Soluția pentru a opri “hemoragia Covid19” și pt oprirea sabotării economiei naționale

Pt orice om care se consideră informat, la 3 – 6 luni de la declanșarea Pandemiei, probabil se știe că întreaga situație este una complet fabricată, indusă artificial, iar întrebarea care reiese de aici e următoarea:

Cum este posibil ca această operațiune să fi putut avea loc? Ce infrastructură au la bază conspiratorii din spatele operațiunii “Izolarea lumii”?”.

R: în rândurile următoare voi devoala pe cât posibil caracatița din spatele Pandemiei!

Încă de acum 2000 de ani a existat un binom malefic gata să pună stăpânire pe lume, și când spun binom, mă refer la cele 2 brațe ale Ocultei mondiale:

-primul braț e dat de Imperiul roman cu sediul la Roma, iar

-al doilea braț este dat de Sionismul imperialist, al khazarienilor globaliști.

În zilele noastre, Imperiul roman, cu sediul său vizibil de la Roma, și cu al său personaj public – papa – are la dispoziție infrastructura tuturor Societăților Secrete, dar și armata iezuită cu numele de “Societatea lui Isus” (Ordinul iezuiților). Adică Imperiul roman actual își duce existența malefică și influentă în spatele scenei publice, prin intermediul Masoneriei, Cavalerilor de Malta, de Columb, și prin intermediul altor multe structuri de mistere, în care obediența membrilor săi trebuie să fie absolută.

Pe de altă parte, Sionismul – a cărei doctrină își propune facilitarea planurilor în vederea întronizării unui “mesia” al evreilor, duce în subteran o activitate intensă de abolire a Creștinismului, dar și de dezrădăcinare sistematică a generațiilor de tineri față de Tradițiile și Credințele populare!

Deoarece membrii Sanhredinului evreiesc nu L-au acceptat și nu L-au primit pe Iisus Hristos ca fiind Mesia încă de acum 2000 de ani, ei și-au făcut un scop în sine de a primi pe altul ca să le fie “mesia”! Însuși Dumnezeu le-a spus la acea vreme: “pe Mine nu m-ați primit, dar dacă va veni altul în numele Meu, pe acela îl veți primi!” (citat biblie).

Așadar, încă de acum 2000 de ani, Sanhredinul și-a propus să primească un alt “mesia”, unul după faptele sale, de la pedofilie, la jaf, la revoluții, atentate, depersonalizarea omului, crimă, genocide, regicide, si nu în ultimul rând avorturi legalizate!

Însă la vremea aceea, Imperiul roman nu avea ambiții “mesianice”, adică nu era implicat în genu’ acesta de chestiuni, ci își vedea de treburile sale pământești, lumești, de cucerire și propășire teritorială!

Momentul în care Sionismul și Imperiul roman nevăzut ȘI-AU DAT MÂNA OFICIAL a fost anul 1541, când a fost înființat prin bulă papală Ordinul iezuiților, ordin al cărui scop principal este nici mai mult nici mai puțin decât RECONSTRUIREA TEMPLULUI LUI SOLOMON la Ierusalim!

Adică acești iezuiți lucrează încă din anii 1500 “cot la cot” cu sioniștii pt întronizarea antihristului, a falsului mesia, a diavolului însuși pe pământ! Cine nu a înțeles ce pericol bate la ușă, și cine anume conduce umanitatea, sau mai ales cine nu a înțeles că acesta e un război în primul rând împotriva sufletelor oamenilor, doarme un somn adânc!

De ce e important acest binom ocult în vederea stăpânirii lumii?

Odată pt că Sionismul se ocupă de marile bogății, resurse naturale, avans tehnologic și corporații, iar iezuiții se ocupă direct cu distrugerea Creștinismului autentic! Și cum procedează iezuiții în vederea abolirii Creștinismului?

Ei acționează din interiorul Creștinismului, arătându-se așa-zis catolici, arătându-se creștini, iar acoperirea lor oficială e aceea de filantropi, sau oameni care furnizează educație și care fac acte de caritate!

Unde se găsesc astăzi cele mai mari crime? De la acțiunile lui Bill Gates, până la misiunile de “menținere a păcii ale ONU”? Unde sunt ascunse cele mai mari crime, de la pedofilie, trafic de organe, până la trafic de copii, rețele de prostituție, șamd? Unde sunt ascunse?

R: Sunt camuflate în acte caritabile, sunt la vedere prin acoperirea de fundații locale sau internaționale!

Mă gândesc, oare de unde a “preluat” Gates genu’ ăsta de mod de operare? Adică de unde a preluat ideea de a se acoperi crimele prin așa-zise acte umanitare? Le-a preluat de la stăpânii săi oculți!

Așadar,

-anul 0 – 33 – apariția pe pământ a adevăratului Mesia întrupat – Iisus Hristos – pe care sanhredin-iștii L-au respins!

-anul 1541 – momentul oficial când Sionismul și Imperiul roman nevăzut au început să lucreze pt același plan – reconstruirea Templului lui Solomon, templu despre care profețiile ne arată că va fi locul de întronizare al antihristului!

-anul 2019 – 2020 – primele acțiuni oficiale, de masă și publice, în care mai marii lumii acesteia afirmă către oameni că pt a mai putea fi “liberi” vor trebui să se vaccineze/cipeze!

Verificați noțiunile de “Covid-Pass”, “Alliance2020ID”, ca să observați planurile lor de cipare a populației!

Așadar, cele 2 brațe ale dușmanilor omenirii sunt acestea: sionismul și iezuitismul!

Ca un fapt divers, trebuie să știți, că încă de la fondarea acestui ordin iezuit, el a fost expulzat din 83 de țări, unele catolice, din cauza intrigilor pe care le creau peste tot! ei nu au niciolegătură cu ideea de credință, ci se folosesc de acoperirea de popi pt a-și avansa nestingheriți planurile de stăpânire pamântească!

poza militia iezuita

A venit momentul să îi expulzăm și acum pe acești iezuiți, intriganți, pe acești conspiratori, cu ale lor tentacule planetare, și nu doar din România să fie expulzați, ci din întreaga lume!

Priviți ce declarație a făcut ultimul șef patriot de la SRI cu privire la iezuiți și masonerie: “Masoneria e un paravan al spionajului iezuit!”, asta ca să pricepeți voi toți cei care v-ați lăsat atrași în aceste loje “nevinovate”, să înțelegeți cum vrând-nevrând lucrați la agenda satanică a înrobirii întregii umanități! Și cred că sunteți mulți de tot băgați în așa ceva, pt că nu văd deloc dizidenți reali din șleahta masonică, fie că vorbim de ierarhia bisericească, fie că vorbim de intelligence, fie că vorbim de mediul academic, medical, științific, media, polițienesc, șamd, nu vă văd deloc să ieșiți și să demascați omerta la care sunteți supuși! Voi nici acum, după ce s-a mai aflat cât de cât adevărul despre falsul Pandemiei, nu ieșiți public să îi demascați pe cei ce vă șantajează! Și mulți dintre voi aveți copii, adică sunteți cu atât mai condamnabili dacă nici acum nu veți vorbi public cu privire la abuzurile și omerta la care sunteți supuși fiecare în domeniile în care activați!

Ce credeți, că nu se știe că, în unele cazuri, ca să nu generalizez zic “unele”, că:

-în Serviciile de Informații, nu se avansează decât cei cu ștate pe Elveția, în Berna!?

-în mediul Economic, nu se avansează de la 500.000 de euro în sus până nu primește o inițiere anti-creștină, fie că vorbim de îmbrățișarea unui crez “nevinovat” New Age, fie că vorbim de apartenența la o loja masonică, etc;

-în mediul ierarhic, nu se avansează până nu îți sar epoleții de pe ambii umeri, sau în alte cazuri până nu se trece “proba homosexuală”;

-în mediul iezuitizat, de deasupra ierarhiei acționariatului corporatist, în mediul iezuitizat nu se avansează până nu se trece “proba pedofilică”;

-în mediul instituțiilor de forță și politic nu se avansează până nu se trec dosare grele în registrele procuraturii;

-în mediul Tv nu se apare până nu ești “omul cuiva”, până nu faci jocurile cuiva, cu sau fără epoleți?

Toate astea se știu, și au loc ca să dea iluzia omului simplu că există opoziție, că există combativitate, însă în același timp niciodată nu sunt atinse adevăratele subiecte cheie:

vezi pe cineva azi din Patriarhia română să dezaprobe tirania Centrului de Urgență, sau să atace declarațiile lui Bill Gates, sau să atace mizeriile slobozite de papa Francisc care spunea că “toți oamenii sa primească vaccinul universal”, sau când vorbea de “Venitul universal garantat”!? Asta înseamnă că papa dorește prăbușirea economiilor, iar oamenii, din lipsă de venit să fie remunerați de stat, cu condiția să se supună statului, inclusiv când va apărea vaccinul minune! Și prin urmare, dacă nu te supui, nu mai primești acel venit! Asta ca să înțelegeți cine e papa!

Vedeți în România pe cineva să ia atitudine publică din cei cu rang mare? Nici pe departe, pt că cu toții fiind inițiați în lojele și structurile oculte, ei acum simt frică, se disociază cognitiv, și prin urmare nu se implică în nimic, nimic nu e grav din punctul lor de vedere, ci totul e “on schedule”!

Cu așa păstori la oi, e normal ca lupii să prospere, iar românul să cadă victimă manipulării și pierzării!

Acum, pt România, trebuie să vedem de unde ni se trage răul care a venit peste noi, ca de-altfel peste întreaga lume!

Atunci când autoritățile noastre au fost confruntate cu privire la minciunile pandemiei, acestea au răspuns că “OMS ne-a recomandat să umflăm/falsificăm statisticile!”, de unde reiese că o primă măsură care trebuie luată este aceea de întrerupere a colaborării dintre OMS și statul roman!

S-a dovedit deja că OMS cu ale sale proceduri abjecte, de fapt nu a făcut decât să:

1-omoare și mai mulți oameni, vezi cazurile din New York, și mărturiile doctorilor și asistentelor cu privire la procedurile de ventilare;

2-inspire frică în oameni prin umflarea statisticilor, vezi cazurile de pretutindeni în care s-au etichetat pe Certificatul de Deces morți din alte cauze, s-au etichetat cu Covid19;

3-omoare oamenii care aveau nevoie de asistență medicală pt alte boli cronice, și care nu au avut unde să apeleze, deoarece spitalele sunt închise peste tot;

4-propună corupție la nivel înalt prin tentativa de mituire a autorităților din Tanzania și Madagascar pt a accepta acestea versiunea oficială a Pandemiei;

5-propună corupție la nivel medical prin procedura de mituire a aparținătorilor victimelor, în vederea semnării de documente cum că mortul respectiv ar fi murit de Coronavirus, totul contra-cost;

6-complicitate între trusturile media și giganții IT și telecom în a cenzura orice versiune despre Pandemie care nu se supune versiunii OMS, vezi nenumăratele cazuri de cenzură pe YouTube, FaceBook, presă centrală, șamd;

7-impună tiranie globală, prin suspendarea democrației, și amendarea cetățenilor care nu se conformează tiraniei lor;

8-legalizeze tehnologia 5G, și acceptarea tacită, prin omisiune, a implementării, autorizării, și derulării de lucrări de instalare a logisticii 5G pe perioada izolării;

9-distrugă veniturile și nivelul de trai a miliarde de oameni prin aceste izolări;

10-distrugă dreptul la educație reală a sute de milioane de elevi și studenți;

11-distrugă sănătatea emoțională a zeci de milioane de oameni care și acum nu au curaj să mai iasă din case, și asta din pricina turbaților din media, plătiți cu bani publici, ale căror narațiuni bazate pe versiunea OMS, i-au făcut pe unii oameni să tremure de frică în propriile case;

12-distrugă sănătatea corporală a oamenilor prin lipsă de activitate fizică, parcurile și sălile de fitness, călătoriile, șamd fiind interzise în această perioadă;

Și multe alte situații, derivate din acestea, de la sinucideri ale oamenilor care nu mai aveau ce mânca, sau erau depresivi, până la dosare penale din cauza nerespectării stării de izolare, de la abuzuri politice în mai toate țările, până la psihoze și nevroze induse de complicii OMS din mass-media globală!

Apropos, ce a apărut luna trecută în presa aservită OMS, cu orivire la “noile simptoame” ale Covid-ului ce “suferă mutații”? A apărut că va avea și efecte asupra sănătății Creierului! Păi normal, și-au dat și ei seama că la câtă frică a băgat media în oameni, vor apărea multe cazuri de nevroză, și cumva vor să se spele pe mâini preventiv.

Așadar, ce putem face noi, românii!?

Ați văzut zilele astea ce impune ONU!?

Ne impune să renunțăm la a mai rosti cuvintele “iubit, iubită”, “soție”, iar lista e lungă, pe care această lojă satanică și masonică vrea să nu le mai folosim!

Asta înseamnă să ne reprime și forma asta de manifestare a iubirii din viața noastră! Asta vine în “completare” cu celelalte măsuri luate până acum în perioada pandemiei:

-măsura de distanțare socială;

-măsura de a nu te întruni în grupuri;

-măsura de a nu mai vedea un zâmbet pe stradă sau în instituții de orice fel;

-măsura de a fi cenzurat, șamd!

Toate acestea sunt măsuri în primul rând psihologice, măsuri menite să ne inhibe și mai tare simțământul uman, pt că omul este făcut din iubire și tinde spre iubire!

Ce înseamnă aceste măsuri, dacă nu atentate de facto împotriva iubirii!? Iubirii de orice fel!

Care credeți voi că e criteriul de bază în cadrul iezuitismului?

R: Acela ca membrii săi să nu simtă iubire, acela de a nu se căsători și de a nu avea femeie! În sens mai larg, asta înseamnă că pe perioada pandemiei, ei și-au impus doctrina lor oficială pe întreg mapamondul, cu excepțiile de rigoare!

Știm cu toții că iezuitismul a înveninat orice Serviciu de Informații la nivel global, l-a înveninat cu ale sale proceduri și directive, dintre care una neoficială, la nivel înalt, este aceea de a ți se spune personal că: “Dacă te bucuri, ești neprofesionist!”.

Ce auzim în mai toată propaganda Hollywood-iană cu privire la agenții și ofițerii de informații?

Ei sunt numiți “asset”, adică active, mărfuri, ceva dispensabil, ceva de care te poți descotorosi, adică li se imprimă ideea de depersonalizare, ideea de lipsă a dragostei! De ce nu vedem astăzi ofițeri patrioți, în special în rândurile celor tineri, de sub 50 de ani?

Păi nu vedem așa ceva, deoarece ei sunt îndoctrinați încă de mici să nu aibe compasiune, iar odată cu dezvoltarea tehnologică de după 1990, e clar că s-a trecut în sfera Controlului Mental, astfel că “dezertările” pe bune să nu mai existe aproape deloc!

Ce truism există încă de acum 100 de ani la nivel global?

Ori de câte ori o tehnologie era furnizată publicului larg, ea era cu mult înainte folosită în mod activ de către Armată și Securitate! Asta înseamnă că dacă globaliștii propun la acest moment CovidPass-ul pt populația civilă, înseamnă că, în linii mari, Armatele și Serviciile occidentale sunt deja “atinse” de aceste noi tehnologii!

De unde credeți ca a pătruns în sfera civilă sistemul ăsta “la ordin”, în care sfere civile, fie că vorbim de media, lumea medicală, lumea juridică, științifică, șamd acționează precum o unitate militară? De unde credeți că a apărut?

Exact de la iezuiții care s-au extins ca o cangrenă în toate sferele civile, și care au “crescut” generații întregi de unelte obediente pe care le promovează peste tot în lume!

Și vă spun și de ce! Ați văzut oriunde, până la această dată – 26.05.2020 – vreo declarație care să demonteze versiunea pandemiei false a OMS, adică ați văzut vreo declarație a vreunui oficial din Armată sau din Serviciile de Informații cu privire la ce se întâmplă!?

Nici eu nu am văzut, așa că întrebarea e: “Ce îi reține pe acesti generali cu multe stele să ne arate nouă – civililor – adevăratul dușman al umanității?”.

Ce îi reține? Aha, nu intră în “competențele” lor!

Ce măh, generalilor și securiștilor de orice fel!? Un stat se atacă doar cu bombe, sau cu armate văzute!? Un stat se atacă doar prin atentate teroriste, alo, SRI – de efectul biologic al 5G nu ai auzit!?

Armată română, doar de armate de soldați ne păziți, nu ne păziți și de indivizi infiltrați la cel mai înalt nivel!? Ai uitat, armată română, că există infractiunea de ÎNALTĂ TRĂDARE în care se încadrează actualii șefi de țară, unii din departamentele medicale, și guverne, ce sunt plătiți din bani publici!?

Oare nu e “sfânt” motivul pt care se pleacă la război, iar dacă actualul “război împotriva pandemiei” e unul regizat, fals, dăunător, oare Tribunalul Militar nu îi poate trage la răspundere pe acești alogeni care au respectat directivele unei puteri străine!?

În momentul în care Iohannis, Tătaru, Arafat &Co. pun în aplicare directive împotriva cetățeanului român și împotriva economiei nationale, și în momentul în care Procuratura civilă nu se auto-sesizează, oare nu intră și în competența Tribunalului Militar să intervină!?

Cum e posibil să fim batjocoriți noi, românii, să fim batjocoriți la ordinul unor structuri private internaționale și vădit corupte (OMS), și voi cei din Armată sau Securitate, să nu interveniți deloc!?

Oare nu e există și Războiul Biologic, oare nu există și Războiul Tehnologic și /sau Electromagnetic!?

De ce nu spuneți oamenilor adevărul și mai ales de ce nu vă situați de partea adevărului, că aici avem de-a face cu un asalt al forțelor globaliste împotriva oamenilor liberi!

E clar pt orice om liber că aici e vorba de o luptă cu un dușman nevăzut, infiltrat în toate sferele de activitate, și care nu are scrupule!

De ce patrioții din Armată și Servicii nu fac declarații publice în acest sens, pt că e clar că umanitatea se află în stare de război!? Și nu e război convențional, la modul un stat contra altui stat, ci e un război de tipul SUVERANITATE vs SCLAVIE!

Pentru civili – ați văzut ce decizie a luat Comisia Europeană în urmă cu câteva zile, aceea ca în România să nu se mai eticheteze produsele cu “Produs în România”, iar asta e ilegal a ne fi impus, devreme ce Franța, Germania, Italia își etichetează produsele fabricate la ele în țară!

Romanii de ce să nu aibe voie să procedeze la fel! Țineți minte ce am spus, iezuiții acționează împotriva adevăratului Creștinism!

Ați văzut pe vreunul dintre europarlamentarii români să ia apărarea României pe această speță, a produselor românești? Oare nu puteau să sesizeze Curtea de Justiție, în care să demonstreze că altor state li se permite să pună eticheta cu “Produs autohton”, iar nouă de ce nu ni se dă voie!?

Înțelegeți de ce am menționat mai sus de infiltrare, de control mental, de trădare!? Nu vedem un europarlamentar să ia atitudine în acest sens, așa că întrebarea de bun simț este:

Ce putem face, cum putem scăpa de jugul globalist!? Jug care nici măcar nu le permite producătorilor de lactate să facă brânză cu cheag natural, ci le impune să folosească cheag sintetic de la farmacie! Asta ca un fapt divers!

Singura soluție e să nu mai colaborăm cu globaliștii și cu structurile lor continentale, așa că soluția pt România e să ieșim din UE!

Prin intermediul mecanismelor europene am fost șantajați să privatizăm totul, prin mecanismele europene de Cooperare și Verificare suntem șantajați să cedăm Portul Constanța, TAROM, CEC Bank, Exim Bank, și alte bunuri de valoare națională!

Prin mecanismele europene suntem șantajați de ONU să impunem scoaterea etichetelor cu “Produs în România”!

Prin mecanismele europene suntem șantajați să acceptăm versiunea oficială a OMS și să declarăm pandemia cu efectele ei de rigoare!

Așa că, la ce bun să mai continuăm “căsnicia europeană” dintre România și UE (anexa a NOM)???

De ce să stăm într-un parteneriat toxic, care ne-a adus doar:

-diluarea tradițiilor prin “îmbrățișarea” oficială la nivel de stat a ecumenismului religios, a toleranței de gen, a acceptării sodomiei ca “orientare sexuala”, a “valorilor” europene, șamd;

-pierderea bogățiilor naturale; -defrișări masive;

-exod al tinerilor și profesioniștilor; -pierderea sensului de familie;

-externalizarea autorității asupra Armatei;

De ce credeți că Anglia a părăsit UE, iar acum Italia și Polonia se gândesc serios dacă sa demareze operațiunea națională de Ital-exit și Pol-exit!?

Marea Britanie a părăsit UE deoarece nu se mai regăsea în noile “valori” și dictate ale UE, în care lepădarea creștinismului, ciparea populațiilor, îngurgitarea de migranți, crearea unei armate europene necreștine reprezintă noile deziderate de la Bruxel!

Singura șansă ca România să mai scape din acest malaxor globalist – și e valabil pt orice țară, în care ne distrugem tot, de la Economie, Biserica, Tineret, și iată că acum și sufletele oamenilor prin aceste cipuri “de reîntoarcere la normalitate” – singura șansă e să ieșim oficial din UE și din tratatele cu ONU și cu ale sale anexe abjecte, de la OMS până la UNESCO, șamd!

Vrem să avem dreptul la auto-determinare!

Priviți ce a declarat ocultul Rockefeller în legătură cu auto-determinarea, același tip care a gândit și planul cu izolarea, cu pandemia, cu ciparea, șamd:

rockefeller

O mica întrebare, probabil retorică: dacă România scoate eticheta de “Produs în România”, și implicit legea ca “minim 50% dintre produsele la raft să fie românești”, cu ce produse credeți că va fi inundată piața din România!?

R: Va fi inundată cu produse de slabă calitate din Turcia!

Și acum urmează remarca – Globaliștii, iezuiții și sioniștii se folosesc în acest asalt al lor de către necreștini! Ei îi favorizează pe musulmani și pe budiștii chinezi, în detrimentul creștinilor!

Vedem cum în ultimii 40 de ani, mai toate țările occidentale și-au externalizat fabrici întregi în China! Adică SUA și țările vestice să nu mai aibe clasă de mijloc, iar China să prospere de pe urma marii sale dezvoltări economice!

Iar acum China își poate permite să șantajeze orice stat din cauza importurilor existente, iar ca solutie de rezervă, dacă planul lor nu va da roade – iezuiții îi pot scoate doar pe chinezi țapi ispășitori pt fabricarea pandemiei și pot declanșa o conflagrație mondială!

Cum vine asta, tu ca stat oferi locurile de muncă autohtone, le oferi unui stat concurent, și mai ales cine a înfăptuit o asemenea operațiune globală!?

Păi dacă un stat nu are clasă de mijloc, de muncitori, ea se va dezintegra, iar șomerii respectivi vor cădea pradă consumului de droguri și viciilor de orice fel! Ce se întâmplă în ultimii 20-30 de ani cu tinerii și adulții din SUA și Occcidentul european? Exact asta – au căzut pradă viciilor ca urmare a lipsei joburilor reale, joburi dispărute și externalizate în China! Iar acum China prosperă, iar europenii mor de foame din cauza gunoaielor și a produselor chinezești!

Cine a fost în stare să facă așa ceva!?

Păi revenim iarăși la iezuiți! Știți dvs că șeful iezuiților – Papa cel Negru – a activat aproximativ 40 de ani până prin 2008 în China, și e considerat “specialist în zona Asiei”!?

Păi la ce rețea globală au iezuiții, se subînțelege cine a făcut presiunile respective în țările occidentale pt ca mai toate business-urile să fie externalizate acolo!

Iar acum să vedem ce motive au avut iezuiții în a favoriza China, în detrimentul țărilor europene:

a-China e necreștină, iar occidentul e creștin cât de cât, sau oricum, măcar are câteva biserici creștine!

b-China interzice deținerea unei Biblii, iar europenii dețin Biblie;

c-China condamnă la pușcărie orice deținător al Cărții Apocalipsei, iar în Europa există acces la textul Apocalipsei în care se vorbește despre Semnul Fiarei pus pe mână sau pe frunte! Cum să știe chinezii textul Cărții Apocalipsei, când în China 97% dintre oameni nu folosesc bani lichizi și efectuează plățile cu fața!

d-În China există cenzură, în Europa nu; cel puțin nu exista până la demararea pandemiei;

e-China e comunistă, iar Europa are tradiții, constituții și mentalități care nu se “armonizează” cu inchiziția iezuită de a nu vorbi, a nu gândi, a te supune, șamd!

Iată deci, în linii mari, de ce iezuiții au favorizat China în defavoarea Europei! Pt că în principal China e necreștină, iar Europa încă mai are rămășițe creștinești!

O să spună cineva, “Dar cum să fie iezuiții împotriva Creștinismului, că doar sunt catolici?”, însă modalitatea în care iezuiții acționează e “hidden in plain sight” (camuflați la vedere)! Citiți jurământul lor, citiți afirmațiile unui fost iezuit Alberto Rivera, și citiți actualele declarații ale exponentului principal al iezuiților, nimeni altul decât papa Francisc, și veți observa natura satanică și inchizitorială a iezuiților!

A se afla umanitatea într-o stare fascistă, comunistă, nazistă, tiranică – reprezintă visul oricărui iezuit! De aceea China e preferata lor, de aceea în China există Sistemul de Creditare Socială, pedeapsa cu moartea, cenzura, vaccinarea obligatorie, și cele mai abjecte dezvoltări tehnologice menite a înrobi umanitatea!

Vă dați seama cât de gravă e situația în lume, dacă într-o lege medicală, se folosește termenul “obligatoriu”!? Vă dați seama că armata iezuiților de controlați mental și demonizați s-a transferat din Securitate către Mass-Media, și din sectoriștii obișnuiți, pe alocuri, către sfera medicală!

Așadar, globaliștii îi favorizează pe chinezi, dar îi mai favorizează și pe musulmani, vedeți exodul masiv de refugiați plătiți de Soroș și propagat de papa Francisc, vedeți atentatele teroriste justificate pe seama migranților, însă mai e ceva ce vor să facă cu ajutorul musulmanilor:

E neoficial, fără surse deocamdată, însă se pare că Germania vrea să creeze o armată europeană doar din musulmani bine dezvoltați, chipurile pt a-i “încadra” social, și chipurile pt a “consolida securitatea europeană, răvășită de proteste”. Evident că globalistul Macron e de acord, justificând această nouă armată pe seama “pagubelor produse de Vestele Galbene”, iar cum Germania și Franța conduc UE, își vor permite ulterior, prin șantaj economic, să impună această armată și altor state!

Așadar, actualul război care se duce împotriva umanității, de fapt se duce contra Creștinismului și împotriva creștinilor! E un război pe care însuși diavolul l-a conceput împotriva oamenilor! De aceea globaliștii se folosesc de chinezi și musulmani pt a cuceri Europa și Creștinismul în general, pt că aceste 2 etnii, păgâne, atee, nu înțeleg și nu vor știi ce grav e să te cipezi, să te marchezi izotopic și să devi un cyborg fără conștiință!

Oculta se folosește de oamenii fără Dumnezeu, se folosește de cei care nu cunosc ce înseamnă acel cip, și care astfel se vor supune planului! De aceea în ultimii 40 de ani China a fost favorizată, iar de vreo 10 ani se îngurgitează musulmani și extremiști în toată Europa! Globaliștii, prin trompeta lor – Soroș, au finanțat aceste mișcări pt a-și pune în aplicare planul de înrobire a umanității, de cipuire în masă, și mai ales de impunere cu forța a “directivelor” instituțiilor internaționale!
Soluția nu poate fi decât auto-determinarea statelor, adică ieșirea de urgență din tratatele internaționale! Repet, Oculta nu poate la acest moment decât să șantajeze, nimic mai mult, însă dacă SUA s-a trezit odată cu administrația Trump, dacă Anglia deja a făcut pasul de ieșire prin Brexit, dacă Macron și Merkel sunt pe făraș, noi românii de ce să mai continuăm să stăm “îmbrățișați” cu globaliștii, de ce să mai privatizăm și Taromul, de ce să mai tindem să fim primiți în Schengen!?

Nu mai bine ieșim din UE și din pactul de aderare la ONU!?

Cum e posibil să ne dicteze o structură străină, privată, ce să facem în țara noastră, mai ales dacă acea directivă e complet împotriva interesului național!?

Unde sunt falșii auto-intitulați apărători ai țării, care apar zilnic la TV, de nu condamnă practicile OMS, de nu combat directiva ONU cu privire la termenii folosiți, de nu combat directiva Comisiei Europene cu privire la eticheta “Produs în România”? Unde sunt toți acești năimiți ai neamului!?

Revenind la “brațele Ocultei” în acest asalt final – dacă nu înțelegeți că musulmanii și chinezii sunt favorizați de Ocultă, gândiți-vă la aspectul coporal, trupesc, al sănătății dintre europeni/americani și chinezi/musulmani:

-chinezii sunt mult mai mulți decât occidentalii;

-musulmanii sunt mult mai sănătoși dpdv fizic decât europenii;

-credințele chinezilor și musulmanilor au fost exacerbate/fanatizate și au primit drepturi peste tot, în schimb ce credința europenilor a fost diluată în mod constant;

-mediul europenilor e plin de droguri și medicamente, în schimb ce chinezii și musulmanii nu folosesc așa ceva;

Așa că oare nu ne ajunge cât de mult ne-a fost influențată viața de aceste 2 etnii, chineze și musulmane? Nu v-ați săturat să vă spună hitlerista de Merkel că “trebuie să primiți migranți, sau vă vom impune infringement!”? Nu v-ați săturat să vă spună Comisia europeană “să nu mai purtați crucea la vedere, că e semn de discriminare religioasă față de musulmani!”???

Nu v-ați săturat ca țara noastră să fie condusă de instituții internaționale?

Nu v-ați săturat să vedeți peste tot “Made in China”, în timp ce dacă tu, român simplu, te duci la bancă să iei o linie de creditare, să zicem să produci nasturi, imediat ești refuzat!?

Nu v-ați săturat să fim doar piață de desfacere, în timp ce alții prosperă de pe urma bogățiilor noastre naturale!?

Nu v-ați săturat să avem în funcții cheie cetățeni străini!?

Dacă v-ați săturat să fiți cetățeni de rangul 2 la noi în țară, atunci susțineți demersul de a părăsi UE și toate instituțiile internaționale! Nu are niciun român nevoie de ajutorul “otrăvit” din partea globaliștilor!

Iată că Elveția a știut întotdeauna ce măr găunos e UE și nu a aderat niciodată la așa ceva, iată că Anglia a aflat pe parcurs ce înseamnă să ți se dicteze în țara ta și a părăsit “babilonul european”, așa că noi de ce să nu ieșim din UE, mai ales că avem resurse foarte multe, și avem și cu ce să demonstrăm corupția străinilor care ne-au invadat, astfel încât să ne preluăm înapoi bogățiile administrate în prezent de străini!

Și când zic că avem cu ce, mă refer la privatizările frauduloase, la redevențele criminal de mici, la pădurile defrișate pe ascuns, la exploatările subterane, și nu în ultimul rând la complicitatea datorată rețelelor de crimă organizată transfrontalieră ce se derulează în România.

Orice asociere de genu’ ăsta i-ar face pe străini să piardă dreptul de a mai jefui țara noastră frumoasă și bogată!

Ne revenim, sau ne punem cruce nouă și copiilor noștri, căci viitor demn de a fi trăit nu se mai întrezărește dacă nu devenim cu toții activi!

Calea europeană e calea națiunilor, e calea auto-determinării, nu calea abuzurilor și a cenzurii! Nu calea lepădării tradițiilor și implementării tehnologiei înrobitoare! Nu calea în care unii se cred “infailibili” și mai presus de lege, în care dau tunuri și pot să scape basma curată!

Globaliștii nu-și pot realiza planul lor sinistru fără acceptul nostru tacit, însă noi cei liberi putem trăi fără “ajutoarele” globaliștilor”!

De noi depinde să răzbim în acest duel cu forțele întunericului!

Iată, Doamne, dusmanii mei s-au întărit mai mult decât mine!” (Ps. 37, 19).

Asta e arma iezuiților – o structură militară infiltrată în civil, și acționează pe bază de șantaj, asasinat, cumpărare de influență, șamd!

Și dacă nici după citirea acestor rânduri nu înțelegeți că ONU acționează împotriva Creștinismului, și de fapt e o secătură, o lojă satanică, priviți declarațiile acestui fost angajat al ONU:

spangler

Cum se poate să conviețuiască în NOM și luciferianismul și Creștinismul!? Nu se poate, așa că hai să distrugem țările creștine, Occidentul e diluat aproape de tot de Creștinism, Yugoslavia a fost dezmembrată acum 20 de ani, Grecia și Cipru au fost “asanate” acum 10 ani, România e pe “țeavă” de vreo 15 ani la modul intensiv, acum urmează sentința, și apoi urmează Rusia!

Cum să fie apreciate statele ortodoxe de către canibalii și pedofilii globaliști!?

Nu vedeți că norma ONU de acum câteva zile de a nu mai folosi cuvintele “soție”, și “iubită” înseamnă exact distrugerea familiei!?

Ce înseamnă Legea cu termometrizarea și luarea copiilor/elevilor de la școală dacă au depășit 37,3? Ce înseamnă gestul de a scana fruntea, dacă nu marcarea izotopică și obișnuirea cetățenilor de a li se scana fruntea și de a fi depersonalizati și tratați ca un colet!?

Vedeți de ce trebuie să părăsim aceste instituții internaționaliste!?

Uitați-vă la ONU – satanism curat, și să nu credeți că declarația lui Spangler e singulară, căci toate eforturile globaliștilor sunt de a-l face pe om să se rupă de divinitate – globaliștii îi urăsc pe creștini! Punct!

Hristos ne-a avertizat: “dacă pe Mine M-au urât, și pe voi vă vor urî, dacă pe Mine M-au prigonit, și pe voi vă vor prigoni!”, așa că aceste vremuri tulburi reprezintă un test pt noi, mai avem sau nu, ca umanitate, coloană vertebrală și conștiință de a ne uni împotriva acestor globaliști!?

De aceea România creștinească – atât de bogată fiind, e jefuită cu ferocitate de către agenturile globaliste – deoarece îi deranjează pe globaliști Creștinismul autentic, vor să ne lase fără niciun fel de bogății, vor să ne ia totul, așa cum odinioara Catedrala Sfânta Sofia de la Constantinopol a fost jefuită de toate bogățiile sale! Și unde vedem acum aceste bogății ale Bisericii Sf Sofia? Le vedem la Roma, căci Roma iezuitizată trage sforile!

Nu se poate ca țara românească, singura țară care a fost creștină încă de la facerea ei, să aibe bogății și să avanseze și planul Ocultei, ei vor ca noi, românii, să nu avem niciun cuvânt de spus, ei vor să nu avem cu ce trăi, astfel încât să ni se impună toate mizeriile lor globaliste, de la ecumenism, Codex Alimentarius, privatizările, și iată acum că și cipuirile!

Și dacă cumva se negociază și asta, atunci necreștinii din Securitate, merg pe “cote anuale” de vaccinați/cipați”!

Dacă voi, românilor, nu riscați totul pe cartea simțului civic, pe cartea implicării totale, nu mai avem scăpare! Fiecare acolo unde e, să se pună în lumina adevărului!

Orice bucurie adevărata se câștigă cu preț de jertfă, orice cetate se cucerește cu bărbăție, cu credință, cu îndrăzneală, cu încredere în misiunea dată de Dumnezeu și mai ales cu rugăciune!”. – Condacul 3 din Acatistul Sf. Valeriu Gafencu!

#Noi putem subzista fără ei, însă ei nu pot avansa fără noi! Ne opunem acum sau murim pe eșafod, altă variantă nu există!

Românilor, și cetățenilor din lumea întreagă, tot jocul se dă între cei ce vor CENTRALIZARE, și cei ce vor LIBERTATE, iar per total e vorba despre SUVERANITATE vs SCLAVIE, și nu în ultimul rând e vorba despre ANTI-CREȘTINISM vs CREȘTINISM!

Iată ce spunea ocultul Paul Warburg în anii ’50, asta ca să vedeți trăsătura inchizitorială a agenților globaliști, adică faptul că lor nu le pasă de mase, nu le pasă de voința populară, nu le pasă de majoritate, nu le pasa de democrație, și mai ales, nu le pasă de Adevăr:

Vom avea o Nouă Ordine Mondială, fie că ne place, fie că nu! Singura necunoscută este dacă NOM va fi instaurată prin constrângere sau prin consimțământ!”, 1950.

Pentru că lor, globaliștilor nu le pasă de liberate, ei așa sunt crescuți de mici, în spirit iezuit, în spirit “la ordin”, în care libertatea de conștiință, libertatea de exprimare nu are voie să existe, ci subalternii lor sunt ținuți în teroare și obediență maximă!

Vedeți dvs cum trăsătura de bază a Inchiziției, a Bolșevismului, a Fascismului, a Comunismului, a tiraniei de orice fel se poate regăsi în doctrina iezuită?

Vedeți cum toate acestea ne arată care sunt “zidarii” NOM!? Vedeți de ce Roma cu ai săi sateliți vechi și noi, de la Moscova până la Washington, de la Berlin până la Beijing, de la Tokyo până la Londra de fapt nu sunt decât marionete ale aceleiași suflări satanice!?

Exemple de logo-uri, embleme, mesaje cu privire la cine dirijează din umbră:

-în mass media, ziare cu titlu de “… Times”, care scris invers egal “semit”, adică globaliștii khazari!

-logo Google Chrome – cei 3 de 6 inserați!

download

-logo Mozzila Firefox – vulpea șireată (iezuiții) care a cuprins întreaga lume!

download (1)

rabby abe

un dogmas

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Nu uitați să vă rugați cât puteți de mult ca să îndepărteze Dumnezeu de la noi aceste plăgi: ciparea, termo-scanarea, 5G, izolările, pandemia falsă, restricțiile, și ca să îi putem trage la răspundere pe cei responsabili cu genocidul numit Covid19, CovidPass, și alte crime împotriva umanității, astfel încât să putem făuri copiilor și nepoților noștri un viitor demn de a fi trăit, spre Slava Tatălui, a Fiului, și a Sfântului Duh! Amin!

26/05/2020.

Dacă apreciezi, nu uita să donezi:

https://www.paypal.me/AGrigoras103

(P.S. – nu dețin card bancar, și nici documente biometrice).

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s