Mișcările de stradă din SUA – similitudini totale cu Războiul Civil din America anilor 1860 – #JesuitsInvolved

SUA se află în pragul unui nou război civil din cauza pagubelor produse de protestele mulțimilor de aproximativ 10 zile încoace, iar fostul Război Civil care a avut loc în această țară a avut loc între anii 1860-1865. Președintele de la acea vreme – Abraham Lincoln, fiind patriot convins și iubitor de oameni, a identificat în mod corect care sunt conspiratorii de la acea vreme care au pus în aplicare acest război între nordiști și sudiști:

Abraham Lincoln:

Acest rǎzboi (Rǎzboiul Civil din S.U.A. 1860 – 1865) nu ar fi fost posibil fǎrǎ influenṭa sinistrǎ a iezuiṭilor. Datorǎm papismului faptul cǎ acum vedem pǎmântul acestei ṭǎri ȋnroşit cu sângele fiilor sǎi. Chiar dacǎ erau diferenṭe de opinie ȋntre Nord şi Sud, nicio parte nu ar fi ȋndrǎznit sǎ atace fǎrǎ a i se promite ȋnainte bani şi arme de cǎtre Papism. Știu cǎ iezuiṭii nu uitǎ şi nu iartǎ. Dar unui bǎrbat nu trebuie sǎ-i pese cum şi unde va muri, cu condiṭia sǎ moarǎ cu onoarea cǎ şi-a facut datoria.”

1

Tânărul asasinat de Poliție e doar un pretext pentru Ocultă de a scoate oamenii în stradă, și de a duce America în pragul Războiului Civil!
Iar apoi, în funcție de pagubele produse, să i se pună pagubele în cârca lui Trump la viitoarele alegeri prezidențiale.
Cine nu înțelege cum sunt manipulate masele, să se gândească că scopul oficial al protestelor a fost să i se facă dreptate victimei (George Floyd), și în acest sens:
-deja a fost prins asasinul;
-deja familia victimei a declarat public să se înceteze cu distrugerile și violențele,
și totuși protestatarii nu doar că nu au încetat, ci chiar au exacerbat gradul de violențe – au început să distrugă și magazine mici, au început să dea foc bisericilor, și au început să ucidă polițiști.
Și țineți cont că toate aceste mizerii au loc în state cu guvernator democrat, Trump fiind republican, așa că de ce să te lași manipulat și să crezi versiunea oficială a mass-mediei care spune că “Trump e de vină pentru devastarea Americii“!?
Știți dvs. că polițistul asasin e un killer profesionist și a mai făcut așa ceva pt sistemul ocult, și de fiecare dată a fost “spălat” dpdv juridic de Procurorul General al statului Minneapolis – o democrată mega coruptă!?
Acești democrați de vaârf au un sistem diabolic prin care se spală unii pe alții exact ca în lojile masonice în care “frații” de lojă îsi mușamalizează faptele unii altora! De aceea până la venirea lui Trump nu am văzut nicăieri în lume să fie destructurate rețele grele de pedofilie, pt că sunt mușamalizate de către procurori precum cel din Mineapolis.

Și cine credeți că a adus prima dată în lume acest sistem – de a corupe masele cu bani – prin agenți provocatori care să incite mulțimile într.o anumita directie!?
Exact! Jidanii sataniști, așa cum e astăzi și “filantropul” George Soroș!
Evreii sanhrediniști care atunci când s-a votat cine anume să fie eliberat – Iisus sau Baraba – jidovii au cumpărat mulțimile ca să strige “Baraba”, iar ca Iisus să fie dat spre răstignire!
Așadar, sistemul de corupere a mulțimilor provine de la înseși structura satanistă a Noii Ordini Mondiale! Globaliștii sunt turbați că Trump începe să le închidă oamenii lor, prin dosare de mega-corupție, pedofilie, trădare de țară, etc.

Citiți aici 5 similitudini dintre Războiul Civil din 1860-1865, și actualul război civil care stă să izbucnească (2020) în SUA:

Războiul Civil 1860-1865

Mișcările stradale 2020

1. Declanșatorul – lupta rasială Negri versus Albi Cazul Dred Scott Versus Stanford – în care s-a spus că “negrii nu au drepturi”, iar albii nu trebuie nici măcar să le respecte. Poliția formată din cetățeni albi îi tratează cu dublă măsură pe negrii, ultima faptă ducând la asasinarea publică a lui George Floyd.
2. Președinte care nu e pe placul globalistilor Abraham Lincoln Donald Trump
3. Tabere combatante Nordiști/Sudiști Democrați/Republicani
4. Agenții provocatori Generalul catolic Pierre Beauregard – care a tras primul foc. Derek Chauvin (polițistul asasin).
5. Armatele combatante Armatele regionale din Nord,

Versus

Facțiunile sudiste finanțate de iezuiți cu armament din Franta, aflate sub comanda catolicului Beauregard.

Dacă se va ajunge la Război Civil:

Armata americană, veteranii și rezerviștii naționaliști pro-Trump,

Versus

facțiunile pro-Pentagon pro-globaliști, #Rezist a lui Soroș.

2 articol

Pentru cine nu crede că a fost mâna iezuiților, să citească ce e scris în linkul de mai sus, plus traducerea textului.

Transcriptul în limba română a articolului sursă: http://www.seawapa.co/2014/10/The-American-Civil-War-the-Jesuits-and-Abraham-Lincoln.html

„Războiul Civil American, iezuiții & Abraham Lincoln

Războiul [Războiul Civil din 1861-1865] nu ar fi fost posibil fără influența sinistră a iezuiților.” ~ Abraham Lincoln “Război!” Lovitura de deschidere a rebeliunii confederate a sunat pe 12 Aprilie1861… la o lună după ce Lincoln a fost proclamat președinte al Statelor Unite, pe 4 Martie 1861“, scria Charles Chiniquy. Să descoperim că ceea ce a spus președintele Abraham Lincoln, în opinia sa, a fost adevărata cauză a Războiului Civil American.

1860, 20 Decembrie, statul Carolina de Sud a anunțat că se va separa de Uniune și va deveni o republică separată. Guvernul federal a răspuns prin apel la alte state pentru a trimite trupe pentru a suprima Carolina de Sud. Șase state din sud au refuzat să se conformeze și s-au alăturat Carolinei de Sud pentru a forma Statele Confederate ale Americii, cu Jefferson Davis ca președinte al lor.

Potrivit părintelui Chiniquy Lincoln i-a mărturisit:

Simt din ce în ce mai mult în fiecare zi că războiul nu este împotriva americanilor din sud. Este mai mult împotriva Papei de la Roma, a iezuiților săi și a sclavilor lor. Există doar câțiva lideri sudiști care sunt mai mult sau mai puțin sub influența iezuiților, prin soțiile lor, relațiile de familie, și prietenii lor. Mai mulți membri ai familiei lui Jeff Davis se află sub influența iezuiților. Chiar și miniștrii protestanți sunt sub influența iezuiților, fără să-i suspecteze… Roma face aici ceea ce a făcut în Mexic și în toate republicile sud-americane; Paralizează tot, prin război civil… Ea ne dezbină națiunea pentru a o slăbi, a o supune și a o conduce.”

“… Mi-e milă de preoții, episcopii și călugării romei din Statele Unite când oamenii își dau seama că ei sunt în mare parte responsabili pentru lacrimile și sângele vărsat în acest război. Nu spun tot ceea ce știu, pentru că dacă oamenii ar ști tot adevărul, acest război s-ar transforma într-un război religios, și imediat, ar lua un caracter sângeros de zece ori mai sălbatic. Ar deveni nemilos căci toate războaiele religioase sunt nemiloase. Ar deveni un război de exterminare de ambele părți. Protestanții din Nord și din Sud i-ar extermina cu siguranță pe preoți și pe iezuiți dacă ar putea auzi ce mi-a spus Profesorul  Morse despre comploturile făcute în orașul Roma pentru a distruge această republică...” ~ Abraham Lincoln

“… Adevăratul motiv [al Războiului Civil] este secretat (conceput) în spatele zidurilor groase ale Vaticanului, în colegiile și școlile de iezuiți! … Ei au continuat într-un mod tăcut, dar cel mai eficient, pentru a răspândi ura lor împotriva instituțiilor noastre, legilor noastre … și libertăților noastre în așa fel încât acest conflict teribil a devenit inevitabil între Nord și Sud…

Papismului este cel căruia îi datorăm acest teribil război civil… Aș fi râs de omul care mi-ar fi spus asta înainte să devin președinte. Dar profesorul Morse mi-a deschis ochii asupra acestui subiect… Oamenii noștri sunt încă gata să învețe și să creadă aceste lucruri, și poate că nu este momentul potrivit pentru a le iniția în misterele întunecate ale iadului … Mai devreme sau mai târziu, națiunea va ști… Și apoi cei care au cauzat aceste dezolări și dezastre vor fi chemați să dea socoteală.” ~ Abraham Lincoln

Aceste citate teribile sunt cu adevărat chestii răsunătoare! Roma, conform lui Lincoln, a fost adevăratul instigator din spatele Războiului Civil. Acest lucru dă greutate la acuzația profesorului Sarpi că, “Biserica Romano-Catolică este o conspirație ecleziastică gigantică.” Citez aici o altă acuzație uimitoare împotriva iezuiților de Charles Chiniquy, pe care vi-l amintesc, a fost preot și catolic credincios timp de peste 50 de ani:

Da! Fără romanism (Papism), ultimul război civil îngrozitor ar fi fost imposibil. Jeff Davis n-ar fi îndrăznit niciodată să atace Nordul, dacă nu ar fi avut asigurarea Papei, că iezuiții, episcopii, preoții și toți oamenii din Biserica Romei, sub numele și masca Democrației, l-ar fi ajutat…

Un romano-catolic (Generalul Beauregard) … a fost omul ales să tragă primul foc la Fort Sumter, împotriva steagului Libertății, pe 12 Aprilie 1861… Papa de la Roma a fost … singurul prinț încoronat în întreaga lume, atât de depravat încât public (își vomită acțiunile) … și-l proclamă Jeff Davis ca președinte al unui guvern legitim.

Dacă poporul american ar putea afla ceea ce știu despre ura acerbă a preoților sau a Romei împotriva instituțiilor noastre, a școlilor noastre, a drepturilor noastre cele mai sacre și a libertăților noastre atât de dragi, i-ar alunga ca trădători.”

Inițierea iezuită  se face după cum urmează: (pasaj din Jurământul iezuit)

Ați fost învățați să plantați insidios semințele geloziei și urii între statele care erau în pace și să-i incitați să facă fapte de sânge, implicându-i în război unii cu alții și să creați revoluții și războaie civile…”!

Majoritatea istoricilor sunt de acord, că decizia judecătorului-șef Roger B. Taney a fost pretextul pentru aprinderea de către Confederația de Sud a Marelui Război Civil American – iar astăzi, cu retrospectiva istoriei, trebuie să privim acum acest război ca fiind al doilea război catolic pe pământ american.

În războiul civil din 1861 – 1865, a existat decizia Șefului Justiției – Roger B.  Taney în cazul Dred Scott vs Sanford (care a spus că “un negru nu are drepturi” si pe care un alb ar fi obligat să le respecte), decizie care l-a forțat pe Președintele Lincoln de a merge pe o cale de război “,” – ca să spunem așa. Această retorică anti-sclavie a fost doar pretetxtul generalului romano-catolic, Pierre Beaurgard, care trebuia să se alăture “fratelui” său Jefferson Davis, și focului asupra armatei Uniunii de la Fort Sumter. La acea vreme, judecătorul-șef Taney, cel mai înalt judecător de la Curtea Supremă a SUA, nu era doar un romano-catolic devotat, ci, potrivit dr. Walsh, în cartea sa „Iezuiți Americani” – judecătorul Taney era “sub influența iezuiților cea mai mare parte a vieții sale“.

Prin urmare, este important să știm că astăzi există cinci judecători romano-catolici pe băncile Curții Supreme a SUA (mai mult de jumate din cei 9), dintre care cel puțin doi, la fel ca Șeful Justiției – Taney, au fost sub influența iezuiților pentru aproape toată viața lor, și care aproape sigur sunt iezuiți ei înșiși. Aceste două persoane din Justiție dețin funcția de profesor adjunct la cea mai veche și mai renumită Universitate Iezuită din America – Universitatea Georgetown! Și, ca și în cazul lui Taney, actualul șef al Justiției este un romano-catolic devotat și fanatic.

Pentru a reveni la război. Știm, de asemenea, că Jeff Davis, „președinte” confederat și liderul rebeliunii de Sud a participat la un Colegiu Catolic – mănăstirea St. Thomas College, Bardstown – și la un moment dat s-a convertit „public” la catolicism, devenind membru al Bisericii Episcopale (o confesiune care reflectă poziția oficială a Romei).

Implicarea Romei în, sau mai degrabă instigarea ei la Războiul Civil American, este cel mai bine păstrat secret din istoria Americii. Este un fapt trist că majoritatea americanilor sunt complet conștienți de rolul pe care iezuiții de la Roma a jucat în războiul cel mai costisitor, care “a cauzat mai mult de o jumătate de milion de morți din fiii cei mai eroici ai Americii să cadă victime în acest carnagiu.” Sperăm că cititorul va fi de acord că nu este nevoie de dovezi suplimentare ale implicațiilor agențiilor Romei în rebeliunea Confederației.

Eu nu pretind a fi un profet. Dar, deși nu sunt profet, văd un nor foarte întunecat la orizont. Și norul ăla întunecat vine de la Roma… un ciclon cum nu a mai văzut lumea va trece peste această țară, răspândind ruină și pustiire de la Nord la Sud… Eu și cu tine nu vom vedea acest lucru, însă copiii noștri vor vedea aceste lucruri.” ~ Abraham Lincoln”.

 

Citate ale persoanelor publice citate mai sus de președintele Lincoln:

a) Ale profesorului Morse

Samuel Morse (1791 – 1872) American, inventator al telegrafului:

Au nevoie americanii sǎ li se spunǎ cine sunt iezuiṭii? …iezuiṭii sunt o societate secretǎ, un fel de ordin masonic, dar cu trǎsǎturi mai importante cum ar fi ura, şi de o mie de ori mai periculoasǎ. Nici mǎcar nu sunt simpli preoṭi, sau simpli partizani ai vre-unui cult ideologic; ei sunt comercianṭi, avocaṭi, editori, şi fac parte din orice profesie, neavând niciun element de identificare exterioarǎ prin care sǎ fie recunoscuṭi; ei sunt aproape ȋn ȋntreaga societate.

Ei ȋşi pot asuma orice caracter, acela de ȋngeri ai luminii sau de miniştrii ai ȋntunericului, ȋn a-şi duce la ȋndeplinire marele lor final, serviciul pentru care sunt trimişi, indiferent care ar fi acela. Ei sunt cu toṭii oameni educaṭi, pregǎtiṭi sǎ plece ȋn orice moment oriunde ȋn lume dacǎ le va cere generalul ordinului; ei, de-asemenea, nu sunt legaṭi de nicio familie, comunitate sau ṭarǎ prin relaṭiile obişnuite prin care se leagǎ bǎrbaṭii; şi sunt vânduṭi pe viaṭǎ cauzei Pontifului Roman.” “The Crisis: Or the Enemies of America Unmasked” (Criza: Duşmanii Americii expuşi), J.W.Laurens.

Și cine sunt aceşti agenṭi? Ei sunt, ȋn majoritate, iezuiṭi, un ordin ecleziastic, proverbial ȋn ȋntreaga lume pentru viclenia, duplicitatea şi lipsa totalǎ a principiilor morale; un ordin atât de bine perfecṭionat ȋn artele decepṭiei, ȋncât chiar şi ȋn ṭǎrile catolice, ȋn Italia ȋnseşi, a devenit intolerabil, lumea cerând suprimarea sa.” “A foreign conspiracy against U.S. freedom” (O conspiraṭie externǎ ȋndreptatǎ ȋmpotriva libertǎṭilor ȋn S.U.A.), Samuel Morse.

b) Ale profesorului Sarpi – Paulo Sarpi (1552 – 1623), istoric și om de știință Italian – “Ei (iezuiții) sunt o plagă publică și plaga întregii lumi…; din colegiile iezuite niciodată nu este promovat un individ devotat tatălui său, devotat țării sale, sau loial majestății sale”.

 

Dacă cineva crede că Trump a chemat Armata la Washington, se înșeală amarnic. Acest lucru se poate observa din avertismentul dat de Secretarul Apărării, Mark Esper, ca trupele să nu se amestece în lupta politică și să rămână neutre. Mark Esper a fost numit Secretar al Apărării de către Trump, deci implicit este omul lui, ales pe motive temeinice de loialitate față de el și grupul sprijinitorilor lui Trump.

Trump a cerut guvernatorilor (șefilor de state/județe), să cheme Garda Națională ca să facă liniște și protestele să se desfășoare pașnic; în cazul în care aceștia (guvernatorii) nu fac liniște (multi dintre ei fiind democrați) atunci va aduce Armata și se liniștesc apele rapid.
Lupta celor două facțiuni din Statele Unite, pe de o parte cei care sprijină Statul Ascuns (globalist) format din marii finanțiști și bancheri internaționali ai lumii precum și complexul militar-industrial condus de unii generalii de la Pentagon și care au ca obiectiv aducerea în stare de sclavie a întregii planete.
De cealaltă parte grupul care îl are ca exponent principal pe Donald Trump din care fac parte mai mulți generali americani precum și unii membri ai Serviciilor de Informații și care au ca obiectiv renașterea marii națiuni americane, care acum se află într-o stare jalnică. De altfel, Trump încă de când a câștigat alegerile a avut ca slogan – America are întâietate în fața problemelor lumii.
Trump și oamenii lui sunt conștienți că lucrurile nu mai pot continua în America la fel ca până acum, și că trebuie să se redea poporului american ceea ce au pierdut, adică mândria de cetățean american. Datorită propagandei Statului Ascuns care deține în totalitate controlul asupra mass-mediei lumii americanii au ajuns un popor de ignoranți și zombificați.
Trump se aștepta la această evoluție a evenimentelor și a luat – așa cum am mai scris -măsuri de apărare. Cea mai importantă măsură este ordinul de mobilizare din data de 30 aprilie 2020, prin care 1.100.000 de rezerviști și veterani au fost chemati sub arme. Acești rezerviști nu sunt sub comanda Pentagonului, ci au fost puși sub comanda Secretarului Apărării, Mark Esper.
Statul Ascuns și-a dat seama de pericol și a profitat de moartea acelui afro-american pentru a declanșa revoltele generalizate din SUA.
Rămâne de văzut dacă oamenii lui Trump au reușit organizarea celor mobilizați de urgența în numai o lună de când ordinul de mobilizare a intrat în vigoare. Însă și organizarea rezerviștilor în detașamente de fix 200 de oameni dispersați în toată America, pe mine mă duce gândul la o pregătire a lui Trump la un lung război civil.
Paradoxul este că cel mai apropiat aliat al lui Trump nu este nimeni altcineva decât Rusia lui Putin, fapt dovedit de lunga convorbire telefonica solicitată de Trump președintelui Putin, într-un moment când evenimentele din SUA, au luat aspect mai mult de război civil decât de revoltă spontană.

Și dacă atunci iezuiții acționau în societate prin intermediul parohiilor lor, acum ei acționează prin firme paravan, fundații și asociații care oferă mâncare și bani negri către civilii săraci și fără perspectivă din America.

Cititi aici lista de firme paravan detinute de Soros, care la rândul lor au fundații și asociații ce fac acte de “caritate”, recrutând civilii săraci – https://worldtruth.tv/companies-owned-by-george-soros/?fbclid=IwAR1Zc_PR07h9f8aZqBZrTrplbIfcfIwnEjmom3N4yIbHQVIAN7OsaGpUDOo

În loc de final – ca să înțelegeți ce se întâmplă în America, aduceți-vă aminte ce a declarat ocultul Henry Kissinger cu privire la “posibile răscoale” în Los Angeles, și rețineți că L.A. a fost primul stat care a decretat Stare de Urgență în America în urma protestelor stradale:

Azi, America ar fi scandalizată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine ea ne va mulțumi! Asta este cu atât mai evident dacă li s-ar spune că există o amenințare externă fie ea reală sau doar declarată, care ar amenința existența Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga să le scăpăm de această nenorocire. Toată lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunăvoie în favoarea garantării bunăstării și a siguranței de către Guvernul Mondial!”.

 

kissinger quote

Dacă apreciezi, consideră să mă susții prin mici donații!

https://www.paypal.me/AGrigoras103

3

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s