Broșura – 3 – 4 – Coronavirusul e ȚAP IȘPĂȘITOR pentru radiațiile Antenelor 5G

Linkuri pentru documentarele 3 (https://www.youtube.com/watch?v=sKHttMRQ0Ts&t=),

și 4 (https://www.youtube.com/watch?v=QeRC8ZUA3Ag):

1.Aprecierile Traducătorului; 2.Transcriptul Traducerilor;

Brosura – 3 – 4 – Coronavirusul e TAP ISPASITOR pentru radiatiile Antenelor 5G

Motto: “Libertatea e o luptă, așa că dacă nu lupți pentru ceea ce vrei, meriți ceea ce ai!”.

1.Aprecierile Traducătorului:

A fi liber în aceste zile de izolare și de pierdere treptată a drepturilor și libertăților cetățenești pare ceva absurd, însă în rândurile următoare veți observa mai pe deplin planul urmărit de globaliști pe care ei speră să îl pună în aplicare începând cu SUA, iar mai apoi în întreaga lume.

Din primele 2 părți s-a putut demonstra minciuna Pandemiei mondiale, complicitatea actorilor clasici la aceasta dar și cauza zecilor de mii de morti de la așa-zisul Coronavirus, care în fapt nu e altceva decât un țap ispășitor pt radiațiile 5G.

În partea a 3-a și a 4-a vedem cum globaliștii pregătesc terenul pentru a se ieși din această situație grea, situație pe care tot ei au generat-o, astfel că, la ieșirea din Starea de Urgență, cu atâtea și atâtea afaceri mici și mijlocii distruse, cu atâția oameni care depindeau de munca lor lunară, să se creeze criza socială generală de care globaliștii au nevoie în vederea preluării puterii statale a SUA de către forțele ONU.

Ei își doresc cu ardoare să înceapă să pună bazele unui Guvern Mondial, și își doresc să înceapă asta cu SUA!

Pentru cine nu crede, citiți mai jos, o declarație din 1991 a lui Henry Kissinger, oferită la întâlnirea Grupului Bilderberg din Evian, Franța:

Azi, America ar fi scandalizată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine ea ne va mulțumi! Asta este cu atât mai evident dacă li s-ar spune că există o amenințare externă fie ea reală sau doar declarată, care ar amenința existența Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga să le scăpăm de această nenorocire. Toată lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunăvoie în favoarea garantării bunăstării și a siguranței de către Guvernul Mondial!”.

Localitatea Evian, citită invers înseamnă Naive (tr. engl. “naiv”), și noi cu toții suntem naivi dacă mai ascultăm minciunile criminale ale organizațiilor internaționale precum ONU, sau ale abjectei OMS!

O altă trompetă a mesajului globalist nu putea fi decât iezuitul papa Francisc care spunea nu demult:

“World Government must rule US ‘for their own good’” (Guvernul Mondial trebuie să conducă SUA pentru ‘binele ei’” (sursa: www.prophecyinthenews.com/world-government-must-rule-US-‘for-their-own-good’/).

Coroborând intențiile acestor globaliști cu actualele evenimente din SUA și din lume, cu izolarea din cauza unui fals motiv așa cum e Coronavirusul, cu scoaterea Armatei pe stradă, cu ordine draconice date de către sistem de câteva ori pe săptămână, poate spune cineva că acele vremuri sunt departe?

Și ce pretext a menționat Kissinger? “Restaurarea ordinii”, astfel că ei au nevoie ca în SUA să existe haos, chiar mare de tot, în care lipsa banilor, inexistența stocurilor alimentare, inexistența medicamentelor, abuzurile forțelor de ordine să fie în prima linie! Acum, cu această izolare profund mincinoasă – devreme ce virusul nu e transmisibil, și nici sursa lui nu e cea oficială, oamenii cu simptomele respective fiind radiați de antene 5G – oamenilor de fapt li se testează răbdarea, însă odată cu penuria de alimente, e foarte posibil ca revoltele să izbucnească în curând!

Și ca să se creeze haosul dorit de oculți, priviți ce “recomandă” ONU!?

https://playtech.ro/stiri/ultima-ora-onu-cere-eliberarea-imediata-a-detinutilor-din-intreaga-lume-pentru-a-evita-focarul-produs-de-covid-19-99481

O parte din haosul creat controlat a fost pus în derulare, în simulare anii trecuți când în SUA au fost rulate în mod deliberat abuzuri publice și mediatizate de media, abuzuri în special ale Poliției, astfel încât să scandalizeze de timpuriu opinia publică în acele demersuri: #BlackLivesMatter, #ICan’tBreathe, șamd!

Oricum, mulți dintre americani sunt cu psihicul la pământ devreme ce și-au pierdut bruma de avere pe care o mai aveau în urma acestei izolări mincinoase!

Ce mai zice Kissinger? Că intervenția ONU în America va fi prezentată lumii ca fiind o operațiune de “salvare” a Americii, aceasta având de înfruntat un pericol nereal! Covid-ul e ceva nereal, pe globaliști interesându-i preluarea puterii statale totale.

Ce s-a discutat în Ianuarie la Davos (Elveția)? R: Punerea în funcțiune a monedelor digitale de către băncile centrale!

Ce face Banca centrală (privată) din SUA de câteva săptămâni? R: aruncă trilioane de dolari pe zi, pentru a acoperi în dolari toate datoriile publice și private, astfel încât atunci când “se va stinge lumina” banilor de hârtie, totul să fie convertibil în dolari!

Ce a zis ocultul David Rockefeller in anul 1994? Asta ca sa pricepeti mai usor planul lor:

Tot ce are nevoie omenirea este de o criză majoră, iar națiunilor vor accepta mai ușor Noua Ordine Mondială!”

Haideți să facem și noi o mică simulare! Gândiți-vă că haosul a început în SUA, și că ONU a preluat puterea acolo, ce credeți că va face acest “organism” în momentul imediat următor astfel încât oamenii să poată fi hrăniți și să aibe acces la serviciile medicale de bază?

5g

Va oferi bani digitali, fie pe un card, fie printr-un implant, fie printr-un vaccin care să le includă pe toate, ca nu cumva omul respectiv să fie “purtător de Covid și pericol pt societate”, iar chiar dacă unii oameni vor fi reticenți în a le primi, în cele din urmă pt mâncare, mulți din păcate, le vor accepta! Banii de hârtie vor fi fost anulați, magazinele nu mai acceptă cash, iar corporațiile alimentare accepta doar moneda digitala. Omul respectiv unde se va duce, căci nu va avea de unde se hrăni, mai ales la oraș!? Vrând nevrând va accepta norma statului, adică ajutorul în crypto monedă, după cum bine preciza în partea a 4-a Gregory Manarino!

Ce mai zice Kissinger? Că prin această metodă ei vor acapara întreaga lume, pt a o salva “de pericolul necunoscut”! Adică cu alte cuvinte, lepra numită ONU – Guvernul Mondial – se va extinde pe tot globul, astfel încât să acapareze puterea totală. Ce spune adesea altă trompetă infectă a NOM – George Soros? Spune că “naționalismul trebuie abolit”, la fel ca și Rockefeller de-altfel!

De aceea atrag atenția adesea că “focul trebuie stins cât e mic”, căci dacă se face mare, nu va mai putea fi stins!

Au fost prinși cu minciuna “Covid”, trebuie dați înapoi și trași la răspundere, nu să se continue cu planul lor, însă dacă ei văd că nimeni nu le opune rezistență, ei merg în continuare cu minciuna! De aceea vă invit pe toți să demascați mascarada cu Coronavirus, să faceți demersuri împotriva tehnologiei 5G, să refuzați vaccinul anti-Covid, și să fiți cu toții mai vigilenți și mai uniți!

Notițe Partea a 3-a:

Min 1-3 – Alegoria cu delfinii e menționată pt ca privitorii să înțeleagă mai bine nebunia Covid, și anume că nimeni nu verifică mediul în care oamenii mor sau se îmbolnăvesc, adică ce anume s-a schimbat de la apariția bolii și până în prezent, ci se verifică doar morții pe interior, alte boli, vârsta, șamd.

Unii mediciii actuali nu verifică și “apa în care se scaldă si mor delfinii” (adică mediul electro-magnetic în care trăiesc oamenii), deoarece sunt prea preocupați să fie plătiți de rechini, rechinii fiind agenții de influență multimiliardari ai cartelului farma.

*

Cartea “The Invisible Rainbow” – Arthur Firstenberg”, autor ce documentează fiecare pas al electrificării pământului, și cum în mai puțin de 6 luni de la punerea în funcțiune a noilor tipuri de radiații o nouă Pandemie de gripă apare pe tot pământul.

*

min 7 – în curând 5G va avea milioane de transmițători pe pământ la distanță între ei de doar câțiva zeci de metri), iar acești transmițători sunt deja ascunși la stâlpurile de pe stradă, în instalația de iluminat public. (*a demonstrat-o Mark Steele, și o voi pune pe youtube, zilele următoare!)

*

Rudolf Steiner, 1917: “În vremurile când nu erau curenți electromagnetici (radiații), când aerul nu era împânzit de influențe electrice era mai ușor să fii OM. Din acest motiv, pentru a putea să mai fii om cât de cât, astăzi, este necesar să îți dezvolți mai mult capacitățile spirituale, decât era necesar acum un secol!”

*

cartea “Virus Mania – cum Industria Medicala continuă să inventeze Epidemii făcând miliarde de dolari pe seama noastră”.

*

Min 28-29 – Dr Lanka a demonstrat că teoria medicală vaccinistă e în eroare, și la fel a demonstrat și naratorul afirmând că în sistemul actual se pleacă de la ideea că din cauza unor infecții externe (mâncare chimizată, poluare, aditivi, etc) se ajunge la alte infecții externe (transmisibile). Atunci când omul are toxine în el, își va genera proprii viruși ca să elimine toxinele. Însă virușii odată generați nu pot duce la alte probleme similare cu cele dintâi, adică alte infecții.

La cât de penibil era Pasteur, normal că și “urmașii” lui sunt la fel, devreme ce continuă această mascaradă doar de dragul banilor.

Citiți în prima parte cât de incompetent era Pasteur, citiți și cartea “Vaccinarea – eroarea medicală a secolului”, și mai ales aflați că Pasteur era omul oculților.

*

Min 18-19 = morții de la 5G, deja i-a “profețit” Bill Gates, astfel încât să se “sincronizeze” cu statistica oficială anuală de oameni cu probleme respiratorii, statistică de la OMS, astfel încât, Coronavirusul să fie și mai credibil pt medici.

*

Steiner a fost întrebat “Ce a însemnat toată această Pandemie?”, iar el a răspuns: “Virușii sunt pur și simplu excreții ale unei celule toxice!”.

*

Și pt că în articolul precedent am făcut greșeala să cred că Putin se va opune minciunii globale a Covid, el fiind tot omul ocultei de fapt, trebuie să mai știți că această “cursă a înarmării” dintre state, indiferent de domeniu (militar sau tehnologic) se întâmplă aruncându-ni-se în ochi ideea de combativitate între state. Practic, Rusia a fost folosită de Ocultă în ultimii 100 de ani pe post de sperietoare în vederea implementării a tot felul de drăcovenii, de dragul “necesității de a ne apăra de dușmanul rusesc”. Și exact la fel, prin aceeași justificare, se implementează și în Rusia aceleași mizerii hi-tech, căci “e nevoie să nu fim depășiți de dușmanul american”. Dictonul masonic “Divide și cucerește” i-a făcut pe masoni să cucerească atât America, cât și Rusia! Kennedy, acum 60 de ani, vroia să facă pace, și să arate acestor state care e adevăratul dușman al omenirii, și de aceea a și fost asasinat.

Oamenii nu înțeleg cum funcționează o conspirație, si de aceea se lasă păcăliți de orice “dușman” inventat de Ocultă, și prezentat de media.

Prin aceste procedee simple – de concurență – se pune capac pe orice Armată în vederea acceptării oricăror tehnologii, indiferent cât de nocive ar fi pt mediul înconjurător, pt ei înșiși și pt umanitate în general.

Prin prostia asta – a războiul total (a dezbinării) dintre state – s-a ajuns ca armatele de peste tot să își dea acordul pt dezvoltarea, implementarea și acceptarea la scară largă a tehnologiei 5G.

*

La min 5 – procedura de atunci (Pandemia din 1918) din Boston – cu luarea de țesut bolnav (mucii) cu o anumita boală, și injectarea acesteia în oameni sănătoși sub pretextul că astfel, cei sănătoși ar manifesta anticorpi și astfel ar preveni boala – e același procedeu după care funcționează astazi industria vaccinistă.

Așa vor să facă și cu Covid, astfel că, după cum ați putut vedea în partea a II-a firma care dezvoltă deja vaccinul anti covid, s-a dus la Trump să îi spună că în 2 ore a dezvoltat vaccinul respectiv.

*

Min 5-6 – dacă atunci în Boston nu s-a putut demonstra că gripa se ia de la 1 la altu, vă dați seama cu ce mușamalizare ordinară avem de-a face azi, când există aceeași situație, pandemie creată de radiațiile unui nou câmp electro-magnetic (antenele 5G)!? Și pentru ca nici o operațiune a Ocultei nu are loc fără implicațiile “din teren” ale Serviciilor de Informații locale, cei răi pentru a merge cu minciuna până la capăt, de fiecare data când un om mai moare, prezintă și sursa de unde “a luat” boala, ca nu cumva ascultătorul să creadă că a murit de la altceva! Iar conexiunile dintre “infectați” și “morți” sunt făcute de către Serviciile locale și transmise Posturilor de știri “în plic”. Adică se fabrică o conexiune (s-a întâlnit cu cineva din Italia, s-a întors din Germania, șamd) ca să dea aparența că boala e transmisibilă, nicidecum apărută ca urmare a noilor radiații 5G.

*

https://www.nationalisti.ro/video-socant-secretarul-de-stat-olandez-admite-ca-5g-va-fi-folosit-pentru-controlul-multimilor-acum-mai-vreti-5g-in-romania/

*

Văzând obediența maximă din sfera media, medicala, arhierească, administrativă, politică, șamd, înțelegeți acum ce ne-au făcut vrăjitorii iezuiți – dacă de 400 de ani încoace au imprimat în sfera civilă ideea ascultării oarbe?

Oamenii nu mai au simțul neascultării de ordinele draconice, indiferent cât de diabolice ar fi, căci ce înseamnă să pui pe orbită 20.000 de sateliți cu aplicabilitate militară, și care să pulseze non-stop radiații atât de puternice către oameni, dacă nu sinucidere, și de fapt omorârea întregii vieți de pe pământ!?

Înțelegeți voi, cei din Armată, că dușmanul nu e alt stat, atunci când vă “echipați” cu asemenea tehnologie, ci de fapt slujiți un sistem care percepe omul a fi “dușman”.

Asta e nebunia vieții moderne, căci omul lucreaza asiduu la propria cădere, la uciderea în masă a altor oameni, și la distrugerea tututror ecosistemelor din lume.

Vedem cu toții cum albinele mor, cum animalele acvatice mor, șamd, și știm că fără albine nu va mai exista polenizarea, și fără polenizare nu va mai fi mâncare, așa că cât de psihopat să fii să omori oamenii și animalele prin această tehnologie, doar pt că așa vor unii vrăjitori luciferieni!?

Și dacă credeți că iezuiții nu sunt implicați în chestii din astea hi-tech, astronomie, camp electromagnetic, și alte nebunii prin care subjugă lumea, priviți ce telescop au cei de la Vatican!

https://www.thinkaboutit.online/catholic-church-lucifer-telescope/

Apoi, dacă nu credeți că Francisc le face jocul sataniștilor, priviți declarația sa de acum câțiva ani:

“Sper să prind vremea când vom “boteza” extratereștrii (demoni)!”, ca să înțelegeți ce ne așteaptă dacă nu blocăm la nivel global odată pt totdeauna blestemăția numită 5G.

https://www.theguardian.com/science/shortcuts/2014/may/14/pope-francis-baptise-martian-would-they-want-our-religions

Notițe Partea a 4-a:

Min 1-2 – Alegoria cu număratul picioarelor și a încălțărilor și a șireturilor de la încălțări e o exemplificare ca să se înțeleagă mai ușor prostia autorităților în chestiunea cu testele covid.

*

Min 13 – 14 – “Noi știm că asta urma să se întâmple, pt că de fiecare dată când am pus în funcțiune undele Radio, undele Radar, șamd, urma să apară și a apărut o Pandemie de Gripă. Nu e o gripă virală, ci e o OTRĂVIRE A ADN – ului!

Adică în mod special are loc deteriorarea celulei și a ADN-ului în urma expunerii la radiații electromagnetice cu care nu ești obișnuit, și astfel va părea că tu ai de-a face cu o infecție virală”.

*

Min 23 – 24 – “Înainte de acest Covid, au existat multe semne că urmeaza asta, iar acum când privim în urmă, retrospective, observăm că:

-CDC căuta să angajeze Specialiști pt Programe de Carantină, în Noiembrie 2019;

-Centrul Fort Dietrich – care era baza războiului biologic – a fost închis de către CDC anul trecut;

– La începutul anului am avut parte de Forumul Economic de la Davos, care reprezintă 1% din 1% (adică reprezentanții de bază ai celor mai bogați oameni din lume), și cei de acolo s-au concentrat pe 3 elemente principale:

-Inteligența Artificială, Schimbările Climatice, și Moneda Electronică a Băncilor Centrale (MEBC).

– Exista un citat de la Davos, provenit din platforma Yahoo care spunea: “După apariția virusului, am realizat cât de periculoase sunt bancotele de hârtie, și astfel MEBC a devenit un subiect și mai arzător”.

*

Min 43: – Tot ceea ce s-a întâmplat până acum este sinonim cu ceea ce se dorește de către Agenda 21 a NOM: iar ONU și-a lansat propriul fond de crypto monede acum câțiva ani, se lucrează la digitalizarea proprilor lor active, au parteneriate mari cu Ripple și cu sistemul lor, și la fel fac și celelalte mari bănci centrale.

*

Mulți dintre noi am devenit neimplicativi din cauză că fiecare dintre noi cugetăm la modul: “Ce mă fac dacă apare criza?”, “Ce mă fac dacă vaccinarea/ciparea va apărea în masă?”, șamd, însă nu punem problema cum trebuie, la modul altruist: “Ce ne facem?”,

Pt că cine se gândește doar la sine nu are dragoste de aproapele!

Iar pt că dragostea a dispărut aproape în totalitate din acest neam, de aceea nici civilii după ce află ce se întâmplă – nu avertizeaza autoritățile că e o mascaradă chestiunea Coronaviruslui, dar nici autoritățile nu mai au spirit patriotic în ele! Adică oamenii de stat!

Aceștia, cu toții servesc o corporație nu un stat, servesc interese străine, și fiecare gândește la modul “De ce să vorbesc eu, că mă vor da afară!?, De ce să mă bag eu?, Da ce, să fiu chiar eu cel care spune!?”, și astfel nimeni nu confruntă versiunea oficială!

După ce veți fi văzut cele 4 părți, și veți fi asimilat informațiile aferente, putem spune la modul cel mai serios că se distruge o întreaga Economie mondială pt o mega-minciună – și anume existența Coronavirusului transmisibil!

Antenele 5G montate de câteva luni bune produc radiații electromagnetice cu care corpul nu este obișnuit, și astfel dându-se impresia unei gripe, autoritățile acceptă ideea de Pandemie!Exact cum în părțile 1 și 2 s-a demonstrat în procesul de electro-porare;

Ca să oprim tot showul acesta diavolesc ce se desfășoară în jurul nostrum nu tre’ să facem decât să spunem adevărul tuturor, în special familiilor victimelor, să facem demersuri oficiale de a nu se monta în județul, țara noastră antene 5G deoarece sunt profund nocive pt sănătate, iar apoi să fie trași la răspundere cei vinovați de distrugerea Economiei mondiale și de pierderea atâtor zeci de mii de vieți până acum!

Și pt că am zis că e show diavolesc ceea ce se întâmplă, gândiți-vă că deși Coronavirusul nu e transmisibil de la om la om, cei răi au dat directive tuturor statelor să nu mai lase oamenii la slujbele bisericești, și implicit nici să se împărtășească. Adică au interzis jertfa cea fără de sânge care avea loc în fiecare biserică! Știm cu toții că diavolul se teme de Ortodoxie, de Sf. Evanghelie, și de Sf. Taină a Împărtășaniei, și dacă acum instituțiile internaționale și-au dat arama pe față, ce înțelege un om credincios?

R: Va înțelege direct că cei ce sunt în spatele înșelăciunii cu Coronavirus sunt sataniști! S-a plecat de la o minciună ca să se slăbească bastionul Ortodoxiei, pt că diavolul nu vrea doar să nu mai fie slujbe, ci ăsta e doar preambulul, vrea să fie generată și Religie Mondială, și mai vrea apoi ca oamenii să fie cipați!

Și ca să îi reușească aceasta, ca să prindă el (diavolul) putere, a dat ordin să se închidă bisericile și slujbele, și jertfa cea fără de sânge!

Însă noi suntem de vină pt că ne alegem trădători să ne conducă, alogeni să ne dirijeze sistemul de sănătate, și de fapt suntem vinovați că nu priveghem nimic, astfel încât să prevenim lucrarea diavolească ce ni se pregătește, ci suntem întotdeauna luați ca din oală, surprinși de ce ni se întâmplă!

*

Un creștin priveghelnic când vede că Coronavirusul e premeditat:

-de Gates – antecamera Institutelor globale de medicina,

-de o anexa a Bancii Mondiale, isi va da seama ca tot ce se intampla e ceva premeditat.

-de un Institut de Sănătate international;

se va întreba:

La ce să oprim economia, la ce să oprim biserica, la ce să ne testăm, dacă totul e o mare farsă, nu mai bine dăm dispoziție să blocăm, să închidem semnalul 5G în țara noastră, și terminăm odată cu bâlciul ăsta sinistru și criminal!?”.

Când vezi că un “om” ca Gates spune că “cu noile vaccinuri, le dăm oamenilor identitate digitală (un cip)”, nu pricepi că tot jocul a fost special conceput ca să ne aducă în situația în care să ne dorim antidotul!?

https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/

Toate sunt la vedere, însă omul nu vede!

Asta e tragedia contemporană: ca adevărul să fie redus la statutul de “poveste”, de “povestire alternativă”, de “părere personală”, de “teorie a conspirației”, de “idei SF”.

Mântuitorul Iisus Hristos când a fost întrebat “Ce este Adevărul?”, a răspuns că “Eu sunt Adevărul”, adică Hristos e Adevărul, așa că dacă tu ca om cauți adevărul, vei ține cont de îndemnul Mântuitorului:

-“Nu vă înjugați la jug străin cu cei necredincioși, căci ce însoțire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtășire are lumina cu întunericul?” (II Corint. 6, 14).

Dacă după ce trece starea de urgență, “organismele” internaționale vor da dispensă ca doar cei vaccinati (cipați) să mai poată avea loc de muncă???

Oare asta nu va însemna ca toți să fie cipați? Înțelegeți acum de ce mai bine demascăm la început taina fărădelegii, ca să nu mai avanseze cei răi cu minciuna lor!?

Dacă după ce trece starea de urgență, ajutorul de la UE va fi condiționat de acceptarea de către BNR a monedei digitale unice!? Statul fiind în criză economică și în incapacitate de plată ca urmare a neîncasărilor bugetare, va accepta nebunia “monedei digitale unice”, așa cum se menționa în Partea a 4-a la min 21-28.

Nu e mai bine să demascăm acum minciuna ordinară a Coronavirusului, și totul să revină la normal!?

Coronavirusul e NETRANSMISIBIL, iar morții cauzați de așa zisul virus sunt de fapt cauzați de radiațiile antenelor 5G! Urmăriți primele 10 – 15 minute din partea a 3-a și a 4-a, când veți vedea cât de edificator explică medicul Cohen electrificarea pământului din ultimii 100 de ani, și cum de fiecare dată când a avut loc așa ceva – în mai puțin de 6 luni a urmat o Pandemie globală!

De ce să ajungem la monedă digitală, mai ales că pretextul de la care se pleacă e unul fals? Cica sa nu se ia virusii pe banii de hârtie (bancnote), și astfel ne bagă pe toți într-o închisoare digitală, de unde va fi aproape imposibil să mai ieși fără să faci blatul cu forțele oculte, iar blatul înseamnă să ai acte biometrice, înseamnă să îți dai datele de bunăvoie, iar de aici până la a fi scos din sistem doar pt că ești un creștin ce nu e de acord cu ereziile religiei mondiale nu va mai fi decât un pas!?

Plus că de la moneda digitală pe card, până la implantarea cipului în om, la fel, va fi o perioadă scurtă la mijloc. Jocul lor e să scoată banii lichizi, că apoi le va și ușor să facă următoarea trecere, la implant!

Așadar, fie demascăm această minciună globală, fie noi și urmașii noștri vom fi condamnați la un viitor apropiat extrem de sumbru, în care sistemul te poate abuza cum vrea (adică dintr-o tasta îți poate anula toți banii din card!).

*

Iată că și Vladimir Putin face jocul oculților de se îmbrăca cu acel costum anti-viruși, amână Turneul de Șah al Candidaților, sau dă legi cu pușcăria pt cei ce nu stau în case, șamd! Ce să mai, toți au fost “îmbătați” de Ocultă, iar Forumul de la Davos, nu a făcut decât să “profețească” că scopul Pandemiei e să ducă societatea globală către moneda digitală!

Încă se mai poate da îndărăt planul lor diabolic, dar pt asta e nevoie de multă implicare din partea voastră, a celor mulți, e nevoie de multă rugăciune către Dumnezeu ca să ne mai lungească aceste vremuri cât de cât de libertate, și foarte important – să ne căim de păcatele noastră, însă “dacă nu iese poporul, nu dă Dumnezeu norul!”. Adică dacă masele se lasă mințite de propaganda oficială, înseamnă că masele nu mai merită vremuri bune, ci merită ceea ce ni se pregătește = “lagărul digital”.

Alegerea vă aparține, și de fapt întotdeauna v-a aparținut!

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Cine sunt actualii Illuminati pe pământ!?

Iluminatii contemporani sunt iezuiții vrăjitori de rang înalt (superiori).

Illuminati = grupare ocultă înființată în anul 1776 de către profesorul de Drept Canonic Adam Weishaupt din Bavaria. E de notorietate că în anul 1773 Anglia i-a izgonit din regatul său pe toți iezuiții, scârbită fiind de intrigile iezuite care duceau la subminarea autorității regale, iar aceștia, pentru că nu au acceptat izgonirea au urzit următorul plan:

Astfel, Adam Weishaupt a fost mandatat de către iezuiți să înființeze un nou ordin – Illuminati – și i-au spus că de finanțarea sa se va ocupa baronul Rothschild; în acel fel, după doar 3 ani, iezuiții aveau din nou acces neîngrădit în Regatul Marii Britanii prin intermediul super lojei Illuminati.

De aici reies 2 aspecte cât se poate de importante:

-primul: iezuiții au fondat și controlează super loja Illuminati;

-al doilea aspect – iezuiții îl controlează pe magnatul multi-trilionar Rothschild, magnat despre care auzim în numeroase opere că ar fi doar “contabilul Vaticanului”, sau “gardianul super-averii Vaticanului”.

Și pentru a înțelege practic implicarea malefică a Iluminaților în cursul acestei lumi, vă invit să citiți și să reflectați la următorul text de bază al lor, scurs cumva pe Internet:

LEGĂMÂNTUL SECRET AL ILUMINAȚILOR:

 “Scopul nostru va fi realizat picătură cu picătură, astfel încât să nu aducă suspiciuni asupra noastră. Acest lucru îi va impiedica, de-asemenea, să vadă schimbările în timp ce acestea apar.

Vom sta mereu deasupra câmpului relativ al experienței lor pentru că noi știm secretele absolutului.

Vom lucra împreună întotdeauna și vom rămâne obligați prin sânge și prin păstrarea secretului. Moartea va veni la cel care vorbește.

Vom păstra durata vieții lor scurtă și mințile lor slabe în timp ce pretindem că facem exact opusul.

Vom folosi cunoștintele noastre științifice și tehnologice în moduri subtile astfel încât ei niciodată să nu vadă ce se întâmplă.

Vom folosi metale ușoare, acceleratoare de îmbătrânire și sedative în alimente și apă și, de-asemenea, în aer. Ei vor fi înconjurați de otrăvuri oricum s-ar învârti. Metalele ușoare îi vor face să-și piardă mințile.

Vom face promisiunea de a găsi un leac prin fronturile (agențiile) noastre numeroase, dar îi vom hrăni cu și mai multă otravă. Otrăvurile vor fi absorbite prin pielea și gura lor, le vor distruge mintea și sistemele de reproducere.

Datorită tuturor acestora, copiii lor vor fi născuți morți, iar noi le vom ascunde aceste informații.

Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce îi înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră și îmbracă.

Noi trebuie să fim geniali în eliberarea otrăvurilor pentru că ei pot vedea de departe.

Noi îi vom învăța că otrăvurile sunt bune, cu imagini distractive și tonuri muzicale.

Ei vor conta pe ajutorul lor, îi vom înrola pentru a împinge otrăvurile noastre.

Vor vedea produsele noastre fiind folosite în filme și vor crește obișnuiți cu ele și nu vor ști niciodată efectul lor adevărat.

Când mamele vor naște, vom injecta otrăvurile în sângele copiilor lor și îi vom convinge că e pentru binele lor. Vom începe devreme, când mințile lor sunt tinere, vom ținti copiii cu ceea ce majoritatea copiilor iubesc – dulciurile.

Când dinții lor se vor caria, le vom umple cu metale, care le vor ucide mintea (scade coeficientul de inteligență) si le va fura viitorul.

Atunci când capacitatea lor de a învăța a fost afectată, vom crea medicamente care îi vor face si mai bolnavi și vor cauza alte boli, pentru care vom crea și mai multe medicamente.

Îi vom face docili și slabi în fața noastră, prin puterea noastră. Ei vor crește deprimați, lenți și obezi, iar atunci când vin la noi pentru a-i ajuta, noi le vom da mai multă otravă.

Le vom concentra atenția față de bani și bunuri materiale astfel că multi nu se vor conecta cu Creatorul lor niciodată.

Le vom distrage atenția cu curvie, plăceri externe și jocuri, astfel că nu vor fi una cu Creatorul lor (Dumnezeu). Mințile lor vor face parte din noi si vor face așa cum le spunem.

În cazul în care aceștia refuză vom găsi modalități de a pune în aplicare tehnologia de alterare a minții în viețile lor.

Vom folosi frica ca armă. Le vom stabili guvernele și le vom stabili și opozanții. Noi vom coordona ambele părți.

Vom ascunde întotdeauna obiectivul nostru, dar ne vom îndeplini planul.

Aceștia vor presta muncă pentru noi și noi vom prospera de pe urma trudei lor.

Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie pur întotdeauna, pentru că acesta este destinul.

Îi vom face să se omoare între ei, atunci când sunt incomozi pentru noi.

Îi vom păstra separați de Creator prin dogmă și religie.

Noi vom controla toate aspectele vieții lor și le vom spune ce să gândească și cum.

Îi vom ghida cu amabilitate și ușor, permițându-le să creadă că se ghidează ei înșisi.

Vom ațâța animozitate (ură) între ei prin intermediul facțiunilor noastre (grupuri).

Atunci când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge prin ridicol sau moarte, ori din acestea care se potrivesc cel mai bine pentru noi.

Îi vom face să se spintece unul pe altul, să-și uite inimile și să-și ucidă proprii copii. Vom realiza acest lucru utilizând ura ca aliată a noastră și furia ca prietenă a noastră. Ura îi va orbi în totalitate și niciodată nu vor vedea ca, prin conflictele lor, noi vom apărea ca și conducători ai lor.

Aceștia vor fi ocupați să se ucidă reciproc. Se vor scălda în propriul sânge și își vor ucide vecinii, atât timp cât noi vom crede de cuviință.

Vom beneficia foarte mult de pe urma asta, pentru că ei nu ne vor vedea deoarece nu pot să ne vadă. Vom continua să prosperăm din războaiele și moartea lor. Vom repeta aceasta până când obiectivul nostru final este realizat.

Vom continua să îi facem să trăiască în frică și mânie în ciuda a ce aud și văd. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru.

Instrumentele ne vor fi furnizate de către munca lor. Îi vom face să se urască pe ei însiși, și pe vecinii lor. Vom ascunde întotdeauna adevărul divin de ei, cum că toți suntem egali. Acest lucru ei nu trebuie să-l știe niciodată!

Ei nu trebuie să știe că culoarea este o iluzie, ei trebuie să gândească întotdeauna că ei nu sunt egali.

Picătură cu picătură, vom avansa obiectivul nostru: le vom prelua terenurile, resursele și bogățiile pentru a exercita un control total asupra lor.

Noi îi vom înșela în a accepta legi care le vor fura și puțina libertate pe care o vor avea.

Vom stabili un sistem monetar care-i va îngenunchea pentru totdeauna, menținându-i și pe copiii lor în datorii.

Atunci când oamenii se vor aduna împreună, îi vom acuza de crime și vom prezenta o poveste diferită pentru lume pentru că noi suntem proprietarii întregii mass-media.

Vom folosi mass-media noastră pentru a controla fluxul de informații și sentimentele lor în favoarea noastră.

Când aceștia se vor ridica împotriva noastră îi vom zdrobi ca pe niște insecte, pentru că ei sunt mai puțin decât atât.

Aceștia vor fi neajutorați în a face ceva pentru că nu vor avea arme.

Vom angaja câțiva dintre rândurile lor pentru a ne îndeplini planurile, le vom promite viața veșnică, dar ei nu vor avea niciodată viața veșnică, pentru că ei nu sunt dintre noi.

Recruții se vor numi “inițiați” și vor fi îndoctrinați să creadă în false ritualuri de trecere la tărâmurile mai mari.

Membrii acestor grupuri vor crede că ei sunt una cu noi, neștiind niciodată adevărul.

Ei nu trebuie să învețe acest adevăr, pentru că ei se vor întoarce împotriva noastră.

Pentru munca lor aceștia vor fi recompensați cu lucrurile pământești și titluri de mărire, dar niciodată nu vor deveni nemuritori și nu vor merge alături de noi, niciodată nu vor primi lumină și nu vor călători la stele.

Ei nu vor atinge niciodată tărâmurile mai înalte pentru că crimele săvârșite le vor împiedica trecerea la starea de iluminare. Acest lucru nu-l vor ști niciodată.

Adevărul va fi ascuns în fața ochilor lor, atât de aproape că nu vor putea să se concentreze până când, desigur, va fi prea târziu pentru ei.

Oh, da, o așa MARE iluzie de libertate va fi, că niciodată nu vor ști că sunt sclavii noștrii.

Când toate vor fi la locul lor, realitatea pe care le-am creat-o va fi propriul lor stăpân.

Această realitate va fi închisoarea lor, ei vor trăi în auto-iluzie. Atunci când scopul nostru va fi realizată o nouă eră a dominației va începe (N.O.M.).

Mințile lor vor fi subordonate credințelor lor, credințe pe care noi le-am stabilit din timpuri străvechi.

Dar în cazul în care vreodată vor afla că sunt egalii noștrii, noi vom pieri atunci. ACEST LUCRU EI NU TREBUIE SĂ-L AFLE NICIODATĂ.

Dacă vor afla vreodată că împreună ne pot învinge, ei vor lua măsuri.

Ei nu trebuie niciodată, vreodată să afle ce am făcut, pentru că dacă vor afla, nu vom avea un loc unde să fugim, pentru că le va fi ușor să vadă cine suntem în momentul în care valul a căzut.

Acțiunile noastre vor dezvălui cine suntem și ei ne vor vâna pe rând și nici o persoană nu ne va da adăpost.

Acesta este legământul secret în care vom trăi tot restul vieții noastre actuale și viitoare, pentru că această realitate va transcende multe generații și durate de viață.

Acest legământ este sigilat cu sânge, sângele nostru. Al nostru, al celor care din cer pe pământ am venit.

Acest legământ nu trebuie niciodată să fie cunoscut că există.

El nu trebuie niciodată, vreodată, să fie scris sau vorbit pentru că în acest caz, conștiința va înmulți și va elibera furia Creatorului Primordial peste noi.

Și vom fi aruncați în adâncimile de unde am venit și vom rămâne acolo la infinit.”

 

Încă de la începutul Legământului, Iluminații ne arată planul lor de acaparare a puterii globale este implementat cu premeditare în etape, astfel încât oamenii să nu realizeze ceea ce se întâmplă. De exemplu: –în problema controlului total, s-a demarat pas cu pas; mai întâi camere de luat vederi în instituțiile publice, apoi în magazine, apoi pe toate străzile, apoi telefoane ascultate, activitate pe Internet monitorizată, totul apărând în public ca ceva normal, ca ceva “necesar pentru siguranța națională”.

Oamenii fiind intoxicați de media centrală privind “beneficiile” sistemului Big Brother, acceptă totul fără discernamânt, fără să mai treacă și prin filtrul gândirii critice oportunitatea și necesitatea acestui sistem. Așa va veni și cenzurarea Internetului, așa va veni și tehnologia devastatoare pentru sănătate – 5G, iar oamenii nici măcar nu vor protesta. Acesta este motivul pentru care totul este instalat pe etape: pentru ca oamenii să nu fie vigilenți.

La paragraful 3, Iluminații menționează despre “colegii” lor că “moartea va veni la cel care vorbește”, adică la cel care le demască planurile din interior, arătând în mod clar că ordinele secrete sunt unele în care domnește teroarea, lipsa iubirii, și implicit, lipsa iertării.

La paragraful 4, “cu păstrarea vieții scurte și cu debilizarea în masă”, ni se arată ipocrizia lor maximă: ne țin pe toți bolnavi în timp ce ei pretind că ne vor sănătatea! Oare nu avem de-a face cu fățărnicie maximă atunci când vedem la TV mesajul: “Pentru sănătatea dumneavoastră evitați excesul de de sare, zahăr și grăsimi”, dar în același timp sunt promovate prin publicitate alimente și băuturi profund nocive? Televiunea, în primă fază ne inoculează ideea că instituțiile își doresc ca oamenii să fie sănătoși, dar în același timp aceste instituții aprobă publicitatea unor produse criminale la raft!

La paragraful 5, Iluminații spun că ne vor înconjura peste tot cu metale ușoare, în apă, peste tot, astfel încât să ne pierdem mințile și să îmbătrânim înainte de vreme. Oare bolnavii de Alzheimer existau acum 100 de ani? Știm cu toții că această boală se datorează existenței Aluminiului în creier. Astăzi când vorbim, se șpreiază din avioane prin acele dâre chimice, se șpreiază Bariu și Aluminiu; tot în prezent, în vaccinuri se introduce Mercur sub denumirea de Thyomerosal, iar oamenii simpli nu știu de unde provine acest ordin criminal, satanic, de ucidere și debilizare în masă.

I-auziți ce spun oculții la paragraful 7 – “otrăvurile vor fi ascunse în ceea ce beau, respiră, îmbracă”. Păi cum să respiri otravă oriunde ai fi dacă nu s-ar șpreia cu otravă peste tot cu aceste dâre date din avion!? Așadar, conceptul de gazare (șpreiere) a întregii lumi provine din partea acestor sataniști din multele Societăți Secrete mondiale!

La paragrafele următoare aflăm că vom fi mințiți cu privire la leacurile pentru anumite boli prin diferitele lor agenții, și că în realitate, atunci când vom încerca să ne vindecăm, de fapt “vom fi hrăniți cu mai multă otravă”. Așa se întâmplă la ora actuală cu unele medicamente, în loc să vindece boala, îi transformă pe pacienți în clienții lunari ai marilor trusturi farmaceutice.

Apoi spun că “ne vor distruge sistemele de reproducere” prin aceste otrăvuri. Aici e foarte important de înțeles că acești sataniști, în privința depopulării, acționează simultan prin 2 metode: -odată prin omorârea cât mai multor oameni, și în al doilea rând prin amputarea noii generații! Căci ce ar putea să însemne “distrugerea sistemelor reproducătoare” dacă nu atac la adresa viitoarei generații!?

După aceea afirmă că “oamenii se vor obișnui cu produsele lor deoarece vor fi promovate în filme”, dar fără ca oamenii să știe efectul real al acestora! Oare nu vedem în filme arătându-se acea celebră băutură răcoritoare a cărei rețetă este secretă chiar și în ziua de azi!?

Următorul paragraf al Iluminaților este de-a dreptul șocant: “când mamele vor naște, vom injecta otrăvurile în sângele copiilor lor și le vom convinge că e pentru binele lor”. Sataniștii recunosc că vaccinurile sunt otrava lor și că ei împing agenda vaccinistă mondială! Nu trebuie să ne surprindă că aceștia nu au milă nici măcar de bebeluși, deoarece Iluminații sunt diavoli cu trup uman! Numai pentru speța aceasta – a depopulării lente prin vaccinare – și trebuie să ne alarmăm, să îi demascăm, și să nu colaborăm deloc cu ei sau cu oamenii lor! Cum este convins un părinte, o mamă să își vacineze copilul, desi sunt nenumărate dovezi că vaccinurile sunt profund nocive, cu efecte adverse dintre cele mai grave?

Cum se realizează acest lucru?

În primul rând prin foarte multă publicitate. Există companii farmaceutice gigant al căror buget anual este mai mare decât P.I.B.-ul multor țări dezvoltate! Acești bani cumpără sufletele multor medici care, deși cunosc adevărul despre procesul de depopulare, aleg să manipuleze părinții împingându-le bieții bebeluși la un viitor sumbru din punctul de vedere al sănătății. Aceeași bani foarte mulți cumpără și Televiziunile! De exemplu, la un post Tv de știri, de-a lungul unei zile apar în medie 50 de reclame la diferite medicamente. Acestea sunt produse de firma X producătoare și de vaccinuri, iar în momentul încheierii unui contract de publicitate între firma X și Televiziunea Y, există clauza de a nu aduce dezbaterii publice efectele adverse ale vaccinării, sau dacă o vor aduce, să fie o dezbatere părtinitoare, pro-vaccinare! Aceeași “rețetă de tăcere colectivă” se folosește și în cazul ziarelor, sau în cazul posturilor de Radio!

În continuare, Iluminații își devoalează planul exterminării oamenilor, spunând că “de mici îi vor otrăvi pe copii, cu ceea ce ei iubesc mai mult – dulciurile”, iar urmarea deteriorării danturii va fi un nou prilej pentru Iluminați de otrăvire prin “metalele care le va scădea coeficientul de inteligență și le va fura viitorul”.

Pentru a se observa subordonarea Cartelului Farmaceutic Mondial în fața Iluminaților, citiți ce se spune în continuare: “când capacitatea de învățare a fost afectată, vom crea medicamente care îi vor face și mai bolnavi și vor cauza alte boli, pentru care vom crea și mai multe medicamente”. Vedem astăzi că există medicamente pentru orice: de la obezitate și răceli, până la sforăit, depresie, transpirație, anxietate și atacuri de panică, iar lista e lungă de tot. Toate acestea sunt special concepute pentru a avansa agenda criminală a Iluminaților!

Ei continuă spunând: “îi vom face docili și slabi, prin puterea noastră vor crește deprimați, lenți și obezi, și când vor cere ajutorul vor primi și mai multă otravă”. Aici, cuvântul de analizat este “puterea noastră”. Care credeți, stimați cititori, că este puterea Iluminaților?

PUTEREA LOR este neputința noastră, boala noastră, sărăcia noastră, ignoranța noastră, viciile noastre, complicitatea noastră, tăcerea noastră, frica noastră, și lipsa iubirii noastre față de adevăr! Puterea lor poate fi anulată dacă îi scoatem la lumină, dacă îi demascăm, dacă supunem dezbaterii publice faptul că O GRUPARE OCULTĂ PRIVATĂ OMOARĂ LENT DAR SIGUR ÎNTREAGA UMANITATE SUB TOATE ASPECTELE EI.

Revenind la Legământul Iluminaților, dacă mai sus am văzut care este PUTEREA lor, în continuare vom afla care este SCOPUL lor: “oamenilor le vom concentra atenția față de bani și bunuri materiale, astfel mulți nu se vor conecta cu Creatorul lor niciodată!”.

Așadar, scopul lor este să nu ne conectăm cu Dumnezeu, adică, cu alte cuvinte, scopul lor este ca oamenii să nu se mântuiască!

Din scopul Iluminaților realizăm că lupta este de fapt între forțele Binelui și forțele întunericului, între Dumnezeu adevărat și Lucifer (diavolul)!

Dar Iisus Hristos deja a câștigat această luptă, a biruit moartea, și prin Învierea Sa ne invită pe toți să biruim păcatul, să biruim nelegiuirea și orice lucrare a vrăjmașului! Despre asta este viața noastră: despre alegere! Alegem fie o cale, fie alta! Nu putem sluji la doi domni, după cum ne învață Sfânta Scriptură!

În continuare, Iluminații arată o parte din elementele de distragere a oamenilor de la ce este important cu adevărat! Îi distrag prin: “curvie, plăceri externe și jocuri”, iar pentru cei care nu vor îmbrățișa aceste obiceiuri nocive, zic Iluminații că “vom găsi modalități de a pune în aplicare tehnologia de alterare a minții în viețile lor”. Tehnologia la care fac referire este 5G – și care deja este implementată peste tot în lume.

Vom folosi frica ca armă”; datorită sistemului opresiv comunist, majoritatea oamenilor s-au deprins cu obiceiul de a nu se implica în nimic, de a nu avea spirit civic; dacă atunci erai pârât la Partid de către informatorii de serviciu, acum, cu ajutorul tehnologiei, orice dizident al sistemului antihristic își vede cariera ruinată de către agenții Noii Ordini Mondiale.

Astăzi, datorită instabilității din mai toate domeniile, nimeni nu are asigurat locul de muncă, iar această teamă că ai putea să pierzi ceva, îi face pe mulți oameni să fie neimplicativi împotriva unui sistem abuziv.

Cei răi, observându-ne pe noi cei mulți că nu opunem rezistență în fața planurilor lor antihristice, avansează și cu 5G, și cu mișcarea LGBT, și cu vaccinarea obligatorie, și cu cipizarea, și cu religia mondială antihristică, și cu toate mizeriile pe care le-a uneltit vrăjmașul din adâncuri.

Le vom stabili guvernele și le vom stabili și opozanții. Noi vom coordona ambele părți” – de aici reiese că mai toate guvernele, dar și partidele și formațiunile de opoziție sunt marionete în mâinile Iluminaților. Această tehnică de manipulare a mulțimilor poartă numele de Dialectică Hegeliană, în care 2 părți sunt combatante sau antitetice, iar o a treia parte (sintetică) nevăzută trage sforile, avansând de pe urma conflictului.

Faptul că în prezent, nici un membru al vreunui guvern din această lume nu spune adevărul despre Iluminați, N.O.M., antihrist, cipare, șamd, e dovada clară că toți sunt subalternii Iluminaților într-un fel sau altul.

Continuă ei – “vom ascunde întotdeauna obiectivul nostru” – iar faptul că în prezent nici o figură publică nu îi demască pe ei sau pe cozile lor de topor e o altă dovadă că dominația și influența Iluminaților este una globală la acest moment.

Apoi “îi vom face să-și uite inimile și să-și ucidă proprii copii” – aici se face referire la cultul avortului; nu doar avortul obișnuit, ci la toate tipurile de întrerupere a unei sarcini.

Spun Iluminații că “ura și dezbinarea vor fi aliatele noastre”, iar de aici putem deduce că Iluminații și Masoneria cu al său dicton “Dezbină și cucerește” sunt două Societăți Secrete complementare.

Pas cu pas le vom prelua terenurile, resursele și bogățiile pentru a exercita un control total asupra lor”; astăzi, mai toate bogățiile lumii sunt în mâinile corporațiilor, iar dorința Iluminaților este clară – “control total asupra oamenilor”. Acest control total nu poate fi realizat decât dacă ne sărăcesc înainte și decât dacă ne cipează!

Continuă ei: “îi vom înșela în a accepta legi care le vor fura și puțina libertate pe care o vor avea”. Aici, evident, este vorba de: – politicile de austeritate; -serviciile medicale obligatorii (vaccinarea); -ordonanțe militare (la vreme de stare de urgență, de Pandemie), s.a.;

Vom stabili un sistem monetar care-i va îngenunchea pentru totdeauna, menținându-i și pe copiii lor în datorii”; întregul sistem monetar planetar este conceput de așa manieră încât atunci când va fi prăbușit de către Iluminați, va duce la colapsul întregii planete.

În finalul Legământului Iluminaților se spune că noi, cei mulți, nu trebuie să fim uniți, nu trebuie să aflăm ce au făcut ei sau ce planuri au, și de-asemenea ei își arată adevărata identitate: “cei care din cer pe pământ am venit”. Iluminații recunosc că sunt îngerii căzuți ai lui Lucifer, și că la finalul Istoriei, Creatorul Primordial – Dumnezeu – îi va arunca în “adâncimile iadului” la infinit.

 

În loc de final vă invit pe fiecare dintre voi să priviți înlăuntrul vostru, și să verificați în ce categorie vă aflați!?

1% controlează întreaga lume!

4% sunt marionete vândute pe viață;

90% dorm (nu cunosc ceea ce se întâmplă);

5% cunosc ceea ce se întâmplă și încearcă să îi trezească pe cei 90%;

Cei 1% nu vor ca cei 5% să îi trezească pe cei 90%.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s