Broșură – “Coronavirusul e ȚAP ISPĂȘITOR pentru Radiațiile turnurilor 5G”

“Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena”! (Matei 10, 28).

I.Comentariile și aprecierile traducătorului;

II.Transcriptul în limba română pentru cele 2 documentare.

Broșură – Coronavirusul e ȚAP ISPĂȘITOR pentru Rdiațiile turnurilor 5G

Motto: “Nu se dă sufletul pt a salva trupul, ci de va fi nevoie, ne dăm trupul și ne salvăm sufletul!”.

Broșură – Coronavirusul e ȚAP ISPĂȘITOR pentru Radiațiile turnurilor 5G

I.Comentariile și aprecierile traducătorului:

După vizionarea celor 2 documentare:

Partea 1 – https://www.youtube.com/watch?v=7I0cJN1m7ik&t=

Partea 2 – https://www.youtube.com/watch?v=SWwVFU-LkUM&t=

ați putut observa că în acest plan diabolic veți observa cel mai bine cum sunt implicați toți actorii NOM – de la presă, sistem medical, și sistem internațional al așa zișilor experți care propagă o minciună până la nivel de psihoză publică!

Presa mainstream s-a “prostituat” în cazul raportării 9/11, și tot la fel se prostituează și în cazul Covid19 – Wuhan.

Ține de voi, oamenii simpli, să discerneți ce parte a poveștii vreți să asimilați: vreți să vă situați de partea sistemului, a variantei oficiale, ca să nu cumva să vă puneți rău cu cei mari doar pt că nu mai aveți spirit combativ și critic în voi – okay – acceptați minciuna gogonată a sistemului antihristic și urâtor de oameni, însă

dacă vreți să aflați adevărul, să aflați ce se întâmplă realmente în jurul nostru, analizați totul “la sânge”, și înainte să trageți o concluzie, puneți-vă următoarele întrebări:

-Oare sistemul internațional de sănătate (OMS), oare ne vrea binele nouă (maselor), dacă nu demască tehnologia 5G ca fiind profund nocivă pt sănătate, ci din contră, permite să fie instalată în mai toate orașele europene?

-Oare sistemul internațional de sănătate, ne vrea nouă binele, când de atâția zeci de ani nu există răspundere penală pt producătorii de vaccinuri depopulante, indiferent de nr. de victime, de mutilați pe viață, de distruși dpdv cognitiv, sau de nivelul fraudei și al corupției ce se găsește în cadrul Big Farma?

-Oare politicienii noștri corupți, ne vor ei binele nouă, și se gândesc la sănătatea noastră, când îi vedem de atâția ani că nu investesc deloc în domeniul Sănătății?

-Oare presa mainstream, care e plină de minciuni, deodată se interesează 24/7 de “pericolul Covid” pt “sănătatea” noastră, sau de fapt TOATE ACESTE ELEMENTE ASCUND CEVA CU TOTUL ȘI CU TOTUL EXTREM DE GRAV?

poza wp

Dacă vă interesează să ieșiți din zona confortului relativ în care vă aflați, cercetați subiectul, vizionați aceste filmulețe cu atenție, verificați toate elementele constitutive ale tehnologiei 5G, și cereți oficial autorităților locale și centrale să nu accepte instituirea unui asemenea genocid împotriva voastră și a copiilor voștri!

Trebuie să înțelegeți că efectul secundar al 5G nu e ceva neștiut de cei răi, ci este creat în mod deliberat în asemenea mod. Faptul că își permit să mușamalizeze radiațiile 5G si implicit morții cu o falsă pandemie arată puterea globală a NOM de a ne păcăli în masă pe toți! Să nu fie, și tocmai de aceea cu toții trebuie să fim responsabili și să demascăm această crimă împotriva umanității, trebuie să avem spirit civic și să reacționăm împotriva răului!

Așa cum după 9/11 s-a pus pe butuci întregul Orient Mijlociu – sub șocul atentatelor de la WTC, și sub pretextul căutării de Arme de Distrugere în Masă, așa și acum, sub pretexul izbucnirii unei “pandemii” se pune pe butuci întreaga umanitate, căci efectele instalării 5G pe pământ sunt inimaginabile:

-de la control mental (cu toate aspectele ce reies din controlarea altui om de la distanță), până la

asasinate nedectabile, și

-eliminarea pentru totdeauna a ceea ce numim “dreptul civic” de a protesta atunci când mai-marii statului abuzează de puterea cu care noi – poporul – i-am investit.

Și aici, în mascarada Covid de mușamalizare perpetuă a crimelor 5G avem parte tot cu un abuz, însă acest abuz reprezintă “piatra de temelie” pentru viitoarele abuzuri ale oculților astfel încât să nu mai fie vreodată contestați!

Cu adevărat toate statele ce se vor libere, își joacă ultima carte în această operațiune psihologică globală ce s-a pus în desfășurare în ultimele 3 luni, deoarece fie ne trezim din “somnul cel de moarte”, fie vom ajunge la stadiul din care nu va mai fi punct de întoarcere (pt societate, ca civilizație)!

 

Minute aparte:

minutul 52:35 – John Perkins: “SUA a cheltuit 87 de miliarde de dolari pentru Războiul din Irak, în timp ce estimările arată că cu mai puțin de jumătate din acea sumă am putea să furnizăm apă curată, diete adecvate, servicii de bază de educație și igienizare pentru fiecare persoană de pe acest pământ”. Așa că voi chiar credeti că cei care dirijează din umbră SUA și institutiile internaționale vor binele și vor “sănătatea” umanității?

Încetați “să mai luați lumină” de la instituțiile internaționale! Le-am văzut cu toții cât de corupte sunt și cât de abjecte s-au făcut aceste unelte ale globalizării!

Nu mai luați de bun tot ce vine de la O.M.S.! Acest “SRL al Ocultei mondiale” nu a luat atitudine niciodată în cazurile de mari crime pe care le-ați văzut în Partea I, indiferent că vorbim de Africa distrusă de Imperiul anglo-saxon, indiferent că vorbim de Eugenia propusă de Bill Gates, indiferent că vorbim de fraudă și de crimele cu premeditare din sfera vaccinistă!

OMS – a fost fondată de către oculții Rockefeller și Carnegie, și știm cu toții că “cine dă banii, pune muzica” (proverb românesc), astfel că se subînțelege că toți liderii OMS și tot personalul de “sănătate” de acolo cântă după cum îi dictează “agenția fondatoare”! Chiar actualul șef al OMS – un etiopian a fost implicat în 3 mari scandaluri de corupție la el în țară, cu mușamalizări grave despre ce se află acolo în sistemul de sănătate local, iar “supervisorii” internaționali din domeniul sănătății, evident că l-au “premiat” aducându-l pe un post internațional! Oare de ce l-au promovat? Tocmai pt că e putred de corupt și sanatajabil, astfel încât va executa orice ordine din partea oculților – indiferent cât de abjecte ar fi aceste ordine!

Și credeți-mă, să fii complice și să mușamalizezi Covid – e ceva de-a dreptul diabolic!

*

Min 48 – 50 – “Guvernele occidentale au omorât deliberat 75 de milioane de africani injectandu-le SIDA în vaccinul anti-variolic, iar apoi i-a “ajutat” oferindu-le “soluția” tratamentului cu Chimioterapie, tratament ce provoacă și mai multă suferință persoanei infectate”.

Dacă pe bieții africani au putut să îi omoare în modul cel mai incalificabil cu putință – cu aprobări de la cel mai înalt nivel, astăzi, când e un război uriaș împotriva umanității, și împotriva creștinilor în mod special, credeți oare că “instituțiile internaționale” ne-ar putea vrea binele oferindu-ne “soluția otravită” la acest fals virus?

Sunt unii penibili în România care cred tot ce se vomită de la OMS, și invită prin emisiuni “somități” în domeniul medical! Oameni buni, încetați odată să vă mai raportați la statut (că e medic, că e ceva verificat, că e instituția X, șamd), și începeți odată să vă raportați la Adevăr!

Ce, dacă e medic, nu poate fi corupt!?

Ce, dacă e instituție internațională, aceasta nu poate fi împânzită de agenți privați, oameni vânduți unei agende duble, oameni profund malefici?

Încetați să mai mergeți după fenta asta, dacă a zis x-ulescu, gata, e normă?

Făcând o paranteză – la momentul 2003, după atacurile fabricate de la 11 Septembrie, dacă cineva atunci ar fi spus că “totul e un fals ordinar și că motivul invadării Irakului de către forțele americane e fals”, ce ar fi zis “jurnaliștii”, “analiștii”, “experții militari”, “formatorii de opinie”, “sociologii”, șamd? Ce ar fi zis toți aceștia dacă îndrăzneai să le contești versiunea oficială?

Ar fi zis: “Taci mah din gură că așa a zis Bush, așa a zis Tony Blair, sunt informații verificate!” – însă ce, omul, oricât de cocoțat ar fi în ierarhiile lumești – nu poate fi cumpărat, șantajat și pus să facă asemenea nenorociri?

Motivul pt care s-a distrus statul irakian a fost acela că “Irakul deține Arme de Distrugere în Masă”, ceea ce nici până azi nu s-a dovedit!

Așadar, motivul pt care s-a plecat la război a fost unul fals, și astfel s-a murit degeaba! Au murit peste 50.000 de soldați americani, au murit peste 1.500.000 de irakieni și s-a distrus pe multe generații infrastructura unei țări!

Pentru ce s-a făcut așa ceva? Doar pentru interesele private ale unor sataniști?

Așa și acum – motivul pt care există actuala stare de urgență e FALS – Virusul Covid nu există – ci e o mare crimă la mijloc care se mușamalizează = TURNURILE 5G, e o mare manipulare la mijloc susținută non-stop de gurile de foc ale Ocultei (mass-media)!

Înțelegeți militarilor de carton (din mai toate statele, în special cele NATO) care vreți să dați Legea Marțială că prin voi se distruge o țară, se distruge o Economie, se omoară atâtea suflete prin complicitatea voastră!

Știți voi cum sunteți percepuți de către demonul Henry Kissinger? Citez: “Military men are dumb, stupid animals to be used as pawns for foreign policy!” (trad. Militarii sunt idioți, militarii sunt niște animale proaste gata să fie folosite ca pioni (de sacrificat) în Politica Externă!). Și ați văzut care e “cea mai mare prioritate a politicii externe!? E depopularea”, citat pe care îl puteți găsi la minutul 38, unde același Kissinger spune că: “Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a Politicii Externe!”.

Mai poți să comentezi ceva – deoarece directivele organizațiilor internaționale vă vor afecta și pe voi – militarilor – și pe voi, dar și familiile și copiii voștri, astfel că – cei care mai sunteți liberi – deoarece unii dintre voi sunteți cipați – luați aminte la ce se întâmplă și acționati împotriva adevăratului dușman al țării și al omenirii, acționați împotriva adevăratei amenințări la adresa păcii și securității naționale, nu să executați orice ordin, indiferent cât de penibil și inuman e – venit din afară!

*

Min. 57:40Efecte secundare ale HPV (Gardasil): -Convulsii; -Convulsii grave; -probleme ale sângelui; -distrugerea (colapsul) sistemului circulator; -limfoadenopatie (inflamarea ganglionilor limfatici;

-sindromul Oboseii Cronice; -spume la gură; -orbire temporară; -asurzenie temporară; paralizii; boli auto-imune.

*

La 58:36 – Mesaj despre vaccinul anti-Poliomielită: După ce firma Salk a lansat vaccinul anti Poliomielită, efectele pe care le-a cauzat acest vaccin au fost redenumite (rebranduite): “meningite virale sau aseptice”, “sindromul Guillan Barre”, și “Paralizie flască”.

*

După minutul 41 se demonstrează complicitatea sistemelor medicale, atât în SUA, cât și în China, sau în Europa, toate fiind “unse” cu directive private ale OMS, exact ca o uriașă unitate militară care execută ordine, orbește. Și mai ales se arată cum imediat mass media se “sincronizează” cu evenimentele, pt ca păcăleala cetățenilor obișnuiți să fie totală.

*

La momentul 9/11/2001 “papa cel negru” – șeful militar al iezuiților (cea mai puternică organizație secretă din lume) era Peter Hans Kolvenbach (1983 – 2008), iar acesta era “specialist” în zona Orientului Mijlociu, zonă care după eveniment, urma să fie străbătută de invazia americană, de uriașe probleme de infrastructură, și un mare jaf în ceea ce privește resursele naturale. Adică era “specialist” în zona în care urma să se arunce “vina” mondială pentru terorism.

În prezent – “papa cel negru” – Nicolas Adolfo (2008 – prezent) – e specialist în ce zonă credeți? Exact în Asia, exact în zona declanșatoare a Covidului! Adolfo a stat peste 20 de ani în China și vorbește limba mandarină.

Actualul General iezuit e “specialist” tot în zona în care se aruncă vina mondială pentru Coronavirus – adică China.

Nu vi se pare suspectă analogia? Asta ca să pricepeți cine sunt păpușarii cei mai oculți – iezuiții – din toate operațiunile globale ale NOM!

Nici acum nu vedeți conexiunea cu Roma, căci ideea de a implementa structuri și mentalități militare (acoperite și obediente) în sfera Civilă e baza sistemului iezuitic!?

Iată ce spunea Napoleon (1769 – 1821, ȋmpǎrat francez) despre iezuiți:

“Iezuiṭii reprezintǎ o organizaṭie militarǎ, nu un ordin religios. Șeful lor este un general de armatǎ, nu un simplu pǎrinte-stareṭ de mǎnǎstire. Scopul acestei organizaṭii este PUTEREA; puterea exercitatǎ ȋn cel mai despotic mod, puterea absolutǎ, puterea universalǎ, puterea de a controla lumea prin voinṭa unui singur om.

Iezuitismul este forma cea mai absolutǎ a despotismului şi ȋn acelaşi timp cea mai mare formǎ de abuz.

Generalul iezuiṭilor insistǎ sǎ fie Șef, suveran peste suverani. Oriunde sunt admişi iezuiṭii, ei trebuie sǎ fie şefi, indiferent de cost. Societatea lor este prin definiṭie dictatorialǎ şi astfel, este duşmanul ireconciliabil al oricǎrei autoritǎṭi deja constituite;

Orice acṭiune, orice crimǎ, indiferent cât de atroce ar fi, este meritorie dacǎ este comisǎ ȋn interesul Ordinului, sau este comisǎ din ordinul Generalului Superior.

“50 years in the church of Rome” (50 de ani ȋn biserica Romei), Charles Chiniquy, Grand Rapids, Michigan: Baker Book House, 1968; publicatǎ ȋn original ȋn 1885, pg 487, 488.

Așa că de aceea vedem peste tot “ideea de a răspunde la ordin”, “ideea de a nu comenta versiunea oficială”, “ideea de a nu fi combativ când vezi abuzuri”, căci așa au fost educați toți acești “lideri” din prezent! Au fost educați să simtă frică, adică au fost educați “în spirit iezuit”!

*

Min 39-40 – poză cu inel, simbol pt toți inițiații de rang înalt  în religii de mistere, fie că vorbim de Masonerie, Cavaleri de orice fel (Malta, Columbia, etc) = (în limba Latină) “AUDE, VIDE, TACE” = să auzi, să vezi, să taci! Și de aceea toate breslele profesionale sunt umplute până la refuz de suflete slabe, lașe, și care nu demască deloc mizeria și corupția din jurul lor.

*

Minutul 33 – 34 – Dacă cei răi au început să dea vina pe orice pt anumite boli – înseamnă că urma să se și producă vaccinuri și medicamente pt orice, indiferent cât de normale ar fi, există pastile, sau injecții ca să le iei; gândiți-vă că există medicamente pt transpiratie, sau pt sforăit, vaccin pt diaree, de parcă a transpira nu e un răspuns normal, natural al glandelor sudoripare.

Dar cum ne mint acum să luăm medicamente pt transpirație, așa ne-au mințit, și încă o mai fac de 100 de ani încoace, că vezi domne, “nu e bine să faci bolile copilăriei, ci trebuie prevenite prin vaccinuri de la vârste foarte fragede”.

Un dizident din CIA a spus că “deja e prea târziu ca umanitatea să se mai trezească”, adică să mai combată acțiunile malefice ale sataniștilor, și el se referea exclusiv la Controlul Mental la care s-a ajuns, adică la hipnoza colectivă în care sunt ținuți oamenii. Iar asta ne așteaptă și pe noi, pe europeni, dacă nu spunem NU hotărât tehnologiei 5G!

*

Minutul 33 – Care e tehnica atunci când se propagă o minciună ordinară (demontabilă imediat)?

Se începe cu un Adevăr general-valabil, iar imediat vine Minciuna urmată de Șocul social, șoc menit să scadă vigilența maselor, și să ducă la asimilarea minciunii de către mase!

Despre gripa spaniolă:

Adevăr valabil = (“există la ora actuală mixul raselor, adică un tranzit și un amestec de oameni, negri, albi, asiatici, latini, europeni, caucazieni, etc”) – ceea ce e adevărat;

Minciuna de după = (“acest mix al raselor a dus la apariția gripei spaniole”); omul simplu până să verifice și singur (mă refer specialiștii), e bombardat cu Șocul:

Șocul social: “au murit mii de oameni, zeci de mii, milioane, etc”.

Cum s-a practicat în prezent minciuna cu Covid:

Adevăr valabil: “Chinezii mănâncă șerpi, lilieci, câini, și toate animalele sunt ținute în piețe la comun (în mizerie); (toată lumea știe asta);

Minciuna de după: “a apărut un coronavirus”; și până să-și dea cineva cu părerea, să înțeleagă dacă nu cumva e o minciună globalistă, se instituie starea de pandemie în mai toate țările, se închid activități, granițe, simultan cu hipnoza colectivă a fricii de “virus”, frică cauzată de mass media:

adică Șocul social = “au murit x oameni, sunt în carantină y, și confirmați z, izolați la domiciliu n peroane”.

Aici media a jucat un triplu rol diabolic:

-are și componenta hipnotică – repetend mereu informațiile exact cum le vomită OMS (să nu uitați că “o minciună repetată de un million de ori ajunge adevăr”);

componenta vizuală: oameni cu măști peste tot; reporterii, politicienii, samd; cozi la farmacie; directive peste tot de a sta oamenii la distanță unii față de alții, afișe peste tot cu spălatul pe mâini excesiv, samd;

Chestia cu spălatul pe mâini excesiv e menționată la nesfârșit astfel încât masele să asimileze că “așa s-a luat gripa de la animalele din Wuhan, din cauza mizeriei halelor, din lipsă de igienă”, și astfel, omul care nu vede nici măcar 2 mutări înainte, va crede tot ce primește, exact ca un “tomberon”, care niciodată nu se supără indiferent ce tip de gunoaie pui în el.

Asta au ajuns unii românii – tomberoane – de primesc orice informație, și nu mai filtrează deloc sensul, conținutul, și mai ales urmările dacă e vorba de o minciună la mijjloc!

-componenta obedientă – adică de “a fi un bun cetățean” – un bun sclav – un bun viitor cobai și/sau cyborg cipat: “Nu cumva să vă informați din surse alternative, ci doar de la autorități, doar de la OMS”. Vedeți acum similaritatea cu sistemul inchizitorial!? Televiziunile, în vecii vecilor, nu ar putea prezenta acest documentar de 2 părți!

Nu cumva să pui la îndoială varianta oficială! Nu cumva să crezi că e un plan care să ducă la o și mai mare centralizare a vieții, centralizare care evident să fie în mâna unui tiran global (antihristul).

Faptul că mai toți liderii, de la Politic, la Economic, și de la Bisericesc la Științific, se supun minciunii ordinare a Covidului, și a mușamalizării deoarece de fapt MORȚII DE CORONAVIRUS SE DATOREAZĂ ANTENELOR 5G – ne arată nouă, tuturor, că aceștia (liderii și membrii breslelor lor) sunt deja în faza de Control Mental, deoarece ei simt frică în a combate sistemul!

Ce spun Sfinții Părinți ai Tradiției Ortodoxe? Ne spun că “Nu se ascunde Adevărul de dragul unei păci mincinoase!”, adică nu faci blat cu antihriștii și criminalii odioși și naziști ai vremurilor noastre, doar ca să te ai tu bine cu Comisia Europeană, cu OMS, cu China, cu alte state, doar ca să mai primești finanțare externă, sau ca să nu fii concediat sau asasinat, ci spui adevărul cu orice preț!

Evident că suntem o generație de pătimași, o generație profund viciată, dacă suntem atât de lenți dpdv mental încât pt confortul propriu, nu ieșim la război cu agenții satanei.

Ed. Bunker, un istoric american spunea, citez: “Cine credeți că sunt agenții satanei în conspirația mondială împotriva Creștinismului? Agenții sunt iezuiții!”.

Românilor, criza asta fabricată a Covidului e și un test final pt noi ca oameni, fie ne ridicăm, fie unii dintre noi ne ducem rostogol până în fundul iadului, căci dacă nu oprim punerea în funcțiune a 5G, e finalul, nu mai ai ce să faci! 5G poate să omoare la comandă dizidenții sistemului, adică îi va omorî la modul invizibil pe cei ce spun adevărul!

Adică, eu de exemplu, (ca și alții de altfel) dacă postez așa ceva, și ofer și câteva pagini de explicații suplimentare, sunt deja încadrat (adică sunt din 2008, evident neoficial) la “cetățean problematic”, “terorist”, “om care e împotriva sistemului”, “om care e împotriva orânduirii internaționale”, șamd.

5G te omoară oriunde, și nimeni nu va ști, nimeni nu va înțelege asta, sau poate doar foarte puțini.

De ce Oculta îi va omorî prima dată pe dizidenți? Pt că Oculta se teme de mase, iar pt ca masele să se trezească, e nevoie ca dizidenții să își faca treabă, și asta e și misiunea actualei broșuri, să ne trezim, să demascăm minciuna Covid, și apoi să respingem toate turnurile 5G, toate stațiile 5G, și mai ales să respingem Vaccinarea Obligatorie.

Broșura, de-asemenea, vă invită pe toți să fiți alerți în zonele dvs de domiciliu astfel încât să observați din timp montarea de antene 5G pe perioada “pandemiei”, astfel încât să demonstrăm mai ușor scopul declarării “pandemiei”, și anume:

-pandemia a fost declarată ca să stea oamenii în case și să nu observe montarea (clandestină) de antene 5G;

-să nu se protesteze în stradă dacă totuși se va observa așa ceva;

-iar apoi, după ce se vor fi instalate, oricum nu se va mai putea protesta în zona aceea, căci 5G e arma electromagnetică, te poate ținti la nivel individual, sau poate ținti grupuri de oameni, și să te omoare, simulând Atacul de cord, sau Cancer galopant.

***

Credeți că în Europa e aleasă întâmplător Italia, ca să fie “focar” de Covid? Nu e, însă iezuiții “domiciliați” în Italia au atâtea de ascuns – în frunte cu papa Francisc – încât au nevoie să nu îi demaște cineva, să nu cumva să se răscoale masele împotriva tiraniei lor, căci ies lucruri inimaginabile la suprafață. Internetul fiind cât de cât liber, oferă șansa oamenilor liberi să afle adevărul, să îl spună și celorlalți, și mai ales să îl spună public, să îi confrunte pe conspiratori!

Oamenilor, se știe deja că liderii care săvârșesc aceste crime ale 5G, ale Vaccinării Obligatorii, ale uciderii de prunci prin substanțele toxice din vaccinuri, sunt de fapt agenții satanei, sunt neoameni, sunt demoni cu trup uman, sunt căpetenii diavolești ieșite din iad, și care (duhuri) sălășluiesc în marii patroni, marii lideri dintr-un domeniu și altu – așa că dacă vă veți ridica împotriva lor, împotriva minciunilor lor, să știți că nu vă ridicați împotriva altor oameni, ci împotriva diavolului însuși!

Stați împotriva diavolului, și el va fugi de la voi!” (Iacov 4, 7), căci tre’ să știți că diavolul e cel mai mare fricos, căci știe și el ce îl așteaptă, știe că va fi închis de Dumnezeu în iad pt o veșnicie, așa că se luptă acum din toate puterile să prindă cât mai mulți oameni pe care să îi atragă în iad cu el!

Toată lupta asta cu forțele întunericului, nu e decât chestiune de alegere! Ești laș, ești complice, ești parte integrantă din minciună, atunci e clar că te vei duce în iad (“fricoșii nu se mântuiesc”), pt că diavolul e tatăl minciunii, însă dacă vrei să ajungi în Rai, atunci urmează Adevărului cu orice pret, iar Dumnezeu nu te va lăsa, ci te va ocroti, chiar aici pe pământ, dar îți va și da cununa vietii (adică te vei mântui, vei ajunge în Rai)!

Cum să ne fie frică de oculți, că, chipurile, “ei sunt mulți domne, au bani, au armată, au arme, au sistemul”!? Ce zice psalmistul David?

Cădea-vor dinspre latura ta o mie și zece mii de-a dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia” (David, Ps. 90), așa că să nu ne fie frică să mărturisim înaintea oamenilor, căci fără îngăduința Domnului nici un fie de păr nu ni se poate vătăma!

Iar când va fi vremea să mărturisim cu prețul vieții, la fel, să ne bucurăm că dăm și noi ceva pt Hristos! “Cea mai frumoasă moarte pentru un creștin e moartea mucenicească!” (am auzit la o conferință ortodoxă anul trecut) – Hristos și-a dat viața pentru noi, noi ce putem să-I dăm la schimb, căci tot ce avem e de la El?

Dar evident, că pentru a-ți da viața pt Adevăr, e nevoie ca tu ca om să crezi în Înviere, nu să te temi de moarte și de judecată: “Cine se teme de moarte, nu crede în Înviere!”.

Și cu asta am spus totul, căci fcț de viața fiecăruia se poate spune dacă va ieși sau nu la mărturisire, dacă pune ceva la schimb pt Adevăr!

*

Minutul 33 – cum de medicii, epidemiologii, biologii, microbiologii, șamd nu ies să se răscoale împotriva acestui neadevăr, conform căruia “din mâncare iei gripă de la animale, și apoi o transmiți altora”? Cum de toți tac? Oare ei să nu știe aceste informații? Ba sigur că le știu, însă aproape cu toții sunt cumpărați, alții sunt slab pregătiți și spălați pe creier în facultăți să înghită orice teorie penibilă venită de la Centrele de Cercetare globaliste, iar alții dârdâie de frică în fața secu-RIȘTI-lor care le-au trasat norma că “deciziile OMS și ale Cartelului Farma nu se discută, ci se execută”.

Astfel, ne dăm seama că și în acest domeniu – medical – ne-am pierdut suveranitatea ca stat, în fața “organismelor” internaționale.

Iată, oameni buni cum în prezent, “sistemul medical actual de Cercetare a devenit anexa alchimistă a securității”, căci și într-un domeniu și în altul avem de-a face cu:

-crimă; -complicitate la crimă; -tăcere și ipocrizie cum că “unii dintre ei sunt puși în slujba cetățeanului”;

De-abia acum înțeleg de ce medicii au jurământul lui Hippocrate; (engl. hippocrate = ipocrit), pt că au devenit, 99% dintre ei, niște ipocriți, niște fățarnici, niște spirite lașe, șantajabile, cumpărabile, de tac în privința nocivității vaccinurilor, și mai ales acum (cei care cunosc subiectul și totuși tac) în așa zisa Pandemie “Covid19”. Care nu cunoaște și e plafonat, să zicem, că are păcatul cel mare al “neprivegherii” pt că nu se interesează cu privire la ce se întâmplă în jurul lui, în breasla lui, șamd. Însă cei care cunosc cu adevărat ce se întâmplă și tac sau sunt implicați, ăia sunt cu adevărat criminali!

Ia să vedem, după ce apar aceste documentare, câți medici, savanți, fizicieni, teologi, instalatori, electricieni, funcționari din telecomunicații, șamd, au curaj să susțină public documentarul, și în consecință să iasă tot public și să spună adevărul? Câte suflete libere și curajoase mai are România?

Și întrebarea asta e valabilă și pt civili!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

* Dr. Aajonus Vondenplanitz;
Dr. Stefan Lanka; (medici din documentare, naratori și vorbitori in material).

*

Unii vor încerca să vă păcălească, că “Nu domne, nu e cipul în vaccin, că nu e pe mâna dreaptă sau pe frunte, iată ni-l face în mâna stângă!”.

Să nu-i credeți, cipul e mic de tot, e invizibil cu ochiul liber și chiar și la microscop, astfel că nu contează unde ți-l injectează, căci el tot se activează (după injecție) în tot corpul dacă îl accepți. Noțiunea de “mâna dreaptă” sau de “frunte”, înseamnă că acolo va apărea el pe om, căci după ce va fi primit, la câteva luni dupa activarea din satelit, se va și activa.

https://blacktopics.wordpress.com/2019/09/07/cum-sunt-interconectate-chemtrails-nanoparticulele-si-marcarea-izotopica-prin-laser/

Însă de ce 5G îi arde pe oameni la comandă? Îi arde în primul rând pt că omul și pielea sa inclusiv reprezintă o “antenă”!

Ce se întâmplă cu omul care a primit cipul (citiți în Event 201)! R: își pierde “conexiunea naturală” cu Divinitatea (de aceea nemaifiind capabil să se mântuiască). Și ca să pricepeți mai bine de ce unii oameni care vor primi vaccinul împotriva Covid se vor vindeca, este tocmai din cauză că ei primesc cipul în vaccin.

Care e aici șmecheria celor răi?

Păi cine nu e cipat reprezintă o antenă, iar 5G trage fără excepție oriunde “vede” un semnal, adică oriunde e o antenă. Cel cipat nemaifiind antenă către Divinitate, nu mai e “văzut” de 5G, și astfel va părea că e vindecat, și ca e “imun” la “boală” adică la pulsațiile 5G.

De aceea și Bill Gates a fondat GAVI – agenție care ține evidența dacă ești vaccinat sau nu, adică ca să se poată ține o verificare între “cyborgi” (cei cipați) și “rezistență” (cei liberi).

*

Faceți demers public să fie scoasă în afara legii Tehnologia 5G ca fiind Armă de ucidere în Masă, trași la răspundere semnatarii și cei care aprobă așa ceva, amendate cu amenzi mari companiile care au instalat așa ceva până acum, și în final: demers pentru distrugerea tuturor sateliților prin care funcționează 5G.

Spuneți tuturor să verifice în zonele de domiciliu dacă există antene 5G, avertizați și familiile victimelor de până acum de la Covid, deoarece acestea se vor interesa sincer de ce au pățit apropiații lor, astfel încât să începem să demascam crimele odioase ale sistemului globalist – vaccinist și tehnocrat.

Să începem să le arătăm și celor din Italia ce se întâmplă, că se experimentează peste oameni așa ceva, că sunt omorâți zeci de mii de oameni doar doar se va băga frica în oameni ca să accepte vaccinul “minune”.

Iar după aceea, demersul civic nu trebuie să se oprească, ci trebuie aruncați la pușcărie toți cei care au știut ce se întâmplă dar au mușamalizat sau au susținut mascarada Coronovirusului.

Chiar așa, nu mai există libertate de conștiință în Armată, astfel încât se instalează și se trage cu arme militare și invizibile în populație?

Cât puteți, spuneți-le și celor din Armată ce și cum, astfel încât să se transmită informația pe linie ierarhică și să dezinstalăm turnurile 5G de peste tot din Romania!

*

Criza 5G, asa zisa luptă cu Covid-ul fals, reprezintă pt noi toți un test, un mare test ca umanitate, pt că fie ne vom ridica din obediența și frica paralizantă, fie vom deveni complici taciți!

Dacă vom pierde lupta cu sistemul, oare cum ne vom mai putea uita în ochii copiilor și nepoților noștri!? Ce le vom spune? Că i-am pregătit pentru o societate diabolică, în care nici măcar independența gândirii nu mai ai voie să o ai?

Articolul 30 din Constituția țării ne dă dreptul la “liberă exprimare”.

Să nu credeți că sunteți singuri dacă vă veți ridica împotriva miniciunii globale a Covid!

Să nu credeți că a demasca, fiecare la nivelul lui, această înșelăciune diavolească, nu e un act de curaj! Umanitatea, așa cum o știm, își trăiește, poate, ultimele zile, deoarece tehnologia criminală 5G reprezintă un ASASIN SILENȚIOS, care odată pus în funcțiune, își va crea proprii sclavi controlați mental, hipnotizați în masă care să apere sistemul! Așadar, începem să ne trezim acum, să ne unim în Adevăr, fie vom pieri ca niște lași!

Nu se poate ca pt un blestemat de antihrist, toți să ne încolonăm și să facem ascultare oarbă! Dacă a zis OMS și ONU că există Covid – gata domne, nu mai verificăm și alternativa, adică: “Dacă tot jocul e o minciună? Dacă virusul nu există și de fapt toate aceste morți sunt cauzate de radiațiile turnurilor 5G?

Începeți să fiți activi, să gândiți și cu mintea proprie, nu să acceptați tot ce spune media, încătușată de Securitate și obligată să verse tot ce vor instituțiile internaționale!

*

Și pt că întreaga înșelătorie e o schemă psihologică în primul rând, au conceput și planul cu măști, astfel încât să se proiecteze în mentalul colectiv ideea de “a ne păzi de virus”, ideea de “luptă cu boala”, deoarece se știe că atunci când apare sentimentul de auto-conservare combinat cu frică, scade vigilența maselor, și implicit raționarea. De aceea media non-stop ne spune ce și cum despre Covid, ca nu cumva să existe vreun moment de respiro, astfel încât masele să gândească și ele de unele singure.

Iar apoi urmează batista pe țambal din partea sistemului: “Să nu vă informați decât din surse credibile!”, adică de la autorități, deoarece acestea funcționeaza ca o unitate militară, toți slobozesc același mesaj!

Adică, “informați-vă decât de la cei care ne transmit mesajul părtinitor”, nu cumva să verificați vreo sursă alternativă și să descoperiți adevărul!

Personal, cred că mai nimeni din aparatul de stat, incusiv Arafat, și alții, nu cunosc cu adevărat ce se întâmplă, ci cred că cu toții sunt cumva atinși de “virusul” ascultării oarbe de instituțiile internaționale! Inclusiv cei din Armată!

Ce se spune mereu la Tv, la modul infailibil, “datele sunt verificate”, “informațiile sunt de la OMS”, “OMS e o sursă credibilă”, ca nu cumva să crezi altceva!? Adică avem de-a face în media, ca de fiecare dată, cu pornirea unui război plecând de la o premiză greșită, în cazul de față premiza greșită fiind “existența virusului” care cauzează atâția morți, nu cumva să zici de radiațiile electromagnetice.

Întrebarea este ce veți face voi, cei care citiți aceste rânduri? Veți duce oare misiune de informare către aproapele? Veți ieși în stradă la proteste contra 5G și veți continua misiunea de informare corectă și nepărtinitoare, sau veți deveni și voi unelte ale fricii, și vă veti ascunde prin tăcere si auto-sugestionare?

*

Dacă statul chinez nu va spune adevărul despre 5G – despre mușamalizările de după, șamd, rezultă că China comunistă este stat pilot al NOM, ceea ce cu toții deja știm! Însă una e să fii păcălit de oculți că “e nevoie de 5G ca să va mențineți voi (chinezii) supremația economică asupra SUA și asupra lumii”, și altceva e atunci când vezi concret efectele criminale ale 5G și totuși alegi să continui cu ea (cu tehnologia), cu crimele, cu mușamalizările, și ba mai mult, să încerci să le dezvolți și către alte state.

China să spună exact cine anume i-a impus să dezvolte o asemenea tehnologie și să o dea în folosință în medii civile, și astfel vom ajunge să aflăm că tot Sionismul – investitorii din spatele boom-ului chinezesc din ultimii 40 de ani – sunt tartorii diabolici ai acestei invenții.

* Announcement form the international EMFs Alliance. Petiție a 26.000 de savanți ce încă din 2015 au tras un semnal de alarmă cu privire la nocivitatea 5G, iar petiția a fost dusă la ONU!

Însă dacă bieții de ei s-au adresat super lojei masonice denumită ONU – e clar de ce până acum nu s-a interzis sau demascat crimele 5G-ului! Trebuie să ne silim cu toții să demascăm 5G și să fie trecută, adică încadrată la “Armă tehnologică de Distrugere în masă”, ceea ce desigur că e, iar pe cei care dezvoltă așa ceva, să fie acuzați de “crime împotriva umanității”, crime care nu se prescriu niciodată!

Dpdv juridic, ce să fie punerea în funcțiune a 5G dacă nu “tentativă de omor” în masă?

Tuturor le e frică de China, însă China la nivel politico-militar e captivă oculților privați din NOM. Evident că și în China există patrioți, însă sunt păcăliți cu ideea că “dacă vom stăpâni 5G și A.I., vom deveni stăpânii lumii, mici dumnezei, șamd, și vom domina SUA, vom domina UE, vom domina Rusia și tot globul”!

Vedeți ce înseamnă să fii ateu? Devii ce a vrut să devină lucifer, devii un drac, adică te vei transforma în drac dacă vrei să devii dumnezeu!

*

Iar pt că cei răi știu că își joacă ultima carte de înrobire a umanității prin tehnologia 5G, vor încerca cu orice preț să nu fie demascați, să nu fie opriți, și mai ales să nu fie trași la răspundere, astfel că în schema de mușamalizare cu Covid au atras și Armata ca să înăbușe orice dezvăluire, protest public, sau chiar renunțare oficială la normele OMS cu privire la “pericolul Coronaviruslui”.

Ei fie ne distrug (cenzurează) acum oficial cu legea în mână în privința instalării 5G pe tot globul, fie ne răsculăm și împingem către confruntare tot jocul!

Dacă Rusia nu se implică, suntem carne de tun, pt că nimeni (nicio țară) nu face față presiunii militare a NATO și a Chinei simultan!

#MisterPutinMakeTheWorldFreeAgain, so help me God!

*

Există destui lideri importanți ai unor state europene care deja s-au exprimat public împotriva 5G, iar cei răi știu că statele nu vor să accepte așa ceva, și astfel, au apelat la instituțiile internaționale (globaliste) pt a impune pe ascuns aceste dispozitive 5G în orașe, fără ca oamenii să afle asta.

În toate țările există patrioți, oameni care știu ce se întâmplă, însă din păcate atât media, cât și instituții de forță îi ridiculizează și îi sperie ca să nu-și spună punctul de vedere.

Așadar, nu suntem singuri în lupta cu forțele întunericului și în lupta cu minciuna Covid sau în lupta cu 5G, ci doar că suntem dezbinați de o mână nevăzută care se bazează în primul rând pe ideea ascultării oarbe, a obedienței și a hipnozei în masă.

Spuneți adevărul, faceți-vă auziți și câștigăm lupta cu înaintemergătorii antihristului.

*

De ce în Teologia ortodoxă tăcerea, indiferența, complicitatea șamd sunt considerate căi de lepădare de adevăr?

Pt că atunci când taci, atunci când nu te implici, atunci când nu demaști minciuna și impostura, tu ești de fapt un mic mare complice!

Dacă vor cei răi să ne cipeze iar cei care știu ce se întâmplă nu se implică, aceia vor fi considerați mici înainte-mergători ai antihristului, deoarece și ei, la nivelul lor, i-au pavat calea spurcatului, adică i-au facilitat accesul la sufletele celor din jurul lui! De aceea nu avem voie să tăcem din gură!

Cred că umanitatea își dă ultimul test odată cu această complicitate la minciuna globală a Coronovarisului și a radiațiilor 5G, pt că dacă se vor instala acele antene, nu mai e loc de proteste, de ieșit în stradă, și de fapt nu mai e loc de opus rezistență planurilor antihristice la modul public!

Ați văzut deja din materialul “Apocalipsa 5G – Extincția umanității” al lui Sasha Stone – că această tehnologie militară e disponibilă încă din cel de-al Doilea Război Mondial – așa că fie ne opunem, fie pierim ușor ușor, mai întâi drepturile și libertățile, cenzură, și apoi direct noi!

Să afli că antenele 5G provoacă acele probleme, cum ar fi simptoame de gripă, moarte, distrugerea plămânilor, incapacitate de respirație, șamd, și tu să mai simți frică că dacă vorbești cine știe ce vei păți???

Tre’ să înțelegem că această tehnologie e destinată a fi montată peste tot pământul, așa că dacă te fofilezi și taci, cât timp crezi că va trece pâna vor ajunge și la tine!?

*

Carte Dr. Eleanor McBean – The Poisoned Needle – supressed facts about vaccines; (trad. Acul otrăvit – elemente ascunse (mușamalizate) despre vaccinare).

*

În lumea ortodoxă, înainte de sinodul uniat de la Ferarra Florența (1400 și ceva), existau mari probleme cu păgânii otomani, iar papa de atunci (viclean fiind), a găsit acel moment ca motiv pt a-i cumpăra și intimida pe ierarhii de atunci ai Bisericii Ortodoxe.

Adică papa le-a oferit ajutor cu privire la prigoana otomană, cu condiția să accepte unirea cu Roma, iar ierarhii fiind slabi în credință, au acceptat falsa unire, cu excepția unui singur ierarh – Marcu Evghenicul. Așadar, acum 600 de ani, problema Bisericii dpdv civil era Imperiul Otoman, iar acum, în 2020 problema lumească a Bisericii este Covidul mincinos!

În luna Mai 2020, papa îi va chema pe toți liderii ortodocși, și pe cei ai altor culte ca să le propună unirea și formarea unei “religii mondiale”, că, chipurile, “în așa vremuri grele, pandemie, mulți morți, ar fi bine cu toții să dăm dovadă de unitate” (aproximativ, asta le va spune papa)! Și mulți vor accepta, din păcate!

Așadar, și atunci, și acum, Roma se folosește de un tertip lumesc ca să își avanseze agenda antihristică!

*

Conectarea 5G cu apostazia din lume:

Pt cine încă nu a înțeles, 5G reprezintă unealta de bază a întronizării antihristului, deoarece prin intermediul ei sunt omorâți la modul discreționar dizidenții, sunt distruse mari culturi agricole la comandă, sunt controlați mental ca niște roboți oamenii cipați, și mai ales prin intermediul ei se va efectua hologramarea mondială “Blue Beam” ce va simula venirea pe nori a lui Dumnezeu cu scopul amăgirii maselor!

Cu alte cuvinte 5G are caracter pur diabolic și a fost implementată acum cu scopul aducerii satanei pe pământ (antihristul) în mod înșelător, adică e o armă diavolească!

Ceea ce nu prea știu oamenii e că acest tip de armă era dezvoltat încă din vremea celui de-al Doilea Război Mondial, adică de acum 80 de ani, și care între timp doar s-a mai actualizat, astfel încât să existe multe celule de primire a semnalului respectiv (a frecvenței milimetrice).

Dacă e armă diavolească, evident că putea fi combătută cu o armă similară din sfera Divinității! Acea armă era dată de Sfânta Liturghie Ortodoxă (neîntinată de erezie) la nivel statal, adică recunoscută dogma respectivă și practicată la nivel de țară.

Știm cu toții că Dreapta Credință a lumii este Credința Ortodoxă, și pt ca diavolul să fi avut succes în a arăta, implementa și amăgi lumea prin tehnologia 5G era nevoie de anihilarea Ortodoxiei la nivel statal și de ierarhie, anihilare care a avut loc în anul 2016 în Grecia, în insula Creta.

Această lovitură din Creta îndreptată împotriva Dreptei Credințe reprezintă cea mai mare victorie pe care diavolul a repurtat-o împotriva credincioșilor ortodocși, și a avut loc în perioada 16/06/2016 (cei 3 de 6 inserați).

CÂND CREDEȚI CĂ A AVUT LOC PRIMA SLOBOZIRE (mențiune) OFICIALA (la nivel de stat) A DORINȚEI DE A IMPLEMENTA 5G LA NIVEL DE STAT?

R: EXACT ÎN TIMPUL SINODULUI DIN CRETA – exact în timpul Apostazierii oficiale (la nivel de ierarhie) de la Dreapta Credință!

În documentarul “Apocalipsa 5G – Extincția Umanității”, naratorul ne spune la minutul 1:15 că prima dată America a demarat prin agenția sa FCC de telecomunicații procedura de implementare a 5G pe DATA DE 20.IUNIE.2016 – adică exact în perioada în care s-au pus semnăturile pe actele abjecte de lepădare a Dreptei Credințe!

Poate nu credeți, cei care vă considerați ortodocși, însă de 3 ani și jumătate, ierarhii noștri nu mai sunt ortodocși din cauza acestor semnături, ci au devenit eretici, aparținători de erezia Ecumenismului! Vă spun toate acestea cu dublu scop:

-primul e acela de informare, și de nevoia de a acționa împotriva tehnicilor diavolești ale satanei, să protestăm, să ne informăm, să refuzăm vaccinul cu cip, șamd, însă trebuie să fim realiști – e posibil ca mișcările civice să nu ne reușească, astfel că

-în partea a doua – de demascare a amăgirilor diavolești – mai avem o mică soluție: -să le spunem ierarhilor noștri să își retragă semnăturile din Creta, și dacă nu vor să facă aceasta din simț teologic, dogmatic, măcar să o facă din spirit lumesc, căci și pe ei îi afectează pandemia falsă și antenele 5G!

Dacă se va reuși să dăm înapoi planul blestemat al Religiei Mondiale, și să ne “recrutăm” inapoi ierarhii către Dreapta Credință – așa cum odinioară, acum 600 de ani, trădătorii de la Ferara Florența s-au întors către popor, retrăgându-și semnăturile, vom mai putea vorbi de viitor cât de cât decent în lumea asta pt noi și copiii și nepoții noștri. Iar acest demers trebuie să se facă atât în BOR -biserică al cărei fiu duhovnicesc sunt și eu, dar trebuie să se întample și în celelelte biserici ale cărei ierarhii și-au pus semnătura în Creta, și trebuie să se întâmple și în Biserica Rusiei, care chiar dacă nu a semnat Apostazia în Creta, e parte prin patriarhul său la cele “30 de puncte” de la Havana semnate alături de ereziarhul Romei – Francisc!

Nu uitați, cei răi au de mult timp tehnologia 5G, însă de-abia după apostazierea din lumea ortodoxă, se dorește punerea ei în funcțiune!

5G afectează văzduhul, căci ați văzut acele păsări care au murit simultan într-un oraș european din pricina 5G, astfel că în timpul slujbei ortodoxe preotul se roagă “pentru buna întocmire a văzduhului”, iar cei răi prin 5G au întinat de tot văzduhul!

Practic slujbele ortodoxe au reprezentat o problemă pt oculți în vederea “dării în folosință” a 5G, și astfel, au “rezolvat” (au distrus) “buna întocmire” odată cu trădarea din Creta, ca să facă loc undelor milimetrice de 60 de GH.!

Noi, ca civili, suntem vinovați că nu ne apăram păstorii, că nu îi verificam, că nu am protestat către fiecare dintre ei și înainte și după sinodul din Creta, și iată că Dumnezeu îngăduie să fim cotropiți de antihriști cu ale lor instituții internaționale.

De ne vom trezi din “somnul cel de moarte” mai avem o șansă!

2 Comments

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s