Articol șocant despre viitorul spiritual al Europei:

O declaraţie a unui cardinal catolic din anul 2018, a cărui traducere din limba engleză o puteţi citi mai jos, are efectul de a pune ȋn gardă liderii religioși și politici ai tuturor statelor europene cu privire la politica migraţionistă din următorii ani.

Iata ce isi doreste Vaticanul!!!

Link declaratie Cardinal

Traducere articol:
TITLU: Cardinal al Vaticanului: “Bisericile europene ar trebui să fie transformate în moschei”.

SUBTITLU: Un cardinal senior al Vaticanului a jurat să înlocuiască toate bisericile creștine cu moschei pentru a-i ajuta pe migranți să se simtă “mai bine primiți” în Europa.

CONȚINUT: “Din punct de vedere moral și fiind un om al credinței mi-aș dori să transform toate bisericile creștine în moschei dacă acest lucru ar fi folositor CAUZEI si ar salva viețile nefericiților bărbați și femei, pentru că Hristos nu a venit pe pământ să construiască biserici, ci pentru a ajuta oamenii, indiferent de rasă, religie sau naționalitate” – a spus luna aceasta fostul cardinal de Caserta – Rafaelle Nogaro.

“Și în loc să se întâmple aceasta, sunt politicieni care în discursul lor propagă ideea deportării, și cel mai rău aspect este că spun asta de pe funcții înalte și ținând metanii în mână, și luând astfel numele Domnului în deșert, ceea ce e un păcat” – a continuat cardinalul Nogaro.

Conform site-ului Breitbart.com, pe durata campaniei electorale care s-a încheiat cu alegerile din 4 Martie, Matteo Salvini – liderul partidului LEGA, în vârstă de 45 de ani, a ținut o metanie în mână, și a jurat cu mâna pe Evangheliile Creștine și pe Constituția italiană, în timp ce se adresa poporului din fața catedralei din Milano că:
“Jur să fiu loial poporului meu, 60 de milioane de italieni, jur să aplic Constituția cu onestitate și curaj”. De-asemenea, a zis că “voi respecta învățăturile evanghelice! Așadar, jurați și voi aici cu mine?”.

Cardinalul Nogaro este vârful de lance al unei mișcări care se opune Guvernului populist, ale cărui reforme se doresc a limita migrația ilegală care a luat proporții din 2014 încoace.
Pentru acest grup de prelați și preoți, Mateo Salvini – în ciuda faptului că este catolic – este întruchiparea a ce este mai rău din acest guvern, într-atât de rău încât un preot a mers foarte departe, numindu-l pe Salvini “antihrist”.

Aceasta mișcare (a lui Nogaro) în ciuda faptului că se bucură de sprijinul moral de la cel mai înalt nivel al papei Francisc, a creat o diviziune între credincioșii catolici și ierahie. Într-un sondaj recent de luna aceasta, Salvini a ieșit ca fiind cel mai de încredere politician al acestei națiuni predominant catolice.
migrapope.png
Când Salvini a blocat debarcarea vasului Aquarius plin de migranți africani, acești episcopi au fost printre cei care au protestat cel mai tare.

“E Iisus cel care vine pe vas, e Iisus acel bărbat sau copil care se îneacă, e Iisus cel care caută prin gunoaie pentru puțină mâncare” – a spus cardinalul de Sicilia – Francesco Montenegro într-o omilie, la scurt timp după această tentativă de debarcare.

Montenegro a acuzat eforturile de blocare a migrației în masă, și le-a pus pe seama nesimțirii și a indiferenței, și a spus ca “un anumit tip de Creștinism creează sărăcia (migranților în țările lor de origine), iar apoi nu îi mai vrea pe aceștia, pentru că sunt enervanți, și astfel îi lasă să moară”.

Cu cât ierarhia Catolică se poziționează în favoarea unei migrații necontrolate – chiar dacă nu există o bază sustenabilă în favoarea acesteia în doctrina catolică – cu atât mulțimea italienilor se organizează pentru a își recâștiga suveranitatea.

Comentariu admin:

Declarațiile prelaților papistași, în frunte cu cardinalul Nogaro, sunt fără de tăgadă un atentat la suveranitatea Italiei ca națiune, și un atentat împotriva religiei italienilor.

E clar că această mișcare europeană de îngurgitare în masă a migranților africani și din Orientul Mijlociu este un act premeditat în vederea  modificării constiinței culturale și tradiționale a popoarelor europene.
Adică oare nu e mai ușor să oprim războaiele în Orientul Mijlociu decât să îi primim în Europa pe acești migranți?
Sigur că e mai ușor, însă planul general e acela de a se crea un “om nou”, un “om al globalizării”, un om rupt de toate rădăcinile sale, de crezurile sale, de tradițiile sale, șamd. De ce credeți ca in vremea de acum e considerata calitate intr-un Curriculum Vitae sa zici ca esti “open-minded”?
Pt ca a fi open minded din punctul de vedere al procesului de globalizare se refera la a fi “deschis la minte” pt a primi toate gunoaiele informationale cosmetizate ca “valori”, gen acceptarea homosexualitatii si a miscarilor lgbt, a ecumenismului, a transgender-ului, a ciparii, samd.
Si pentru a se realiza mai usor acesta deculturalizare pan-europeana s-a recurs la metoda “Valurilor de migranti”.
Acest plan nu a fost conceput peste noapte, ci este premeditat de cel putin 100 de ani, iar marturie in cest sens este planul Contelui Kalergi din anul 1909 (de verificat anul) de metisare a europenilor.
Asadar, exista un plan de subminare a valorilor europene autentice, iar migratia necontrolata reprezinta doar o etapa in acest sens, si daca ne uitam cu atentie la declaratia lui Nogaro:
“… mi-aș dori să transform toate bisericile creștine în moschei dacă acest lucru ar fi folositor CAUZEI…”, se ridică întrebarea:
La ce cauză se referă acest impostor de cardinal?
Oare nu la cauza mai sus-menționată, aceea de subminare a valorilor europene?
Sigur că da, și de aici reiese că papismul este infiltrat de ani buni de agenți globaliști care au un plan bine definit!
Cum să îți trădezi propria țară de dragul migranților islamiști?
Cum de italienii îl mai tolerează pe acest cardinal, cum de mai tolereaza această ierahie și pe acest papă globalist?
Doar vedem cât de parazitată și blocată este Franța de către acești migranți!
Doar vedem cum arată Parisul, zici că e Addis Abeba! Zici că e Ouagaudougou centrul Parisului!

Muslims pray in the streets of Paris for the end of Ramadan.
Adică acest papă și lacheii lui în loc să se opună războaielor regionale, în loc să condamne atacurile NATO din Iugoslavia (1999), Irak (2003), Libia (2011) și întreaga operațiune denumită generic “Primăvara Arabă”, el de fapt ia parte la planul instaurării Noii Ordini Mondiale!
Dar nu, el nu condamnă așa ceva, pentru că eliminarea acestor lideri din Orientul Mijlociu și Africa de Nord precum Saddam Hussein și Muammar Ghadafi a adus haos în țările respective și a deschis practic porțile pentru migrația necontrolată către Europa.
Trebuie menționat ca în toate aceste invazii motivul intervenției a fost unul mincinos.
Și rămân înntrebările:
1) Cum de îl mai tolerează italienii pe acest Francisc?
2) Cum de alte țări creștin ortodoxe, cum e țara mea – România, îl primesc în vizită oficială, de stat, pe acest impostor?
Faptele sale le puteți vedea documentate în articolele precedente ale acestui blog.

Revenind la declarațiile lui Nogaro – acesta are agenda sa de îndeplinit, are de executat ordinele primite de la frații de lojă – acelea de a manipula mulțimile italienești și nu numai în vederea tolerării migrației necontrolate. Pentru că de fiecare dată când o măsură socială împotriva comunității locale a fost implementată, aceasta s-a putut realiza doar cu acordul tacit, complicitatea sau prin manipularea maselor.
Și aici apare rolul Vaticanului – să adoarmă masele!
Să spună “faceți milostenie!”, “aveți milă de bieții migranți care se îneacă pe vase, care caută prin gunoaie, șamd”. Însă ce nu spun ei este că e mult mai ușor să oprim războiul în Orientul Mijlociu, să reconstruim acele țări, și să stea fiecare acolo unde le-a fost rânduit.
Și să nu spună nimeni că Vaticanul nu se bagă în politică, și că, chipurile, nu poate să se implice în geopolitica războiului, căci de 100 de ani de când a fost înființat ccel mai mic stat de pe glob” în anul 1911 numai asta face – doar politică și o căutare oarbă a puterii pământești.
Relevantă în acest sens e declarația președintelui Putin despre papa Francisc pe care îl numește ca fiind “om care nu se închină Dumnezeului din Biblie”.
Dar pentru că satana are planul său de depopulare a planetei, și pentru că acest plan include 3 pași finali, printre care:
1) menținerea constantă a unui conflict regional în Orientul Mijlociu;
2) escaladarea acestui conflict la momentul potrivit (“la plinirea vremii” – cum ar zice în mod ipocrit o persoană care se arată a fi religioasă, gen cardinalii papistași) într-o conflagrație mondiala care sa ducă la eliminarea a peste 94% din populația globului;
3) instaurarea Noii Ordini Mondiale, și a Împărăției antihristului,
nimeni nu îndrăznește să spună că trebuie oprit conflictul sionisto-islamic odată pentru totdeauna.

O altă declarație șocantă din acest articol este a unui preot care îl numește pe Salvini ca fiind “antihrist”. Adică conform concepției bolnave a acestui popă dacă îți aperi țara împotriva invadatorilor externi (migranții) și împotriva trădătorilor interni (actuala ierarhie papistașă), cumva ești antihrist.
Dar îl întrebăm ceva pe acest netrebnic:
Daca Salvini e antihrist pentru că e patriot, papa Francisc pentru că a declarat public că vrea să modifice Biblia, că vrea să modifice rugăciunea “Tatăl nostru”, că vrea să boteze extratereștri, că vrea să beatifice episcopi femei, că a spus că nu e Rai și iad, acesta ce este?
Și această întrebare nu o adresez doar pentru acest popă, ci și pentru toți oamenii care se lasă manipulați de imaginea acestui escroc denumit mediatic “sfânt părinte”.

Un alt aspect care reiese din declarațiile lui Nogaro este că se dorește înlocuirea creștinismului în Europa cu islamismul. Adică nu e de ajuns că papișmul a umplut Europa și lumea întreagă de erezie, mai vor sa o umple și de satanismul și fanatismul islamismului – religie in cadrul căreia e justificat să îi ucizi pe “infideli”, adică să îi ucizi pe cei care nu sunt islamizați.

Luați acest articol cu titlu de inventar ca și informare pentru frații mei români care se vor duce în întâmpinarea “suveranului pontif“.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s