând, a fost pronunțată public cea mai importantă sferă de activitate a Statului Subteran, și anume “Deep Church” – Biserica Subterană – biserica cea malefică care înlesnește planurile Noii Ordini Mondiale de a sabota lumea întreagă tocmai din interiorul Bisericii!

Această sintagmă de “Deep Church” a fost pronunțata de prelatul catolic Carlo Maria Vigano care a menționat că actualele tentative de subjugare a lumii prin pandemie și prin haosul social din marile orașe ale lumii reprezintă eforturile globaliștilor de a îngenunchea lumea întreagă!

vigano

Iată textul lui Vigano către Trump:

7 iunie 2020

Duminica Sfintei Treimi

Domnul Președinte,

În ultimele luni am asistat la formarea a două tabere opuse, fenomen pe care l-aș numi cu rădăcini biblice: fiii luminii luptându-se împotriva fiilor întunericului. Fiii luminii constituie cea mai vizibilă parte a umanității, în timp ce fiii întunericului reprezintă o minoritate absolută. Și totuși, primii fac obiectul unui soi de discriminare care îi plasează într-o situație de inferioritate morală față de adversarii lor, care dețin adesea poziții strategice în guvern, în politică, în economie și în mass-media. Într-un mod aparent inexplicabil, cei buni sunt ținuți ostatici de cei răi și de cei care îi ajută pe aceștia – fie din oportunitate, fie din frică.

Aceste două tabere, care au o natură biblică, oglindesc despărțirea clară dintre urmașii Femeii (ai Fecioarei Maria) și urmașii șarpelui. Pe de o parte există cei care, deși au nenumărate defecte și slăbiciuni, sunt motivați de dorința de a face bine, de a fi sinceri, de a forma și dezvolta o familie, de a munci serios, de a aduce prosperitate în țara lor, de a îi ajuta pe cei în nevoi și, prin faptul că ascultă de Legea lui Dumnezeu, să moștenească Împărăția Cerurilor. Pe de altă parte, există cei care se slujesc pe ei înșiși, care nu urmează niciun principiu moral, care doresc să demoleze familia și națiunea, care exploatează muncitorii pentru a se îmbogăți într-un mod obscen, pentru a alimenta polarizarea și războaiele interne și pentru a acumula putere și bani: pentru aceștia, iluzia falsă a bunăstării temporale îi va conduce – dacă nu se pocăiesc – spre soarta teribilă care îi așteaptă, foarte departe de Dumnezeu, în focul chinurilor veșnice.

În societate, domnule Președinte, aceste două realități opuse coexistă ca dușmani eterni, la fel cum Dumnezeu și Satana sunt dușmani eterni. Și se pare că fiii întunericului – pe care îi putem identifica cu ușurință cu statul profund, față de care vă opuneți cu înțelepciune și care poartă un război foarte înverșunat împotriva dvs. în aceste zile – au decis să își arate cărțile, ca să zic așa, dezvăluindu-și acum planurile. Par a fi atât de siguri că au deja totul sub control, încât au lăsat deoparte acea prudență, care până acum le ascunsese cel puțin parțial adevăratele intenții. Investigațiile deja în curs vor dezvălui adevărata responsabilitate a celor care au gestionat criza Covid nu numai în domeniul sănătății, ci și în politică, economie și mass-media. Vom afla probabil că în această operațiune colosală de inginerie socială există unii care au decis soarta umanității, arogându-și dreptul de a acționa împotriva voinței cetățenilor și a reprezentanților lor în guvernele țărilor din toată lumea.

Vom descoperi, de asemenea, că revoltele în aceste zile au fost provocate de cei care, văzând că virusul se estompează inevitabil și că alarma socială stârnită de pandemie scade, au fost nevoiți să provoace tulburări civile, deoarece acestea ar fi urmate de o represiune care, deși legitimă, ar putea fi condamnată ca o agresiune nejustificată împotriva populației. Același lucru se întâmplă și în Europa, într-o sincronie perfectă. Este destul de clar că folosirea protestelor stradale este esențială pentru scopurile celor care ar dori să vadă un câștigător la viitoarele alegeri prezidențiale care întruchipează obiectivele statului profund și care exprimă aceste obiective cu credință și convingere. Nu va fi surprinzător dacă, în câteva luni, vom afla din nou că ascunși în spatele acestor acte de vandalism și violență pândesc cei care speră să profite de pe urma dizolvării ordinii sociale, pentru a construi o lume fără libertate: Solve et Coagula, după cum învață adagiul masonic.

Deși poate părea deconcertant, taberele opuse pe care le-am descris se regăsesc și în cercurile religioase. Există păstori credincioși care au grijă de turma lui Hristos, dar există și necredincioși mercenari care încearcă să împrăștie turma și să predea oile pentru a fi devorate de lupii cei îngrozitoriNu este surprinzător faptul că acești mercenari sunt aliați ai fiilor întunericului și îi urăsc pe fiii luminii: la fel cum există un deep state (stat subteran), există și o deep church (biserică subterană), care își trădează îndatoririle și se îndepărtează de angajamentele sale adevărate în fața lui Dumnezeu. Astfel, Vrăjmașul Invizibil, cu care se luptă conducătorii buni în chestiunile publice, este combătut și de păstorii cei buni din sfera ecleziastică. Este o bătălie spirituală, despre care am vorbit în Apelul meu care a fost publicat la data de 8 Mai 2020.

Pentru prima dată, Statele Unite au în dvs. un Președinte care apără cu curaj dreptul la viață, care nu se rușinează să denunțe persecuția creștinilor din întreaga lume, care vorbește despre Iisus Hristos și despre dreptul cetățenilor la libertatea religioasă. Participarea dvs. în luna martie la Marșul pentru Viață și, mai recent, proclamarea lunii aprilie ca Lună națională pentru prevenirea abuzului asupra copiilor sunt acțiuni care confirmă de ce parte doriți să luptați. Și îndrăznesc să cred că amândoi suntem de aceeași parte în această luptă, deși folosim arme diferite.

Din acest motiv, cred că atacul (https://cruxnow.com/church-in-the-usa/2020/06/d-c-archbishop-blasts-trumps-visit-to-john-paul-ii-shrine/) la care ați fost supus după vizita pe care ați făcut-o la Altarul Național al Sfântului Ioan Paul al II-lea face parte din narativa orchestrată de mass-media care nu urmărește să lupte împotriva rasismului și să aducă ordine socială, ci să agraveze clivajele; care nu dorește să facă dreptate, ci să legitimeze violența și crima; care nu dorește să slujească adevărul, ci să favorizeze o facțiune politică. Și este deconcertant că există episcopi – precum cei pe care i-am denunțat recent – care, prin cuvintele lor, dovedesc că sunt înregimentați în sfera opusă. Aceștia sunt vasali ai statului profund, globalismului, gândirii aliniate, ai Noii Ordini Mondiale pe care o invocă din ce în ce mai des în numele unei frății universale care nu are nimic creștin în ea, ci evocă idealurile masonice ale celor care vor domina lumea alungându-l pe Dumnezeu din tribunale, din școli, din familii și poate chiar din biserici.

Poporul american este matur și a înțeles în prezent în ce măsură mass-media centrală nu urmărește să difuzeze adevărul, ci caută să-l reducă la tăcere și să-l denatureze, răspândind minciuna care este utilă stăpânilor acesteia. Cu toate acestea, este important ca cei buni – care sunt majoritatea – să se trezească din slăbiciunea lor și să nu accepte să fie înșelați de o minoritate de oameni necinstiți, cu scopuri monstruoase. Este necesar ca oamenii buni, fiii luminii să fie solidari și să își facă vocea auzită. Ce cale mai eficientă de a face acest lucru, domnule Președinte, decât prin rugăciune, cerând Domnului să vă protejeze pe dvs., să protejeze Statele Unite și întreaga omenire de acest atac enorm al vrăjmașului? Puse față în față cu puterea rugăciunii, înșelătoriile fiilor întunericului se vor prăbuși, comploturile lor vor fi scoase la lumină, trădarea lor va fi arătată public, puterea lor înspăimântătoare va dispărea ca și cum n-ar fi fost, adusă la lumină și expusă drept ceea ce este: o înșelăciune infernală.

Domnule Președinte, rugăciunea mea este întotdeauna îndreptată către iubita națiune americană, unde am avut privilegiul și onoarea de a fi trimis de Papa Benedict al XVI-lea în calitate de Nunțiu Apostolic. În acest ceas dramatic și decisiv pentru întreaga umanitate, mă rog pentru dvs. și, de asemenea, pentru toți cei care sunt alături de dvs. în guvernul Statelor Unite. Am încredere că poporul american stă alături de mine și de dvs. în rugăciune către Dumnezeu cel Atotputernic.

În unitate împotriva Inamicului Invizibil al întregii umanități, vă binecuvântez pe dvs. și pe Prima Doamnă, iubita națiune americană și pe toți bărbații și femeile de bună credință.

+ Carlo Maria Viganò

Arhiepiscopul Titular din Ulpiana

Fost Nunțiu Apostolic în Statele Unite ale Americii

Scrisoare în limba engleză o găsiți aici – https://s3.amazonaws.com/lifesite/Open_Letter_President_Donald_Trump.pdf

II.

Și pentru că Deep Church nu este doar la papistași, priviți și un mic antihrist din Ierarhia Ortodoxa grecească sau ecumenică (nu știu unde e încadrat), care îndeamnă lumea în SUA să iasă în stradă, și mă refer la episcopul Elpidoforos (numele său se traduce cumva din limba greacă), făcând astfel jocurile globaliștilor de a aduce anarhia pe străzile și asa cuprinse de sărăcie din America!

https://usa.greekreporter.com/2020/06/03/archbishop-elpidophoros-attends-black-lives-matter-protest-in-nyc/

Și dotat cu mască, ce să mai – e sclavul Unității Militare din care face parte mai ceva ca un fanatic religios! Procedură standard de a avea 8 gărzi de corp, 4 la vedere, 4 pe prevenție, ce să mai, e epolet cu grade multe! Ăștia reprezintă noul tip de terorist, un terorist al obedienței față de sistemul globalist unde își vomită jurămintele de lojă!

Poza elpi

elpi

https://www.goarch.org/-/archbishop-elpidophoros-marches-brooklyn

Așadar, există Deep Church?

Cu siguranță că da, și cu toții sunteți invitați să demascați orice tip de preot sau personal bisericesc care face jocurile ocultismului, fie prin: -orientări sexuale anormale, fie prin deținerea de mari averi, fie prin practici vrăjitorești precum deschisul cărții, fie prin apartenența la loji masonice, fie prin deținerea de studii la universități eterodoxe, fie prin îmbrățișarea fățișă a Tratatelor ecumeniste, și mai ales dacă nu au nimic de-a face cu Tradiția și Operele Sfinților Părinți!

 

Fiți fii ai luminii!

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s