Marcarea cu semnul fiarei prin intermediul semnăturii conform căreia în mod voluntar suntem de acord cu deținerea unui document biometric.

La urmatoarea adresă https://patents.google.com/patent/US5878155A/en puteti găsi detalii înfiorătoare pentru un creștin despre invenția marcarii umane cu tatuaj invizibil în vederea securizării tranzacțiilor comerciale electronice.

Încă din titlu ne dăm seama că cei care vor fi fost marcați cu asemenea procedură sunt parteneri de vânzare-cumpărare ai unei TRANZACȚII ELECTRONICE. Iar această tranzacție presupune deținerea unui act biometric, fie ca și cumpărător, fie ca vânzător. Iar ca să deții asemenea documente biometrice e nevoie de o semnătură prealabilă. Conform patentului de mai sus, marcarea are loc în momentul voluntar în care omul acceptă să primească actul biometric necesar tranzacției. A semna că ești de acord cu asemenea documente poate semnifica că ești de acord cu întreg sistemul, iar promotorii acestuia, fiind vicleni – îi marchează pe bieții oameni fără ca aceștia să știe în totalitate cu ce au de-a face.

mana scanabila

Știți că mesajul Cărții Apocalipsei spune că “nimeni nu va putea să cumpere sau să vândă dacă nu va avea semnul fiarei pe frunte sau pe mână”, adică nimeni nu va putea să ia parte la tranzacțiile electronice fără să aibe semnul pe mână sau pe frunte.

mana 2

Vedem peste tot că documentele biometrice sunt scanabile, citibile, și astfel rezultă că și semnul fiarei din omul care îl va primi va fi tot de tip scanabil. Ca sa fie scanabil, el trebuie să fie de forma unui cod de bare, iar în articol se spune clar că se va marca în omul respectiv “un tatuaj invizibil și indelibil (care nu poate fi șters)”.

Iată cum se poate concluziona că această marcare cu tatuaj invizibil pentru a cumpăra sau vinde este tehnica de trimitere a oamenilor în iad!

mesaj diavol biometrie

De-asemenea, din secțiunea Abstract a patentului diabolic de mai sus aflăm următoarele:

Un cod de bare este tatuat pe individ. Înainte ca tranzacția să se finalizeze, tatuajul este scanat cu un scanner. Caracteristicile acestui tatuaj sunt verificate (comparate) cu cele existente deja în baza de date computerizată, pentru a se verifica identitatea cumpăratorului. Odata verificată, vânzătorul poate finaliza tranzacția.”

Din acest pasaj reiese că marcarea cu tatuaj invizibil, cât și verificarea acestuia se fac simultan, aproape instantaneu.

*Marcarea de acest tip are loc instantaneu. (în mai puțin de o secundă). Exact ca la scanarea unui produs achiziționat în supermarket.

În continuare, patentul nu se ferește să spună că “este destinat identificării persoanei” – de unde reiese că odată primit, nu-l mai poți scoate, devine al tău, devine personal, te vei identifica cu el, și el cu tine.

Iată semnificația semnului fiarei, conform unor părinți aghioriți:

Eu sunt al tău. -Da, tu ești al meu. Te urmez de bună voie, iar nu cu forța. Și eu din voia ta te primesc pe tine, iar nu cu forța”. (Cartea “Stareții – despre vremurile din urmă”, pagina 367, 2007).

În continuare, textul de mai sus spune că: “Rețelele computerizate deținute de către instituțiile financiare au creat deja puncte pentru asemenea tranzacții în moduri neprevăzute (inimaginabile)”.

În mod clar, aici inventatorul face referire la bănci, căci în cadrul acestora omul semnează primirea unui act biometric cum ar fi cardul de debit sau de credit, de tip contactless sau nu.

Mai departe vine admiterea din partea sistemului că acest tip de marcare este unul pe viață: “Au mai existat metode de identificare permanentă a indivizilor”, de unde reiese că această tatuare invizibilă din partea computerelor instituțiilor financiare este pentru totdeauna.

Apoi se povestește cum această “invenție” ar putea să fie asemănată cu o gravare (incizare), dar în același timp ne spun ei că “să stăm liniștiți, nu ar putea ei, din motive de conștiință, să folosească așa ceva în alte scopuri, ci doar pentru identificarea umană pentru tranzacțiile cu bani electronici”. Problema noastră, a creștinilor, nu este dată de scopul în care ne sunt prelucrate datele personale, ci în faptul că, Doamne ferește, am putea primi în noi semnul diavolului! Știm cu toții că orice cod de bare are în el inscripționat semnul 666, care este semnul satanei. Păi dacă acest semn este inoculat în om pentru totdeauna, cum să mai aibe omul respectiv nădejdea mântuirii propriului suflet, după ce va muri trupește?

Oare nu știm ce ne spune Fiul lui Dumnezeu? Spune că “nimic spurcat (necurat) nu va intra în Împărăția Tatălui Meu!”, deci nici omul care va avea în corpul său semnul diavolului nu va ajunge în Rai!

Apoi se spune că “respectivul cod de bare tatuat (gravat) în om este unic, și că cerneala folosită la tatuare este invizibilă“.

Tehnica de folosire a unei asemenea proceduri se numește STEGANOGARFIE. Iată cum este definită această știință:

“Cuvântul Steganografie (steganography) (a nu se confunda cu stenografie) vine din limba greacă unde steganos înseamnă ascuns și graph înseamnă scris. Am putea spune că steganografia este știința sau arta de a scrie mesaje ascunse astfel încât existența lor să fie cunoscută numai de destinatar și expeditor.

Sursa: Steganografie definiție

“Acest tatuaj este preferabil a fi plasat pe antebrațul individului” – spune în continuare inventatorul. Iar aici, evident că avem de-a face cu încă o “coincidență” legată de locul unde ne spune Cartea Apocalipsei că va fi plasat semnul numărului fiarei.

Ca un fapt divers, în China, creștinii nu au Biblie care să conțină Cartea Apocalipsei. Oare de ce? Tocmai ca să nu se sesizeze și să refuze semnul satanic!

Luați aminte, dragi români, căci acest cuvânt nu este doar alarmant, ci este destinat a vă deschide conștiințele, și măcar pe ultima sută de metri să ne ferim de cursa vrăjmașului din adâncuri, refuzând documentele biometrice!

Părintele Paisie Aghioritul spunea “Important este să nu fie luat semnul fiarei!”, adică spunea cu alte cuvinte, că alte neputințe (greșeli) mai pot fi reversibile, adică pocăibile, însă cel care primește semnul diavolului în corpul său, nu se mai poate pocăi și este destinat pierzării veșnice.

Justificarea sistemului vis-a-vis de implementarea acestor tatuaje invizibile este dată de faptul că cardul poate fi clonat și /sau furat, iar tatuajul respectiv nu poate fi furat.

Cerneala folosită se numește Invisible Skin Marking Ink (cerneală invizibilă pe piele de marcare (gravare).

Tatuajul poate avea orice formă și mărime”, așa se spune în patent, iar “cine are un asemenea tatuaj nu va mai fi nevoie de nicio altă identificare”. Din această afirmație reiese fără doar și poate că avem de-a face cu semnul satanei, pentru că este de ultimă generație acest tatuaj, de vreme ce nu are nevoie de nimic în plus, căci va îngloba totul odată cu datele financiare ale individului, documente, certificate, adresă, stare de sănătate; practic, în acest tatuaj va fi înglobat tot dosarul omului respectiv.

În continuare se spune că “această tehnică de marcare este posibilă și prin intermediul tatuajelor vizibile ochiului uman”.

Pentru a putea fi scanat un asemenea tatuaj invizibil este nevoie de scanner cu ultraviolete”.

Acest tatuaj poate fi folosit în tranzacții de îndată ce a fost primit”.

Concluziile inventatorului, pe scurt:

Metoda aceasta facilitează tranzacțiile prin următorii pași: –arătând identitatea cumpărătorului; –aplicând cumpărătorului cerneala invizibilă pe mână formând un tatuaj; și –conectând prin scanare datele de pe tatuajul cumpărătorului cu baza de date existentă”.

De-a lungul ultimilor 10 ani, avem de-a face cu 3 tipologii de simbioză între om și înalta tehnologie:

-prima a fost HOLDABLES – adică deținerea de dispozitive tehnice;

-a doua generație a fost WEARABLES – adică purtarea de device-uri hi-tech (ear-plugs, smart-watch, hands-free, smart bracelet, șamd), iar

-a treia și ultima categorie este IMPLANTABLES – adică dispozitive implantabile, gravabile, tatuabile, și care odată primite nu mai sunt reversibile, identificându-se cu persoana respectivă pentru totdeauna! Injecția cu cip subcutanat, tatuajul electronic, marcarea izotopică, marcarea de mai sus sub toate formele ei, șamd).

Cine crede că războiul contra diavolului și a vicleșugurilor sale este ceva simplu, se înșeală amarnic. Acesta nu va veni niciodată la om să îl întrebe: “Iei semnul fiarei ca să te duci în iad?”, ci întotdeauna va veni cu o justificare gen, binele comun, avansul tehnologic, norme europene, etc.

tyrants.jpg

Ce ne spune sfântul Paisie atunci când este întrebat referitor la semnul fiarei:

-“Părinte, atunci când vor veni aceste vremuri, oare ni se va pune cu forța pecetea diavolului?”, iar părintele răspunde:

-“Nu, nu vor pune cu forța, ci fiecare va merge să îl primească din proprie inițiativă. Vor fi europeni (adică cu bun simț aparent) cu noi, dar nimeni nu va putea să rămână în sistem fără să aibe semnul fiarei”.

Așadar, este o solicitare voluntară din partea omului atunci când semnul va fi plasat în el. Omul va dori să cumpere sau să vândă, și astfel se va considera că este de acord cu sistemul biometric respectiv. Cu toții știm ce este un card contactless, și știm cum poate fi scanabil, citibil de la distanță, iar în momentul în care semnăm că vrem să deținem un asemenea dispozitiv, sistemul poate lua de bună semnătura noastră pentru a ne implanta (grava) și pe noi (în corp), și așa cum cardul este scanabil, să fie scanabil și tatuajul respectiv. Ferească-ne Dumnezeu pe toți de asemenea cădere!

Pentru că ceea ce pregătesc și deja se implementează în lume este ceva premeditat de mulți ani de zile, înțelegem acum de ce presa favorizează mediatizarea tatuajului, și de ce sportivi, artiști, oameni celebri, promovează acest cult al tatuării – tocmai ca în mentalul colectiv să se inoculeze ideea că tatuajul este ceva normal, ceva de dorit, și ceva fără de care nu se poate trăi.

Și nu numai atât, dar și copiii foarte mici sunt obișnuiți cu acesta, de vreme ce la anumite bomboane au abțipild cu tatuaj temporar.

Ca un fapt divers, numele inventatorului acestei tehnici de marcare prin tatuaj invizibil este Thomas Heeter – are o similaritate cu termenul Heater (încălzitor), și dacă ne gândim ce îi așteaptă în veșnicie pe cei care primesc semnul fiarei:

Dacă se închină cineva fiarei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; și va fi chinuit în foc și în pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului. Și fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Și nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei și numelui ei și oricine primește semnul numelui ei!” Apocalipsa 14:9-11,

ne dăm seama că nimic nu este întâmplător.

Tot din materialul de mai sus reiese că din anul 2008, această invenție a fost dată în folosire unei societăți comerciale, și se poate presupune că după acest an 2008 a fost și implementată la un anumit nivel.

De asemenea, de ieri -12.06.2019 – această tehnică de aplicare la om a codului de bare prin cerneală invizibilă are statut lifetime (pe viață), după cum puteți observa din poza de mai jos.

poza de pus la sfarsit

Aici, puteți vedea un video realizat de către frații ruși despre marcarea izotopică:

documentar rus despre implantarea biometrică

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s