Invitație la război!!!

Stimați compatrioți români, de 30 de ani asistăm la o “externalizare” a resurselor țării către marile corporații străine și pare că nu ne mai trezim din această “hipnoză” colectivă a furtului național cosmetizat sub denumirea de privatizare!

Voi încerca să descriu cât mai pe scurt și într-un limbaj accesibil oricui cum funcționează manipularea în România!

Încă din zorii anilor ’90 ni s-a tot îngurgitat sintagma că “românii sunt corupți”, și că aceasta este principala cauză pentru sărăcirea și situația deplorabilă a țării acelor vremuri, și mulți dintre noi încă mai cred că “românii corupți sunt vinovați pentru starea deplorabilă a puterii de cumpărare din România secolului XXI”!

Trebuie să aflați că nu este așa! Vinovați pentru faptul că ne aflăm pe ultimul loc la nivel salarial în Europa, pe ultimul loc ca și putere de cumpărare, pe ultimul loc la PIB per capita, șamd sunt străinii prin ale lor interese corporatiste și prin agenții lor plasați în instituțiile cheie!

Poate părea șocant dar în rândurile următoare voi demonstra asta cu vârf și îndesat!

De multe ori am auzit de numele “stat paralel”, “deep-state”, “guvern din umbră”, sau “stat profund”, iar această denumire reprezintă o structură nelegitimă care conduce statul român chiar dacă membrii acestui stat paralel nu sunt cunoscuți, nu sunt la vedere, și acționează în secret! Adică, de exemplu: chiar dacă există în țară un președinte la vedere, un președinte ales, de fapt, din umbră conduce un “președinte” nelegitim, neales, și care își permite să îl șantajeze pe președintele ales astfel încât acesta din urmă să execute orbește ordinele președintelui “paralel”. Și când zic orbește, includem aici chiar și trădarea de țară, chiar și trădarea intereselor celor care l-au votat pe președintele ales! Acest lucru se întâmplă dupa Lovitura de stat din ’89 încoace în România într-un mod perpetuu, iar oamenii simpli, mai neinformați, nici măcar nu realizează acest aspect! Și e și foarte greu să realizezi că în România există un stat în stat, de vreme ce manipulările sunt la tot pasul!

Acest stat paralel din România este doar o anexă a Statului Paralel Global, adică, de exemplu: Statul paralel din America (deep state în limba lor) conduce statul paralel din România, și din alte țări, și are aceleași scopuri ca și Globalizarea în ansamblul ei! De exemplu: mișcările de stradă #Rezist comandate de către statul paralel global au fost făcute și în SUA! Despre globalizarea galopantă vom vorbi altă dată în detaliu!

Acest stat paralel are o pușculiță la nivel global, iar aceasta este în mare măsură dată de marile corporații ale lumii! Adică acționariatul acestor mari corporații este dat de oamenii obedienți total statului paralel global!

P.S.: Daca cineva din România a încercat să oprească furtul de capital al corporațiilor, și a încercat să taxeze cum se cuvine corporațiile, de fapt s-a luat de statul paralel, iar acesta l-a trimis la pușcărie!

În România, ca și în alte state de pe acest Pământ a apărut un conflict între interesul național și interesul Statului Paralel, sau altfel spus a apărut un conflict între Interesul românilor și interesul corporațiilor străine! Despre acest război este vorba în țara noastră și ar fi bine ca cei mai mulți dintre noi să alegem partea corectă pe care să o susținem!

Dar pentru ca un român de bună credință să aleagă partea Interesului național, este nevoie să deslușească manipularea ordinară care se propagă în spațiul public!

De 30 de ani ni se spune de la Washington, și mai nou, de la Bruxel că: “suntem săraci și la coada Europei pentru că suntem corupți”, iar românul crede și acum că suntem săraci din cauza corupției! Nimic mai fals, dragi români!

Și în alte țări există corupție, și în Germania, și în Olanda, și în Italia există corupție instituționalizată la nivel înalt, și totuși acele țări sunt lăsate în pace în vederea dezvoltării lor socio-economice!

Așadar, de ce americanii, în special prin amabasadorii lor, ne impun această minciună ordinară? Ce au ei de ascuns atât de grav despre care vor ca românii să nu știe?

Răspunsul este acesta: suntem săraci deoarece corporațiile ne exploatează resursele într-un mod necontrolat, nelegitim și fără a-și plăti așa cum se cuvine taxele către țara noastră! Ambasadorii străini sunt uneltele din teren ale acestui Stat paralel Global, iar dacă în România cei de la PSD au încercat să oprească “externalizarea profiturilor firmelor străine”, imediat ambasadele au început să pornească un “război de stradă” împotriva PSD-ului:

1). Protestele violente din 10 August 2018 AU FOST FĂCUTE CU SPRIJIN DIN PARTEA STATELOR ALE CĂROR CORPORAȚII FURAU ÎN VOIE ȚARA NOASTRĂ; Dovada că aceste țări: (Belgia, Canada, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Suedia și Statele Unite ale Americii) au finanțat violențele din 10 August plătind bani grei protestatarilor #Rezist o aveți mai jos:

dovada ca tarile partenere au finantat violentele de la 10 august

2). A doua tentativă a ambasadelor străine de imixtiune în procesul de dezvoltare a României a fost acea scrisoare adresată Ministrului Justiției cu privire la “îngrijorarea acestora cu privire la modificarea Legilor Justiției”. Aici, avem de-a face cu o altă fățărnicie crasă, căci ambasadele nu vor oprirea jafului corporațiilor din țara noastră! Și vă spun: cum credeți că a fost posibil acest jaf al, să zicem, pădurilor? R: evident că a fost posibil cu complicitatea unor magistrați cumpărați care au săvârșit abuzuri împotriva cetățenilor români! Oameni buni, românilor, treziți-vă odată din letargia asta: în Romania se comit abuzuri inimaginabile, si toate acestea se fac cu “binecuvântarea” partenerilor strategici! Și dacă PSD-ul a încercat să dea Legea Răspunderii Magistraților, astfel încât să poată fi trași la răspundere magistrații trădători, imediat ambasadele au sărit ca arse, ca nu cumva să fie curățită Justiția română de magistratii criminali și abuzivi, care de fapt sunt oamenii subordonați Statului Paralel.

Adică Corporațiile ne fură cu complicitatea unor magistrați, și dacă vrei să tragi la răspundere acel magistrat, imediat sar ambasadele și zic: “nu curățați Ministerul Justiției, lăsați-l așa cum e = corupt, ca să mai poată fura firmele noastre în voie!”.

 

diagr art bt

scrisoarea statelor partenere “ingrijorate” de Legile Justitiei

Și dacă la vremea aceea Ministrul Justiției le-a cerut ambasadelor să puncteze succinct ce anume le deranjează la modificarea Legilor Justiției, acestea nu au răspuns! Ambasadele nu au răspuns deoarece modificarea era cu totul și cu totul legală, bine făcută, însă odată cu Legea Răspunderii Magistraților, ar fi fost trași la răspundere magistrații corupți, iar acest aspect le-ar fi oprit furtul lor calificat! De aceea ambasadele se opun Legii Răspunderii Magistraților, pentru că nu vor mai avea unelte abjecte în Ministerul Justiției, și astfel se va opri odată cu acest masacru economic la care e supusă România!
Și pentru că nici aceste legi ale Răspunderii Magistraților nu au fost date, Statul Paralel a trecut la artileria grea: adică, nu au mai pus la cale un atentat terorist ca în 2017 la Colectiv pentru a răsturna un guvern care nu îi convine, ci a trecut la amputarea liderului acestui guvern indezirabil: l-a condamnat pe Dragnea pentru o presupusă faptă de acum 13 ani, cu prejudiciu de aproximativ 10.000 de euro! Chipurile – “instigare la abuz în serviciu” pentru că 2 angajate nu au venit la muncă la CJ Teleorman.
Dacă eram o țară liberă, se recupera acel prejudiciu de 100 de ori de la Dragnea și era bine pentru toată lumea, însă Dragnea trebuia să fie scos din joc pentru că el comenta împotriva jafului corporato – securist din țara noastră.
O mică remarcă: aduceți-vă aminte de o declarație de-a lui Băsescu, aflat în emisiune la Ciutacu la RTv acum aproximativ 3-4 ani (reproducere aproximativă): “americanii nu vor să se supună transparenței mediul de Justiție din România, pentru că altfel s-ar afla chestii inimaginabile”. Știa Băsescu ce spune atunci, știa din interior despre abuzurile săvârșite de DNA în special.
3). Și dacă PSD-ul a cedat și nu s-au dat Legile Justiției, s-a găsit o formulă complet legală, fezabilă, și de pus în aplicare în vederea tragerii la răspundere a magistraților corupți – s-a înființat S.I.I.J. – Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, a Adinei Florea!
Iarăși, Statul Paralel a sărit ca ars, deoarece nu se dorește oprirea jafului din România, ci se dorește să se continue la nesfârșit cu ocupația străină în țara noastră!
Mai întâi Iohannis a comentat împotriva Secției, apoi Bruxelul, apoi ambasadele, inclusiv lacheii din “presa” română, gunoaiele din USR, trădătorii din PNL, șamd!
Oameni buni, dacă și Bruxelul comentează prin securistul (fost ofițer de informații) Franz Timmermans împotriva Secției, rezultă că de fapt România are un dușman transnațional în față, și pentru a câștiga acest război e nevoie de multă implicare și discernere a adevărului! De aceea la Referendumul din 2007 de demitere a lui Băsescu, atât Barroso cât și alți lideri europeni au spus să fie lăsat în funcție, pentru că prin asemenea specimene oribile se ține un neam întreg sub ocupație! Băsescu atunci, și Iohannis acum sunt adevărații giranți ai Statului Paralel. Cred viermii din Statul Paralel că dacă a stat Băsescu 2 mandate, va sta și robotul Iohannis tot 2 mandate? Poate la Jilava va sta 2 mandate!
În toate domeniile dacă gresești sau dacă abuzezi de funcția ta ești pedepsit, însă în Justiție dacă fabrici dosare nu ți se întâmplă nimic?
Cum de la ora actuală Kovesi, Onea, Negulescu, Man, sunt liberi deși dovezile împotriva lor sunt irefutabile, sunt vizibile și pentru un simplu student de anu’ I la Drept? Răspunsul e șocant – toți acești trădători de țară au acționat la ordinul americanilor direct și indirect, și toți au făcut parte din DNA. Această structură e folosită de intelligence-ul (spionajul) străin pentru a asigura corporațiilor o concurență neloială pe piața economică românească, dar și pentru eliminarea liderilor politici patrioți sau cu o viziune naționalistă! Adică: DNA niciodată, dar niciodată nu a anchetat, sechestrat, condamnat vreo firmă străină sau vre-un funcționar străin, ci a hărțuit și distrus doar firme românești și a închis doar oameni care vorbeau împotriva sistemului?
Cum de Kovesi nu s-a luat și de firmele străine care evazionează la greu statul român prin “optimizare fiscală” sau prin “transfer pricing”? Păi cum să se ia de firmele străine când ea a fost decorată de nenumărate ambasade străine, sau când ea a fost decorată de CIA, și numită de către statul american ca fiind “zeita justiției din România” sau “cea mai puternică femeie din România”? Cum ar fi putut SRI-ul să oprească jaful multinaționalelor, când șeful său operativ (militar) mediocrul Florian Coldea a fost decorat de către Servicii și state străine!?

sri
Asta e definiția clasică pentru trădarea de țară! Dar, dacă trădezi România pentru un stat partener, cică în secolul XXI nu se mai pune “trădare” ci “colaborare pe siguranța națională”, căci ați văzut care e gargara americanilor dacă încercăm, noi românii, cumva să ieșim de sub talpa lor: “vă dăm pe mâna rușilor!”. :))
Cum de această sub-mediocră dpdv al performanțelor privind știința Dreptului plagiându-și lucrarea de Doctorat, cum de această ființă – Kovesi – mai este în libertate după ce este înregistrată spunând cum ordonă fabricarea de dosare penale: “Tre’ să decapăm, să ajungem la ministru”?
Adică fabrici dosare ca pe vremea Comunismului, și cumva primești un post în continuare pe la Sibiu? Cumva nu ești judecată? Cumva ești infailibilă?
Și pentru că am spus că “Statul paralel” este prezent la Bruxel și Washington, gândiți-vă că această Kovesi a fost propusă ca Procuror European, chiar dacă ea e plină de acte de corupție, chiar dacă și-a plagiat teza de doctorat, chiar dacă este o non-valoare în domeniul Dreptului – și veți înțelege că acest stat paralel controlează întreaga Europă, nu doar România! Adică, Kovesi, în loc să înfunde pușcăria, se dorește a fi premiată cu o funcție și mai înaltă!
Da, stimați români, americanii din Deep state-ul global se cred mai presus de lege, cred că pot să facă orice în țara noastră, și nimeni să nu îi tragă de urechi, iar asta se întâmplă pentru că cei mai mulți dintre români se lasă manipulați!
Cei mai mulți români văd doar mica corupție, dar nu văd și marea corupție a străinilor, a instituțiilor internaționale care se produce în țara noastră, și care ne ține ca stat în sărăcie!
Cum de nu se iese masiv în stradă în apărarea Secției care ar trebui să curețe cancerul din Justiție?
Cum de nu se iese în stradă pentru apărarea micuței Sorina?
Cum de ne-am îndepărtat atât de mult de omenia cu care trebuie să înfruntăm abuzurile de orice fel, iar abuzurile din Justiție ne afectează pe noi pe toți!
Chiar atât de mult am decăzut ca neam încât nu mai avem nici un principiu moral?
65655722_2777456418936077_1427818279342178304_n
Vedem cu toții abuzurile din Justiție, de ce să nu se curețe odată acest sistem canceros care abuzează românii și economia românească? Doar cunoaștem cu toții cazurile: Gutâi, Rarinca, si cel mai recent, cazul adopției internaționale abuzive al Sorinei din Baia de Aramă! De ce să nu fie și în România dreptate? Pentru că noi toți suntem Sorina, sau dacă e mică, de 8 ani și e de la orfelinat, părerea ei nu contează?
#SorinaEsteRomânia
Străinii știu că dacă se va ajunge să fie investigați pe bune magistrații abuzivi și cu epoleți din România se va ajunge la o concluzie înfiorătoare: se știe deja despre Kovesi că este ofițer CIA (cf. spuselor lui Ghiță), la fel se știe și despre Coldea, iar daca aceștia ar fi judecați pe bune în România, ar fi nevoiți să spună cum au primit ordin de a sabota țara și firmele românești!
Aici nu e vorba de PSD împotriva lui Iohannis, sau de Dragnea versus Timmermans, ci e vorba de o tentativă de preluare a țării de către forțe neloiale României, în primul rând economic, dar și social prin acapararea instituților, și teritorial!
Avea dreptate Băsescu când spunea că americanii nu vor să se curețe Justiția din România, pentru că Justiția abuzivă le permite lor să fure resursele țării noastre, le permite menținerea țării în sărăcie, și implicit le permite asasinarea capitalului românesc.
E război total, românii mei, așa că dacă nu ieșim la război, vom pieri cu toții mai devreme sau mai târziu! Ce înseamnă să ieșim la război:
a) în primul rând să ne informăm corect, sa îi informăm și pe cei de lângă noi, și să înțelegem că jocul este Interesul național versus interesului străin!
b) să nu mai fim slugi în fața americanilor și Bruxelului, ci să avem gândire critică, nu să acceptăm orice minciună care este vomitată dinspre acolo!
c) să ieșim în stradă și să cerem vehement funcționarea Secției, astfel încât să începem procesul de curățare a trădătorilor țării!
d) să identificăm uneltele Statului Paralel aflate în România: Iohannis, Isărescu, PF Daniel, mulți dintre membrii PNL, partidul USR, Cioloș, posturile tv DIGI24, B1Tv, Realitatea Tv, șamd, și să nu le mai ascultăm, să nu mai facem voia lor!
e) afli că s-a fraudat la alegeri, imediat spui adevărul, nu să te lași mituit sau șantajat de către sistem! Este o luptă pe toate planurile, și e nevoie de implicarea tuturor, inclusiv a celor din M.A.I., cu excepția șantajabililor din cauza propriilor doctorate plagiate! Toți, la orice nivel trebuie să ne opunem abuzurilor, nedreptăților!
f) să votăm înțelept la viitoarele alegeri prezidențiale – să votăm un om care să spună lucrurilor pe nume (până acum, doar Liviu Pleșoianu pare independent dintre cei care și-au anunțat candidatura), nu să se teamă de străini, așa cum în prezent face doamna Dăncilă! Știți ce a zis Băsescu, “americanii nu vor să fie Justiția română independentă, să nu existe dezbatere reală și obiectivă pe Justiție”, iar acum câteva zile, doamna prim-ministru a executat un ordin venit de la Timmermans:
– “nu mai comentează Justiția, și nici nu va mai da PSD Ordonanțe de Urgenta (O.U.G.) pe Justiție”, adică cu alte cuvinte, după executarea lui Dragnea de către sistem, s-a pus imediat în aplicare ordinul de la americani – “fără transparență în Justiție”. Iar doamna Dăncilă s-a conformat! Dânsa care a adoptat un copil si care știe ce traumă suferă un copil orfan, copil care atunci când se atașează se atașează puternic, dânsa care a spus acum 2 săptămâni că “în cazul Sorinei trebuie găsită cea mai buna variantă”, dânsa acum nu se implică, “nu comentează deciziile Justiției” – chiar dacă acestea sunt abuzive – , ci se spală pe mâini, căci așa e ordinul!
Cum să nu te implici într-un caz de mediatizare națională, în care se știe că Sorina nu vrea să rămână la “adoptivi”, când vezi abuzul Curții de Apel Craiova, care nu doar că dă câștig de cauză străinilor, ba mai pune și sechestru familiei române!
Păi cum vreți doamna Dăncilă binele Sorinei, când aceasta nu vrea să fie adoptată de străini!? Necomentând?
Dacă extrapolăm cazul Sorinei, gândiți-vă că această fetiță e întreaga Românie, la fel, țara noastră este dată străinilor! De nu ne vom trezi, vom fi “adoptați” de americani, mai precis de “DEEP state-ul” american!
A căzut Dragnea, imediat Dăncilă a fost recrutată de sistem, și aceasta deja se conformează ordinelor oculte: demiterea lui Vâlcov, demiterea lui Serban Nicolae de la vârful senatorilor, susținerea lui Kovesi pentru procuratura europeană, șamd.
Ce înseamnă să ne trezim, ca popor?
Înseamnă ca de acum înainte să nu mai fim păcăliți de vrăjeala “luptei anticorupție”, ci să vedem unde este adevărata corupție!
Sistemul malefic al Statului Paralel încă este pe poziții în România, și încă își protejează lacheii, de aceea mai toți procurorii sunt în mâna lui, de aceea judecătorii dau sentințe precum cea din cazul Sorinei, pentru că acest sistem încă se află pe poziții!
Abuzezi și te scăpăm noi” – asta li se transmite nemernicilor din Justiție de către securiștii din Statul Paralel, asta e deviza mișeilor care și-au vândut țara și conștiința pentru 30 de arginți!
Gândiți-vă la cazul fostului Porc-uror General Augustin Lazăr – l-a spălat de zeci de dosare pe Iohannis, și imediat a fost promovat! Există o meritocrație a răului în țara noastră – de aceea Kovesi s-a vrut promovată la Bruxel. Pentru cine vrea să afle mai multe despre mizeria din nucleul Bruxelului, să citeasca cartea “Rădăcinile naziste ale Bruxelles – UE”!
Credeți că Washingtonul sau Bruxelul ne vrea binele, când au știut, și poate au și ordonat Protocoalele dintre SRI și toate instituțiile de vârf din țară? Normal că nu ne vor binele, ci aprobă tacit injustiția din țară!
În ce sistem liber, democratic, faci rău și nu pățești nimic? Iată că asta se întâmplă cu portocalele și codruțele din Justiția română trădătoare, iar noi, cei abuzați, noi, românii simpli, să nu ne strigăm dreptul de a locui într-o țară liberă?
#JosLabeleMurdareDePeSecțiaDeInvestigareAInfracțiunilorDinJustitie!
Și pentru a fi mai ușor de identificat uneltele abjecte ale Statului Paralel, de acum să ne ghidonăm după sloganul #Acționezi sau nu în interes național!!!
Nu vorbe, ci fapte!
De exemplu:
-A vrut Ponta prin 2014-2015 să construiască autostrada Comarnic-Brașov, Coldea l-a amenințat să nu construiască că altfel îi ia toată familia la DNA, ci să cumpere cu acei bani de autostradă armament vechi de la americani! Astfel, văzând cum un sinistru precum Coldea e unealta CIA și acționează împotriva interesului național român, să nu mai ascultăm de cei care sunt cu Coldea, să nu mai ascultăm mesajele celor care nu denunță abuzul din România! P.S.: Asta nu înseamnă că Ponta a rămas patriot, pentru că el între timp deja a trecut în barca sistemului!
-Vedem cum Dragnea a vrut să înființeze Fondul Suveran de Investiții – și dacă non-stop Iohannis a sabotat activitatea guvernului, să nu mai ascultăm de Iohannis, de PNL, de USR, și nici să nu-i mai votăm;
-Vedem cum Iohannis s-a opus măririi pensiilor și salariilor, și chiar alocațiilor, din motivul că nu ar fi sustenabile, și zicea că nu vor fi bani pentru aceste măriri – reiese că președintele a acționat împotriva interesului național – deci nu-l mai votăm, nu-l mai ascultăm! Această doctrină satanică care propune ca românii să fie pe ultimul loc pleacă tot de la Bruxel și instituțiile financiare globale! Aduceți-vă aminte ce a spus fostul Ministru de Finante tehnocrat Paliu-Dragu, și care a fost angajat al FMI-ului: “românii să trăiască cu 2 lei pe lună, că așa e în Africa sau în Brazilia”!
Înțelegeți ce vrea FMI-ul de la noi? Să ne sărăcească și să rămânem săraci! De aceea spun că este un război între Interesul național și Interesul străin, pentru că străinul ne vrea și proști, și manipulați, și săraci!
Dacă Dragnea a îndrăznit să ridice nivelul salarial din România, imediat “recomandările” au venit împotriva acestor măriri!
Oameni buni, avem resurse, avem oameni inteligenți, avem forță de muncă, de ce să nu avem și noi nivelul salarial și nivelul de trai din Franța, sau din Cehia, sau din Austria?
Răspunsul este: pentru că nu ni se permite tocmai de către țările unde sunt taxate aceste corporații!
Dragnea spunea “să câștige și multinaționalele, dar să câștige și românii”, și așa este corect, însă ce te faci dacă corporația se lăcomește? Aceste corporații deja câștigă de pe urma faptului că avem forță de muncă slab remunerată, dar ele mai vor și să își externalizeze profitul în țara de origine, iar cu asta nu putem fi de acord! Dacă Dragnea nu s-a supus sistemului, a fost mazilit!
Gânidiți-vă – în secolul 21 mai există deținuți politici! Noi suntem vinovați pentru că NU DENUNȚĂM ABUZURILE chiar dacă acestea provin de la cele mai înalte nivele!
-Vedem cum penibila de Birchall sabotează punerea în funcțiune a Secției – să cerem demisia sa, și numirea unui patriot la cârma Ministerului Public!
Concluzie:
Există viermi care apar în media precum Bogdan Ficeac și Cristian Diaconescu care spun că: “ce să fie în cazul Sorinei, nu e vorba decât de o împotrivire de la a pune în aplicare o decizie a instanței!?”, referindu-se la târârea feiței pe jos de către procuroarea de caz.

cristian diaconescu = jeg uman

Acești penibili care se auto-intitulează “formatori de opinie”, aceste cozi de topor ale Statului Paralel nu sunt decât niște scursuri fără inimă! Cum să spui așa ceva când au fost 8 vizite de potrivire între Sorina și adoptivii româno-americani, și de FIECARE DATĂ s-a constatat nepotrivire? Cât de oribil să fii dpdv sufletesc ca să minți în acest caz?
Ce șerpărie există în C.S.M. de vreme ce procuroarea târâtoare nu este suspendată sau dată afară din magistratură?
Ce popor suntem dacă nu ne apărăm drepturile și copiii!?
Dacă abuzurile din ultimii 10 ani sunt prețul pe care trebuie să îl plătim pentru că suntem parte din NATO și din UE, mai bine pas, mai bine ieșim din aceste structuri ca stat național suveran și rămânem independenți! Nu vedeți că suntem pe primul loc în lume la exod, pentru că aici nu se mai poate trăi, pentru că aici nu ni se face dreptate? Se cred americâinii infailibili de se considera mai presus de lege?
*când spun “americani” mă refer la cei care fac parte din deep-state-ul lor, nu americanii obișnuiți.

Știți că suntem singura țară care avem DNA? De ce ne mai trebuie acest department, de vreme ce există Parchet General, și parchete în fiecare teritoriu?
R: din cauză că structura militară DNA este departamentul canceros din interiorul instituțiilor române care asigură existența corporațiilor! DNA a reprezentat până acum un an, și încă mai reprezintă Noua Inchiziție datorită fabricării de dosare și datorită decapării tuturor dizidenților sistemului abuziv care a pus gheara pe România?
Știți că doar României i s-a impus M.C.V.? Știți că deși îndeplinim toate condițiile pentru ridicarea acestuia totuși nu ni-l ridică “țările partenere” din UE? Știți că Marea Britanie a părăsit U.E. tocmai datorită marii corupții de la Bruxel?
Statul paralel a acaparat instituția prezidențială, serviciile de intelligence, o parte din “societatea civilă” prin membrii Rezist, o parte din media prin anumite posturi aservite, DNA, și mai nou și funcțiile premierului și a Ministrului Justiției;
În aceste condiții, cum să ne facem auziți, sau cum să ne apărăm drepturile?
LA RĂZBOI, VITEJII MEI – ar fi spus Ștefan cel Mare – la vot pentru un președinte patriot, nu sclavul Germaniei, al serviciilor, și al corporațiilor!
E la modă să trădezi pe cei mulți pentru propriul interes, e la modă să nu fii naționalist, e la modă să nu fii patriot, e la modă să te dai cu “marele licurici”, e la modă să îți fie frică, e la modă să nu ai repere, e la modă să îți uiți tradițiile, e la modă să fii servil, e la modă să fii inert, e la modă să fii indiferent, și astfel devine o modă diabolică să dispărem ca neam, căci deja suntem robi în țara noastră!
Și dacă nici acum nu se înțelege ce înseamnă stat paralel, sistem, gândiți-vă că nici acum, după 2 ani, nu există o anchetă pe bune după atentatul de la clubul Colectiv!
Asta înseamna stat pralel, felul în care se intervine peste tot pentru a se bloca o anchetă transaparentă, pe bune! Sistem înseamnă felul în care judecătorii de la Craiova au dat sentința în cazul Sorinei, plus sechestrul împotriva familiei iubitoare de la Baia de Aramă.
Sistem înseamnă regim de teroare care presează funcționarii publici în fel și chip ca să tacă!
Sistem înseamnă să condamni politic, în loc să recuperezi presupusul prejudiciu!
Sistem înseamnă să îl urmăresti penal pe cel care e a publicat protocoalele – Vâlcov – în loc să îi anchetezi pe cei care le-au creat!
Sistem înseamnă să răspunzi la comenzi orbește!
Iar dacă la nivel de SUA nu înțelegeți ce înseamnă “deep state”, gândiți-vă că o Anchetă pe bune nu s-a făcut nici acum după atentatele săvârșite la 11 Septembrie 2001 tocmai de către Deep-State-ul Global!
Cititi declaratia de acum 60 de ani a președintelui JFK cu privire la statul Paralel:
“Cuvântul “secret” este inadmisibil într-o societate liberă și deschisă, iar noi, ca popor, intrinsec cât și din punct de vedere istoric, suntem împotriva societăților secrete, a jurămintelor secrete și a procedurilor secrete.
Există împotriva noastră o conspirație monolitică și cruntă care se bazează în principal pe modalități ascunse pentru a-și extinde sfera de influență – se bazează pe infiltrare în loc de invadare, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane și materiale pentru clădirea unei mașinării strâns unite și foarte eficiente ce reunește operațiuni militare, diplomatice, de informații, economice, științifice și politice.
Operațiunile sale sunt ascunse, nu publice, greșelile sale sunt îngropate, nu puse pe prima pagină, criticii săi sunt reduși la tăcere, nu lăudați. Nicio cheltuială nu este pusă sub semnul întrebării, niciun secret nu este dezvăluit.” –John F. Kennedy.
Asta înseamnă stat paralel, teroare, frică, abuz, mușamalizare, sinuciderea propriei conștiințe!

 

Dumnezeu să binecuvinteze România!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s