Slujirea la “3 domni” în episcopia de Târgoviște – locație Vulcana Băi

Această locație ai cărei făuritori cred ca Dumnezeu se lasă batjocorit este plămădită de aproape 30 de ani sub egida organismului internațional Unesco, și este descrisă astfel:

plm

„Centrul Internaţional Ecumenic din localitatea dâmboviţeană Vulcana Băi, unic în Europa, cuprinde trei lăcaşe de cult, o sinagogă, o moschee şi o biserică ortodoxă, fiind un loc unde vin turişti din toată lumea. Centrul a fost construit în 1991, doi ani mai târziu funcţionând sub egida UNESCO – Comisia Naţională a României.”

Definirea vulcanului către iad

Aici, vă reamintesc că păstor peste oile Dâmboviței este IPS Nifon, iar această lucrare antihristică de la Vulcana a fost făcută cu binecuvântarea sa! Întrebarea care se pune este cum de a putut acest păstor năimit de “frații” de lojă să accepte așa hulă în Biserica lui Hristos?

Este acest Nifon un “păstor care își pune viața pentru oile sale”, sau este lup în blană de oaie?

Priviți mai jos declarația sa din anul 2013, de la Busan, Coreea de Sud:

UNITATEA BISERICII A FOST PIERDUTĂ, scopul nostru nu este să creem o nouă Biserică, ci să o restaurăm pe cea Una Biserică în neîntrerupta ei continuitate în plinătatea Ei sacramentală. Timpul când se va defini forma finală pe care Biserica cea Una, odată reconstituită (restaurată) va lua, încă nu se află aici ….să trecem pentru granitele confesionale, răbdare, munca grea”!

Sursa declarației lui Nifon

În primul rând Biserica nu și-a pierdut unitatea! Biserica nu cade niciodată, ci se cade din Biserică. Dacă astăzi sunt atât de multe erezii, e vina ereticilor care le-au inventat sub numele de “religii”.

“Vor veni mulți hristoși mincinoși și vor duce pe mulți pe calea pierzării!”. Toți acești înșelați, care de la 1054 și până în prezent s-au rupt și incă se mai rup de Biserica Ortodoxă nu sunt nimic altceva decăt mici antihriști!

Toate cultele făcute de oameni sunt nemântuitoare, în schimb Ortodoxia nu este o religie, ci este o Credința lăsata de Însuși Dumnezeu. Ortodoxia este Revelația divină lăsată de Dumnezeu oamenilor!

32387321_1568247459970469_3151321675211997184_o

Așa vrea acest păstor să păzească Biserica? Dând dezlegare musulmanilor și iudeilor hulitori de Hristos să își construiască moschee și sinagogă în curtea mănăstirii ortodoxe din Vulcana Băi?

Trageți singuri concluziile!

opera lui nifon de la vulcana

Noi, mirenii, dacă mai marii noștrii din ierarhia preoțească ne-au trădat și ne vând credința strămoșească, suntem datori să îi identificăm pe toți lupii cu straie de ierahi pe ei și sa nu ne mai rugăm împreună cu ei sau cu cei care se roagă cu ei! Nu e de ajuns doar să scriem și să condamnăm ecumenismul, ci trebuie concret să ne delimităm de această erezie pierzătoare de suflet!

Către toți cei care mergeți la slujbele unde sunt pomeniți ierarhi eretici – îngrădiți-vă de panerezie, dacă nu, veți merge in iad deoarece sunteți în comuniune de rugăciune cu ereticii, și cu ei veți fi judecați!

 

 sursa

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s