5-RAȚE de pe bloc/ vor la oameni să dea foc!

Citiți pâna la sfârșit, inclusiv comentariile! Videoclipul tradus voi încerca să îl încarc în câteva ore, dacă îmi va da voie “AlphaBet”-ul, și o să vă rog să îl descărcați și voi și să îl urcați, fiecare pe canalul propriu! Ei nu ne pot închide gura tuturor! Nu s-a dat voie!

Cine vrea, poate să ia poza de aici cu steagul României și cu mesajul și să și-o pună la poza de profil pe FaceBook!

Varianta descărcabilă davidcke interviu

Transcript Traducere:

01:10 – 01:22 – Sunt Brian Rose, ne aflăm la LondonReal, iar invitatul meu este David Icke, scriitor englez și public-speaker, cunoscut încă din anii ’90 ca fiind Cercetător în domeniul Teoriilor Conspirației, și care se auto-denumește a fi “un investigator full-time cu privire la cine și ce anume conduce lumea asta”.

01:23 – 01:47 – Tu ești autorul a 21 de carti si 10 DVD-uri, și ai lecturat public în 25 de state, vorbind live până la 10 ore încontinuu, în fața unor audiențe uriașe, și umplând stadioane precum Arena Wembley. Te afli astăzi aici pentru a doua oară ca să ne vorbești despre Pandemia Covid19, despre izolarea globală, despre criza economică care urmează, despre impactul tehnologiei 5G, și despre violarea drepturilor noastre de liberă exprimare, David, bine ai revenit la London Real!

01:48 – 02:05 – Mulțumesc, Brian! -Au trecut 19 zile de când nu ai mai venit la show-ul meu, iar de atunci ni s-a spus (de către sistem) că milioane de oameni au fost infectați de această boală la nivel mondial, și cu numărul morților ajungând la 100.000, aproape 3 milioane de oameni sunt izolați la domiciliu, piețele de capital au scăzut cu 30%, iar o recesiune globală stă să izbucnească.

02:06 – 02:19 – Ultima noastră conversație, David, a fost “virală”, când aproape 7 milioane de vizualizări au existat pe site, având cele mai multe comentarii în istoria LondonReal, iar asta îmi spune mie un singur lucru: -că lumea vrea să audă părerea ta, și că -lumea vrea să audă adevărul!

02:20 – 02:34 – David, după cum știi, nu întotdeauna sunt de acord cu ceea ce spui, însă voi apăra până la moarte dreptul tău de a vorbi, iar în aceste vremuri când regulatorul OfCom (agenție guvernamentală) interzice mass mediei să vorbească despre, citez “conspirația care arată corelarea 5G cu Coronavirusul”, eu devin foarte îngrijorat!

02:35 – 02:47 – Foarte mulți oameni mi-au spus să nu mai fac iar acest interviu, însă în America – locul meu natal – primul amendament constituțional spune că există libertatea Presei și a exprimării libere, iar acest drept ne este încălcat în zilele noastre!

02:48 – 03:05 – George Orwell, în celebra sa carte “1984” spunea că “În vremuri de înșelare mondială, a spune adevărul reprezintă un act revoluționar!”, și asta vom face și noi astăzi, David! Sincer, credeam că nu vom ajunge la acest moment, credeam că vom fi închiși astăzi; de unde să începem? Există acest virus (Covid19)?

03:06 – 03:50 – De când am discutat ultima oară, mi-am petrecut tot timpul liber, adică aproape 24 de ore devorând informații de la virologi, specialiști, doctori din lumea întreagă, America, Germania, Austria, Italia, oameni cărora nu li s-ar da voie să vorbească așa ceva la Tv, deoarece ei demolează versiunea oficială a acestei mascarade!

03:51 – 04:20 – Și dacă oamenii vor intra pe site-ul www.davidicke.com, după terminarea interviului, am o postare speciala cu câteva videouri cu acești doctori și cu alții, și care cu toții susțin ceea ce voi spune eu astăzi!

04:21 – 04:36 – Așadar, nu sunt eu cel care nu mă supun, pentru că fie avem de-a face cu fapte, și cu oameni “care nu ar trebui să spuna asta” (ironie la omerta sistemului), fie nu avem de-a face cu fapte (dovezi)!

04:37 – 05:04 – Așadar, acesta e titlul de la care să începem, și care cu siguranță că va șoca multă lume: NU EXISTĂ COVID19!!! NU EXISTĂ AȘA CEVA! Și voi explica aceasta azi, și cum anume percepția oamenilor că există Pandemia ar putea fi dată înapoi!

05:05 – 05:33 – Unul dintre doctorii cu care am vorbit, se numește Andrew Coffman, se află în America și lucrează în domeniul Psihiatriei, și el – la fel ca toți acești doctori ce spun adevărul și pe care nu o să-i vezi vreodată la Tv – a început să analizeze evenimentele cronologice ce ne-au adus acum în acest punct (al Pandemiei), și iată ce s-a întâmplat!

05:34 – 06:15 – Oamenii au început să se îmbolnăveasca din mai multe motive în China, iar autoritățile chineze au luat material genetic din fluidele plămânilor celor bolnavi; doar de la câțiva dintre ei; și au aflat că nu avem de-a face cu un virus, ci cu un material genetic ce putea fi vătămat din nenumărate cauze, inclusiv din pricina Cancerului Pulmonar!

06:17 – 06:49 – Și au decis (autoritățile) că ceea ce cauzează îmbolnăvirile este un virus, căruia i-au pus denumirea de Covid19! Iar apoi, imediat, chipurile, au izolat virusul din restul materialului genetic de la bolnavi, material ce se regăsește (în acea formă) în mai toți oamenii!

06:50 – 07:18 – Astfel că, înainte de a face testele, au început să diagnosticheze oamenii în China doar pe baza simptomelor, iar apoi s-a tot auzit același lucru obsesiv despre Coronavirus sau Covid19, deși există multe forme de coronaviruși, sau despre simptomele Covid19,

07:19 – 07:39 – adică s-a tot repetat chestia asta cu “simptomele similare cu gripă”; acum, dacă stăm să ne gândim, toate aceste “simptome” pot fi cauzate de o gamă foarte largă de atribute, adică cauze diferite, însă ei au decis pe baza simptomelor că acestea provin acum de la Covid19.

07:40 – 07:50 – Așadar, dacă ai câteva simptoame asemănătoare Gripei, imediat te încadrează la Covid 19. Tușești un pic, gata ai Coronavirus (ironie). Și astfel, numerele statisticii au devenit din ce în ce mai mari.

07:51 – 08:08 – Și când vom reveni la subiectul 5G, există un element despre care voi vorbi, în corelație cu Covid19 în China, dar de-asemenea și în Vest, însă apoi ei (sistemul) au dezvoltat un test, adică au propus un test care “să verifice dacă ai sau nu Covid19”.

08:09 – 08:49 – Și acesta se numește testul RPTCR, și, ține-te bine, TESTUL NU VERIFICĂ COVID 19! El testează existența materialului genetic, care are un conținut foarte variat, și care poate fi influențat de nenumărate alte cauze, astfel că, dacă ești testat pozitiv pt materialul genetic, nu pozitiv pt Covid 19, vei fi diagnosticat ca având Covid19, și astfel că dacă vei muri (din orice altă cauză), vei fi încadrat că ai murit de la Covid19.

08:50 – 09:30 – Acum, hai să privim la testul RTPCR! El a fost dezvoltat, adică inventat de către un tip cu numele de Kerry Mullis – un biochimist american – în anul 1984, și acest test e folosit să verifice tot felul de chestii, și a fost folosit și la diagnosticarea Cancerului de plămâni. Adică același test a fost folosit atunci, și același și acum, la care dacă ieși pozitiv, gata, ai Covid19.

09:31 – 09:55 – Ce crezi ca afirma inventatorul testului despre testul însuși!?

(Icke face o ironie la adresa propagandei care spune că “trebuie să testăm toți oamenii pt covid19!”, samd).

Ce spune inventatorul testului? “ACEST TEST NU AR TREBUI SĂ FIE FOLOSIT PENTRU DIAGNOSTICAREA BOLILOR INFECȚIOASE!”.

09:56 – 10:08 – Inventatorul însuși spune asta! Ce înțelegem dacă sistemul ne spune cine are și cine n-are Covid19? Acest test nu ar trebui să fie folosit pt așa ceva.

10:09 – 10:50 – Astfel că, te testezi pentru material genetic și ți se spune că ai Covid19, însă mai e ceva la mijloc: cee a ce face acest test este că amplifică materialul genetic. Adică cu alte cuvinte îl face mai mare (ca să poată fi văzut la ochi), și pe măsură ce devine mai mare în urma ciclurilor de amplificare, ceea ce se spune că cauzează boala devine și mai mare, dar si celelalte chestii ce formează țesutul genetic se amplifică.

10:51 – 11:08 – Și multe dintre aceste materiale genetice se află deja în corp, adică în aproape toți oamenii. Și în felul ăsta funcționează testul respectiv. Poți să aranjezi (fabrici) statisticile într-un mod foarte ușor cu acest test.

11:09 – 12:09 – Să presupunem că vei rula 35 de cicluri de amplificare, astfel că vei mări o serie de chestii din acel material genetic, adică la nivelul la care se poate vedea, astfel că vei găsi pozitivi pe care îi vei încadra apoi la Covid19, dar vei găsi și negativi al căror țesut l-ai amplificat de 60 de ori; adică dacă vei testa cu un anumit nr de cicluri de amplificare, în mod ipotetic toată lumea va fi testată pozitiv.

12:10 – 12:28 – Și asta deoarece toți oamenii ce se vor testa vor fi găsiți pozitivi în urma acestui proces de amplificare. Per total, asta înseamnă că în funcție de nr de amplificări pe care le vei folosi în anumite state, îți va da nr de pozitivi pe care îi vei găsi (adică se poate aranja statistica dinainte).

12:29 – 12:48 – Și tot ce ai de făcut (cei din sistem) e să crească nr amplificărilor ca să aibe din ce în ce mai mulți testați pozitiv și încadrați la Covid19.

-Iar nr de amplificări ale testului arată de fapt cât de sensibil (și nepotrivit, părtinitor) e testul.

12:49 – 13:08 – Imaginează-ți că ai ceva cât un vârf de stilou, symbolic (ca și exemplu), și pe care nu îl poți înțelege că e atât de mic, îl amplifici, el devine mai mare ca să îl poți vedea și observa diferite elemente ale sale!

-Deci asta face testul, amplifică!? – Amplifică!

13:09 – 13:40 – În anul 1890, un om cu numele Robert Coke – bacteriologist și fizician, a dezvoltat ceva ce poartă numele de “Postulatele lui Coke”, iar acestea conțineau cele 4 criterii pentru dovedirea că un așa zis “agent infecțios” ar fi cauza pt ceea ce spui tu că cauzează!

13:41 – 14:04 – Iar asta include: 1- ca oricine care a fost “infectat” de acest agent să aibe aceleași simptome,

2- ca tu să fii izolat acel agent, bacterie, virus, indiferent cum îl denumești, astfel încât să nu mai rămână alt material genetic, ci doar acel agent,

14:05 – 14:25 – astfel încât să nu existe o contaminare falsă, sau falși testați pozitiv, așa cum am descris mai devreme – adică să izolezi doar problema respectivă, astfel încât – nr 3 – atunci când iei acel ceva și îl injectezi în gazda vie (în alt țesut sănătos), aceasta să “ia” ceea ce zici tu că a cauzat boala.

14:26 – 14:44 – și după ce ai infectat gazda – nr 4 – să fii capabil să iei din om acel ceva ce a cauzat boala și să-l injectezi în altcineva iar acela să ia iarăși boala. (Așa se demonstrează).

14:45 – 15:10 – Ca o paralelă cu Covid19, nici măcar unul dintre aceste Postulatele ale lui Coke nu a fost folosit de către Lumea medicală modernă (viciată), astfel încât să spună “asta (x) a infectat asta (y) și a cauzat asta (x)”, nici măcar unul dintre aceste postulate nu a fost folosit!

15:11 – 15:37 – Astfel că ajungem la altceva, ceea ce a observat Dr. Andrew Coffman – și care reprezintă o adevărată observație ca și cercetare – o puteți găsi pe site – CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND O CELULĂ ESTE OTRĂVITĂ?

15:38 – 15:54 – Ea va secreta ceva numiți exozomi, iar acest proces e parte din răspunsul imunitar de zi cu zi la adresa celulelor otrăvite. Iar acești exosomi sunt eliberați doar când celula e otrăvită!

15:55 – 16:39 – Tipul de otrăvire poate fi de multe feluri: -toxicitate; Fii atent la următorul!

-Poate fi OTRĂVIRE ÎN URMA STRESULUI ȘI A FRICII! Imaginează-ți nivelul de stres și de frică din lume astăzi, când există izolările!

-și otrăvirea mai poate fi cauzată de câmpuri electromagnetice – otrăvire care va fi foarte relevantă în momentul în care vom discuta despre 5G.

16:40 – 16:58 – Unul dintre rolurile acestor exosomi este acela că celula otrăvită să avertizeze alte celule, deoarece ei călătoresc în tot corpul, spunându-i: “Există o problemă, iată, există otrăvirea!”.

17:00 – 17:37 – Tot ceea ce trebuie să existe pt a se elibera exosomii, este să existe celule otrăvite, otrăvite din atâtea și atâtea motive. La ce crezi că s-a uitat Dr. Coffman?

Sub microscop, a verificat cum arătau pozele exosomilor, și apoi tot sub microscp a verificat cum arăta, chipurile, Covid19.

17:38 – 18:12 – ACESTE 2 POZE ERAU EXACT LA FEL! Apoi a verificat fondul genetic al exosomilor, fond (țesut) pe care îl vei găsi în fluidele plămânilor oamenilor ce au probleme cu aceștia, deoarece problemele (otrăvirile celulare de orice fel) generează exosomi, iar apoi s-a uitat și la presupusul fond genetic al Covid19:

18:13 – 18:34 – ELE SUNT EXACT IDENTICE, în orice mod relevant le-ai analiza. Un exosom, și un așa zis Covid19, chiar închiși în aceeași receptori celulari, după cum demonstra Dr. Coffmann, ei sunt același lucru.

18:35 – 18:51 – Astfel că ce se întâmplă (în mascarada cu Covid19)? Ei (sistemul) iau un răspuns natural al mecanismului imunitar la celulelor otrăvite, și îl redenumesc Covid19.

18:52 – 19:20 – Materialul genetic pe care ei îl iau din plămânii oamenilor – țesut care reprezintă baza testului – va conține în mod natural acești exosomi. Astfel că ceea ce găsesc ei este un răspuns imunitar natural – adică secreția din celulele otrăvite – și îl denumesc Covid19.

19:21 – 19:44 – Și pt că oricine are un anumit nivel de toxicitate naturală va produce acești exosomi, potențialul ca la test să fii declarat pozitiv este imens!

19:45 – 20:15 – Astfel că ceea ce s-a întâmplat este că s-a decis în China – și apropos, dacă cercetezi mai aprofundat și sper ca mai târziu să vorbim de ce se fac toate acestea, acest cult (Oculta mondială) pe care îl tot demasc în ultimii 30 de ani, și care împinge lumea către un Fascism Orwellian, și despre care tot avertizez că vine, de peste 30 de ani, și care deja a venit (cu toate aceste restricții și izolări),

20:16 – 20:42 – Acest cult nu are granițe! El operează din umbră în orice țară, politicienii azi sunt și mâine pleacă, mereu a fost așa, însă cultul (guvernul din umbră) e permanent. China reprezintă unul dintre cele mai mari centre ale Ocultei, alături evident de America, Israel, Marea Britanie, Germania, Italia.

20:43 – 21:10 – Verificați evenimentele dpdv cronologic. Ei (oculții) au decis să înceapă în China, și o să vorbesc un pic mai târziu despre acest element – 5G – au decis ca problema să fie “un virus”; (Sistemul) nu a izolat virusul, l-au verificat, mai întâi doar pe baze simptomatice, iar apoi au început  să testeze cu un test ce verifică materialul genetic, nicidecum Covid19, iar acum acesta a început să se “mute” în Vest.

21:11 – 21:35 – Iar doctorilor din Vest, asistentelor, practicienilor, șamd, li s-a spus că Covid19 e contagios (se mută). OMS slobozea: “Avem de-a face cu o Pandemie, și astea sunt simptoamele!”, și o să descriu mai târziu cine conduce OMS!

21:36 – 21:54 – Așa că ei ce s-au apucat să facă? Oricine care avea simptome asemănătoare cu gripa este diagnosticat ca având Covid19, și asta doar pe baza simptoamelor, ceea ce a dus la creșterea statisticii.

21:55 – 22:33 – Problema (pt Ocultă) e că se presupune că Covid19 ar fi un virus ucigaș, însă nu mor suficienți oameni astfel încât să se justifice descrierea virusului. Și iată ce încep ei să facă! Orice om care se îmbolnăvește din orice motiv – chiar și dacă s-ar împiedica pe scări – e dus la spital și e testat pt Covid19.

22:34 – 23:10 – Și pt că testul analizează materialul genetic din trupul atâtor oameni, foarte mulți oameni vor fi testați pozitiv. Și chiar dacă oamenii se află în spitale, de exemplu, pt Cancer în stadiu terminal, pt boli de inimă, și pt orice alte cauze, inclusiv cele asemănătoare cu gripa, pt că vor fi testați pozitiv pt Covid19, atunci CÂND VOR MURI EI VOR FI ÎNCADRAȚI oficial LA CAUZA MORȚII CA FIIND COVID19.

23:11 – 23:28 – Și de aceea există tot mai mulți oameni, familii, șamd, care să spună că “fratele, părintele, sora, etc a fost diagnosticat și a murit de Covid19, iar asta nu e adevărat. Ei au murit fiecare de problemele pe care le avea”. Iar ăsta e un exemplu foarte bun.

23:29 – 24:06 – Pt toți oamenii care vor privi acest video, există un comediant faimos – Eddie Large – ce juca într-o comedie “Little & Large”, iar acesta suferea de ceva timp de o boală de inimă, iar el intră într-un spital cu atac de cord, și în timp ce se afla în spital e diagnosticat cu Covid19 deoarece îl testaseră, și după ce a murit, ceea ce s-a raportat în media a fost că:

24:07 – 24:30 – “Eddie Large a murit în spital după ce fost testat pozitiv cu Covid19”. În realitate, el a murit pt că i-a cedat inima, însă diagnosticul care i-a fost pus ca și cauză a morții este “Covid19”, iar statistica va continua să crească!

24:31 – 24:48 – Ceea ce spui este că numărul total de morți la nivel global nu s-a schimbat cu mult, însă (sistemul) a pus acest nr pe seama Covid19 deoarece morții fuseseră testați pozitiv înainte, ceea ce e și mai interesant pt că spui că nu au murit de la Covid19, ci că au fost testați pozitiv cu Covid19.

24:49 – 25:14 – Asta e interesant, și o spun de zile întregi: analizați limbajul din mass media, așa cum l-au folosit și în cazul morții lui Eddie Large. La un nivel copleșitor, media nu spune: “persoana asta sau acest nr de morți a murit din cauza Covid19”, pt că e dificil să spui că se moare din cauza a ceva ce e imposibil să demonstrezi că există, ci mass media spune, și repetă asta la nesfârșit:

25:15 – 25:35 – “Respectivul/a sau acest nr de morți a murit după ce a fost testat pozitiv cu Covid19”, nu zice media că “au murit de la Covid19”, însă uită-te la ce implicații apar (frica colectivă și obediență în fața sistemului): lumea va zice: “Vaaai, Eddie Large a murit din cauza Covid19, șamd!”,

25:36 – 26:01 – Astfel că tu (ca sistem, cultul) ai control asupra statisticii prin faptul felul în care transferi simptomele provenite din alte cauze către Covid19, ai control prin tipul de test pe care îl propui și care nu testează Covid19, ci verifică material genetic, și controlezi și statistica morților prin cine anume decizi tu că a murit de la Covid19, când de fapt ei au murit din alte cauze.

26:02 – 26:48 – Știi ceva, oamenii care chipurile au murit de la Covid, dar care aveau Cancer in stadiu terminal, și eu am datele pt tine, sunt date oficiale ale Ministerului Italian, în Anglia îl numim Institutul Național de Sănătate: “99% din persoanele care, chipurile, au murit de la Covid19 în Italia, aveau 1, 2, 3 sau mai multe alte probleme de sănătate, și din care cauze se aflau la spital sau în suferință”.

26:49 – 27:10 – Astfel că devine foarte ușor să iei oameni care mor din alte cauze și să îi încadrezi la Covid19. Eu nu spun că toți doctorii sau toate asistentele sunti implicați în așa ceva (mascarada asta), ci e nevoie doar ca o ierarhie să le spună: “Asta e ceea ce aveți de făcut!”, iar ei (personalul medical) execută imediat ordinul! Așa funcționează treaba.

27:11 – 27:46 – Și tu ai menționat ceva foarte important – ultima oară când am verificat, statistica oficială de morți din alte cauze, în întreaga Europă și în Regatul Marii Britanii, nu a semănat deloc cu statisticile de anul trecut, și asta s-a făcut la un nivel care seamănă teribil cu statistica morților de Covid19 (adică morții lipsă din alte cauze, au fost “transferați” la cauza Covid19 ca să se justifice Pandemia).

27:47 – 28:05 – Iar motivul pt care se întâmplă asta – și pt care s-ar putea schimba atunci când voi vorbi despre 5G – este pt că foarte mulți oameni nu mor (și pt că nu se moare la un nivel la care vrea Oculta, se “împrumută” morți în statistică din Alte Cauze), și astfel sistemul integrează morții la Covid19 atunci când de fapt ei mor din alte cauze.

28:06 – 28:36 – Acum, hai să analizăm regiunea Lombardiei (N-ul Italiei), considerată “focar”, și care a fost supusă atenției de către media astfel încât să se bage frica în oameni la modul: “țara noastră ar putea să fie noua Italie!”! Lombardia, care include orașul Milano, este recunoscută la nivel global pt gradul imens de aer poluat!

28:37 – 28:54 – Poluată exact cum poluate sunt și Wuhan și de fapt întreaga Chină; și din cauza poluării foarte mulți oameni mor în Lombardia din cauza problemelor de plămâni, mult mai mulți mor aici decât în orice zonă a Italiei;

28:55 – 29:42 – Ultimele statistici pe care le-am văzut: puțin sub 100.000 de oameni/an mor în Lombardia. Pe locul 2 dintre regiunile Italiei – e Lazio cu 57.000 de morți anual; așadar, există o regiune în Italia unde mor foarte mulți oameni, se moare din cauza bolilor de plămâni și din multe alte cauze, adică “o zonă care are un potențial foarte mare” pt aceste minciuni statistice cu Covid19 în ceea ce privește a-i încadra pe morți la “moarte din cauza Covid19”.

29:43 – 29:59 – Și în acest fel tu (sistemul) îți permiți să controlezi statisticile! Și ceea ce poți să faci este să faci testul într-un mod sau altul (fraudulos) și poți diagnostica într-un anume fel (tot fraudulos) astfel încât statisticile să crească!

30:00 – 30:31 – Iar apoi, când testezi reducând nr ciclurilor de amplificare al materialului genetic pe care îl folosești la test, cifrele statistice vor scădea. Ai observat o chestie? În China am văzut această reacție extraordinară, sistemul a blocat totul, și a construit un spital nou în 7 – 10 zile, pt a se putea lupta cu acest “virus devastator”, nu-i așa?

30:32 – 30:57 – Apoi, imediat aproape, acele spitale au fost închise, justificând închiderea lor prin faptul că (spun ei) “nr de “infectați” ar fi scăzut! Acum economia se redeschide! Oamenii se întorc pe străzi.

Ce? Ce s-a întâmplat de fapt de a venit schimbarea asta!? Pt că totul a venit brusc!

30:58 – 31:16 – Dacă testezi și diagnostichezi oamenii într-un anume fel (descris mai sus) – și vom aduce în discuție subiectul 5G mai târziu – dacă testezi părtinitor (reducând nr de cicluri), ce se întâmplă cu statistica oficială? Va scădea!

31:17 – 31:53 – Brian, un alt aspect al acestei situații – și care este profund malefic, dar despre care am vazut suficiente dovezi ca să știu că e adevărat, dovezi provenite de la oameni care m-au contactat și dovezi din Social Media ale oamenilor care descriau ce s-a întâmplat cu cei dragi ai lor,  – este că ei, (Oculta) cei ce controlează piramida de putere a lumii, ei vor să fie cât mai mulți morți cu putință ca să se justifice Pandemia Covid19,

31:54 – 32:07 – și despre care vom vorbi mai târziu cu ce scop se face aceasta!

-Evident că vom vorbi deoarece motivul pt care se face aceasta e atât de mare și de simplu, și care demonstrează de ce se anume au dat izolarea la domiciliu!

32:08 – 32:29 – Ceea ce se întâmplă cu adevărat este că oamenii în vârstă ce se află sau merg în spitale din diferite motive, au fost testați de la început pt Covid19, adică pt acel material genetic, și din motive pe care deja le-am explicat mulți dintre ei vor fi testați pozitiv.

32:30 – 33:05 – Nu sunt testați pt virus, ci pt materialul genetic; știu aceasta conform spuselor celor dragi, iar testarea lor se face conform politicii guvernamentale, iar motivul este că vor să îi facă pe bătrâni – știi că propaganda spune “izolați-vă ca să vă protejați!”, – vor să îi facă pe bătrâni să semneze acte din care să reiasă că și-au dat acordul să nu fie resuscitați, adică că și-au dorit să fie lăsați să moară și să nu fie resuscitați,

33:06 – 33:31 – astfel încât, după ce vor fi murit fără să fi fost resuscitați, să fie încadrați la Covid19; ai văzut deja în media mesaje de genu: “Trebuie să facem alegeri (din cauza lipsei de ventilatoare), pe cine anume să tratăm mai întâi, pe bătrâni, șamd. Vai, va trebui să facem niște alegeri dificile!”, adică exact acel nr de oameni cărora sistemul le cere să semneze acte că nu vor să fie resuscitați!

33:32 – 34:12 – Astfel că sistemul îi abuzează într-un mod incalificabil pe cei bătrâni, încât sistemul spune că “această izolare se face pt a-i proteja pe cei bătrâni!”. Una dintre membrii unei familii ce m-a contactat pe mine, mi-a vorbit de mama ei în vârstă de 83 de ani, și care se afla în spital dintr-un motiv ortopedic, nu din cauza unui virus imaginar, iar doctorii au venit lângă ea și au încercat să o facă să semneze niște hârtii din care să reiasă ca nu dorește să fie resuscitată!

34:13 – 34:23 – De ce să i se ceară așa ceva, căci dânsa avea o problemă ortopedică!? Însă dânsa fiind în deplinătatea facultăților mintale, evident că a refuzat să semneze, dar alți oameni care nu știu ce se întâmplă au semnat si vor mai semna așa ceva!

34:24 – 34:39 – Iar ei zic că fac aceasta sub pretextul ca să poată salva alți oameni?

– Exact! Adu-ți aminte ce înseamnă “limbajul orwellian”, Brian, trebuie să inversezi totul! De fapt, EI ÎI PUN PE BĂTRÂNI SĂ SEMNEZE AȘA CEVA PENTRU CA MAI APOI SĂ ÎI POATĂ LĂSA SĂ MOARĂ!

34:40 – 34:58 – Și apoi, fiecare care moare e trecut la statistică la Covid19 pt că a fost “testat” în prealabil. Aceasta e înșelătoria care se derulează! Semnificația este că sistemul controlează statisticile prin felul în care testează, prin felul în care pun diagnosticul, și prin felul în care îi numără!

34:57 – 35:14 – Astfel că își permit să facă statisticile să crească non-stop, astfel încât să justifice în continuare izolarea, iar apoi – așa cum deja am menționat la sfârșitul interviului nostru de săptămânile trecute – când se va încheia izolarea, se va fi încheiat doar temporar, și vom ajunge la acest subiect mai târziu!

35:15 – 35:45 – Când sistemul va considera că s-a ajuns în punctul în care ei își vor dori – adică distrugerea totală a economiei globale – când foarte mulți oameni își vor fi pierdut venitul lor independent din care să trăiască, și prin urmare vor deveni dependenți de stat, și astfel vor trebui să facă ceea ce spune statul – dacă vei dori să îți mai primești ajutorul social lunar, ei (sistemul ocult) vor pune punct acestei izolări, și vor scădea statisticile, spunând: “am depășit maximul pandemiei, șamd!”.

35:46 – 35:57 – Când se va ajunge într-acolo încât ei să fii obținut tot ceea ce își doresc din această criză fabricată – uită-te la China, acolo s-a procedat exact la fel: “Vai, e teribil de tot!”, și apoi deodată totul a dispărut!

35:58 – 36:15 – Cum e posibil ca în China să fi dispărut deodată? – (retoric) Cum e posibil?

-Pt că la o țară cu peste un milliard de oameni nu are niciun sens (versiunea oficială) fiind vorba despre “infecții virale” în toate zonele urbane! Mulți spun că chinezii mint cu privire la acele statistici ale lor! Asta spunea un doctor de la CIA, chipurile “nr de înmormântări a crescut enorm”, etc!

36:16 – 36:52 – Ideea e că China și-a revenit, a redeschis industria, oamenii sunt iar pe străzi, s-au redeschis liniile aeriene, etc. Adevărul este că autoritățile controlează statistica oficială – iar acest lucru e relevant atunci când vom ajunge la subiectul 5G – și astfel că sistemul poate decide în orice moment când statistica va scădea, și asta doar prin felul în care testează, nr ciclurilor, șamd!

36:53 – 37:23 – Uită-te la ceea ce se întâmplă – sistemul ocult nu a “produs” suficient de mulți morți prin acest așa zis “virus” astfel încât să justifice ceea ce s-a tot spus – că ar fi letal, iar cea mai mare majoritate dintre oameni nu au niciun simptom, nici măcar simptoame blânde.

37:24 – 38:03 – Înainte să continui, tre’ să mai adaug ceva: Testul RTCPR nu arată cât de mult “virus” ai luat, și acum eu stau aici, tu stai acolo, și toți care urmăresc programul, fiecare avem ceea ce oficial se numesc “viruși” – și care sunt părți naturale ale sistemului imunitar, și pe care le au în trupurile lor, iar virușii se află la niște nivele la care niciodată nu ne vor crea probleme de sănătate.

38:04 – 38:21 – De aceea poți testa pe cinva și să iasă pozitiv, chiar dacă acea persoană nu are niciun simptom. Există un nivel atât de mic al virusurilor din tine, încât nu-ți va crea probleme, căci ei virușii naturali din tine sunt scoși afară în condiții normale de către sistemul imunitar astfel încât totul să fie ținut sub control.

38:22 – 38:42 – Ceea ce nu poți face tu cu acest test este să verifici cât de mult “virus” ai în tine, și conform spuselor unui Doctor pe care l-am citat recent: “e nevoie de foarte mult virus să fie în tine pt ca tu să fii bolnav!”

38:43 – 39:10 – Așadar, ei (sistemul) nici măcar nu-ți pot spune ce cantitate de virus ai în tine, decât dacă testează cât ai, iar acest test nu verifică și cantitatea de “viruși”! Oculta nu are parte de un nr suficient de mare de morți ca să justifice că e o “boală letală”, dar în același timp izolezi oamenii pt că motivele pt care faci izolarea sunt cu mult mai mari,

39:11 – 39:44 – motive pe care le vom explica mai târziu! Și astfel ce faci tu (sistemul)? Spui că: “până acum nu am avut un nr atât de mare de morți, însa ceea ce urmează…vai, etc” – ai văzut că asta se spune peste tot în media – “Trebuie să apară valul!”, astfel încât să mărească artificial nr de testați, felul în care numără cazurile, astfel încât să creeze “valul”, sau măcar iluzia că există un “val” (un vârf al Pandemiei care sa apară), (dar spun tot ei) “Valul va urma, e în viitor!”

39:45 – 40:04 – Și asta se recomandă și aici (în Anglia), și în America dar și în alte state: cică “vine ceva!”, adică se preconizează ceva grav în timp ce Premierul Angliei – Boris Johnson – spune: “Nu e e nevoie să închidem asta, să izolăm tot, să închidem școlile, șamd!” – îți aduci aminte, că asta a declarat!

40:05 – 40:31 – Dar și în timp ce Colegiul Imperial – instituție specializată în mizerii, și care are o istorie neagră în ceea ce privește “simularea computerizată”; știi că “modelele computerizate spuneau că până acum calota glaciară trebuia să se topească, șamd”, adică se spunea că “cu toții vom muri de la încălzirea globală!”, (și dacă îi întrebai) “bine, bine, de unde știi tu asta?”, (îți răspundea că) “așa a arătat simularea computerizată!”.

40:32 – 40:53 – Așadar, Colegiul Imperial a efectuat o simulare despre Covid19, printr-un individ – Neil Ferguson – tip care niciodată, în viața lui (penibilă) nu ar mai trebui să fie consultantul niciunui guvern – iar el declara că:

40:54 – 41:20 – “Domnule Johnson (premierule) – între 250.000 și 500.000 de oameni ar putea să moară în Marea Britanie din cauza acestui virus!”. Astfel că acum Johnson tace, pt că se găsesc oameni (agenți de influență) care să îi spună: “Borise, iată ce se poate întâmpla (previziunea computerizată, fabricată), așa că impune izolarea la domiciliu ca să aibe loc distanțarea socială! Este ceva dur, dar dacă nu o faci, tu vei fi învinovățit pt toți morții!”,

41:21 – 41:39 – (Boris e șocat că ar putea fi scos țap ispășitor) – pt că tactica de asalt s-a schimbat, și declară: “parcă n-aș închide școlile și fotbalul!” – apoi fotbalul este închis, și nu a fost închis de Boris, ci de autoritățile sportive, și deodată izolare în toate domeniile!

41:40 – 42:00 – Și tot ceea ce fac ei în toată lumea o fac treptat, puțin câte puțin, iar oamenii ajung să se obișnuiască cu toate (aceste furturi de drepturi și libertăți)! Dacă noi (oamenii normali) vom permite, asta se va întâmpla în continuare! Ei plănuiesc să ducă toată mascarada asta în extreme și mai adânci!

42:01 – 42:20 – Astfel că atunci când se impune izolarea, punându-i practic pe toți în arest la domiciliu – apare Ferguson și declară că: “1 – 2 milioane de americani vor muri din cauza Covid109”.

-…și juma de million de oameni în Marea Britanie. -Exact.

42:21 – 42:51 – Când se pune efectiv în aplicare izolarea, Ferguson dă înapoi, și spune că: “de fapt vor muri mai puțin de 20.000 de oameni!”. Iar asta se slobozește de la Imperial College, instituție care este puternic conectată cu Masoneria! Și apropos, partea din colegiu unde activează Ferguson, este finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates – fundație pe care o vom analiza serios un pic mai târziu,

42:52 – 43:17 – deoarece Gates este, chiar ca și paravan bogat, omul acestui Cult (el e trompeta Ocultei Mondiale). El este implicat direct în tot planul cu Covid19, si voi detalia mai încolo. Iar acum cei din Imperial College dau înapoi, un membru de-al lor spunând că: “vor muri între 7.000 și 500.000 de oameni!”.

43:18 – 43:42 – Însă izolarea s-a produs! Iar izolarea s-a produs din cauza declarației că “vor fi între 250.000 și 500.000 de morți!”. Imaginează-ți, Brian, că apare o altă simulare computerizata a consultanților guvernamentali, spunându-se că: “modelul meu spune că așa ceva nu s-ar putea întâmpla, nu, nu, nu (adică varianta de dinainte), nu e nevoie de nicio izolare!”, acel consultant care ar spune așa ceva, ar fi dat afară pe loc, după doar 30 de secunde!

43:43 – 44:12 – Ei (sistemul) au obținut ceea ce și-au dorit – adică izolarea, astfel încât să pună în aplicare ceea ce își doresc! Și astfel, ne aflăm acum în această izolare, astfel încât în doar câteva zile, cel mult săptămâni, am trecut de la ceea ce oamenii au crezut a fi o lume liberă – la statutul de Fascism global, la o tiranie globală!

44:13 – 44:33 – Tiranie în care un număr foarte mic de oameni au pus miliarde de oameni în arest la domiciliu, iar izolarea s-a produs cu ajutorul acestei mascarade denumită Covid19, care mă aduce în punctul de a vorbi despre 5G!

44:34 – 44:57 – Înainte de a purcede la acest subiect, permite-mi să îți adresez o întrebare: am văzut discursurile lui Trump în fiecare seară, el fiind consiliat de Dr. Faucci și Dr. Burke, – ei sunt conștienți de ce acest test e nepotrivit pt a depista Covid, sau și ei sunt complici în toată această înșelătorie?

44:58 – 45:15 – Trebuie să îi verifici minuțios pe amândoi înainte de a răspunde la această întrebare! Dar lasă-mă să îți spun cum funcționeaza sistemul!

Ai o piramidă a puterii – așa acționează Oculta – iar în varful ei se află cei care au premeditate și conduc această mascaradă;

45:16 – 45:34 – și pe măsură ce cobori în ierarhie îți dai seama că dai de oameni care știu din ce în ce mai puțin față de ceea ce cunosc cei din vârful piramidei! Spun asta deoarece singurul mod prin care puțini oameni pot manipula atât de mulți oameni – exact cum se întâmplă în prezent, este printr-o STRICTĂ COMPARTIMENTARE!

45:35 – 45:49 – sistem în care oamenii cunosc doar ceea ce au nevoie să cunoască astfel încât să își facă contribuția, fără să știe cum contribuția lor, și a altuia, și a altuia, șamd duc la o imagine distorsionată asupra ceea ce ei cred că sunt părtași!

45:50 – 46:18 – Cei din vârful piramidei știu că ne manipulează, știu că totul e o înșelătorie ordinară, însă dacă luăm de exemplu: tu ești practicant în sfera medicală – și ți se spune: “acestea sunt simptomele, când le vezi să le diagnostichezi cu Covid19!”, sau “Când vine cineva la spital să îl testezi pt Covid19!”,

46:19 – 46:39 – “și dacă pacientul moare din orice altă cauză, tu să treci pe certificatul de deces Covid19”, și care e linia de demarcație (scuza de a fi complice) în orice tiranie!?

R: “eu doar am executat niște ordine!”, pt că așa funcționează sistemul!

46:40 – 47:02 – Unii dintre medici sau dintre asistente – unul chiar la care mă voi întoarce când voi dezbate 5G – au făcut un pas în față și au zis: “Totul e o mare făcătură (adică versiunea oficială a Covid19), atunci când diagnsticăm morți cu Covid19, când de fapt nu au murit de la Covid19”, și de asemenea ni se impune să le cerem oamenilor să semneze actele “Că nu își doresc să fie resuscitați!”.

47:03 – 47:14 – Așadar, unii dintre ei au ieșit și au spus adevărul, iar cei mai mulți dintre doctori nu au spus, ci au continuat, chiar dacă se plâng că nu mai au timp să-și tragă sufletul, însă așa funcționează sistemul!

47:15 – 47:48 – Există această OMS – și care crezi că e cel mai mare al 2-lea finanțator al acesteia, după SUA? R: Bill Gates! El deține OMS!

Tedrose (șeful OMS), de fel din Etiopia, fost membru în Partidul Marxist ce distruge Etiopia, fost ministru al Sănătății în acea țară, și a fost denunțat de 3 ori că a mușamalizat epidemii, este numit în funcția de Președinte al OMS,

47:49 – 48:02 – din simplul motiv că va executa orice ordin i se va cere! Așadar, OMS – care a fost creată de clanul Rockefeller, propune această politică de izolare la domiciliu!

– Organizație care în mod constant ia decizii complet greșite de luni bune! – Exact!

48:03 – 48:20 – OMS ia deciziile bune pt Ocultă, și rele pt umanitate! Și astfel, de la nivelul OMS, vedem pe scară ierarhică politica care se impune și modul în care oamenii ar trebui să se comporte, și astfel oamenii, chipurile, trebuie doar să se conformeze!

48:21 – 48:42 – Și în ceea ce priveste Protocoalele, îți voi da un exemplu, de îndată ce ajungem la 5G! Și astfel, pt că China a impus acea regulă draconică de izolare, iar apoi statistica a scăzut peste noapte, de fapt ce crezi le-a adus oculților?

48:43 – 48:59 – R: A creat un precedent pt întreaga lume de cum anume să se comporte în fața “virusului”, astfel încât țările care au cazuri de Covid să se poarte precum s-a comportat China (ca să îi scada și acelei țări statisticile)! E o întreagă înșelătorie la mijloc, iar această Ocultă orchestrează totul din umbră!

49:00 – 49:15 – Am pus un meme pe site acum 4 zile, în care arăt o poză a globului pământesc, în care scrie:

“PĂMÂNT CONTROLAT DE PSIHOPAȚI, ȘI CONDUȘI DE CĂTRE IDIOȚI!”, iar această dinamică (Oculta malefică și politicienii inconștienți) arată felul în care funcționează lumea noastră!

49:16 – 49:34 – Avem de-a face în spatale scenei cu psihopații care orchestrează (premeditează) jocul, și ai oamenii politici profund neinformați care nu știu cum funcționează jocul și care răspund la politicile (ordinele) psihopaților, politici de genu: “Vai, vom muri cu toții, șamd, așa că haideți mai bine să izolăm totul!”, oameni care nu au nici cea mai vagă idee cu privire la ceea ce se întâmplă,

49:35 – 49:49 – Nu cred că Trump și Boris sunt complici în această mare schemă de înșelăciune a omenirii! Pt că pare că ei reacționează la tot ceea ce se întâmplă, încercând să salveze și ei oamenii bazându-se pe constrângerile din exterior!

49:50 – 50:08 – Dacă te uiți la Boris Johnson, care în prezent se află la Spital, l-au scos din joc (dpdv politic) – și dacă te uiți la oamenii de presă care non-stop slobozesc: “Covid19, Covid19, izolare, samd”, acești “jurnaliști” cu toții s-au îmbolnăvit în mod bizar în același timp de Covid19!

50:09 – 50:23 – Daca te uiți la limbajul non-verbal al lui Boris Johnson, acesta pare copleșit, pare pierdut, pt că nu el ia deciziile, el în cel mai bun caz va fi făcut țap ispășitor, însă el nu ia deciziile, ci consilierii săi iau deciziile! Umbra (oamenii din spate) ia deciziile și face politicile!

50:24 – 51:00 – Iar acest lucru se întâmplă în fiecare țară, oamenii din umbră iau deciziile! Așa se dictează la nivel global. Însă Trump, cel puțin la nivelul discursului public, încearcă să dea înapoi agenda globalistă, dar ei știu că carierele lor, de premier și presedinte, vor fi distruse (dacă comentează) de acest “armaghedon economic” (puterea financiară a sponsorilor corporatiști) ce a propus această izolare bazată pe minciuna totală a unei simulări computerizate și a unui virus ce nu există, și care niciodată nu s-a demonstrat că există!

51:01 – 51:27 – Ei încearcă să dea înapoi sistemul, dar uită-te ce presiune se pune pe ei: “Dnule Trump, 2 milioane de americani vor muri dacă nu izolați toată țara!”; Când ne raportăm la 5G, deja mi se pare un pic ciudat, că prima dată când am fost invitat la tine, în 2018, o bună parte din acea discutie a fost despre părerea mea despre tehnologia 5G,

51:28 – 51:49 – iar oamenii au început să posteze acele clipuri pe Internet! Iar atunci am punctat că 5G reprezintă o imensă putere (armă) a energiei electromagnetice, și cu care nu ne-am mai intersectat până acum!

51:50 – 52:05 – 5G nu reprezintă doar o evoluție a tehnologiei 4G – pt că 4G e deja foarte nociv, 3G e deja foarte periculos pt sănatate – deoarece 5G e un cu totul și cu totul nou spectru al mediului electromagnetic, căci vorbim de frecvențe milimetrice,

52:06 – 52:29 – și o imensă putere decât ceea ce am văzut până acum! Corpul uman reprezintă un câmp electromagnetic, pt că creierul comunică dpdv electric cu restul trupului și cu celulele, procesează electric gândurile și informațiile, adică noi la un anumit nivel suntem entități electrice, suntem organisme electromagnetice.

52:30 – 52:55 – Când acest câmp electromagnetic al omului se află în armonie (nealterat din exterior), noi suntem sănătoși, iar când nu se află în armonie noi ne îmbolnăvim, boli care se manifestă în afecțiuni fizice și/sau psihice, atunci când procesarea informațiilor de către creier a fost afectată (apar bolile psihice).

52:56 – 53:24 – Noi, oamenii, acum suntem bombardați 24/7 (non-stop) cu câmpuri electromagnetice generate dpdv tehnologic, Wi-Fi, șamd, iar în această perioadă în care ne ferim de acest “virus”, avem de-a face de fapt cu implementare tehnologiei 5G (antene montate pe ascuns în timp ce oamenii sunt în case).

53:25 – 53:49 – Există o carte numită “The Invisible Rainbow” (trad. “Curcubeul (radiațiile) invizibil”) scrisă de Arthur Firstenberg, ce a cercetat de foarte mult timp impactul câmpurilor electromagnetice asupra sănătății, câmpuri generate tehnologic,

53:50 – 54:12 – și în această carte el documentează că, citez, “de fiecare dată când noi ca umanitate am avut de-a face cu o epidemie globală (pandemie)”, și datează totul începând cu Pandemia de gripă spaniolă din 1918, gripă ce nu a avut nimic de-a face cu Spania, pt că a pornit din bazele militare!

54:13 – 54:48 – Și spune că de fiecare dată când am avut de-a face cu o pandemie, și implicit cu simptome asemănătoare gripei, acest lucru a fost precedat de implementarea unui nou tip de radiații induse tehnologic; de-asemenea, Firstenberg a spus în anul 2018, înainte să apară 5G și înainte să apară Covid19, că:

54:49 – 55:07 – “Fiecare creștere indusă tehnologic a câmpurilor electromagnetice a impactat câmpul electromagnetic al pământului, și că de fiecare dată a produs mari probleme de sănătate oamenilor”. A spus asta în anul 2018!

55:08 – 55:22 – În 2019, ei (Oculta) au introdus sistemul 5G, tehnologie despre care unii dintre noi, și foarte mulți savanți și doctori au spus că “trebuie să fie oprită, deoarece nu a fost testată”! chiar ei (oculții) recunosc asta, că 5G impactează sănătatea trupească și psihică!

55:23 – 55:39 – Au făcut (oculții) vreun studiu independent (obiectiv)? – R: nici unul nu au făcut!

Singurele teste care au fost făcute, și au fost independente, adică nefăcute de industria telecomunicațiilor, au spus că: “așa ceva ar putea fi dezastruos pt sănătate oamenilor”, și s-a cerut public stoparea implementării 5G!

55:40 – 55:57 – Doctori și oameni de știință din 41 de țări au semnat scrisori spunând că așa ceva (5G) trebuie oprit! Și bineînțeles că nu s-a oprit nimic, ci s-a pus în funcțiune fără nicio testare, lucru recunscut (de oculți), chiar de la tribuna Capitol Hill (Washington)!

55:58 – 56:19 – Un senator american a întrebat anu trecut membrii industriei de Telecomunicații: “Câte teste ați efectuat, câți bani ați investit în testarea efectelor 5G asupra sănătății oamenilor?”, iar ei au răspuns: “Zero”.

56:20 – 56:35 – Motivul pt care nu s-a efectuat nici un astfel de test este că dacă ar fi făcut un asemenea test – și am spus public înainte asta – 5G niciodată nu ar fi fost permisă să ruleze pe pământ!

-Firmele de telecom nu vor în mod deliberat să ne vătămeze cu 5G, nu-i așa!?

56:36 – 56:54 – Ne întoarcem iarăși la Piramida de putere (a Ocultei): întreaga industrie de telecomunicații este deținută (se află în proprietatea) Ocultei (direct sau prin paravane), și spun asta deoarece întreaga industrie de telecom, prin tot ceea ce face cu această tehnologie smart și sateliții – la care mă voi întoarce cu explicații imediat – este să pulseze 5G pe fiecare centimetru de pe suprafața pământului,

56:55 – 57:18 – deoarece 5G este absolut necesară (pt Oculta) în vederea controlării omenirii prin intermediul AI (Inteligenței Artificiale)! Așadar, în piramida puterii, există oameni din industria telecom care habar nu au ce impact are 5G asupra sănătății, și care nici macar nu s-ar uita la așa ceva, căci iată cu cât de mulți dolari sunt plătiți, însă

57:19 – 57:44 – dacă te uiți la indivizii din punctul de conducere din industria telecom (centrul care controlează mișcările industriei), aceștia știu exact ce fac și ce daune vor produce! Și de ce fac ei asta, pt că ei își doresc să implementeze așa ceva, ei vor să afecteze umanitatea, să aibe posibilitatea să manipuleze dpdv psihologic oamenii, și până la urmă ei ar putea face o reducere masivă a populației prin 5G!

57:45 – 58:14 – Astfel că, ce face 5G? Ce ne face 4G, și cu atât mai mult 5G?

R: OTRĂVEȘTE CELULELE OAMENILOR! Celule ce ajung să fie otrăvite de câmpurile electromagnetice. Celulele sunt otravite, apoi celulele excreta exosomi ca și răspuns imunitar la această otrăvire, iar apoi oamenii sunt testați pt Covid19.

58:15 – 58:34 – Astfel că: Care a fost primul oraș chinezesc care a introdus tehnologia 5G, cu ceva timp înainte ca “virusul să izbucnească”?

R: Wuhan!

58:35 – 59:15 – Iată alt scenariu la care oamenii ar putea să reflecteze! Și apropos, înainte să spun asta – în timp ce această izolare se întâmplă peste tot, știu aceasta din ce mi s-a transmis pe site, cunosc asta din postarile de pe Internet, si nu doar în Marea Britanie, ci peste tot, în America, șamd, – am aflat că în timp ce oamenii se află în izolare ANTENE PRINCIPALE (CATARGE) ALE 5G SUNT MONTATE într-un ritm foarte foarte accelerat!

59:16 – 59:37 – În aceeași perioadă cu izolarea, s-au montat antene 5G în aproximativ 21 de orașe din Anglia. Această tehnologie este pusă în funcțiune peste tot în lume, într-un ritm foarte rapid!

-În condițiile în care totul, chipurile, ar trebui să fie oprit, ei montează antene pe clădiri peste noapte!

59:39 – 1:00:15 – Da, și se permite așa ceva la vreme de izolare pt că aceasta (montarea de antene 5G) este considerată “muncă esențială”, iar pentru Ocultă este o activitate cu adevărat esențială, pt că își dorește 5G peste tot pământul!

În același timp în care se întâmplă toate acestea, adică montarea antenelor, evident că oamenii nu au posibilitatea să protesteze fiind izolați, în același timp, Elon Musk – pe care nu l-aș numit psihopat, ci super-psihopat – deoarece el știe ce impact va avea 5G!

1:00:16 – 1:00:57 – Acesta plasează de la o săptămână la alta din ce în ce mai mulți sateliți la altitudine joasă, și care pulsează 5G către pământ, și are deja permisiune pt zeci de mii de sateliți, și nr total pe care îl dorește e de 42.000 de sateliți! Deja, nr de sateliti pe care îl are plasat pe orbită, i-a făcut pe membrii Comunității de Astronomie să se plângă că deja ei nu mai pot vedea cerul din cauza atâtor sateliți ce pulsează 5G din Cer!

1:00:58 – 1:01:27 – De ce se pun în aplicare aceste izolări! Pentru că lui Elon Musk i s-a dat permisiunea de către FCC – cei care reglementează industria telecom deținută de Ocultă – i s-a dat permisiune ca să monteze 1 milion de antene pe pământul SUA, antene care prin intermediul câmpurilor electromagnetice se vor conecta cu sateliții, deoarece ceea ce vrea să construiască Oculta – și am scris despre asta de zeci de ani –

1:01:28 – 1:01:58 – este să creeze o subrealitate tehnologică (o alternativă) prin 5G, și pe care o vor denumi “Rețea Inteligentă”, rețea care să înconjoare tot pământul cu sateliți, și să monteze toate aceste antene pe pământ, deoarece creează o nouă realitate, la care mintea umana să se conecteze prin intermediul AI (Inteligenței Artificiale), iar acest proces a început acum 20-30 de ani, și care avansează din toate punctele de vedere!

1:01:59 – 1:02:14 – Astfel că din această cauză se întâmplă ceea ce se întâmplă!

-Elon Musk a primit această permisiune în timpul izolării din America?

-Da! Acum haide să analizăm ce se întâmplă! Hai să punem în joc un scenariu chinezesc!

1:02:15 – 1:02:35 – Dar mai întâi să spun asta: 5G reprezintă un interval de frecvențe, nu doar o frecvență! Ei se află acum aici (ca și capabilități), și vor să ajungă mai departe, și deja pot să ajungă mai departe (adică să modifice din mers frecvențele la care vor fi supuși civilii), si mergând mai departe va avea implicații dintre cele mai grave și pe care urmează să le descriu!

1:02:36 – 1:03:15 – Dacă oamenii vor accesa site-ul meu vor vedea un Doctor din New York care a ajuns atât de exasperate încât a postat un video, făcând un pas în față; el lucrează la Camera de Terapie Intensivă la un spital din New York și ceea ce spune în acest video este:

Oamenilor, noi (umanitatea) nu avem de-a face cu Covid19! Afecțiunea nu reprezintă ceea ce ni s-a spus (de către OMS) că e!”.

1:03:16 – 1:03:43 – Adu-ți amnte de piramida puterii oculte în care toată lumea execută ceea ce i se transmite!

Doctorul spune că: “nouă ni s-a spus să tratăm oamenii care vin la noi și care au probleme cu plămânii ca și pacienți ce au parte de o boală infecțioasă sau Covid19! Însă nu avem de-a face cu ceea ce ni s-a spus”. Totul este filmat – accesați și vedeți singuri ce a spus doctorul!

1:03:44 – 1:04:22 – spune că “nu am văzut în viața mea așa ceva, în ceea ce privește ceea ce văd în plămânii celor afectați, și care suferă și mor din această cauză!”. Asta e ceea ce spune.

Plămânii lor arată ca ai unei persoane ce zboară la 10.000 de metri, iar cabina de presiune se sparge, oxigenul dispare, iar omul moare din cauza lipsei oxigenului!”.

1:04:23 – 1:04:42 – El face și o altă analogie: “Este ca și cum ai lua un om și l-ai pune pe vârful muntelui Everest fără nicio aclimatizare, și evident că și fără niciun dispozitiv de respirat, și apoi să te aștepți ca plămânii lui să funcționeze!”.

1:04:43 – 1:05:00 – El spune: “Nu știu ce se întâmplă, însă nu e Covid19, nu e o boală infecțioasă, și nu am mai văzut așa ceva vreodată!”.

Iar acest aspect e recunoscut de către industria Telecom (că la 60 de GHz per mm – frecvența la care funcționează 5G – are loc absorbția oxigenului).

1:05:01 – 1:05:25 – Tehnologia 5G la frecvența de 60 GHz – unde vor să o ducă pe tot globul, și aș spune că deja o pun în funcțiune pe ascuns – OPREȘTE CORPUL UMAN ȘI SÂNGELE SĂ ABSOARBĂ OXIGEN.

1:05:26 – 1:06:03 – Dacă un om este atacat cu o frecvență de 60 de GHz, acea persoană nu va mai fi capabilă să absoarbă suficient oxigen! Ei pur și simplu vor cădea leșinați în stradă! Iar aceste simptome ale efectelor 5G e EXACT ceea ce descrie acest doctor din New York că le observă, dar despre care spune că nu știe ce înseamnă!

1:06:04 – 1:06:30 – Permite-mi să spun și asta:  Oculta nu are până acum numărul de morți pe care și-l dorește, în ciuda faptului că falsifică statisticile și bagă tot felul de morți cauzate de Covid19, ca să justifice faptul că acest “virus” ar fi foarte mortal!

1:06:31 – 1:06:54 – Însa în același timp în care statisticile de mortalitate din alte cauze nu cresc, ci din contră, scad – ei (Oculta) construiesc morgi, ei transformă terenurile de fotbal în morgă; ei fac asta în foarte multe state; ei se pregătesc pt un nr foarte mare de morți!

1:06:55 – 1:07:25 – Ceva nu se potrivește în tot acest joc sinistru, cu excepția cazului că în condițiile în care ei doar ar falsifica statisticile, nu s-ar produce impactul dorit de ei (frica colectivă). Pt că dacă ei doar ar construi toate aceste case mortuare uriașe, șamd iar statisticile încep să scadă, exact cum au scăzut în China, și “Vai, am scăpat!”, ei ar părea niște idioți (neprofeSioniști).

1:07:26 – 1:08:00 – și atunci se pune întrebarea: De ce mai fac ei asta? (să construiască morgi). Eu nu vreau să insinuez că asta urmează să se întâmple, însă spun că asta e ceva la care tre’ să fim foarte atenți!

Cu cât ei pun în funcțiune mai multă tehnologie 5G, și o conectează cu sateliții, cu atât 5G va impacta mai mult sănătatea oamenilor, și cu cât va impacta mai multă lume, cu atât mai mult ei vor putea să spună că afecțiunile sunt de la Covid19.

1:08:01 – 1:08:27 – Și dacă ei încep să folosească 5G la frecvențe de 60 GHz, vor exista din ce în ce mai mulți oameni care vor muri ca urmare a neputinței de a mai absorbi oxigenul. Și dacă vor face asta, ei cu adevărat vor putea să umple toate aceste morgi, și apoi vor spune: “Iată, morții sunt cauzați de virus, și trebuie să avem iar perioadă de izolare, și iar, și iar, șamd!”.

1:08:28 – 1:09:08 – Așa că tre’ să fim atenți la acest aspect, căci având în vedere statistica de pâna acum, dacă oamenii încep să moară într-un nr mare în vreo zonă a globului unde e instalată tehnologia 5G, și ajung în aceste morgi, va trebui să punem la îndoială ceea ce se întâmplă și să îi luăm la întrebări, în legătură cu această “coincidență”.

Dacă asta s-ar întâmpla pe baza statisticii de până acum, ar fi inexplicabilă, dar nu și dacă ei iau oxigenul din atmosfera unei zone foarte mici, și poti ținti oamenii chiar și în casa lor,

1:09:09 – adică să le iei oxigenul, iar oamenii vor muri! Iar apoi sistemul va spune că moartea a fost cauzată de Covid19!

Știm ce se întâmplă, iar unii oameni, numiți “cetățeni jurnaliști” ies pe stradă și filmează așa ceva cu camerele proprii!

1:09:35 – 1:09:58 – Ce face sistemul în timp ce școlile sunt închise, sau când oamenii sunt izolați?

R: montează 5G în școli! Știi unde se mai montează 5G?

R: În spitale! Ei montează 5G peste tot!

Iar apoi, de îndată ce 5G devine operațională, cei răi vor avea posibilitatea să manipuleze oamenii dpdv psihologic, dar și dpdv fizic (să îi rănească sau asasineze).

1:09:59 – 1:10:26 – Unde credeți că vor duce toate acestea, lăsând la o parte unde s-a ajuns deja?

R: Duce la vaccinuri!

-Înainte de a trece la subiectul cu vaccinurile, există spitale goale, fără pacienți, există departamente de Urgență care sunt vacantate, goale! -Exact!

-Iar 9 ni s-a spus că maximul de bolnavi și de morți deja a fost atins, ceea ce înseamnă că ai avut dreptate – acele locuri și spitale nu vor fi folosite, ca să pară că e o reacție exagerată iar aceste izolări să pară că pot fi date înapoi!

-Exact!

1:10:27 – 1:11:00 – Întrebarea e, vor lăsa oare să se întâmple asta!? Pt că aici e cheia, aici e înșelătoria! Când cifrele de la Imperial College ale imbecilului de Neil Ferguson nu se vor concretiza, ee ce vor spune?

Vor spune că “datorită izolării nu s-au concretizat”, și practic, cu raționamente din astea, ei nu prea pot să piardă! Însă ne uităm la Italia, care s-a izolat pe 9 Martie, iar statisticile au continuat să crească!

1:11:01 – 1:11:31 – Iar asta s-a întâmplat în fiecare săptămână de atunci! Uită-te la China cum au scăzut deodată statisticile! Iar întrebarea care se pune este:

Oare vor lăsa deodată statisticile să scadă, sau ei de fapt construiesc aceste morgi imense cu un anume motiv!?

Pt că ai dreptate: nouă ni s-a spus de către media, și când spun media, nu mă refer la jurnaliști, căci propagandiștii și mâncătorii de rahat nu vor fi niciodată jurnaliști!

1:11:32 – 1:11:49 – Ni s-a spus că există spitale care arată ca niște zone de război! Acum, dacă ei vor începe să folosească mai mult frecvențele de 60 GHz, luându-le oxigenul oamenilor, s-ar putea chiar să existe spitale care să arate ca niște zone de război, în acest scenariu!

1:11:50 – 1:12:09 – În prezent nu avem de-a face cu spitale care să arate ca niște zone de război, există oameni care au filmat spitalele de peste tot din lume și acestea sunt GOALE! Un om a filmat timp de 2 ore un spital din ScottManderville, și toate departamentele erau goale! Tot spitalul era gol.

1:12:10 – 1:12:44 – Ce s-a întâmplat? De ce sunt aceste spitale goale, căci se presupune că sunt zone de război!? Și dacă omul a dezvăluit asta, a fost băgat la pușcărie! Ai menționat foarte bine mai devreme: există în țara asta un departament guvernamental numit OfCom (Oficiul de Comunicații), și care este regulatorul transmisiunilor Tv ale Marii Britanii!

1:12:45 – 1:13:04 – Acest Departament a spus prin vocea uneia cu numele de Melanie Doors – iar noi, stimați privitori – trebuie să notăm aceste nume, pt că după ce vom depăși această situație, acești oameni (ai sistemului) trebuie trași la răspundere!

1:13:05 – 1:13:38 – Ne aflăm într-o situație în care această cretină și organizația ei – care este department guvernamental – a transmis televiziunilor britanice, și evident că acestea s-au conformat, neavând deloc coloană vertebrală, că: “ei (producătorii) vor suferi sancțiuni serioase, dacă vor permite orice fel de discuție la Tv sau la Radio despre orice fel de conexiune (legătura) între tehnologia 5G și Covid19”.

1:13:39 – 1:14:00 – Guvernul britanic, a spus prin alt idiot – secretar de stat – Matt Hancock – iar oamenii stau ca niște blocați în casele lor, 66 de milioane de oameni stau în casele lor paralizați de frică “Stăm în case și facem ce ni se spune”, pt că așa a zis acest cretin, un imbecil pe care nu l-ai lăsa nici să păzească nici măcar o casă de jucărie! Toată lumea stă în casă pt că așa a zis acest cretin!

1:14:01 – 1:14:35 – Ce se întâmplă aici? (atrage atenția oamenilor să iasă de sub reaua ascultare față de statul abuziv). Oameni precum acest idiot transmit firmelor gigant din Sillicon Valley (zona de hi-tech din SUA), fie că ne referim la Zuckerberg de la FaceBook, la Sergei Brinn și Larry Page de la Google, la Wachovski de la Youtube, etc spunând că ar trebui să îi interzică pe oamenii care fac o conexiune între 5G și criza Covid19.

1:14:36 – 1:15:00 – Asta ne spune că:

1 – că nu le pasă deloc de libertatea de exprimare, și de dreptul la o dezbatere liberă, cu toate că ei nu au niciun drept să se afle în guvern, și niciun drept să conducă un departament care să seteze politicile de Televiziune; dar îți mai spune și altceva:

2 – îți spune că EXISTĂ o legătură între 5G și această criză din sănătate, pe care ei o denumesc Covid19!

1:15:01 – 1:15:20 – Există un singur motiv pt care ei nu vor să aibe loc aceste discuții, și anume pt că există această legătură dintre 5G și Covid19. Și cine promovează 5G și implementarea 5G? Cine deține licențele pt 5G?

R: OfCom! Adică aceeași femeie!

1:15:21 – 1:15:42 – Așadar, există o legătură între 5G și situația cu acest Covid19 pe care o traversăm, și de aceea ei ne pun pumnu-n gură! (Care e motto-ul Ocultei?): Dacă nu poți câștiga o dezbatere, atunci fă cumva să nu mai existe acea dezbatere! Acesta e motto-ul oricărei tiranii din Istoria umanității!

1:15:43 – 1:16:01 – Numai despre acest subiect li se atrage atenția producătorilor să nu vorbească, exact ca la vaccinuri: “Nu vorbiți despre vaccinuri!”, șamd! E ceva specific lor!

-Exact! -Dacă eu aș fi acum producător Tv sau de Radio probabil aș fi fost arestat pe loc și mi s-ar închide stația! -Da!

1:16:02 – 1:16:27 – Dar nu sunt, căci nu sunt dirijat de ei! – Nu ești acum dirijat de ei, căci ei tot își doresc ca cenzura să meargă din ce în ce mai departe, pt că atunci când Oculta pune un plan conspirativ în aplicare, ea (Oculta) își va dori să controleze și Percepția (locul de unde oamenii se informează), astfel încât Oculta să controleze Comportamentul oamenilor!

Adică Percepția oficială (de la TV) “Există un virus!”, a dus la conformarea oamenilor de a sta cuminți în arest la domiciliu!

1:16:28 – 1:16:44 – Pt că dacă oamenii ar realiza că nu există niciun virus, și că totul e o mare înșelătorie, gradul lor de consimțire la ceea ce vrea statul (izolare) va scădea, și astfel și comportamentul lor se va schimba (nu vor mai executa orbește ordinele sistemului)!

1:16:45 – 1:17:11 – De unde provine Percepția? Provine de la informația primită, și astfel ei (Oculta) vor să controleze fluxul informațional!

Să presupunem prin absurd că nu există nicio conexiune între 5G și Covid19! Cu ce dăunează dacă discutăm la Tv despre faptul că există o conexiune între acestea 2!?

1:17:12 – 1:17:42 – Nu dăunează cu nimic! Și astfel, motivul pt care ei nu vor să existe această discuție la Tv și la Radio despre legătura dintre 5G și Covid19 este tocmai acela că EXISTĂ O LEGĂTURĂ ÎNTRE ELE! Iar motivul pt care producătorii media sunt atât de obedienți: “Am înțeles, să trăiți doamnă!”, este acela că ei nu au nimic de-a face cu ideea de știri, de informare, șamd!

Site-uri ca al meu, ca al tău, sau ca altele din lume, acolo are loc adevăratul jurnalism, și informația adevărată este pusă la dispoziția oamenilor!

1:17:43 – 1:18:08 – Pt că nu te poți aștepta ca mass media să îți spună adevărul, de exemplu BBC; BBC nu este o organizație de știri, ci reprezintă un departament guvernamental! Ceea ce ei numesc jurnalism este de fapt un fel de “funcționari publici” și care se denumesc a fi jurnaliști, dar care nu sunt jurnaliști! Analizează orice situație, și uită-te la ce a făcut BBC, nu a făcut decât să promoveze linia sistemului și nu a permis deloc să se pună întrebări!

1:18:09 – 1:18:34 – BBC de mult timp nu mai este de folos cetățenilor, ci e folositor doar guvernului! Și astfel ajungem la tema vaccinurilor!

-Înainte de asta, permite-mi să reiterez faptul că antenele 5G din Belfast, Liverpool și Birmingham doar săptămâna trecută au fost arse, iar oamenii rezonează cu aceste comportamente (justificate), își fac grupuri pe FB, șamd! Ce părere ai despre asta?

1:18:35 – 1:19:09 – Știu că la sfârșitul interviului ne vei spune ce anume să facem, care ar fi următorii pași, însă spune-mi care e părerea ta despre aceste acțiuni?

-Nu trebuie să spun eu oamenilor ce anume să facă, deoarece ei au dreptul să aleagă! Însă dacă te uiți la situația creată, și dacă 5G continuă să se monteze, și se va ajunge unde vrea Oculta să se ajungă, VIAȚA PE PĂMÂNT AȘA CUM O ȘTIM ACUM VA DISPĂREA!

1:19:10 – 1:19:39 – Am spus asta de atât de mult timp, (iar oamenii îmi spuneau) “Ești nebun!”! ei bine, dacă sunt nebun, acum mai aveți chef să râdeți de mine că sunt nebun!?

În concluzie, oamenii trebuie să ia o decizie (vor dârdâi de frică sau vor opune rezistență sistemului)! Eu ca persoană sunt total împotriva violenței împotriva altor oameni, și nu cred că a fi violent cu alți oameni poate aduce ceva bun, însă

1:19:40 – 1:20:20 – dacă sistemul (Oculta) a folosit violența împotriva oamenilor, în numele a ceva ce s-a crezut a fi corect, înseamnă că tu ești o oglindă a ceea ce faci, pt că ei (oculții) caută violența!

Cu ceea ce te lupți aceea vei deveni, ceea ce urăști aceea vei deveni și tu!

Însă oamenii vor trebui să ia singuri această decizie! Tot ce pot să repet este că: DACĂ PUNEREA ÎN FUNCȚIUNE A 5G VA CONTINUA, TOTUL SE TERMINĂ!

1:20:21 – 1:20:58 – Așa că ceea ce urmează să facă oamenii depinde numai de ei! Și ce este evident este că oamenii au fost puși în arest la domiciliu (în mod abuziv), pt că s-a plecat de la o premiză falsă, așa că nu se permit întâlniri, nu există posibilitatea de a protesta, astfel că sistemul are dezlegare totală de a monta rapid logistica 5G, și de a mări tehnologia 5G! Și asta se întâmplă în timp ce atât de mulți oameni nu vor mai avea job (după starea de urgență), foarte mulți oameni vor avea afacerile distruse, iar asta din cauză că guvernul a spus că “activitățile lor de afaceri nu sunt esențiale”.

1:20:59 – 1:21:25 – Însă punerea în funcțiune a 5G cu toate distrugerile pe care le-a cauzat și cu ce potențial psihologic are, pare să fie percepută de către guvern a fi o “muncă esențială”. Pune toate astea cap la cap și vei afla că există o mare conspirație care se derulează în fața noastră – aceea de a monta 5G fără ca oamenii să protesteze!

1:21:26 – 1:21:53 – Iar asta înseamnă că 5G nu e ceva bun pt umanitate! Elon Musk – această “celebritate” de pe Sillicon Valley, este la fel ca toți ceilalți implicați în așa ceva – e un superpsihopat! El ar trebui să fie în pușcărie pe viață, și sper să fie pus în aceeași celulă cu Bill Gates – pt că ei se merită unii pe alții!

1:21:54 – 1:22:34 – Elon Musk plantează din ce în ce mai multi sateliți 5G pe orbită care pulsează într-un mod disperat și distructiv înspre pământ! Ca să construiești o sub-realitate tehnologică la care să conectezi toți oamenii prin intermediul Inteligenței Artificiale conectată la creier, va trebui să construiești un câmp electromagnetic, de exemplu ca și cel al Wi-Fi-ului, pe fiecare centimetru pătrat al Pământului!

1:22:35 – 1:22:55 – Și singurul mod prin care poți să faci asta e să o faci din Spațiu, din orbită, adică acoperirea întregii suprafețe a pământului cu semnal 5G, și exact asta fac ei! Iar Elon Musk știe asta, și de aceea e un psihopat. Întorcându-ne la Bill Gates!

-Iar apoi aș vrea să vorbim despre ce ne provoacă această situație dpdv psihologic! – Exact!

1:22:56 – 1:23:15 – Unde duce tot acest plan al lor, în ceea ce privește vaccinurile? În vaccinurile respective (antidotul la Covid) va exista foarte mult material genetic, adică chestii care vor duce la otrăvirea celulelor, care vor duce la secreția de exosomi, și apoi cei care fac testele vor spune: “Ai văzut, ai fost testat pozitiv la Covid 19, ești purtător al virusului!”.

1:23:16 – 1:23:52 – Însă, de-asemenea, în aceste vaccinuri se va afla și nanotehnologie, adică microcipuri. Am menționat acum câteva minute că Elon Musk a primit permisiunea pt a amplasa 1 milion de antene pe teritoriul SUA pt ca aceste antene să interfereze cu sateliții pe care îi urcă pe orbită deja. Acest nano-microcipuri, care sunt plantate în noi în multe feluri (aer, mancare, etc), însă acum să ne referim doar la vaccinare, aceste nacocipuri sunt mult sub abilitatea oaenilor de a le percepe cu vederea, pt ca sunt nanometrice,

1:23:53 – 1:24:20 – și mai sunt cunoscute și ca “smart-dust”, pt că totul în logistica lor trebuie să fie “smart”. Se mai numesc și nanoboți, neuroboți, naniți, etc; au multe denumiri, însă în principu reprezintă “praf inteligent”. Iar scopul lor e să ni-l planteze în corpul nostru, iar acestea să acționeze în corpul omului în același fel precum acționează antenele cu sateliții lui Musk.

1:24:21 – 1:24:41 – Astfel, Oculta conectează oamenii cu această rețea smart! Adica cu sub-realitatea tehnologică (realitatea virtuală) dirijată de Inteligența Artificială! Astfel că, noi ca oameni, vom deveni simple terminale computerizate (antene, dispozitive de emisie-recepție). Asta e ideea de bază a celor răi! O să-ți relatez o mică povestioară:

1:24:42 – 1:25:15 – Poveste ce va rezona cu aceste nano-micro-cipuri!

La sfârșitul anilor ’90 mi s-a solicitat să mă întâlnesc cu un om de știință de la CIA, în California, deoarece acest om vroia să demaște anumite lucruri care se petreceau, însă nu putea, și motivul pt care nu putea dezvălui va deveni foarte evident!

Astfel că m-am dus să stau de vorbă cu el, în casa sa, în Sudul Californiei! Acolo locuia el alături de familie, copiii sși, samd!

1:25:16 – 1:25:43 – Mi-a dat ceva de mâncare și am avut o lungă discuție în acea seară! Și el vroia să îmi spună anumite lucruri care se întâmplau, și asta din cauză că el însuși nu putea să spună public! Mi-a spus că s-a înrolat ca om de știință în CIA deoarece credea că astfel își servește țara! Și spunea că după ce a intrat în CIA, și-a dat seama că de fapt toate acele conspirații pe care eu le demascam de atâția ani erau de fapt reale! Și de aceea m-a și contactat!

1:25:44 – 1:26:21 – Și le-a spus celor din CIA: “Nu, nu, nu, în așa proiecte nu mă implic! Nu vreau să fiu complice la așa ceva”. Și a plecat, a ieșit din sediu! Apoi spunea că a plecat acasă, și că apoi nu își mai amintește ce s-a întâmplat! Mi-a spus că: “Nu știu ce s-a întâmplat după ce am ajuns acasă, însă știu că după aceea m-am trezit într-o cameră medicală, întins pe un pat!”, și după ce și-a revenit și-a dat seama că are ceva lipit de piept!

1:26:22 – 1:26:57 – și-a deschis cămașa în timp ce îmi povestea – și la modul cel mai serios îți spun că nu mă așteptam la așa ceva – și după ce și-a deschis cămașa, se vedea ca un pătrat de plastic ce era incizat în piept, și se vedea ca un pliculeț de șampon, un lichid portocaliu. Eu îi pusesem întrebări înainte să își deschidă cămașa, l-am întrebat: “De ce faci ceea ce faci, de ce te-ai lăsat implicat în așa ceva!?”,

1:26:58 – 1:27:26 – Evident că știam care va fi răspunsul, însă am dorit să-l aud de la el; l-am întrebat: “De ce încă mai lucrezi pt ei?”. Iar el mi-a răspuns: “Din cauza asta (a ceea ce CIA mi-a plantat pe piept)”!

În CIA ei denumesc aceste plastice ca fiind “plasturi”. Adică cuiva i s-a montat un plasture! Iar ceea ce ei i-au făcut în acel timp despre care el nu-și mai aminteste – el singur a recunoscut că nu-și mai amintește ce i s-a întâmplat – este că trupul i-a fost manipulat. Existau cel puțin alți 1000 de oamenii de știință cărora li se montaseră plasturi; nu uita că vorbim de sfarșitul anilor ’90, cred că era în 1997.

1:27:27 – 1:28:00 – Voi reveni imediat la subiectul cu microcipuri și vaccinuri! În acea perioadă în care a fost inconștient, i s-a manipulat corpul, astfel încât să aibe nevoie de medicamentul din plasture ca să mai poată supraviețui! Nu știu cum au realizat asta, însă au făcut-o!

Și apoi mi-a zis că: “Acest plasture trebuie înlocuit odată la 3 zile! Și dacă nu îl înlocuiești, începi să mori puțin câte puțin, și ai parte de o moarte foarte dureroasă! Și eu am crezut că ei mă mint în legătură cu asta, și odată am întârziat în legătură cu înlocuirea plasturelui, și am aflat pe propria piele că ei nu mințeau”!

1:28:01 – 1:28:35 – Astfel că dacă el nu făcea ce i se cerea, și nu își folosea expertiza (cunoștințele) în a susține proiectele CIA-ului de a controla toată lumea și conspirațiile lor, nu i se mai schimba plasturele! El chiar mi-a transmis că: “Eu dețin informații (know-how) de care ei au nevoie, și le dau de înțeles că dețin aceste informații, și astfel știu de la oameni care fuseseră în poziția mea, că de îndată ce CIA obține ceea ce are nevoie de la mine, nu-mi vor mai schimba plasturele! Și astfel, nu vei putea să mergi nicăieri să spui ceea ce se întâmplă, pt că în 3 zile vei muri”.

1:28:36 – 1:29:09 – Astfel că el a dat dovadă de mult curaj dacă a vorbit cu mine! De-asemenea, iată ce mi-a mai spus, și reține faptul că totul s-a petrecut în anul 1997, când nimeni nu vorbea despre nanotehnologie! Iar acum nanotehnologia se află în orice, inclusiv în mâncare! Dar să ne întoarcem la cel moment, când el mi-a spus: “Ceea ce fac ei (Oculta) este să îi injecteze pe oameni cu mici microcipuri, atât de mici încât nu le poți vedea, și îi injectează prin intermediul programelor de vaccinare!”.

1:29:10 – 1:29:46 – El mi-a spus pt ce sunt aceste cipuri! Iar asta se practica la sfârșitul anilor ’90;

Astfel că aceste vaccinuri care sunt promovate de Bill Gates și finanțate de acesta ca nimeni altul, le finanțează mai mult decat propria sa organizație – GAVI. Bill Gates și GAVI vrea să vaccineze toată populația lumii! Și ei mai vor ceva – iar de dezvoltarea acestui proiect se ocupă chiar GAVI! Ei vor, și ăsta e numele pe care i l-au dat – ei vor un “tatuaj quantic”.

1:29:47 – 1:30:09 – Ei vor un asemenea tatuaj pe mâna oricărui om care s-a vaccinat, astfel încât să poată recunoaște ei dpdv digital cine s-a vaccinat și cine nu s-a vaccinat! Unde se va ajunge cu situația asta (dacă nu vom lua măsuri), cu mascarada Covid19?

Până la urmă, statisticile vor începe să scadă, și vor relaxa și izolarea oamenilor la un moment dat!

1:30:10 – 1:30:32 – Însă ceea ce ei (oculții) plănuiesc este să urmeze și alte valuri de izolare, șamd! Astfel că, din cauza că precedentul cu izolarea deja a fost stabilit, vor exista izolări imediate (nu implementate pe etape); despre asta e vorba, și prin manipulare îi fac pe oameni să fie obedienți la asemenea proceduri!

1:30:33 – 1:31:28 – Apoi ei vor spune că dacă te-ai vaccinat – iar în prezent există 7 tipuri de vaccinuri “în lucru” ca și “antidot” pt Covid19, și oricare dintre aceste 7 vaccinuri este finanțat de către Bill Gates! Este vorba de același Bill Gates care a fost implicat prin fundația sa – Bill & Melinda Gates Foundation – în Event 201 – evenimentul care a simulat o Pandemie de Coronavirus și felul în care autoritățile vor reacționa, exact ceea ce s-a și întâmplat, iar simularea a avut loc cu 6 săptămâni ÎNAINTE  ca Coronavirusul să apară în atenția opiniei publice în China!

1:31:29 – 1:32:02 – De-asemenea, la acel eveniment ce a simulat apariția unei Pandemii de Coronavirus, a participat și World Economic Forum care reprezintă elita bogaților din Ocultă (1% din cei 1%), dar și organizația Universitatea Medicală John Hopkins din SUA! A mai participat și firma Johnson& Johnson = una dintre firmele ce dezvoltă vaccinul pt Covid19!

1:32:03 – 32:36 – Organizația John Hopkins – ce a participat la simulare, simulare ce s-a dovedit apoi aplicată direct – de-asemenea a rulat o simulare în anul 2018 pe aceeași coordonate. Cine credeți că escaladează (mărește) statistica Covid19 despre cazurile de infectați și de morți?

R: Exact organizația John Hopkins, ce a fost implicată în simularea acestui Covid19!

1:32:37 – 1:33:00 – Ideea e că ei vor spune:

“Dacă vrei să mai ieși din izolare, și să nu mai intri niciodată în izolare, atunci va trebui să te vaccinezi cu vaccinul pe care noi ți l-am pregătit, astfel încât să nu mai fii o “amenințare” pentru restul comunității!”.

-Iar acest vaccin îți va da ție anumite drepturi! Ăsta e “pașaportul” pe care îl oferă Bill Gates?

1:33:01 – 1:33:29 – Da! Bill Gates este unul dintre cei mai șiniștri oameni de pe fața pământului! Astfel că ai de-a face cu o situație care într-acolo se îndreaptă, căci există acest vaccin plin de mizerii (inclusiv nanocip), prin care să fii controlat și să ți se distrugă sănătatea, astfel încât ei (Oculta) să prelungească mai mult Pandemia! Sau, nu vei mai fi în stare să te integrezi în societate: nu vei mai putea călători, și alte drepturi de bază îți vor fi anulate!

1:33:30 – 1:33:57 – Acum, acesta este scopul lor principal – al lui Bill Gates și al GAVI (alianța vaccinistă) – să dezvolte acest tautaj cuantic (electronic, citibil de la distanță), astfel încât ei să poată spune cine s-a vaccinat (cipat) și cine nu! Și vor exista tehnologii (emițătoare) pe lângă care vei trece și care te vor citi ca să vadă dacă ești vaccinat (cipat), și dacă nu vei fi vaccinat (cipat) și vrei să călătorești, ți se va spune: “Nu, nu ți se permite să zbori pt că nu ești vaccinat!”.

1:33:58 – 1:34:50 – E ca un cip în tine acel vaccin?

-Da, asta va fi! Nu știu neapărat ce tehnologie exactă vor folosi, dar va fi un cip! Principul e exact acesta – să îi cipeze pe oameni!

Și apoi când vei trece pe lângă tehnologia lor, în anumite puncte specifice, și temperatura îți va fi luată! Ceea ce trebuie să înțelegem e că oamenii care lucrează în Sillicon Valley – în IT –  sunt oameni normali, iubitori, și cărora le pasă de umanitate, însă ceea ce tocmai a fost eliberat de către firme precum Google – adică telefoane ce aunță guvernul dacă există adunări de oameni (celule de rezistență) în timpul izolării!

1:34:51 – 1:35:20 – Am auzit de așa ceva! În America au monitorizat și urmărit vreo 70 de copii care sărbătoreau și plecaseră în excursie la plajă, și au fost urmăriți prin 4 județe în America! Eu credeam că e ilegal ca companiile de telefonie să dea datele clienților către guvern, către instituțiile de forță!

– De îndată ce ai impus izolarea și ai suspendat democrația – adică exact ceea ce se întâmplă acum – și intri într-o tiranie care poate fi descrisă a fi Fascism, nu se mai consideră deloc că oamenii au drepturi.

1:35:21 – 1:35:52 – Iar asta se întâmplă din cauză că guvernul face orice, iar politicienii habar nu au de ce se întâmplă cu adevărat! Sunt “costumele negre” (ofițerii Ocultei) cele care iau deciziile în spatele Guvernului!

Acesta e un pas – cu microciparea – unde anume vor să ducă întreaga lume! Iar după aceea – pt că îi vor monitoriza pe toți în timp real – vor spune că “doar un anumit nr. de oameni se poate strânge laolaltă” la proteste, șamd!

1:35:53 – 1:36:30 – Iar ei vor știi dacă te-ai strâns laolaltă cu mai mulți, pt că te vor urmări! Acum să ne întoarcem la China! Am spus asta în cărți sau la interviuri, de zeci de ani de zile: “Dacă vrei să vezi cum va arăta Occidentul în viitor, uită-te la cum arată China în prezent!”, astfel că în China e următoarea situație – aceasta despre care tot am vorbit – în care există milioane de camere de luat vederi încorporate cu Inteligența Artificială, și iată că în China există deja o tiranie fățișă!

1:36:31 – 1:36:45 – În Vest (îi auzi pe unii cretini că spun): “La noi nu e tiranie, noi implementăm astea pt că așa e bine!”, ei (Oculta) implementand toate acestea pe etape ca să nu se prindă masele! Însă acum în Vest democrația a fost suspendată, astfel încât totul să se implementeze pe repede înainte! Cum ar fi de exemplu instalarea 5G!

1:36:46 – 1:37:02 – Astfel că în China există milioane de camere cu soft de Recunoaștere Facială, camere ce monitorizează cetățenii în timp real; tu devii astfel un număr (exact cum se spune la Cartea Apocalipsei), exact cum s-a descris acest proces în operele lui Orwell sau ale lui Aldous Huxley!

1:37:03 – 1:37:29 – Și am văzut documentare, în care au trimis (ca probă) pe cineva pe stradă în China, ca să vadă cât de mult timp le va lua autorităților ca să îl găsească! În câteva minute l-au găsit! Ceea ce se întâmplă este că aceste camere de luat vederi, prin intermediul Inteligenței Artificiale, îți măsoară comportamentul!

1:37:30 – 1:37:54 – Iar ceea ce pățești este că primești credite sociale (punctaj) “dacă ești un băiat sau fată bun/ă (obedient în fața sistemului”, și dacă nu te comporți cum vrea sistemul aceste credite îti sunt retrase! La un anumit nivel de credite ce ți-au fost luate, vei începe să suferi consecințele – exact cum în prezent suferă milioane și milioane de oameni în China, care pt că nu s-au comportat “așa cum vrea sistemul” – li se interzice să meargă cu avionul li se interzice să meargă cu trenul, șamd!

1:37:55 – 1:38:45 – Și asta e ceea ce se pregătește – e vorba de control total de la distanță! Iar înșelătoria, mascarada cu Covid19 a fost special concepută ca să creeze într-un timp foarte scurt – centralizarea puterii globale! Putere despre care eu am de 30 de ani am tot avertizat că va veni peste noi! Și cum de eu știu asta!?

Dacă tu îți vei dori să îți consumi timpul și să te trudești ca să afli ce se întâmplă, nu să te auto-sugestionezi (ca alții) cu prostia că “asa ceva nu poate fi adevărat!”, atunci – tu vei putea să demaști această conspirație!

1:38:46 – 1:39:25 – Și o poți demasca și care e planul lor final! Pt că ce se întâmplă nu a fost plănuit în câteva zile sau în câteva decenii! Întrebare: Cum de a știut Aldous Huxley în cartea sa din 1932 – “Minunata lume nouă” cum de a știut cu atâta precizie încotro o va lua lumea, și iată că deja se întâmplă?

De ce George Orwell a avut atâta dreptate (și precizie) cu cartea sa “1984”, carte publicată în 1948, când el, la fel și Huxley la vremea sa, descria tehnologia “telly-screen” (tr. “ecranul care îți spune ce să faci!”) și pe care noi o numim Televizoare smart, și la care oamenii se uita în mod constant!

1:39:26 – 1:40:00 – Cum de oameni precum Orwell, Eric Blair pe numele său real, cum de a știut că aceasăa tehnologie va apărea, dacă în vremea sa nici măcar nu exista așa ceva?

Cum de un om, pe numele său Dr. Richard Day – care era director al unei organizații de Planificare Parentală a clanului Rockefeller – organizație de planificare care provine din mișcarea eugenistă – cum de a știut acesta – eu l-am citat enorm în cărțile mele – cum de a știut în anul 1969 că va apărea Internetul?

1:40:01 – 1:40:23 – Uită-te la ce a zis acest Dr. Rchard Day într-o prezentare facută în fața pediatrilor din Pittsburgh, Pensylvania, în anul 1969, cu privire la ce urma să se întâmple în lume, și nu doar ca temă, ci în cel mai fin detaliu! Ceea ce a mai spus el atunci a fost: “VOM FACE BĂIEȚII ȘI FETELE LA FEL!” (să arate la fel, să nu se mai deosebească după înfățișare și comportament).

1:40:24 – 1:40:46 – Nimic din toate acestea nu s-au întâmplat din coincidențe, ci totul s-a făcut cu premeditare! Iar el descria Internetul în anul 1969 – evident că se spune că Internetul a fost inventat în anii ’80 – el îl descria în ’69, el descria migrația masivă în Europa încă din anul 1969 (Planul Kalergi) că urma să se întâmple și de ce!

1:40:47 – 1:41:08 – Așadar, de unde știa Dr. Day așa ceva? R: Deoarece există un plan pe termen lung premeditat pt umanitate, și care să conducă la control total de la distanță prin intermediul Inteligenței Artificiale și prin controlul minții umane și a Percepției! Și toate se întâmplă etapizat, ceea ce eu numesc “domino totalitar”.

1:41:09 – 1:41:51 – Totul se derulează etapizat, iar fiecare etapă e prezentată ca neavând nicio legătură cu etapa precedentă, astfel încât atunci când tragi linie să nu poți spune că acestea sunt înter-conectate și premeditate într-o direcție clară!

Așadar, dacă tu ești un om din interiorul Sistemului, așa cum era și Dr. Day – apropos, o să mă întorc la ideea asta!

Day era director la Planificare Parentală, ce a ieșit din Mișcare Eugenistă, și care a fost creată de către fundația Rockefeller! Tatăl lui Bill Gates, de-asemenea, a fost director al Planificării Parentale, și un mare admirator al eugenistului Malthus!

1:41:52 – 1:42:31 – Și la fel cum a recunoscut și Bill Gates că a fost implicit “în tinerețea lui” (de fapt de la început) în chestia cu Planificarea! Iar aceste organizații tot apar când cercetezi fenomenul acesta de cine anume trage sforile din umbră cu privire la ce se întâmplă rău în lume, la fel și membrii lor, pt că cu toții sunt inter-conectați!

Așadar, dacă tu ești un om din interiroul sistemului – așa cum era Dr. Day – vei știi ceea ce urmează! Dacă însă lucrezi asiduu de-asemenea, poti prezice ceea ce urmează! De aceea cărțile mele din ultimii 30 de ani au fost atât de profetice în ceea ce privește ceea ce se întâmpla acum!

1:42:32 – 1:42:44 – De ce mi-am permis să știu aceste chestii? Pt că dacă e un plan în derulare pt întreaga lume, ȘI NU INTERVINE NIMIC CARE SĂ OPREASCĂ ACEST PLAN – CHESTIE DIN CARE AM FĂCUT MOTORUL VIEȚII MELE (adică ceea ce mă face să fiu atât de implicat în a-i deconspira pe actorii globali) – ca aceste chestii să nu se întâmple – dacă nu intervine nimic, atunci aceste chestii se vor întâmpla!

1:42:45 – 1:43:12 – Demascând agenda oculților și spunând tuturor că “Acesta e planul lor!”, tu vei prezice viitorul, asta dacă nu apare vreo intervenție externă! Iar motivul pt care cărțile mele sunt atât de precise în a prezice ceea ce deja s-a întâmplat sau se întâmplă în prezent este pt simplul motiv că el doar au descris care e planul celor răi!

Știi că chinezii au un cuvânt care înseamnă în același timp și “pericol” și “oportunitate”?

Noi, știmați privitori din rasa umană, noi ne aflăm acum într-un moment de “pericol” dar și de “oportunitate”!

1:43:13 – 1:43:29 – Dacă oamenii vor continua să fie leneși și să nu se implice (în lupta împotriva Ocultei) și vor continua să “consimțească” ceea ce vrea sistemul, spunând: “Vai, vai, ce ne facem?” sau “Am înțeles, să trăiți!”, șamd, adică dacă oamenii cred că acum (în prezent) traversăm vremuri grele – Cum să fie grele, că sistemul nici măcar nu a început să ne prigonească!?

1:43:30 – 1:44:05 – Iar eu tot spun în ultimii 30 de ani, iar oamenii îmi râd în față, eu le spun acestora: “Mergi și uită-te în ochii copiilor tăi sau în ochii nepoților tăi, și justifică-te în fața lor de ce nu ai făcut nimic ca să previi tirania aceasta!

Pt că dacă tu crezi că acum e dificil pt tine, doar încearcă să-ți imaginezi cum le va fi lor (urmașilor tăi) într-o lume în care există un control total de la distanță! Adică o distopie (tiranie fără limite) în care copiii și nepoții tăi vor fi nevoiți să trăiască!

1:44:06 – 1:44:30 – Iar apoi să vii la mine acum și să-mi spui că nu ai putut să te ridici de pe scaun, să începi să te gândești și la consecințe! Îți dau eu câte consecințe vrei despre felul de lume în care ne îndreptăm (ca umanitate), dacă nu alungăm odată pt totdeauna gândul acesta laș – “Da, dar care vor fi consecințele pt mine (dacă mă răzvrătesc împotriva sistemului)?”,

Înțeleg, dar care vor fi consecințele dacă nu te răzvrătești în fața abuzurilor?

1:44:31 – 1:45:12 – Trebuie să încetăm să mai consimțim cu acțiunile acestui cult (ale Ocultei mondiale)! Și permite-mi să o spun în perspectivă! Anglia are un secretar de stat – despre care nu am nicio dovadă că ar avea măcar 2 circumvoluțiuni la creier – ce nu ia el deciziile, ci e doar paravan pt oamenii din umbră, pt consiliere, șamd!

Însă Matt Hancock spune: “Trebuie să faceți asta (să vă izolați!”, și 66 de milioane de oameni (populația UK) – fără ca măcar să gândească vreun pic – se conformează!

1:45:13 – 1:45:40 – Și stăm și nu ne implicăm deloc, și vom fi prăjiți de vii sub tehnologia fără limite 5G, care va ajunge la 60 de GHz ca să nu mai poți nici măcar să respire, iar oamenii tremură de frică spunând “Așa a zis Guvernul (să ne izolăm)!”.

Ne aflăm ca umanitate într-un moment de răscruce în Istoria umanității! Și asta pt că nu va mai exista nicio rasă umană așa cum o știm în prezent dacă nu ne implicăm și nu facem nimic! Și asta cu IMPLICAREA SĂ SE FACĂ LA NIVEL GLOBAL (NU DOAR ÎN MAREA BRITANIE).

1:45:41 – 1:46:00 – Oamenii mi-au spus, BrIan, Că: “Hai domne, nu pot controla câțiva oameni întreaga lume. Asta ar fi ridicol!”, și iată că și-au permis o mână de oameni să bage întreaga lume în arest la domiciliu, și asta în decurs de doar câteva săptâmâni!

Cum adică nu se poate să controleze, ei deja fac asta!?

Astfel că se pune întrebarea: OARE CÂT MAI ÎNGHITE LUMEA BĂTAIA ASTA DE JOC LA ADRESA NOASTRĂ, A TUTUROR!?

1:46:01 – 1:46:39 – Pt că ce urmează să facă Oculta? Urmează să reducă drastic mâncarea, și ce îl poate face pe om mai dependent de sistem, decât un stat care să controleze mâncarea!?

Am mai spus-o și mai demult, și o repet: ei (sistemul) vor să ducă întreaga lume într-o situație în care mâncarea așa cum o știm noi să nu mai existe! Vor să existe doar mâncare sintetică! Toate acele atacuri la adresa mea, la adresa staff-ului, despre subiectul cu mâncarea, reprezintă doar o etapă din “dominoul totalitar”.

1:46:40 – 1:47:00 – Ce industrie de pe fața pământului a fost cel mai grav afectată în perioada acestei izolări?

R: Restaurantele! Ele nu se mai preconizează să existe pe termen lung, deoarece statul va dori să controleze mâncarea, căci dacă va controla mâncarea, te va controla și pe tine ca individ! Și dacă nu faci ce vrea sistemul, nu vei primi de mâncare!

1:47:01 – 1:47:40 – Într-acolo ne îndreptăm, îi în mod special către Controlul Minții prin intermediul Inteligenței Artificiale care să ne controleze creierul! Nici măcar gândurile nu vor mai fi ale noastre. A.I. va “gândi” în locul nostru.

-Asta face nanotehnologia și vaccinurile!? – Da, și chiar ei (sistemul) ne spune asta, Brian! Tipul acela – Ray Kurzweil – un alt psihopat (executiv la Google), spune că “până în anul 2030 creierul oamenilor va fi conectat la Inteligența Artificială!”, iar astea sunt cuvintele lui, nu ale mele!

1:47:41 – 1:48:09 – Din momentul în care a apărut, A.I. va face din ce în ce mai multă muncă în locul oamenilor, până când la un moment dat va face ca mintea oamenilor să fie din ce în ce mai puțin folosită! Astea au fost cuvintele lui, eu doar le-am spus pe scurt! Exista un tip – Elon Musk – l-am menționat deja pe psihopatul ăsta, nu-i așa? Acesta a ieșit cu o declarație publică acum câțiva ani în care spunea: “A.I. ar putea reprezenta sfârșitul umanității!”, iar el știe asta, și totuși ce face?

1:48:10 – 1:48:31 – Fondează o companie numită NeuraLink pt a putea conecta mintea umană la Computer! Și tot el conduce firma SpaceX care montează sateliți 5G pe orbită, și de-asemenea tot el conduce firma Tesla, Mașinile Tesla, adică mașinile electrice!

De ce vor să scoată din uz mașinile ce consumă combustibil fosil? Guvernul britanic deja s-a aliniat acestei norme!

1:48:32 – 1:49:02 – R: Deoarece situația în care vor ei să împingă lumea este către “mașinile autonome”, în care computerul va decide unde ai voie să mergi! În mașinile pe bază de combustibil, te urci în ea, și te duci unde vrei tu. Când te vei afla într-o mașină autonomă tu te vei deplasa doar în limitele a ceea ce e deja setat de către computer! Iar acele computere vor fi pre-setate în așa fel încât să nu te poți deplasa în locuri în care guvernul nu va dori ca tu se te plimbi!

1:49:03 – 1:49:51 – Știi acele șosele inteligente pe care le construiesc deja în UK, sunt foarte periculoase deja pt că ucid foarte mulți oameni, dar sistemului nu-i pasă de asta, pt că e plin de psihopați! Iar motivul pt care se construiesc aceste străzi inteligente este pt mașinile autonome!

Uber – o altă firmă a celor din Sillicon Valley – din industria IT – pierde deja foarte mulți bani din cauza industriei de taxi că banii nu sunt niște obiecte (pe care să poată ei să pună monopol), exact cum firma Amazon a obținut din ce în ce mai mulți bani datorită monopolului pe care l-a exercitat asupra cărților (cărțile sunt obiecte pe care să le monopolizezi, ex: Amazon), iar odată cu această izolare cota ei de piață se va mări și mai mult odată cu distrugerea atâtor mici business-uri!

1:49:52 – 1:50:20 – Firma Uber – cu al ei model de business se îndreaptă către mașinile autonome, și de aceea se pompează atât de mulți bani în ea, și nu le pasă cât de mulți bani se pierd, căci banii nu sunt obiecte. Iar ca Uber să obțină monopol în toată lumea se distruge industria de taxiuri. Ce a pricinuit această izolare la domiciliu? A lovit extrem de puternic industria de taxi! Iar Uber-ul nu a fost afectat!

1:50:19 – 1:50:48 – Astfel ca nu se poate să existe și mașini autonome și pe bază de benzină și pe motorină, șamd! Și astfel că, Oculta scoate din joc mașinile pe bază de combustibili, ca urmare a minciunii că ar polua și că asta duce la încălzirea globală și la schimbarea climei!

Vrăjeala cu încălzirea globală e o altă mascaradă a Ocultei, a celor 1% care conduc din umbră, cică aceasta ar fi fost prognozată prin simulare computerizată, exact cum oamenii acum spun că virusul a fost verificat prin simulare computerizată!

1:50:49 – 1:51:23 – Mașinile autonome folosesc electricitatea, astfel că mașinile electrice, despre care se spune că “vor salva mediul!”, sunt doar prima etapă care să ne ducă pe noi către mașinile autonome! Iar Elon Musk știe astea! Am descris societatea pe care ei o construiesc atât de repede (acum că suntem izolați), am descris-o ca fiind “Hunger Games Society” (o societate a jocurilor foamei = tiranie, condusă de fanatici, turbați, demonizați), societate în care 1% conduc totul din umbră, iar restul populației se află în servitudine și dependență față de acești 1%.

1:51:24 – 1:51:44 – Ce ne-a făcut tuturor această izolare? Ne-a făcut exact asta: să devenim și mai dependenți de cei 1% (cu ale lor ajutoare, corporații, șamd), ăsta a fost scopul pt care ne-au izolat. Iar în mijlocul piramidei se află STATUL POLIȚIENESC (Armată, Securitatea, și toate formele de poliție) care să îi păzească pe cei 1%.

– Asta suna un pic si economic, daca ne poti explica!

1:51:45 – 1:52:12 – Această Societate Hunger Games (din viitor pe care vor oculții să o construiască) – pe care tocmai am descris-o nu ar putea fi posibilă dacă un nr mare de oameni ar avea venituri independente de sistemul centralizat! Nu poți să îi forțezi pe oameni să se supună sistemului totalitar dacă nu îi sărăcești, nu îi privezi de banii lor – exact cum se încearcă acum, nu se poate să îi atragi voluntari dacă ei au banii lor, dacă au afacerile lor, șamd!

1:52:13 – 1:52:45 – Iar ceea ce face sistemul este să distrugă toate aceste afaceri, să îi lase pe oameni șomeri, multe dintre afacerile de dinainte de izolare nu se vor mai redeschide niciodată! Iar ceea ce s-a creat prin izolare este o dependență globală a oamenilor de sistem, adică de stat. Și dacă iei statele unu după altu și verifici următorul nivel de putere, dai de Oculta mondială care orchestrează totul din umbră!

1:52:46 – 1:53:24 – Ajutoarele de stat, au trecut de 2 trilioane, câte 1 câte 1! Prin aceste ajutoare se distrug dpdv economic și guvernele (să fie și guvernele naționale dependente de sistemul centralizat bancar, să se împrumute la internaționaliști), și după ce toată lumea va fi împrumutată și dependență de sistemul central ocult, știi ce va spune Ocultă!?

Va spune că “actualul sistem financiar global nu mai este sustenabil, nu mai este potrivit pt umanitate astfel încât să supraviețuim în continuare, și ceea ce vom face noi (Oculta) pt umanitate deoarece “ne pasa atât de mult de oameni” este să promovăm un nou sistem financiar global, care să se bazeze pe o monedă digitală!”,

1:53:25 – 1:54:09 – exact ceea ce eu prezic în cărțile mele încă din 1993; în acest sistem digital ei vor știi despre tine totul, ce cumperi, șamd, însă sistemul va decide dacă poți sau nu să cumperi, (adică te poate bloca oricând dacă nu faci voia lor, inclusiv în speța cu vaccinarea, tatuarea și ciparea).

Acum, dacă te duci cu un card în supermarket și ți se va spune că cardul nu funcționează, poți să spui că vei plăti cu bani lichizi!

1:54:10 – 1:54:45 – Însă când nu vor mai exista bani lichizi, pt că mascarada cu virusul e menită să ne ducă într-acolo! Tot ceea ce vrea Oculta de la societate va fi justificat prin acest virus, inclusiv abolirea banilor lichizi. Ei vor spune: “banii lichizi sunt periculoși pt că ai putea “lua” virușii prin ei!”. Iar oamenii care folosesc cash, (neinformați fiind și manipulați de media) nu vor mai folosi cash pt că se vor teme că “vor lua” virusul. Și există firmele care se ocupă de bancomate spunând acum 4 zile că: “până la sfârșitul verii banii lichizi vor fi terminați (scoși din uz) din cauza virusului”.

1:54:46 – 1:55:10 – În Marea Britanie au fost introduși acum ceva vreme banii cash din plastic ca să reziste mai bine virușii, nu-i așa?

Toată mascarada asta nu are nicio legătură cu sănătatea, ci e vorba doar de control!

Astfel că, după ce vor dispărea banii cash și vor exista doar bani digitali, iar scopul va fi apoi să îți pună banii pe cipul tău implantat; adu-ți aminte de “dominoul totalitar”, adică implementarea etapelor tiranice puțin câte puțin.

1:55:11 – 1:55:51 – Ei acum au ajuns la telefonul tău – adică au ajuns de la cash, la carduri și apoi la telefon (ca să poți să mai poți plăti), astfel încât totul să fie digital, să fie pe telefonul tău, șamd! Astfel că telefonul tău va deveni însuși microcipul. Mai e doar un pas până acolo, și am menționat asta încă din anii ’90.

Astfel că, intri în supermarket și plătești cu banii tăi digitali, din card sau telefon, iar casiera îți spune: “Îmi pare rău, cardul tău nu e acceptat de sistem!”. Cum vei mai plăti atunci? Nu vei putea plăti!

1:55:52 – 1:56:15 – Iar dizidenții (cei care au comentat împotriva Ocultei) sistemului, dintre care eu voi fi unul până la ultima mea suflare, (o expresie): “își vor face devreme lista de cadouri pt Crăciun”, (adică listă pe care nu o vor putea achiziționa niciodată, pt că vor fi scoși din sistem primii și nu mai prind Crăciunul, sinuciși, închiși, lobotomizați, dispăruți, șamd”.

Sistemul face toate acestea pt control total de la distanță!

-Chestie care deja se întâmplă acum în China! -Da!

1:56:16 – 1:57:03 – După cum spuneam, această societate tiranică pe care și-o doresc oculții reprezintă un tip de Fascism, de Comunism, iar toate acestea reprezintă denumiri diferite ale aceluiași tip de tiranie – adică centralizarea puterii în mâinile câtorva oameni! Numele real al acestei tiranii e Tehnocrație globala, iar aceasta e definită ca o societate condusă de birocrație, nu de către politicienii aleși, pt că planul e ca politicienii să dispară.

Cu cât sunt mai discreditați politicienii în public, cu atât mai mult va spunea lumea despre ei că “sunt de niciun folos, oricum” (adică sunt școși țapi ispășitori pt răul din jur), iar oamenii după aceea vor cere singuri un sistem tehnocrat.

1:57:04 – 1:57:31 – Așadar, sistemul tehnocrat e condus de birocrați, de oameni de știință, de ingineri, șamd. Toți indivizii din Sillicon Valley sunt tehnocrați. Și deja acești tipi din Sillicon Valley – și să nu uităm nici de Israel, care actualmente e nr 2 mondial după savanții din Sillicon Valley, indiferent cât de șocant ar părea, cercetați asta și veți afla – deja tehnocrații dirijează lumea. Cei mai mulți dintre politicieni nu au niciun habar despre ce se întâmplă cu adevărat acolo!

1:57:32 – 1:57:55 – Politicienii nu înțeleg nimic, ci doar legalizează tot ce vine de acolo! Tehnocrații conduc totul. Bill Gates conduce întreaga operațiune vaccinistă! Ei conduc OMS. Și cu cât verifici mai atent această societate tehnocratică și tehnologică pe care vor să o pună în aplicare cu ajutorul Inteligenței Artificiale, cu atât îți dai seama că tehnocrații au preluat controlul, căci politicienii sunt irelevanți.

1:57:56 – 1:58:52 – Bunicul cărui individ a condus Partidul Tehnocratic al Canadei în anii 1930, individ care e complet implicat în asemenea proiecte tiranice?

R: Elon Musk! Nu se poate ca ceea ce face în prezent Elon Musk să facă din întâmplare, ci totul e premeditat de generații întregi), iar acest tip știe exact ceea ce face! Iar acești oameni (care construiesc societatea tiranică) ar trebui să nu celebreze victoria (doar pt că ne-au băgat în izolare), și aici mă refer la clanul: Gates, Musk, Bezos (de la Amazon), clanul Brinn și Page (Google), Wochaski de la YouTube – ei nu trebuie să celebreze, ci trebuie dați afară (vacantați permanent). Ei trebuie demascați pentru tot ceea ce fac – adică faptul că contruiesc această societate de coșmar, distopiană, tiranică,

1:58:53 – 1:59:19 – tiranie ce se bazează pe Inteligență Artificială și pe cenzurarea oricărei alte forme de perspectivă (viziune) și liberă exprimare care nu e de acord cu versiunea lor oficială, motiv pt care OfCom (din Marea Britanie) și scârba de Melanie Doors INTERZIC la TV sau la Radio ORICE FEL DE DISCUȚIE CE ARATĂ LEGĂTURA DINTRE 5G ȘI COVID19.

1:59:20 – 1:59:59 – Dă-mi voie să spun asta, dă-mi voie să le transmit și celor din media, și de fapt permite-mi să spun asta tuturor care acceptă minciuna asta cu Covid19, dă-mi voie să o spun și forțelor de ordine:

(presupunând că peste ani, când tirania a fost deja instalată, copilul tău te va întreba):

-“Tati, ce ai făcut tu împotriva Fascismului tehnologic, sau când sistemul economic era distrus, de trebuie acum să facem tot ce ne cere statul, că dacă nu facem nu ne dă rația de mâncare lunară? Ce măsuri ai luat atunci când se puteau lua măsuri?”,

Iar acum răspunde populația hipnotizată, lașă, trădătoare, și care nu se implică în nimic:

Eu doar am stat liniștit, draga mea, (sclav și obedient, fără spirit combativ, fără să gândesc, exact ca o nevertebrată, m-am auto-sugestionat că așa ceva nu se întâmplă deși realitatea era crudă).

02:00:00 – 2:00:26 – ce răspund Jurnaliștii la întrebarea de mai sus: “Eu chiar am ajutat sistemul să creeze această tiranie, prin faptul că am mințit populația, draga mea!”.

Ce răspund Forțele de Ordine: “Eu am impus cu forța acest sistem tiranic, draga mea!”.

Cu toții veți avea această conversație cu copiii și nepoții voștri, atunci când vei înfrunta faptele și realitatea a ceea ce se întâmplă!

2:00:27 – 2:00:48 – Și să știi că transmit asta Forțelor de Ordine! Există mulți oameni autentici, decenți, inteligenți în sistemul de Forță, dar în același timp ei sunt și un monument de prostie, iar unii sunt și psihopați (căci le place să bată lumea), căci le place situația de acum cu izolarea!

2:00:49 – 2:01:17 – Poliția din Darbyshire adoră izolarea oamenilor, căci impune aceste restricții la extrem, pt că izolează lagunele și punctele de atracție, pt ca oamenii să nu se plimbe pe acolo, spunându-i fiului meu – Jamie – că ei îl urmăresc deoarece și-a plimbat câinele noaptea, deoarece ei consideră că asta nu e o “plimbare (activitate) esențială”.

2:01:18 – 2:02:04 – Iar această Poliție este condusă de Peter nu-știu-cum, individ care e atât de “inteligent” încât nu a permis deloc femeilor să se înroleze în poliție! A acceptat doar bărbați (știindu-se că femeile sunt mai empatice, și nu impun legea cu atâta brutalitate). Iar acest individ supervizează Poliția din Darby, și care impune această izolare la extrem!

2:02:05 – 2:02:55 – Adresez forțelor de ordine autentice, decente, inteligente: “Copiii și nepoții voștri cresc într-un tip de lume (tiranică) pe care voi o impuneți!”. Și la fel se va întâmpla și cu Armata!

Ți se spune în Armată: “Înrolează-te ca să lupți pt țară!”, și în după ce te întorci (ca soldat) din război statul te lasă să trăiești în barăci, într-o mizerie totală, pt “că statului îi pasă” de tine!”

Voi cei din Forțele de Ordine – impuneți legi nu ca să protejați publicul, ci ca să protejați și să impuneți voința Ocultei, ocultă ce e formată din indivizi ce îi fac pe psihopați să arate ca maica tereza (ca și comparație, deoarece cei din Ocultă sunt profund malefici).

2:02:56 – 2:03:15 – Ce faceți voi aici, membrilor ai Forțelor de Ordine!? Priviți-vă copiii și nepoții în ochi, și spune-mi mie apoi că vei impune cu forța o tiranie fascistă, ce îi va înrobi pe acești copii mai mult ca orice!

2:03:16 – 2:03:40 – Dă-ți uniforma jos, dă-ți demisia din Sistem, și acum spune-mi mie cum te simți cu privire la ce ai făcut înainte (impunerea izolării)! Acum tu vei fi supus la ceea ce ai făcut și tu mai înainte! Nu poți să le ceri asta psihopaților, nu poți să ceri asta idioților și proștilor cu uniformă, însă putem cere asta numărului mare de oameni din Sistemul de Forță care sunt decenți, grijulii, autentici!

2:03:41 – 2:03:55 – Asta tre’ să îi întrebăm pe cei din Forțele de Ordine: Ce faceți voi aici de impuneți Fascismul!?

Acum umanitatea se află la o răscruce de drumuri!

-Ce putem face noi, David!? Cum să ne raportăm la acestea!?

2:03:56 – 2:04:35 – Nu tre’ să le spun eu oamenilor ce să facă, ci eu trebuie să punctez consecințele dacă nu facem nimic, și stăm morți, lăsând o mână de psihopați și de idioți pt că asta e dinamica evenimentelor, să ne distrugă viitorul, să-ți distrugă modul de viață, distrugând viitorul copiilor și nepoților tăi, iar tu să stai să nu faci nimic – asta e absolut incalificabil (de neiertat).

2:04:36 – 2:05:30 – Ce ai de pierdut dacă te implici!? Oricum mulți dintre oameni deja și-au pierdut totul! Așa că ce ai de pierdut!?

Am mai spus asta acum câteva săptămâni, însă (ipotetic):

dacă te vei întâlni cu o Armată care să te vâneze, și vei avea posibilitatea să fugi din calea ei, cel mai probabil vei fugi! Armata fiind ceva smbolic pt agenții Ocultei. Însă când ajungi într-un canion (loc înfundat), și pe singura cale de ieșire apare Armata, nu vei mai avea unde să fugi!

Așa că va trebui să opui rezistență, și să spui “Eu nu vreau să trăiesc așa, captiv, sclav, cipat, șamd”, adică să ți se spună “fă așa!”, sau “fă așa!”! Ei bine, “Nu vreau să execut ordinul!”.

Și spun asta pt că dacă nu mai ai unde sa fugi, de fapt nu mai ai nimic de pierdut!

2:05:31 – 2:06:15 – Ce crezi că se întâmplă odată cu această izolare!? UMANITATEA NU MAI ARE UNDE SĂ SE ASCUNDĂ! Așa că ce vei face? Îi vei lăsa pe cei puțini să îți facă asta în continuare!? Sau vei spune: “Gata, ajunge cu asta (cu batjocorirea și mințirea atâtor miliarde de oameni!)”?

5G MANIFEST

Și îți spun ce voi face eu: eu ies afară ori de câte ori vreau; ori de câte ori aleg sa ies. Și nu mă apropii de nimeni (dpdv fizic), pt că – deși am menționat că lumea crede o minciună monumentală în cazul Covid19 – eu respect ceea ce cred unii oameni cum că ar exista un așa zis pericol de “contagiozitate”.

2:06:16 – 2:06:43 – Așa că nu mă apropii de nimeni, ci mențin distanța! Așa că ies din casă, și nu văd pe nimeni pe stradă, intru în mașină și conduc până la țară (zona rurală), și mă plimb și nu văd pe nimeni, apoi mă întorc acasă, cobor din mașină și mă duc în apartamentul meu, și de-asemenea nu văd niciun om!

2:06:44 – 2:07:22 – Conform psihopaților (celor care impun regula izolării) ni se permite în Marea Britanie să facem asta (plimbarea) odată pe zi! Deja am transmis autorităților să-mi trimită pe cineva din sistem, sau pe cineva din Securitate, și dacă acel cineva îmi poate explica de ce dacă fac această plimbare de 10 ori pe zi va dăuna cuiva, chiar ținând cont de criteriile voastre false, și dacă îmi explică cineva asta, eu voi înceta să mă mai plimb!

2:07:23 – 2:07:50 – Dar ei nu vor putea niciodată să explice așa ceva, pt că ar fi un non-sens total! Iar faptul e deja un non-sens, căci a merge singur pe stradă odată sau de 10 ori pe zi oricum nu vă vătăma pe nimeni cu nimic, chiar dacă am lua în considerare criteriile lor penibile!

Însă ei spun că poți să mergi pe stradă doar odată pe zi! Această regulă îți arată ție despre ce e vorba cu adevărat!

2:07:51 – 2:08:10 – Nu e vorba despre sănătate, ci e vorba despre control! E vorba despre un plan de controlare a omenirii care se pune în aplicare de foarte mulți ani, iar acum e oarecum în faza sa finală. Am scris despre asta în detaliu în cărțile mele, (planul) pleacă tocmai din timpuri antice, căci tot acest plan nu e ceva nou, ci are rădăcini vechi, însă acum se află în faza sa finală.

2:08:11 – 2:08:28 – Iar cele aproape 8 miliarde de oameni, 66 de milioane doar în Marea Britanie, iar numărul de oameni care ne țin izolați la domiciliu e atât de mic (sub 10). Eu cred că deja am spus o metodă prin care putem să ieșim din situația asta!

2:08:29 – 2:09:00 – Care e metoda pe care să o alegem și să ieșim din ceea ce se întâmplă, David? Noi înșine să facem o alegere bazată pe cunoștințele (informațiile reale), pe cercetare proprie, pe simțămintul nostru cu privire la ce se întâmplă, pe simțămintul că trebuie să facem ceea ce e drept și corect.

-Dă-mi voie să spun că: noi, oamenii, am intrat în mizeria asta de situație prin consimțirea noastră la tot ce ni s-a transmis de către Putere (de către Sistem).

2:09:01 – 2:09:19 – Extrem de multă din această Putere e doar o percepție a puterii – adică credem noi că sistemul are putere, și de aceea ne temem de sistem. Suntem 66 de milioane iar cei răi sunt doar câțiva!

Așadar, dacă am intrat în această izolare prin simplul fapt că am consimțit cu versiunea lor oficială (și mincinoasă), consimțind ceea ce ne-au spus cei care au iluzia că dețin puterea, atunci care crezi că e răspunsul?

(R: răspunsul e opusul consimțirii; să ieșim din case).

2:09:20 – 2:09:28 – Oamenii să înceteze să mai consimțească la ce ni se ordonă, și atunci puterea nu va mai fi la cei puțini, ci la cei mulți!

2:09:29 – 2:10:26 – David, cum ți se pare că de 30 de ani, ceea ce spui să se întâmple cu o precizie atât de mare, și mai ales atât de repede – în 3 săptămâni?

-Eu nu am timp să fiu frustrat, pt că asta ar însemna să îmi consum energia degeaba! Și mă obișnuiesc cu faptul că oamenii nu prea se implică în sensul că încerc să extrag ce e bun din orice situație.

Am fost conștient pe întreaga durată a acestor 30 de ani – când lumea râdea de mine, mă ridiculiza, mă abuza, șamd – și menționam atunci că SITUAȚIA TREBUIE SĂ DEVINĂ FOARTE GRAVĂ PT CA LUMEA SĂ SE TREZEASCĂ, și pt ca suficient de multe minți să înceapă să gândească – căci lumea nu e așa cum și-o imaginau ei, și că nu e condusă de forțele pe care ei le credeau!

2:10:27 – 2:11:16 – Astfel că eu văd toată situația asta (cu izolarea și atentatul la Economia globală) nu doar ca pe un Pericol (deși este un pericol), ci o văd și ca pe o Oportunitate, chiar dacă unii oameni au permis să fie transformați în niște “unelte computerizate” (adică au permis să fie programați mental, sugestionați de la distanță în a fi obedienți față de sistem), adică și-au interzis ei însiși să gândească liber!

Așadar, există mulți oameni cărora li s-a schimbat percepția despre lume în ultimele 3 săptămâni (cât au stat în izolare), și care nu vor accepta ca o mână de oameni să ducă această lume către o societate profund malefică, iar felul în care se derulează toată această trecere se întâmplă chiar sub ochii lor!

2:11:17 – 2:11:44 – Și vom descoperi în săptămânile care vor urma ce impact a avut asupra maselor conștientizarea a ce se întâmplă cu adevărat, și cum e condusă această lume! Vom vedea impactul asupra oamenilor, și mai ales cum vor alege oamenii să mai “consimțească” către putere (ori se vor lăsa în continuare conduși, ori vor prelua ei puterea). Adică cum se vor raporta la perceperea puterii, că doar asta e, o simplă percepție!

2:11:45 – 2:12:00 – Ne aflăm într-o situație care ar putea reprezenta PUNCTUL DE COTITURĂ în Istoria Umanității (dacă le zădărnicim planurile oculților) când am putea ca Umanitate (în toate țările) să ne ridicăm din genunchi (de sub jugul Ocultei)!

2:12:01 – 2:12:26 – David, ultimul nostrum episod a fost urmărit de peste 7 milioane de oameni! Sunt sigur că zeci de milioane de oameni îl vor urmări pe acesta; am auzit că ultimul nostrum episod va fi dat la televizor în Anglia, și că va fi promovat în ziare cu milioane de cititori!

Oamenii se arată interesați, citesc, vizionează, șamd! Asta îți dă speranța că s-ar putea schimba ceva!?

2:12:27 – 2:12:42 – Bineînțeles că da! Și aici nu e vorba de mine, ci e vorba de informare corectă, e vorba de conștientizarea realității pe care o experimentăm, și să ne trezim din iluzia care ni se servește și în care ni se spune să credem!

2:12:43 – 2:13:29 – Știi că în vechea versiune a “Vrăjitorului din Oz”, li s-a spus oamenilor că au de înfruntat o forță puternică antică! Iar după ce oamenii au privit în spatele scenei, au văzut că acea “forță” era doar o mare cacealma și care nu avea nicio putere!

Așadar, acest cult (Oculta mondială) își exercită puterea convingând populațiile cheie (credule, ignorante, superficiale) că ea (Oculta) are putere.

Puterea Ocultei e în mâinile noastre, dacă consimțim la acea iluzie de putere (adică dacă credem că Oculta are putere).

2:13:30 – 2:13:50 – Acum avem șansa să spargem vraja (să rupem iluzia că tre’ să ne conducă cei răi, iar noi să executăm ce vrea sistemul), să spargem vraja ce ni s-a adus asupra minții noastre, și să vedem în spatele scenei (adică să vedem adevăratele fapte ale Ocultei și să acționăm împotriva Ocultei).

Iar ceea ce vom vedea în spatele cortinei e ceva ce nu are nicio putere, și asta vom vedea de îndată ce începem să nu mai consimțim (să fim complici prin indiferență) la vrăjeala lor numită putere.

2:13:51 – 2:14:01 – Exact în acest punct vreau să ajungem (să conștientizăm cu ce avem de-a face, și să acționăm toți împotriva Ocultei), sau lucrurile vor ajunge acolo unde am descris mai devreme (dacă lumea nu se va trezi și nu va ieși la atac împotriva oamenilor Ocultei, dintre care, vreo 8 nume le da chiar aici în interviu).

2:14:02 – 2:14:26 – Și spun asta pt că acea vrajă (acea iluzie că Oculta face ce vrea și când vrea) s-a spart de câteva săptămâni încoace la nivel mondial (informațiile încep să se scurgă masiv, adică le vine scadența oculților), și în același timp Oculta și-a distrus propria acoperire (și-a dat arama pe față, s-a auto-demascat prin blestemați ca Gates, șamd). Adică Oculta a ajuns la stadiul în care poate fi văzută (și acțiunile ei oprite), și știi ce s-a mai întâmplat?

2:14:27 – 2:15:05 – Ușa în spatele scenei s-a închis (adică Oculta nu va mai avea unde să se ascundă, va fi care pe care). Iar acum ne aflăm într-un joc cu totul și cu totul diferit, și menționez că: i-am urmărit pe acești oameni din Ocultă în ultimii 30 de ani, non-stop, și i-am văzut cu ce se ocupă, i-am văzut cum acționează, și am văzut la ei niveluri inimaginabile de psihopatie (demonizare profundă care îi duce la săvârșirea de fapte abominabile), și știi ceva: EU NU MĂ TEM DE EI!

2:15:06 – 2:15:37 – Și nu mă deloc de ei pt că eu sunt mult mai puternic decât ei, iar acești blestemați știu aceasta! Nu am venit aici ca să dau greș, și nici nu voi da greș!

-De ce ești mai puternic decât ei?

-Pt că am un nivel al conștiintei (al conștientizării de ce e bine și ce e rău), și toți cei care urmăresc acest episod au același nivel de conștiință (de aplecare spre adevăr), e nevoie doar să își deschidă și mințile către această conștiință.

2:15:38 – 2:16:16 – E dreptul lor să se descopere pe ei înșiși, (e drept înăscut să tinzi către Adevăr, către Dreptate, și acest drept e sădit în noi), în timp ce această Ocultă mondială e atât de limitată (dpdv spiritual, adică demonizată) în percepția ei de a face ca lucrurile să funcționeze!

Ceea ce Oculta a făcut de-a lungul timpului, tocmai din cauză că e atât de limitată dpdv spiritual, s-a putut produce deoarece ea a pus întreaga umanitate într-o cutie (stare drăcească în care nu-ți permiți să tinzi către adevăr) mai mică decât cutia în care se află ea (Oculta). Așa a reușit să își pună în aplicare planurile până acum.

2:16:17 – 2:16:41 – Dacă Umanitatea iese din această cutie și conștientizează adevărata sa identitate (că e creată de Dumnezeu și că trebuie să ajungă la Dumnezeu urmând Dreptatea și Adevărul), a stării de “infinită conștiință” (adică de conectare cu Creatorul), stare la care membrii Ocultei nu pot ajunge, atunci noi (oamenii) vom extinde această stare (de conștientizare a Adevărului) și către alți oameni, și o vom tot mări, iar atunci cutia Ocultei va deveni fără nicio putere! (vor fi demascați total și trași la răspundere).

2:16:42 – 2:17:10 – Oculta vrea să ne tot pună pe noi într-o cutie mai mică decât cutia în care se află ea (Oculta), și exact asta ne-a făcut nouă până acum, pt că nici nu ar fi putut să ne inhibe pe noi în alt fel decât așa! De îndată ce ne deschidem ochii, mintea, și inima – zidurile acestei închisori, ai acestei bule, ai acestei cutii, indiferent cum o denumim – zidurile se vor prăbuși, iar noi – oamenii – vom deveni adevărata putere, pt că noi reprezentăm adevărata putere – noi toți!

2:17:11 – 2:17:46 – Iar felul în care ei ne-au controlat a fost prin blocarea dezvoltării propriei noastre identități, și ne-au aruncat într-o bulă (într-o pseudo-realitate) în care să percepem totul doar prin cele 5 simțuri!

Noi, ca oameni, ne auto-identificăm cu anumite etichete, cu concurența dintre noi pe bază de rasă, sex, șamd; toate acestea reprezintă doar simple experiențe.

Iar Oculta ne tot ține în această bulă, și noi considerăm că asta e realitatea.

2:17:47 – 2:18:22 – Noi acum ne aflăm într-o bulă mică (limitată din cauză că suntem leneși și nerâvnitori de Dreptate și Adevăr), iar Oculta se află într-o bulă ceva mai mare, și astfel își permit să ne controleze! Atunci când noi vom realiza ceea ce suntem cu adevărat – adică o conștiință infinită – (căci pe toți ne-a făcut Dumnezeu buni, însă noi pe parcurs devenim răi și consimțim către scopuri meschine) – când vom realiza aceasta și ne vom deschide inimile către puterea aceasta infinită (multa Iubire a lui Dumnezeu către noi) și ne vom întoarce către IUBIRE – către adevărata iubire, nu doar cea declarativă și fățarnică, ci iubirea curată, necondiționată, și în adevăratul sens al cuvântului!

2:18:23 – 2:19:03 – Ceea ce faci atunci când pășești în conștiința profundă, e să NU mai deții acel ceva ce e foarte important în fenomenul de control al maselor – adică SĂ NU MAI SIMȚI FRICĂ! Eu ca persoană sunt o entitate unică a acestui Univers, așa că voi continua să explorez, și să continui să exist (fie în Rai fie în Iad după moartea trupească). Astfel că se pune întrebarea: “De ce sa mai simțim frică față de Ocultă?”.

2:19:04 – 2:19:33 – Atunci când nu mai simți frică vei face ceea ce știi că e corect, ce e drept, fără să mai pui întrebări, căci frica te face să te întrebi (Dar dacă fac așa, iată ce pățesc, șamd; se va lua sistemul de mine, etc).

“Asta e ceea ce am de făcut – însă care vor fi consecințele?”

“Care vor fi fi consecințele pt mine?”, iar asta înseamnă că frica te face să nu pui întrebări:

(Exemplu: să îi iei la rost pe cei din media “De ce nu se da la TV documentarele care arata adevarul despre 5G si mascarada cu Covid?”).

2:19:34 – 2:19:50 – Și frica îi face pe oameni să nu facă ceea ce ar trebui, și ceea ce e drept. De îndată ce depășești starea asta de frică, nu te vei mai întreba “Care vor fi consecințele pt mine?”, ci vei face ceea ce știi că e corect și trebuie făcut!

Și știi ceva: Oculta se teme teribil de asta! (adică de posibilitatea ca noi să ne depășim fricile și să îi înfruntăm).

2:19:51 – 2:20:27 – Oculta se teme de oamenii neînfricați, deoarece Frica reprezintă moneda Controlului! Și dacă oamenii nu se mai tem, atunci Oculta și-a pierdut controlul asupra lor! De aceea eu am mai multă putere decât are Oculta; și asta din cauză că membrii ei sunt consumați (paralizați) de frică. Iar cea mai mare frică a Ocultei – e ca umanitatea să se trezească din frică și să afle ce se întâmplă cu adevărat – pt că dacă se întâmpla asta, s-a terminat totul pt Ocultă.

2:20:28 – 2:20:45 – Ei își pot controla doar populațiile țintă prin ignoranță. De îndată ce ne dăm seama de cine anume are adevărata putere – planurile Ocultei se duc de râpă!

Și de aceea eu am mai multă putere decât Oculta, iar ea știe asta! Și cu toții avem mai multă putere decât are Oculta.

2:20:46 – 2:21:14 – Lăsând frica la o parte, încetați să vă mai întrebați “care vor fi consecințele”, și veti afla unde se află adevărata putere! Și cu siguranță că nu se află la acești psihopați (din Oculta mondială).

-Pare atât de evident, atât de clar ceea ce tocmai mi-ai spus! Și totuși frica paralizează atât de mulți oameni, deoarece oamenii se tem de conscințele care s-ar putea abate asupra lor, se tem de mentalitatea de turmă despre care ai vorbit în ultimii 30 de ani, și de aceea astea sunt motivele pt care ei nu ar trebui să facă ceea ce fac în prezent (adică să se supună izolării și abuzurilor Ocultei).

2:21:15 – 2:21:31 – Și oamenii sunt atât de aproape de a afla adevărul și de a se ridica împotriva tiraniei, pt că ce avem de pierdut, nu avem nimic de pierdut! Nu mi-e frică de nimic pt că sunt o ființă unică (creată de Dumnezeu pt eternitate), așa că hai să îi dăm jos pe oculți de pe piedestal, și mai vedem apoi cine are adevărata putere!

2:21:32 – 2:21:48 – Hai să ne punem următoarea întrebare, noi ca oameni:

Care sunt consecințele pt mine dacă aleg să NU mai înghit tot rahatul de la sistem?

Stai, te gândești, și apoi îți pui altă întrebare:

Care vor fi consecințele dacă continui să înghiți mizeria de la sistem? (adică versiunea oficială și ordinele lor tiranice).

2:21:49 – 2:22:17 – Și îți răspund încă de pe acum că consecințele de a mai face ascultare de sistemul abuziv sunt infinit mai mari decât consecințele de a nu te mai supune sistemului ocult! Astfel că, atunci când oamenii aleg să își inhibe frica, să nu mai simtă frică, inclusiv să nu mai simtă frică de moarte, frica care paralizează atâția oameni – Frică de moarte? Cum să îți fie frică, dacă moartea e decât o trecere către altă lume!?

2:22:18 – 2:22:40 – Când alegi să nu te mai temi, ce te mai poate dirija, cine îți mai poate impune ceva vreodată!? Pt că nu vei mai putea să fii speriat, căci tu nu te mai temi, așa că “Hai, încearcă, nu mă sperii deloc de tine (ocultule), și știi ceva, niciodată nu vei putea să mă sperii!”.

2:22:41 – 2:23:10 – Cumva mi-a venit în minte un episod vechi din serialul Star Trek, și exista această entitate extraterestră ce îi teroriza pe membrii navei, și la un momentdat cu toții și-au inhibat toată teama pe care o simțeau față de extraterestru, iar când capitanul Kirk a văzut asta în ultima sa apariție în film, a început să râdă, și a zis: “Aha, despre asta e vorba!”. (adică despre depășirea propriilor temeri). Și cu toții au început să fie mai buni, joviali, iar acel extraterestru a murit în fața lor, iar oamenii și-au dat seama că ceea ce îi speria pe ei nu erau decât niște insecte insignifiante ce le stăteau în cale.

2:23:11 – 2:23:37 – Oamenii îmi reamintesc de ceea ce scriam în cărțile mele atunci când intram în analiza profundă asupra ce e cu adevărat această Ocultă! Alegoria cu filmul și insectele e atât de aroape de adevăr dacă stăm să analizăm Oculta cu atenție, și vom vedea că exact așa stau lucrurile! Ceea ce obține în primul rând Oculta cu ajutorul fricii e că ne dezbină și ne cucerește (motto-ul masonic).

2:23:38 – 2:24:38 – Așadar ei ne-au dezbinat pe baza etniei sau a sexului, preferințelor politice, șamd, astfel că dacă noi am putea să ne găsim liniștea interioară, adică să fim în pace sufletească, chiar dacă alții au altă viziune cu privire la noi, atunci paravanele Ocultei au căzut; și când vom înțelege că indiferent ce rasă avem asta nu ne va impiedica să ne conectăm cu conștiința superioară (cu Creatorul).

La un anumit nivel noi suntem inter-cnectați (de aceea la judecată vom fi judecați și pe seminții, de aceea tre’ să ne iubim unii pe alții, să ne ducem crucea unii altora, șamd, căci vom fi judecați pe seminții).

2:24:39 – 2:25:09 – Cheia e să crezi ce vrei tu (nu ce ți se impune, mai ales dacă e falsă versiunea oficială), însă indiferent ce crezi, nu impune și altora nu forța (așa cum dept OfCom impune televiziunilor). Mie nu-mi pasă în ce cred oamenii, nu mă interesează ce preferințe au, pe mine mă interesează doar dacă vor să impună abuziv acel ceva și altor oameni (de ex: Oculta va zice dacă nu te vaccinezi, n-ai job, nu ai mâncare, nu poți călători, șamd).

2:25:10 – 2:25:50 – Atunci apar problemele! (De ex.: când vor unii sioniști și iezuiți să ne închinăm noi toți la bulangiul de antihrist, și pt asta tre’ să ne otrăvească sau să ne iradieze înainte cu vaccinuri și tehnologie militară; adică vor să ne impună nouă, tuturor, crezul lor mincinos).

De ce să existe conflicte între oameni? (aici nu traduc ce zice Icke deoarece el fiind ateu, fără să vrea face apologia religiei mondiale).

2:25:51 – 2:26:40 – De la conflict apare agenda Ocultei: “Divide și cucerește!”. Atunci când alții vor să impună punctele lor de vedere cu forța și altora sau mie! (dacă zice X “stați în casă!”, gata, să ne conformăm, bleah).

Pt ca oamenii să nu se mai lase dezbinați e nevoie ca ei să își găsească pacea interioară. Noi, oamenii nu tre’ să ne mâhnim când alții au altă părere (ei vor da socoteală în veșnicie); Există atâtea lucruri minunate ce ne-au fost dăruite, ar trebui să sărbătorim adevărata diversitate, nu vrăjeala prezentată de Tv.

2:26:41 – 2:27:27 – Ar trebui să ne bucurăm de caracteristicile unice ale fiecăruia dintre noi, să învățăm ce e bun unii de la alții, însă atunci când îi vezi pe cei din Ocultă că zic “Eu am dreptate și tre’ să vă conduc pe voi”, așa cum zic anumiți miliardari, inclusiv Soroș, și asta, prin definiție, Brian, dacă eu tre’ să am dreptate, tu având altă opinie (de a nu accepta să te supui), normal că “greșești”.

Și dacă aș greși, ce se întâmplă de nu ni se permite libertatea de exprimare!?

2:27:28 – 2:28:10 – Însă din momentul în care vom permite tuturor să aibe dreptul la opinie, atunci vom ajunge la pace; putem să nu ne înțelegem cu privire la felul în care vedem lumea, și în același timp putem trăi în armonie unu cu altu! Pt că indiferent care sunt etichetele și diviziile prin care Oculta ne dezbină, atâta timp cât suntem dezbinați nu ne putem uni în favoarea detronării celor răi!

2:28:11 – 2:28:52 – Toți oamenii sunt izolați, așa că hai să începem din acest moment să vedem falsitatea și farsa prin care ne-am lăsat dezbinați și cuceriți! Pt că așa acționează Oculta, setează grupulețe care să dezbine și care să producă conflicte, însă dacă analizezi sursele lor, vei vedea că toate sunt mânuite de aceeași mână nevăzută!

2:28:53 – 2:29:33 – Să încercăm să ne unim în Dreptate și Adevăr, și să încetăm să ne mai lăsăm dezbinați și cuceriți! Ne aflăm împreună în mizeria asta de situație, și vom ieși din ea tot împreună!

-Partea mea favorită din ultimul nostru show a fost atunci când ai zis: “Fiecare om ar trebui să se gândească bine, și să facă ceea ce simte” (Adică ceea ce e drept, să nu se mai conformeze abuzurilor), iar acest mesaj e în totală opoziție cu orice om, sau Ocultă, sau guvern, sau corporație ce are un plan de îndeplinit! Acolo ți se va spune: “Fă asta, pt ca eu (sistemul) am dreptate”, însă David Icke spune “Fa ce te mână propria ta inimă!”.

2:29:34 – 2:29:53 – Fă ce vrei, dacă ceea ce faci știi că e ceva bun, ceva corect! Și astfel vei aduce o contribuție unică ca să ieșim din această situație! Însă a consimți nu e o soluție, căci consimțirea cu sistemul ne-a adus în starea asta. (Consimțirea înseamnă și să fii de acord cu David, să înțelegi ce face sistemul, și de fapt tu să nu faci nimic; doar să consimți către ce trebuie nu e de ajuns! Trebuie fapte).

2:29:54 – 2:30:18 – M-a sunat cineva săptămâna asta și m-a întrebat: “Cum e David ca om?’, și i-am zis că “David e un om în adevăratul sens al cuvântului!” (folositor pt umanitate). Asta cred eu despre tine.

-Mulțumesc Brian, însă cu toții suntem oameni minunați. -Așa e, cu toții suntem minunați.

Însă unii oameni au uitat asta, astfel că ei cred că dacă lucrezi în domenii văzute mai puțin bine de societate, asta înseamnă că nu mai poti ți evaluat ca om!

2:30:19 – 2:30:45 – Cu toții avem în noi putere creatoare, autenticitate, creativitate, șamd, trebuie doar ca tu să îți deschizi ochii interiori către Adevăr și Dreptate! Ieși din bula realității pervertite pe care ți-au pregătit-o alții, și vei vedea că nu te afli pe acest pământ doar ca să ai de unde să pleci și atât, și vei vedea că nu ești un nimeni pe pământ, iar asta se va schimba de acum înainte în așa moduri încât nici nu ne putem imagina!

2:30:46 – 2:31:00 – Exact de la acest mesaj constructiv vom încheia show-ul de azi, David!

-Iar eu îți voi strânge mâna, (neținând cont de regula OMS de distanțare socială, ca să nu “luăm” virusul), și tu îndrăznește să-mi “dai” Covid19, virus care nici măcar nu există!

2:31:01 – 2:31:19 – David, te rog, ai grijă de tine, fă în continuare ceea ce faci, iar dacă oamenii vor să revadă interviul să acceseze www.davidicke.com! Dacă vor dori să vadă cele 4 interviuri precedente să intre pe www.londonreal.rv, și continuu să avertizezi oamenii!

2:31:20 – 2:31:48 – Așa voi face, pt că nu știu altă metodă! Ei vor putea să mă omoare, și eu tot voi spune adevărul (căci rămân înregistrările). Nimeni nu poate să-mi pună pumnu-n gură.

-Câteva gânduri de final!?

Ei bine, izolarea asta e doar o altă oportunitate pt a reflecta la cât de multă minciună a fost nevoie ca să se ajungă aici! Și tot ce trebuie să facem e să dăm îndărăt jocul lor (logistica 5G) și scăpăm din mizeria asta!

2:31:49 – 2:32:05 – Lumea mă tot întreabă: “Care e soluția? (să ieșim din situația asta)”, există atât de multe soluții că ne înecăm cu ele; soluțiile duc la crearea de alte probleme, șamd. CEA MAI SIMPLĂ METODĂ DE A REZOLVA O PROBLEMĂ ESTE SĂ ÎNLĂTURI CAUZA PROBLEMEI!

2:32:06 – 2:32:28 – Spun asta pt că poți găsi soluția la o problemă, iar această soluție să conducă la o altă problemă șamd, sau poți să vezi care e problema și să elimini cauza problemei!

Iar când ucizi cauza problemei, problema trebuie să dispară. Trebuie să dispară, căci dacă nu mai există cauza, prin urmare dispare și problema.

2:32:29 – 2:32:52 – Iar faptul că noi ca oameni am consimțit cine anume deține puterea, adică iluzia puterii, este ceea ce ne-a adus aici! Soluția nu e: fă așa!, fă altfel, ne luptăm așa, sau într-un mod anume, ci încetați să mai consimțiți cine anume are puterea (încetați să mai credeți că Oculta are putere, că tre’ să ne temem și prin urmare nu e bine să ne revoltăm împotriva ei și a măsurilor ei), și încetați să vi se mai spună ce tre’ să faceți și ce nu tre’ să faceți, mai ales când știți că lucrurile nu trebuie să se deruleze astfel (adică să se instaleze așa ceva în viața noastră).

2:32:53 – 2:33:19 – Iar apoi problema – care e reprezentată de cei pe care noi îi considerăm că au puterea – va dispărea. Spun asta deoarece lumea de azi reprezintă o consimțire cu privire la cine anume deține puterea, asta e tot (de aceea oamenii nu își apără drepturile de a nu fi iradiați).

2:33:20 – 2:33:30 – Și niciodată nu a fost mai extremistă ca acum! Așa că eliminăm Cauza problemei, iar Problema dispare, și dacă se întâmplă asta, atunci Oculta va fi cea izolată în casă (la pușcărie sau la morgă) și se va juca cu hârtie igienică!

(chestia cu hartia igienică e o ironie e lui Icke la adresa manipulării ordinare făcute asupra noastra, iar procedura în sine e promovată de cei răi pt ca să stea lumea în case și se adresează sportivilor, în special fotbaliștilor, ca să țină în casă duble cu hârtia igienică pe post de minge, și să se fimeze făcând asta și să pună pe net pt fani).

2:33:31 – 2:33:47 – De-abia aștept să văd că se va întâmpla asta (să îi închidem pe oculți), așa că, David, până data viitoare, dată care va fi mai devreme sau mai târziu, cine știe, -Oricând! Vreau să le mulțumesc tuturor pt vizonare, și până data viitoare, îți mulțumesc pt încă o discuție incredibilă pe care mi-ai oferit-o!

-Sănătate, Brian!

 

DESCRIERE:

Titlul reprezintă minutele 1:44:30 – 1:46:00, așa că de nu devenim VÂNĂTORI DE RAȚE, CELE 5RAȚE NE VOR VÂNA ELE PE NOI ȘI PE COPIII NOȘTRI!

Declar deschis “Sezonul de vănătoare în România!”  Vânați cele 5Rațe!

APEL DE SPRIJIN A TRADUCERILOR (cine apreciază, și cine poate): După cum bine știți, traducerea și sincronizarea acestor clipuri necesită foarte mult timp, și apreciez orice donație către contul meu bancar ca suport pentru ceea ce postez! Deoarece promovez conceptul de a nu fi prins în sistemul bancar al biometriei, nu dețin card bancar, ci doar cont curent fără card, și tocmai de aceea Nu postez cont de PayPal.

Titular cont – GRIGORAȘ ALEXANDRU. IBAN – RO18 RZBR 0000 0600 1938 2512. Cont în lei

#GlobalWakeUpCall4RomaniansToo

 

Explicații:

Min 14 – explicația reprezintă același lucru ca în cazul gripei din boston, cu injectarea mucilor de la bolnavi la sănătoși când nu s-a reușit îmbolnăvirea și s-a demonstrat că gripa nu e contagioasă.

Min 17 – dovada clară ca Covid19 nu există, și că testele sunt fabricate ca să îi diagnosticheze pe toți ca fiind pozitivi!

Min27 – dovada că morții din alte cauze, sunt băgați în statistica Covid19;

Min 32 – semnarea actelor că nu esti de acord cu resuscitarea – arata adevărata monstruozitate a celor ce au pus în practică mascarada cu Covid19!

Min 33 – aduceți-vă aminte ce a zis șefa de la FMI – Lagarde – adoratoare a lui Baphomet – ce a spus cu privire la bătrâni, (linkul), ca să înțelegeți odată ce înseamnă instituțiile internaționale satanice, și că toate cooperează între ele!

Min 34 – limbaj orwellian – să spui în mod ipocrit că faci ceea ce faci pt binele suprem!

De exemplu: un sarpe iese din râu cu un peste în gură, iar oamenii care văd aceasta să zică: “Vai, ce șarpe bun! Ați văzut!? A salvat peștele de la înec!”.

Sau, experiență personală, căci mi s-a transmis de către un X la modul batjocoritor, următoarele:

Mah, voi creștinii, nu vă mai zbateți să ne puneți bețe în roate, fiți și voi buni cu generațiile următoare, că oricum vine prigoana, așa că de ce să vreți să amâni acele vremuri?

Nu mai bine pregătiți și voi calea împăratului nostru (adică antihristu) și astfel să fiți voi prigoniți și să protejați astfel generația viitoare, căci generația viitoare e mai slabă decât generația actuală, și nu va face față încercărilor!?”

Min 44 – după cum am arătat în partea a 4-a – consilierii medicali ai lui Trump sunt iezuiți!

Min 55 – Oculta a recunoscut că nu a testat deloc 5G ca măsură de precauție pt sănătate, a recunoscut în cadrul audierilor din Congresul American!

Min 1:13 – pt cine nu crede că covid provine de la 5G – minutul e mai mult decât convingător!

Min 1:16 – Icke spune că nu tre’ să spună el oamenilor să demonteze antenele 5G, însă cine e violent, de violență va avea parte, iar sistemul în mod abuziv a băgat oamenii în case, și le-a distrus avuturile, afacerile, șamd! La abuz, oare cum să răspundă masele?

Min 1:25 – 1:30 – povestirea despre cazul plasturelui din 1997 al savantului de la CIA șantajat, și despre care David Icke a vorbit încă din anii 2000 – a fost reprezentat ca și ecranizare de film, în anul 2015 prin filmul “3 Days to Kill” cu Kevin Costner, în care el era reprezentat a fi agent CIA, șantajat de superiorii ierarhici cu antidotul pt o boală pe care tot ei i-o induseseră!

Vedeți filmul și aflați toate asemănările cu povestea savantului, că și lui îi erau de ajuns doar 3 zile ca să moară în cazul în care nu respecta ordinele șefilor săi malefici!

(acum o Părere personală) – Ghiciți cine s-ar putea afla într-o situație actuală, în viața reală, nu în film, evident că tot pe bază de șantaj ordinar, și tot de la distanță?

R: Episcopul Ieronim al Atenei, recent operat de inimă și căruia i s-a montat un pacemaker (stimulator pt bătăile inimii). Acest dispozitiv, după cum bine știe orice hacker cu noțiuni elementare, poate fi accesat de la distanță și oprit să mai funcționeze, astfel încât să îl poată omorî de la distanță pe cel care are în toracele său așa ceva!

Citiți aici despre aceste posibilități de “remote control” a unui pacemaker – https://www.thesun.co.uk/news/2304913/hackers-can-now-kill-victims-by-switching-off-their-pacemakers/

Vă spun asta cu IPS-ul “ortodox” al Atenei deoarece cei răi rulează prin operațiunile lor de izolare globală un ritual satanic mondial prin blocarea slujbelor ortodoxe, și se tem că în Săptămâna Mare sau de Paști, capii locali ai bisericilor ar putea să cedeze la presiunea publicului din stradă de a se săvârși slujbe cu oamenii prezenți! Pt a se evita deschiderea bisericilor, evident că se recurge la orice – inclusiv la amenințare cu moarte de la distanță – printr-un singur click – prin care ți se oprește la comandă stimulatorul cardiac!

(Chestia cu șantajul la adresa IPS Atenei e doar părerea mea, însă nu pare straniu că tocmai acum dânsul a primit “recomandarea” de la “medic” pt i se planta așa ceva la inimă? Oare au avut oculții semnale “din teritoriu” că acest episcop ar da semne să se redeschidă bisericile măcar de Înviere și de Paști!?

Rămâne să vedem, însă un lucru e cert, deja de mult timp Atena și Episcopia Ecumenică, inclusiv episcopia din Atena este înconjurată de vizite ale “epoleților” din Departamentul de Stat American, și de la ambasada SUA). Toate astea să fie “co-incidențe”?

Activați-vă circumvoluțiunile!

*tot despre șantajul ordinar al CIA și despre ciparea oamenilor pe ascuns – ne vorbea și mama lui Vlacocica, acesta folosind termenul de “microscheme”! Materialul e pe canalul meu -https://www.youtube.com/watch?v=E0T_S2XOT4 , și tot la perioada asta se referea, anii ’90, asta ca să înțelegem că femeia asta nu minte în documentarul respectiv cu privire la ce a spus fiul dumneaei!

Min 1:57 – apropos de proiectele Ocultei din Sillicon Valley – știați că agenții lor, în misiuni extrem de importante sunt injectați cu o soluție care îi face să nu fie reperați de camerele de luat vederi!? Adică nu poți fi filmați cu telefonul pt câteva ore bune sau zile! Și asta se întâmplă încă de anu trecut. Adică e agentul respectiv în fața ta, dar dacă îl filmezi cu un dispozitiv ce conține microprocesor digital nu se vede niciun om! Deja nălucirile și “minunile” satanei se aplică pe “cercetașii” lor!

Min 1:56 – 2:00 – când Icke spune că tehnocrații au preluat controlul și deja politicienii sunt irelevanți, se referă că:

de exemplu, un department din Sillicon Velley, hiper-tehnologizat își va permite să exercite controlul mental asupra politicienilor care au fost deja infectați cu “smart dust”, sau cipați, șamd! Civilii spun că politicienii sunt răi sau nu au inimă, sau că nu își iubesc țara, însă de fapt (în special cei de rang înalt) au fost supuși Controlului Mental de la Distanță, deja sunt marionete fără voia lor, mulți dintre ei!

Smart-Dust inhalat de un om ani de zile + Fotografierea potrivită (despre care am scris la Marcarea Izotopică) îl transformă pe omul respectiv într-un sclav fără voință! După aceea omul respectiv se va purta cât se poate de normal, însă când vine ordinul pe “filiera” respectivă, adică pe frecvența respectivă, el va executa automat ordinul, exact ca la un proces de automatizare de la supermarket unde se scanează pe loc orice cod de bare! Când vine ordinul de “unde trebuie”, omul respectiv se va conforma pe loc!

Min 2:08 – 2:09 – Ca să învingem sistemul trebuie să ieșim în stradă, să le arătăm că nu ne supunem minciunii lor ordinare! Că îi dăm în judecată pe cei resposabili de distrugerea economiei, și că pe liderii lor, ai acestui plan îi vom “vacanta permanent”!

#WeThePeople

Nu mai gândiți că “nu mă bag că sunt singur, și nu am alături de cine să lupt!”, nu suntem singuri, e o adevărată rețea la mijloc care așteaptă doar semnalul de “Go-Ahead!”. Reamintiți-vă ce spun însiși blestemații de iluminati cu orivire la oameni:

Dacă ei se vor uni și ne vor vedea adevărata față, atunci nu vom avea unde să scăpăm, căci nimeni nu ne va mai ajuta”, adica vor fi vânați peste tot de oamenii liberi!

Asta tre’ să facem – noi, cei liberi – să îi vânăm pe cei răi oriunde, și când zic cei răi, deja sunt vreo 10 nume date chiar de Icke în interviul de mai sus!

De exemplu: Ce zice “Bill-aghiuță Porțile Iadului”? Zice că vrea să ne cipeze pe toți prin vacccinul antidot! Și că vrea să nu mai putem călători decât cei care suntem cipați!

Eh, pt cuvintele astea – declar deschis la nivel global sezonul de vânătoare a rațelor! Oriunde, și cu cât mai bestial cu putință!

Și rațe ca ăsta sunt multe – de la masoni și vrajitori, până la elitele din industria telecom ce recunosc că la frecvențe de 60 GHz per mm oamenii sunt lăsați fără aer, șamd!

Aloo, infractorii lumii acesteia, interlopii neamului, ceea ce vrea sistemul tehnocrat (ocult) e să vă elimine și pe voi (infractorii și mafioții), prin distrugerea banilor cash, să vă distrugă sursele de venit din cămătărie, jocuri de noroc, prostituție, droguri, recuperări, taxe de protecție, șamd – așa că faceți un hocus pocus, un fel de nr de magie ca la “Românii are Talent” și să dispară vara asta de peste tot “fieru vechi” numit Cele 5RAȚE!

Min 2:17 – aici Icke vorbesțe despre iubire, despre adevărata iubire, nu doar cea declarativă și superficială; cu toții dacă suntem întrebați dacă iubim pe cineva în jurul nostru, probabil am răspunde cu Da;

Dacă vom fi întrebați dacă ne-am da viața pt persoanele iubite, probabil că tot Da am răspunde!

Și acum urmează întrebarea cheie:

Dar pt toți cei din jur, câți am fi în stare să ne dăm viața?

-Iată care e dragostea adevarată, să îți riști tu viața pt ca alții să o duca bine (asta e definiția adevăratului creștin și patriot gata să pună mâna pe armă când viața sa și a tuturor oamenilor e pusă în pericol)! Și nu spun eu asta, o spune Dumnezeu Însuși – Iisus Hristos: “Nimeni nu are dragoste mai mare decât cel care își pune viața pt prietenii săi!”. Noi toți suntem prieteni, noi toți tre’ să ne iubim unii pe alții, toți tre’ să ne riscăm falsul confort și statut în care ne aflăm pentru ca alții să afle ce se întâmplă, și chiar viața înseși să ne-o riscăm!

Asta se spune în Decalog: “Să-ți iubești aproapele ca pe tine însuți!”, însă oamenii nu prea înțeleg că în lupta cu Oculta e nevoie de muncă în echipă, și mulți îmi spun: “Dar ce, să ies eu în stradă să protestez contra turnurilor 5G, vrei să mă bată Armata!?”.

Noi ca oameni nici acum nu înțelegem că nu suntem singuri în acest război total contra forțelor întunericului, ci ne păzește Dumnezeu, suntem mulți care însetăm după Dreptate și Adevăr, așa că încetați să mai aveti mentalitatea “n-avem ce să facem, nu se mai poate schimba nimic, șamd”.

Ne luptăm cu ei cum putem, de va fi nevoie murim cu ei de gât, dar niciodată nu dăm înapoi!

Creștinul adevărat întotdeauna va pieri fie pe eșafod, fie în exil! Adică fie la luptă, fie închis, izolat, șamd!

 

Nu uitați să vânați toate cele 5RAȚE, și dacă se întâmplă ca cele 5 Rațe să aibe cadru metalic, să le duceți la centrele de colectare de fier vechi – pentru că nimeni în România nu are nevoie de cele 5 Rațe!

 

Min 2:09 – 2:12 – percepția puterii ne ține morți pt că mereu ne gândim că sistemul ne va oprima, sau că sistemul are putere. Sistemul nu are puterea noastră, căci noi toți avem mai multă putere!

#NuPoateOcultaSăOmoareCâțiSuntemNoiDispușiSăNeJertfim

Ei nu ne pot omorî pe toti, nu ne pot intimida pe toti, nu ne pot distruge pe toti, nu ne pot băga pe toți la pușcărie!

Așa că la viitoarele proteste, acționări în judecată împotriva celor 5Rațe – să subscrieți, ca să le arătăm oculților că suntem mulți, uniți și că nu dăm înapoi!

În următoarele 24 de ore vreau ca toți să descărcați de pe canalul meu acest video + comentariile mele + transcriptul traducerii, și să îl încărcați acest video pe canalul vostru de YouTube, la fel și celelalte videouri (din cele 4 părți și din care 2 mi-au fost eliminate de YT). Să arătăm platformei AlphaBet că nu ne pot bloca pe toți!

 

“Umanitatea nu mai are unde să se ascundă!”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s