“Cine este cu pricina – planul e în mandarina!?”

*(limba mandarină e limba chineză)

Conținut:

După cum se știe, în ultima lună nu am mai putut scrie pe prezentul blog datorită cenzurii impuse de Centrul Special ce se ocupă de “lupta” împotriva Pandemiei, însă acum că ANCOM dă semne de “vindecare”, dat fiind faptul că din ce în ce mai mult se dărâmă șandramaua versiunii oficiale, în rândurile următoare voi încerca să sesizez ceea ce s-a întâmplat în aceste zile în care România și lumea întreagă s-a apropiat mai mult de Nazism decât de noțiunea de Democrație!

O să le aștern în ordine cronologică pt o mai bună înțelegere a realității înconjurătoare:

În 2010, Cartelul medicalo-farma-petrolier pe numele său Rockefeller Foundation a publicat un plan cu privire la ce găselniță ar putea fi utilizată în vederea izolării întregii omeniri, a stopării dezvoltării economiei și a interzicerii drepturilor și libertăților cetățenești ale oamenilor din întreaga lume!

Rockefeller Foundation

Evident că această găselniță a fost identificată într-o pandemie falsă, fabricată 100%, și propagată prin oficinele media de pretutindeni, ce are ca scop general instaurarea pe pământ a unei Noi Ordini Mondiale!

  1. a) Scopurile pe termen scurt:

-testarea obedienței populației cu privire la versiunile oficiale ale binomului stat-media! Asta s-a făcut în prima lună de voma mediatică când odată la câteva zile țara stătea încolonată în fața unei “treimi inchiztoriale” Vela-Arafat-Despescu ori de câte aceștia urmau să mai dea câte o ordonanță militară!

tentativă de monopolizare asupra modului în care se poate lupta cu “virusul”, și anume de treceri succesive din stare de izolare și semi-izolare până la găsirea unui vaccin-antidot! Încă de dinaintea apariției infectaților de Covid19, s-a tot spus în presă mesajul lui Gates: “Situația e atât de gravă, încât nu se va putea reveni la normalitate decât după apariția unui vaccin!”.

Cozile de topor abjecte din Media, Centrul Special, Securitate, Politică, au tot promovat acest mesaj până la paroxism, astfel încât să încerce să facă vaccinul ca ceva de dorit, ca ceva salvator pt umanitate! Însă ce se fac aceștia acum, când adevărul a ieșit la suprafață, și se știe că totul e un fals ordinar!?

Ce se vor face toți aceștia? Se vor face deținuți! Pe viață! Citiți și fiți parte integrantă din demersul patrioților din spatele site-ului https://genocid.ro/.

instaurarea unei “normalități” prin purtarea de măști, cagule pt unii lucrători în supermarket, mănuși, eventual ochelari, astfel încât să continue parodia că exista acest virus și că se luptă autoritățile cu el!

Aflați, stimați cititori, că virusul nu a fost niciodată identificat și nici arătat publicului că există!

Accesați documentarele de mai jos în acest sens!

Kaufman 1

Kaufman 2

aprobarea de către președintele străin de țară – Iohannis – a unor legi contrare voinței poporului, cum ar fi Orele de Educație Sexuală – de pervertire a copiilor națiunii, lege care nu poate fi atacată de populație în stradă, dat fiind Stările de Urgență/Alertă în care ne aflăm, care interzic cu desăvârșire dreptul la proteste stradale!

  1. b) Scopurile pe termen mediu:

verificarea gradului de asimilare de către populație a versiunii oficiale, astfel încât să se treacă la etapa a 2-a de măsuri dorite de către conspiratori!

instaurarea fără nicio bază legală a infrastructurii de termo-scanare, începând cu

-băncile,

-firmele mari, (https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-23822232-coronavirus-bihor.htm).

-administrațiile publice (https://www.agerpres.ro/administratie/2020/04/29/termoscanere-instalate-la-sediul-primariei-sectorului-1–495474).

măsură complet ilegală care reprezintă un atentat la dreptul uman de a solicita prin consimțământ dacă dorește sau nu să fie examinat medical!

cop-scanare

A DOUA ȘI POATE CEA MAI PERICULOASĂ DORINȚĂ a conspiratorilor este aceea de a-i marca izotopic pe frunte pe cei care se lasă termo-scanați!

Repet, nu există nicio bază legală prin care firmelor să li se impună să ia non-stop temperatura angajaților și/sau clienților! Este ceva ilegal și vă rog să refuzați această procedură! Ba mai mult, vă invit, asemenea Dr. de Drept Av. Gheorghe Piperea, să faceți reclamă negativă tuturor societăților comerciale care propun așa ceva, începând cu lanțurile de supermarket! (https://saccsiv.wordpress.com/2020/05/14/avocat-gheorghe-piperea-procedura-de-termoscanare-este-ilegala/). Marcarea Izotopică, după cum puteți vedea în acest material (https://www.youtube.com/watch?v=lDTL5lJgW34) reprezintă cea mai periculoasă formă de ștanțare a individului!

Informați-vă cu privire la acest pericol din sursele de mai jos, pe care le-am găsit până acum:

marcarea-izotopica-1

Nu Vreau Să Fiu Tratat Ca Un Colet

Nanotehnologia are la baza scrierea izotopica

Și de ce spun asta?

Păi nu vi se pare suspect că “binefăcătorii” acestei lumi depun un efort intens în acest sens, de a se crea o infrastructură de scanare termică? Îi doare pe acești globaliști de sănătatea noastră?

Îl interesează pe criminalul de Gates, care a spus public că își dorește să reducă populatia globului, sau a spus că “a omorî copii mici e ceva minunatGates despre omorârea copiilor (https://youtu.be/CfTTc6lvc4c) – îl doare pe el de sănătatea noastră?

Și atunci – când știi că există această procedură hidoasă de Marcare cu Izotopi (cu nano-particule) modulați precum celule vii, după cum ați putut vedea în video-ul descriptiv – nu ai cum să nu te îngrijorezi cu privire la acest aspect!

Priviți aici – Buttar 1, Buttar 2  ce a declarat Dr. Buttar cu privire la distanțarea socială! El afirmă, având back-ground militar la activ, că marja de eroare privind identificarea persoanei de către sateliți este de 1.5 metri, adică exact distanțarea socială minima solicitată la nivel global în “lupta” cu virusul!

Întrebările de bun-simț care reies de aici sunt:

-Pe ce bază să fie identificați oamenii devreme ce încă nu s-a ajuns la vaccinarea/ciparea oamenilor? -În funcție de ce anume sunt identificați oamenii de se cere a nu se sta în interiorul marjei de eroare satelitare?

-Ce au oamenii în ei și prin care satelitul te-ar putea identifica?

-Oare deja oamenii sunt marcați izotopic? Că doar ați văzut că invenția deja există, doar ați văzut explicațiile științifice ale Inginerului Vlad, doar ați văzut ipocrizia “binefăcătorilor” noștri și efortul lor atroce de a “dota” școli, spitale, bănci, primării, firme, șamd cu acest scanner!

Oare ce ascund ei aici!?

Vă invit pe toți, din toată inima să refuzați aceste scanări, să le refuzați cu orice risc, să verificați adevăratele intenții ale sistemului totalitar, și să răspândiți informațiile acestea și către cei care nu știu ce se întâmplă!

În termeni simpli – MARCAREA IZOTOPICĂ REPREZINTĂ ȘTANȚAREA, gravarea, marcarea unui COD DE BARE biometric, invizibil, pe nesimțite, într-o secundă, PE FRUNTEA OMULUI!

De ce spun că scopul sistemului, până la vaccinarea propriu-zisă e marcarea izotopică? De ce cred eu acest lucru – că marcarea oamenilor pe frunte e adevăratul scop al Pandemiei?

Citiți aici, declarația unui renumit medic anti-sistem cu privire la scopurile pandemiștilor în ceea ce privește forțarea creării unei infrastructuri pt termo-scanare:

(“Voi aţi înnebunit cu TOŢII !
STAT POLIŢIENESC că aşa vrea UE şi OMS !!!!????

Atât Nelu Tataru cât și Raed Arafat anunță că restricțiile de libertăți și distanțarea sociala vă dura intre 1-2 ani, cu revaluare la 2 săptămâni sau la 1 luna până la vaccinarea în masa a populației. Se vă înființă politia de proximitate sanitara că vă supraveghea intrările în magazine, frizerii, stomatologii, biserici, parcuri și vă lua temperatura cetățenilor și termoscanere la intrările în bănci și instituțiile publice. Angajatorii sunt obligați să ia zilnic temperatura angajaților și să facă rapoarte de sănătate lunare, vor evalua daca angajații par mai obosiți decât în mod normal.

Nelu Tataru “apreciem că într-un an vă apărea vaccinul și peste 2 ani vom avea vaccinata populația României și vom putea ridica atunci toate restricțiile”.

Raed Arafat “noi respectam recomandările OMS și masurile pe care le luam se fac pe baza acestor recomandări”.

Nelu Tataru “destul de multe tari au aplicat masuri de relaxare ignorând avertismentele OMS și acum se confrunta cu alte focare, noi nu vom face acest lucru”.

Raed Arafat “preferam să menținem cele mai dure masuri de distanțare sociala din UE decât să avem oameni în spitale”.

Nelu Tataru “vom înființă politia de proximitate sanitara care vă lua temperatura cetățenilor în majoritatea punctelor comerciale”.

Nelu Tataru “munca de birou se vă face în 2 schimburi, cei sub 40 ani nu vor mai lucra cu cei peste 40 ani, se vă lua temperatura zilnic angajaților, se vor face rapoarte de sănătate lunara”.

Nelu Tataru “copiiii trebuie supravegheați permanent de părinți și se vor juca doar în locuri special demarcate de primarii fară a interacționă cu alti copii”.

Iată doar câteva din masurile prevăzute în AGENDA 21 a NWO pe vor să le impună de la sine putere ignorând că nu se pot restrânge drepturi și libertăți fară legi organice trecute prin Parlament în limita prevederilor constituționale.”)

 

Chiar credeți că acești naziști nu ar fi capabili să ne marcheze pe ascuns în urma procedurii voluntare de a ni se “lua temperatura”? Oare de ce sunt atât de turbați dacă vor să ne și păzească în magazine, firme, bănci, etc?

Oare de ce?

Ei bine, oameni buni și oameni de bine care vă interesați de viitorul copiilor și nepoților voștri, încetați în a mai colabora cu sistemul, și spuneți-le cozilor de topor că E ILEGALĂ PROCEDURA DE TERMO-SCANARE! Spuneți-le angajatorilor care vă forțează să fiți scanați – să înceteze, sau demascați-i public, că vă discriminează la locul de muncă, și că vă forțează să luați parte la o infracțiune!

Această procedură nefiind legală, și totuși impusă, e o infracțiune pt că reprezintă un act medical impus, un act medical săvârșit în medii nemedicale, și de către indivizi fără pregătire medicală!

  1. c) Scopurile pe termen lung:

Înlăturarea oricărei opinii contrare versiunii oficiale, printr-o inchiziție în care forțele de ordine, reprezentanții tehnologici ai statului, și giganții IT mondiali joacă un joint-venture terrorist!

Dacă nu te elimină YouTube, te elimină ANCOM la ordinul unui rahat, dacă nu te elimină dpdv digital, te elimină gaborii (vezi cazul tipului împușcat de 6 ori acum 2 luni în România pt că nu s-a supus ordinelor de liniște publică). Și spun asta ca să înțelegeți gradul de amenințare în care trăiesc cei care fac dezvăluiri!

Sunt peste 1000 de oameni care se luptă la propriu pe viață și pe moarte, unii direct, unii sapă digital, alții fac Ethical Hacking, alții Data Mining, alții interceptează, pt ca să scăpăm odată de cangrena asta pandemisto-teroristă care a acaparat România de 3 luni de zile!

Acum o să vă dau un citat din Dr. Buttar: “Să știți că nu am de gând să mă sinucid!”, ca să înțelegeți nivelul amenințărilor care se varsă împotriva unora dintre noi, ca să pricepeți odată cum a ajuns țara asta sfântă!

A ajuns Romania teatru de război hibrid, în care:

-dacă îți aperi capitalul românesc,

-dacă îți aperi locurile de joacă pt copii,

-dacă îți aperi restaurantele și terasele,

-dacă îți aperi dreptul la concediu,

-dacă îți aperi dreptul la liberă dezvoltare,

-dacă îți aperi dreptul de a petrece alături de cei dragi în grupuri mai mari de 3 persoane,

-dacă îți aperi dreptul de a munci, și de a studia la școală și la facultate,

-dacă îți aperi dreptul de a te ruga în Biserică,

-dacă îți aperi dreptul de a te dezvolta economic,

-dacă îți aperi dreptul de a avea fruntea liberă (nemarcată cu izotopi),

-dacă îți aperi dreptul de a respira în voie în centrele comerciale,

se găsește o celula globalistă (Centrul de Urgență) să intervină și să îți interzică să faci toate aceste activități, ți le interzice de dragul “grijii ei pt sănătatea ta”!

Se întorc în mormânt strămoșii noștri când văd cum a ajuns România din cauza păcatelor noastre, din cauza lașității noastre, din cauza trădătorilor de lângă noi, și mai ales din cauza faptului că refuzăm să mai gândim cu capetele noastre!

A zis Arafat că “nu se poate reveni la normalitate până nu se vaccinează toată România”, și noi stăm și nu îi cerem demisia!?

Cine e acest “Dr. Moarte” – după cum bine l-a etichetat ziarul Evenimentul Zilei acum câțiva ani – de nu ne mai scapă Dumnezeu de el!?

Cine e acest “Brucan de modă 9” de ne impune să ne sinucidem economic, prin faptul că omoară HO.RE.CA. cu bună știință!?

Acesta, alături de siniștrii din jurul său, e groparul României, și dacă nu ne trezim cât mai repede, vom asista cu toții la revoltă popular, cu posibile pierderi de vieți omenești! Am văzut “pulsul din teren”, oamenii fierb, oamenii nu mai suportă această stare, când pe de-o parte ies la iveală dovezi mari de tot ale falsului pandemiei și ale premeditării acestei situații, și totuși nu se schimbă nimic în bine!

Inocularea populației cu privire la Stările de Urgență/Alertă perpetue, atunci când se declară de către viermii sistemului că: “Acest virus ar putea să nu dispară niciodată!”

Oamenilor, în Germania s-a dat drumul la fotbal, Italia va da drumul total la granițe de pe 3 iunie, Bulgaria îi lasă pe oameni la plajă, și la noi Arafat, Iohannis, Tătaru și Vela au în gură non-stop: “Vine al doilea val”, sau “Dacă statistica se schimbă, nu voi ezita să redau iar Stare de Urgență”!?

Acești ordinari ne prostesc în față! Toți cei care aveți informații, ieșiți în față cu declarații, articole, și demascați tot ce puteți, că ăsta e trendul, oamenilor, TRENDUL E SĂ TE DAI CU ADEVĂRUL, să ieși cu pieptul în fața sistemului, fără frică, fără rețineri, ci doar prin curaj!

  1. Pt că am menționat de ce oamenii nu se trezesc, haideți acum să ne aplecăm către mass-media:

Vedem cu toții că aceasta urmează linia oficială a OMS și slobozește non-stop versiunea pandemistă, alarmantă, de panicare, și de lipsa posibilității de a exprima și o versiune alternativă cu privire la situația pandemică!

Adică mass-media nu permite dezbaterii și varianta că tot acest virus, întreaga situație pandemică să fie un fals ordinar, cu scopuri sinistre care nu țin câtuși de puțin de sănătatea oamenilor!

Băh, gâdelor din media, călăilor de neam:

-atunci când faceți analize, de ce nu spuneți cine a fondat OMS? Adică clanul Rockefeller, același clan care acum 10 ani a făcut planul pt izolarea în case a oamenilor!

-De ce nu spuneți că Kill Gates a simulat (Event 201) cu 6 săptamani inainte o izbucnirea “bolii”, a simulat aparitia unei pandemii de Coronavirus in Wuhan, China!?

-De ce nu spuneți că la Event 201 – care a simulat pandemia – a participat și Organizația John Hopkins, adică singura organizație de pe glob unde se centralizează statisticile oficiale de Covid?

-De ce nu spuneți că Gates e cel mai mare finanțator al OMS?

Așa se face analiza jurnalistică, pe bază de monopol, pe bază de cenzură, pe bază de ce, abjecților din media românească?

-De ce nu spuneți că OMS a solicitat tuturor țărilor ca să preia “modelul chinezesc de luptă contra pandemiei”, inclusiv izolările, și prin urmare, ceea ce a dorit Rockefeller acum 10 ani, azi se împlinește prin OMS!?

-De ce nu spuneți ce a declarat Rockefeller în 1994:

David Rockefeller at Chase April 2005

-De ce asistați interesele globaliste de a ne sinucide economic?

Dacă voi, cei din media ați fost amenințați, spuneți public!

Dacă ați fost amenințați ca vi se ia licența, spuneți public!

Nu stați toată ziua în gură cu organul CNN, “vai, apărăm drepturile cetățenilor, dreptul la informare corectă, din surse credibile!”!

Dacă credeți OMS că e infailibil și sugeți orice informație ce vine de acolo fără să o filtrați cu propriul discernământ, aflați că sunteți complicii teroriștilor care au pus acest plan în aplicare!

Și vă dau un exemplu, ce fel de oameni sunteți voi cei din Media – care atunci când vedeți cazul cu statisticile umflate de morți și infectați, adică etichetați mincinos a fi de Covid, iar atunci când penibilul de Ministru al Sănătății este întrebat de ce se procedează astfel, adică de ce se umflă statisticile oficiale, el răspunde că “asa ne-a impus/recomandat OMS!”, deci ce fel de jurnalist mizerabil să fii,, ca atunci când afli că OMS cere falsificarea statisticilor – și tu să nu ceri pe loc:

-demisia tuturor celor din centrul de Urgență;

-ÎNTRERUPEREA ORICĂREI COLABORĂRI ÎNTRE STATUL ROMÂN ȘI OMS,

-anularea de îndată a tuturor restricțiilor, și mai ales

-o Anchetă nouă, independentă, cu privire la versiunea oficială a existenței virusului, a numărului real de morți și/sau infectați, și

-a tragerii la răspundere dpdv penal a tuturor celor ce se fac vinovați de situația asta!

*Ce înseamnă să fasifici statistica oficială a morților de Covid!?

Înseamnă FALS ÎN ÎNSCRISURI OFICIALE, UZ DE FALS, căci se sperie și se panichează o țară întreagă cu privire la “noile statistici zilnice”, înseamnă INDUCEREA ÎN EROARE a unei întregi populații!

*Ce dracu analizezi tu ca jurnalist dacă vezi că se pun manechini în izolete? Nu te duc creierii tăi infecți să te întrebi oare Nu cumva pandemiștii au ceva de ascuns dacă umflă statistica?

Jivine mediatice ce sunteți, neoamenilor, forme de viață subumane care trăiți pt un salariu, care trăiți doar pt a sluji o corporație, doar pt a nu vă abate de la normele și clauzele contractuale de publicitate ce vă sunt impuse de giganții Farma, care trăiți doar pt a vă supune think-thank-urilor internaționale! Blestemați să fiți pt că ați luat parte și încă luați la această farsă mondială!

III.

Pași de urmat pt noi, oamenii simpli, noi cei ce nu suntem masoni, cei ce nu suntem șantajabili de SRI ca să impunem anagajaților noștri să fie scanați zilnic pe frunte, noi cei care nu avem epoleți pe ambii umeri, noi cei simpli:

-ați văzut că virusul nu e izolat, nu e purificat, și prin urmare nu i s-a demonstrat existența;

-ați văzut că înseși inventatorul testului RT PCR (testul oficial folosit de OMS pt testarea Covid) – ați văzut că înseși inventatorul spune că “TESTUL NU DETECTEAZĂ VIRUȘI”!

-ați văzut care sunt actorii globaliști în această mascaradă;

-ați văzut că principiul prin care pandemiștii funcționează pe principiul “la ordin”, ați văzut că ei funcționează ca o unitate militară, obedientă, indiferent de ce ordin inuman primesc;

-ați văzut ce scop au!

Așa că vă cer să fim uniți și să îi susținem public, direct și indirect pe orice oameni care vor să demaște minciuna pandemistă, care vor să apere cu adevărat cetățenii și copiii acestui neam, și mă refer aici, și nu mă limitez doar, la:

factorii politici care vor să anuleze toate restricțiile pandemiei, aceasta fiind deja clar că e o lucrătură globalistă eșuată; și primul nume politic care îmi vine în minte e dnul Viorel Cataramă care a fost cel mai vocal în criticile sale aduse Sistemului de Urgență iohanisto-omesist!

-vă cer să îi susțineți pe bloggerii care riscă extrem de mult atunci când demască ce se întâmplă sau vă traduc în timp real informațiile din afara țării, dintre care bloggeri eu sunt ultimul! Și mă refer la toți cei puși în slujba adevărului, de la:

-Iosefina Pascal până la băieții excepționali din spatele site-ului genocid.ro, de la toți cei interziși de ANCOM până la site-ul http://romanortodox.info/;

-de la canalul de YouTube al patriotului prigonit Radu Moraru cunoscut și ca NașulTv, acum exilat în Canada, până la orice persoană fizică care are bunul simț de a fi om, și de a spune lucrurilor pe nume, adică de a spune adevărului adevăr, și minciunii minciună!

Iar pe cei pe care nu v-am menționat dar despre care știu că sunteți puși cu adevărat în slujba adevărului – vă susțin, vă doresc putere de muncă, și vă mulțumesc în numele întregii țări pt efortul depus de a scoate la lumina Minciuna Pandemistă, Mușamalizările de rigoare, Falsurile ordinare, dar și personajele malefice implicate în așa ceva!

 

RENUNȚAȚI A MAI FACE CUMPĂRĂTURILE ÎN MAGAZINELE CE VĂ SCANEAZĂ PE FRUNTE, urmând sfaturile Dr. Av. Ghg Piperea!

-acționați-i în judecată, pt că nimeni nu v-a întrebat dacă sunteți sau nu de acord, sau măcar susțineți demersurile deja publice ale fondatorilor site-ului genocid.ro!

 

În loc de final:

Oamenilor, părinților, tinerilor, și tuturor celor care însetați de Dreptate și Adevăr – vă spun că Politicul ne-a dezamăgit, Sistemul Medical de vârf ne-a dezamăgit, Mediul de elită Comercial corporatist ne-a dezamăgit, Mediul ierarhic bisericesc obedient ne-a dezamăgit prin tăcerea sa mormântală, Sfera Forțelor de Ordine ne-a dezamăgit și s-a văzut asta în ura cu care ne-a adus pe primul loc în ceea ce privește contravențiile, așa că atunci când ești la pământ – așa cum suntem noi acum, și sufletește, și trupește, și economic, și spiritual, și dpdv al dezvoltării – singura direcție în care mai putem mișca este ÎN SUS – însă pt asta e nevoie de Unitate, e nevoie să îi susținem masiv pe cei din prima linie care striga “Libertate”, și da, se poate acționa împotriva Sistemului și politic, și civil, și civic, și penal, și digital, prin toate modurile posibile, așa că vă îndemn să îndrăzniți!

Războiul ăsta e mai presus de un război economic și/sau teritorial, pt că scopurile sale sunt și spirituale! Acum, prin criza pandemiei, Oculta urmărește înrobirea de tot a omului liber creat de Dumnezeu, pt că ați văzut ce presupune ID2020ALLIANCE – cipare prin vaccinare!

Așadar, e un război total cu forțele întunericului, și prin urmare e nevoie de “putere de sus”, adică de multe lacrimi, multă rugăciune, multă râvnă spre cele bune, multă dragoste, spirit de jertfă, pt că Dumnezeu ne spune “Cine n-adună cu Mine, risipește!” (citat biblic).

La nivel personal, eu cred că îi putem da îndărăt pe pandemiștii globali, putem să îi tragem la răspundere, putem să le demascăm întreaga cohortă de crime, și aici mă refer în special la “activitatea OMS de mușamalizare mondială a crimelor vaccinării”, așa că nu deznădăjduiți, și încercați să fiți cât mai alerți!

Dacă nu luptăm cu ei prin toate mijloacele posibile, și vom pierde războiul, măcar ne vom fi făcut datoria, așa că nu e nicio rușine să pierzi un război, însă dacă nu ne implicăm – vom fi arătați de istorie ca “generația ce a stat pasivă când globaliștii au intrat cu bocancii în viața ei și a copiilor ei!”. Să nu fie așa!

Lăsați frica și fiți lideri pozitivi, fiecare acolo unde, prin informare, prin explicații multiple, prin rezistență în fața abuzului, și țineți minte că: “dacă în fața nedreptății stai să întrebi dacă te implici sau nu, de fapt nu ești bun pt război!” (Einstein).

Dacă te temi, nu ești potrivit pt lupta de a ieși ca neam din această lovitură de stat militară care e dată acum în România și care e cosmetizată în “grijă față de români la vreme de pandemie”!

O mică observație:

În toate aceste 45 de zile în care nu am putut scrie, mulți m-au întrebat “Dacă eu sunt acel personaj misterios Q Anon?”, și le-am răspuns ceea ce scriu și aici: “Nu sunt Q Anon!”.

Nu știu cine e acest personaj, nu știu cine e în spatele său, dacă e patriot sau nu, habar nu am nimic despre el! Eu de-abia știu să aprind și să sting calculatorul!

Însă iată ce știu eu despre mișcarea Q! Q Anon a fost inventată – pt că e o mișcare, nu e un om – a fost inventată de către un tip pasionat de Intelligence (munca informativă), și s-a revărsat la început în țările vorbitoare de lb. engleză, iar apoi în toată lumea!

Termenul Q provine de la personajul de film “Q” din seria James Bond, în care acest Q îl ajută pe cel care se află în prima linie, furnizându-i informații de primă clasă, echipamente, și nu în ultimul rând, îi furnizează strategia de joc specifică războiului asimetric!

“Anon” e prefixul pt “Anonymous” (anonim), și vine în contra-partidă la mișcarea “Anonymous”, care deși la început a avut intenții bune, a ajuns pe mâna celor din CIA!

Așadar, conceptul de Q Anon semnfică “ajutor de specialitate ANONim pt cei (Q) aflați în prima linie”, exact ca în seria mai sus menționată!

Și cine se află în prima linie, în toate sferele de activitate? Se află toți oamenii DE BINE:

-Părinții mărturirsitori în sfera spirituală, protestatarii în sfera civila, ofițerii în sfera informativă, politicienii în sfera administrativă, medicii în sfera îngrijirii oamenilor, jurnaliștii în sfera investigativă, economiștii în sfera monetară, legiuitorii în sfera penală prin furnizarea de flagrante edificatoare, iar lista binelui pe care îl face rețeaua Q Anon e fără sfârșit!

De ce credeți că Internetul e încă liber!? Pt că în lume încă se mai joacă “modelul Political Correctness”, și astfel geniul din spatele Q Anon a identificat “fisura” globalistă, a identificat-o în posibilitatea de DEMASCARE ÎN TIMP REAL A OPERAȚIUNILOR Noii Ordini Mondiale, și dacă a identificat-o, în condițiile în care totul e acum digitalizat, unde credeți că acționează Q Anon ca peștele în apă?

Evident că acționează în sfera virtuală, iar toți cei care îi urmează exemplul sunt la rândul lor oameni de bună calitate!

E în înseși ADN-ul nostru să cerem Dreptate și Adevăr, așa că – Să ne ajute Bunul Dumnezeu, prin rugăciunile Maicii Sale – Fecioara Maria – să depășim bula mincinoasă în care se zbate România și lumea întreagă, spre Slava Tatălui, și a Fiului, și a Sfântului Duh! Amin!

Hristos a înviat!

18/05/2020

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s