Dȃrele morţii – Chemtrails!

Ȋn ultimii 20 de ani a existat la nivel mondial o dezbatere tot mai accentuată legată de procesul de poluare pe care umanitatea ȋl desfășoară ȋn mod sistematic asupra acestui pămȃnt, și ȋn mai toate sferele de activitate industrială s-a ȋncercat și ȋncă se mai ȋncearcă diminuarea către 0 (zero) a poluării mediului ȋnconjurător! Și o să dau doar 2 exemple de activităţi economice industriale care au fost modificate și reglementate mai puternic DATORITĂ PROTESTELOR a numeroase organizaţii internaţionale privind gradul de poluare pe care ȋl lasă ȋn urma lor:

*exploatarea aurului nu se mai face pe bază de cianuri – care distrug iremediabil acel mediu exploatat – ci pe bază de tiosulfat de sodiu (metodă nepoluantă, dar mai scumpă);

*normele de poluare ȋn materie de oxizi de azot (NOx) ale autovehiculelor nu mai sunt prezentate doar in condiţii de laborator datorită scandalului Volkswagen din anul 2015, cȃnd peste 11 milioane de mașini au avut motoarele Diesel TDI programate ȋn mod fraudulos.

Există un singur aspect legat de poluarea planetară ȋn funcţie de care indiferent cine, cum și cȃt de tare protestează nu se iau niciodată măsuri ȋn acest sens!

Cu alte cuvinte, acest tip de poluare este INFAILIBIL – de neatins!

Iar crima ȋmpotriva umanităţii, poluarea la care mă refer ȋn mod concret poartă numele de CHEMTRAILS (dȃre chimice).

prima poza

Indiferent de ţara ȋn care ne aflăm, indiferent de zona rurală sau urbană ȋn care ne ducem zilele, vedem adesea cel puţin cȃteva dȃre chimice de culoare albă care rămȃn ȋn urma avioanelor comerciale ce străbat văzduhul. Ȋn rȃndurile următoare veţi afla:

care este componenţa chimică a acestor urme de avion;

ce grupare ocultă internaţională se află ȋn spatele acestei poluări a văzduhului;

cu ce scop se face această poluare;

ce implicaţii de natură spirituală rezultă din intoxicarea cu premeditare a aerului Terrei; și nu numai.

La ȋnceputul articolului nu a fost o coincidenţă să numesc acest tip de poluare ca fiind “infailibil” – (de neblocat, de nestopat, etc) făcȃnd aluzie directă la statutul de “fără de greșeală = infailibil” al papei Romei, statut pe care media centrală mondială se chinuie să i-l atribuie atunci cȃnd ȋl numește “sfȃnt părinte”, “suveran pontif”, șamd.

Problema reală legată de chemtrails nu este niciodată abordată ȋn media centrală, iar dacă vreodată se face referire la aceste “dȃre ale morţii” – aceasta se face ȋntr-un mod tangenţial sau cu părtinire, chipurilear fi ceva normal să existe aceste urme toxice pe cer”.

Această asociere ȋntre Chemtrails și societatea ocultă a Vaticanului nu este ȋntȃmplătoare dacă ne raportăm la următorul aspect:

-ȋn anul 1985 statul Vatican a emis moneda de 100 de lire italienești – monedă a cărei poză o găsiţi mai jos ȋn care se disting foarte bine 2 elemente: avion și dȃrele chimice pe care le lasă ȋn urma sa.

moneda vaticanus

-și daca ne raportăm la informaţia dată de fostul Cavaler de Malta – Avro Manhattan – ȋn cartea sa “Holocaustul Vaticanului” scrisă ȋn anul 1986, ȋn care spune  – citez – “iezuiţii sunt patronii mega-corporaţiei Boeing” – iar despre Boeing știm că este firma constructoare a fuselajelor și componentelor majorităţii avioanelor comerciale, iar despre autorul Avro M. știm că este un insider din cadrul structurilor oculte internationale – astfel că, ȋn urma acestor 2 informaţii, putem afirma că Vaticanul este promotorul Chemtrails la nivel planetar, pentru că nimeni nu emite o monedă – care profeţea practic la acel moment ceea ce va urma – fără să aibă un rol implicit ȋn acest proces de intoxicare a văzduhului.

Și ca să se conecteze și mai ușor “puncteleVatican – Chemtrails – Ordinul iezuit – vă invit să facem următoarea analogie:

camerele de gazare peste noi - nemtii

Mesaj limba romȃnă: “Dacă Oculta nu a putut pe vremea lui Hitler să ne bage pe toţi ȋn camera de gazare, a adus camera de gazare peste noi”.

Adică mesajul de mai sus, care este anonim și care reprezintă o observaţie foarte perspicace – aceea că prin aceste Chemtrails suntem cu toţii gazaţi – reprezintă de fapt starea ȋn care se află planeta Pămȃnt – TOȚI OAMENII TERREI SUNT GAZAȚI PRIN INTERMEDIUL DÂRELOR DE AVION!

Și revenind la Hitler! Știm cu toţii că acesta a gazat o bună parte din comunitatea evreiască din Germania ȋn anii 1930 -1940, ȋnsă puţini dintre noi știu cine s-a aflat ȋn spatele lui, cine l-a ȋndoctrinat ȋn arta urii, propulsat și mandatat să facă una dintre cele mai mari crime ȋmpotriva umanităţii – Holocaustul!

hitler s pope

Citiţi o declaraţie de-a lui Hitler!

hitler si iezuitii.PNG

Traducerea – Hitler: “am ȋnvăţat aproape totul de la Ordinul iezuit. Pȃnă acum, nu a fost nimic mai impozant pe acest pămȃnt decȃt ierarhia organizaţională a bisericii catolice. O bună parte din acest tip de structură am importat-o ȋn propriul meu partid”.

Și vă veţi da seama pe cine admira el – pe iezuiţi!

Uitaţi-vă la sintagma “Soluţia finală” propusă de naziști bieţilor oameni uciși prin gazare ȋn Holocaust, și priviţi și actuala “Soluţie finală” – Chemtrails – a Vaticanului:

papa - solutia finala

Dacă și pe vremea lui Hitler și acum avem de-a face cu o gazare ȋmpotriva umanităţii – la nivel mai mic sau mai mare – iată că de fiecare dată avem de-a face cu același “jucător din umbră” – Vaticanul!

dumnezeu si hitler

Un alt lucru interesant despre aceste chemtrails este dat de metalele radioactive (grele) din componenţa sa, dintre care 2 se disting ȋntr-o pondere mai mare: Bariu și Aluminiu. Aceste elemente chimice sunt prescurtate ȋn Tabelul Periodic ca fiind Ba și Al, iar alăturate formează Ba+Al = Baal (numele diavolului).

Ba Al chemtrails

E de notorietate ca dumnezeul Vaticanului este diavolul (Baal, Lucifer, șamd) de vreme ce la slujba de ȋntronizare a papei Francisc ȋn basilica din Roma s-a cȃntat “isus e fiul lui Lucifer”, ȋnsă să ne gazeze la propriu pe toţi și nimeni să nu se auto-sesizeze – fie că vorbim de S.U.A, Rusia, China, ș.a – și să oprească acest genocid ȋmpotriva umanităţii – pentru mine cel puţin, demonstrează fără urmă de tăgadă că Vaticanul conduce din umbră această lume ȋn care trăim!

*am scris “isus” cu un singur “i”, si nu cu 2 de “i” asa cum ar fi normal din punct de vedere ortodox, tocmai pentru ca blasfemia papistasilor e prea mare pentru a reproduce hula lor ad literam! si asa am procedat pe intreg parcursul articolului, ori de cate ori aratam o blasfemie de-a Romei!

Și acum să detaliem cele 10 scopuri pentru care sataniștii ce conduc din punct de vedere arhitectural lumea fac această șpreiere mondială:

DECALOGUL CHEMTRAILS

A) metalele grele din componenţa Chemtrails – ȋn special Aluminiul – duc la debilizarea lentă a populaţiei globului. Așadar, PRIMUL SCOP al dȃrelor chimice este DEBILIZAREA OAMENILOR.

B) ȋn cadrul slujbelor creștin – ortodoxe preotul se roagă “pentru buna ȋntocmire a văzduhului”, adică se cere lui Dumnezeu ca văzduhul să se ȋntocmească conform legilor divine, astfel ȋncȃt să nu avem parte de extreme: nici de ger cumplit, nici de secetă, nici de necontenire a ploilor, și asa mai departe;

Ȋnsă ce ȋși doresc sataniștii prin aceste șpreieri care conţin simbolul demonului Baal?

Vor să se umple și văzduhul de duhul antihristic; vor “o rea ȋntocmire a văzduhului”. Deci, AL DOILEA SCOP este PERVERTIREA (ȋntinarea) MEDIULUI ȊNCOJURĂTOR!

C) dacă s-a ajuns să se ȋncerce pȃngărirea pȃnă și a văzduhului cu numele spurcat al diavolului Baal, se subȋnţelege că mediul terestru și produsele destinate vȃnzării și cumpărării sunt deja ștanţate de “emblema diavolului” – iar acest lucru este deja vizibil pentru oricine studiază codurile de bare pe pe orice produs, coduri care conţin secvenţa diabolică – 666 – numărul diavolului din Apocalipsă.

Și acum urmează să detaliez al – 3-lea scop al Chemtrails – aceste dȃre nanometrice reprezintă prima componentă a SEMNULUI FIAREI din cartea Apocalipsei, semn ce se dorește de către sataniști aplicat tuturor oamenilor (să nu fie!).

prima parte a semnului fiarei

Și cum se ȋntȃmplă aceasta? Ne explică foarte bine părintele Elpidie din Rhodos: “prima parte a semnului va fi inoculată prin nanoparticule ȋn mod involuntar omului și va acţiona ca un echipament spion, urmȃnd ca mai apoi să se conecteze cu cipul propriu zis” – cip după care nu va mai fi nicio șansă de mȃntuire pentru omul care l-a primit.

pr elpidie - cipuri nanometrice

Trebuie menţionat că aceste dȃre odată intrate ȋn organism (inhalate ȋn mod involuntar) – ele se auto-multiplică și ajung ȋn fiecare celulă a ADN-ului uman; adică sunt auto-replicante. Sursa (“Ultimate Computing – Biomolecular Consciusness and NanoTechnology” – R. Hameroff, Arizona, USA, 1987, pag. 215, Elsevier Science).

Așadar, AL TREILEA SCOP AL ȘPREIERII ESTE DEMONIZAREA OAMENILOR!

D) Al 4-LEA SCOP ESTE DAT DE CONTROLUL CLIMATOLOGIC al vremii prin utilizarea tehnologiei HAARP – tehnologie ale cărei aplicaţii, multe dintre ele, rămȃn ȋncă necunoscute publicului larg!

HAARP – arma climatologica

E) Unul dintre planurile oculţilor de a-i face pe oameni să-l accepte pe antihrist ca ȋmpărat al lumii este acela de a simula o apariţie divină a lui isus pe Cer prin intermediul unor holograme gigant, și ȋn acest sens au nevoie de impregnarea văzduhului cȃt mai densă cu putinţă cu nano-materiale ȋn vederea proiectării imaginii lui isus! Edificator ȋn acest sens este materialul din link-ul de mai jos.

Manipularea prin Tehnologie

Așadar, al CINCILEA SCOP ESTE PREGĂTIREA VĂZDUHULUI PENTRU O PROIECȚIE FALSĂ A LUI MESIA!

F) Se știe că aceste metale grele ingerate duc la scăderea imunităţii generale a oamenilor, astfel ȋncȃt ȋn cazul unei viitoare pandemii, vaccinurile să fie folosite ca “arme biologice” de reducere a populaţiei globului.

slabirea imunitatii inainte de pandemie minutul 20.

Practic ce fac acești sataniști cu aceste dȃre? Reduc imunitatea oamenilor ȋn faţa virușilor, și apoi tot ei vin cu “soluţia salvatoare” – vaccinurile depopulante – și mai grav, vaccinurile prin care se implanteaza oamenilor cipul antihristic, pecetea diavolului cu 666.

Deci, AL SAȘELEA SCOP AL ȘPREIERII DIN AVIOANE ESTE ȊMBOLNĂVIREA OAMENILOR ȘI REDUCEREA POPULAȚIEI GLOBALE.

G) Pe lȃngă Bariu și Aluminu, aceste pulberi șpreiate din avion, conţin și următoarele metale grele: Crom, Plumb, Nichel, Arseniu și Cadmiu.

Așadar, al ȘAPTELEA SCOP AL CHEMTRAILS ESTE DISTRUGEREA SOLULUI ȘI A AGRICULTURII TRADIȚIONALE, deoarece ţăranii non – industriali vor fi fi obligaţi să cumpere și să șpreieze peste propriile culturi cu produsele  marilor producători din industria chimică! Astfel se crează o dependenţă de sistemul globalist! Și dacă cineva nu crede că există o cȃrdășie (complicitate) ȋntre producătorii farmaceutici și cei din industria chimică, citiţi mai jos declaraţia unui primar din Belgia!

H) Fostul primar Peter Vereecke din orașul Evergrem – Belgia, descrie aceste chemtrails ca fiind o “industrie a morţii”, ȋntr-un interviu din 2009. http://chellow.blogspot.com/2009/-7/former-mayor-crusade-against-white.html

“…Chemtrails sunt nori de chimicale și germeni cauzatori de boli care intenţionat sunt ȋmprăștiaţi peste noi pentru a ne ȋmbolnăvi și a ne manipula comportamentul.

Opinia mea este următoarea: toate procesele globale implică bani, putere și control. Creierele din spatele chemtrails se află la vȃrful industriilor farmaceutice și chimice. Acum 100 de ani, de exemplu, 1% din oameni aveau cancer. Astăzi a ajuns să aibă cancer 1 din 3 oameni (33%). Acest fapt este foarte convenabil pentru unii. Industria curativă a cancerului este o afacere de miliarde de dolari. La fel ca și tratamentul atȃtor boli “șpreiate din avioane” ȋn ultimii 10-15 ani: Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, astm, diabet, alergii,…niciodată nu am fost atȃt de bolnavi ca și acum. Psihicul nostru, sănătatea emoţională și intelectală sunt sistematic subminate. Cum explicaţi asta?

Priviţi. Cu certitudine ei joacă un rol ȋn asta pentru că avioanele care ȋmprăștie substanţe sunt folosite mult mai intensiv ȋn ultimii cȃţiva ani. Puteţi observa fenomenul ȋn ţara noastră (Belgia) cel puţin 10 zile pe lună. De ce nu vedeţi aceste Chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizarea chimicalelor asupra acestor zone menţionate ar fi o acţiune lipsită de sens atȃta timp cȃt acolo nu trăiesc oameni. Ȋntregul nostru mediu este infestat chimic: mȃncarea, sistemul de sănătate, totul este bazat pe chimie.

Nimeni nu face nimic…

Pentru că procesul nostru de gȃndire este condiţionat. Priviţi ochii oamenilor de pe stradă, sunt sedaţi și se plimbă ca niște zombi. Priviri plictisite, lipsite de “bucurie de viaţă” și fără o perspectivă a vieţii. De aici ȋncepe cruciada mea: oameni treziţi-vă, deschideţi-vă ochii, actionaţi, ȋnainte să fie prea tȃrziu!

Așadar, AL OPTULEA SCOP AL ȘPREIERII DE SUBSTANȚE CHIMICE ESTE TRANSFORMAREA OAMENILOR ȊN PACIENȚI AI INDUSTRIEI FARMACEUTICE!

I) Odată ingerate aceste substanţe chimice ȋn organismul uman, chiar de la vȃrste fragede, chiar din timpul sarcinii mamelor, acestea nu numai că ȋmbolnăvesc și elimină din populaţia globului, ȋnsă sunt ticluite ȋn asemenea manieră ȋncȃt modifică și ADN-ul uman, astfel ȋncȃt “creaţia lui Dumnezeu – omul” să fie ȋn așa fel modificat (schimonosit) ȋncȃt să ajungă de nerecunoscut. Vedem azi mișcările LGBT, bărbaţi care rămȃn “ȋnsărcinaţi”, schimbarea sexului, și alte asemenea grozăvii diabolice care au loc tocmai pentru că ADN-ul unora dintre cei care ȋmbrăţișează “minunata lume nouă” a globalizării este modificat iremediabil.

Așadar, AL NOUĂLEA SCOP AL ȘPREIERII ESTE MODIFICAREA ADN-ului OAMENILOR ȊN SENS NEGATIV ȘI APROPIEREA UMANITĂȚII DE TRANSUMANISM – VISUL GROTESC AL SATANIȘTILOR.

J) Odată cu această șpreiere nu sunt vătamaţi doar oamenii și doar agricultura și solul, ci este distrus și metabolismul animalelor și păsărilor! Cu toţii am văzut că cel puţin odată pe an, animalele și păsările din gospodăriile simple, non-industriale, se ȋmbolnăvesc și mor dacă nu sunt “tratate” cu vaccinuri produse tot de către giganţii farmaceutici. Altfel spus, pe lȃngă eliminarea propriu-zisă a ȋntregului eco-sistem om – natură – animal – pasăre, etc, se urmărește și crearea unei dependenţe faţa de substanţele “salvatoare” ale elitei satanice din vȃrful piramidei de putere a lumii!

Așadar, AL ZECELEA SCOP AL ȘPREIERII ESTE DISTRUGEREA GOSPODĂRIILOR AUTO-SUSTENABILE ȘI PRODUCĂTOARE DE HRANĂ BIO!

Și dacă există reticenţe vis-a-vis de ce am scris pȃnă acum, vin și alte dovezi ȋn pozele de mai jos, și anume – ACESTE DÂRE NU REPREZINTĂ CEVA NATURAL ȊN PROCESUL DE ZBOR AL UNUI AVION, ci sunt date ȋn mod intenţionat! Li se impune piloţilor de avion să facă acest lucru!

dov 1

dov 2

dov 3

dov 4

Iată și echipamentul de “specialitate” ȋn cazul avioanelor care șpreiază!

dov 5

dov 6

dov 7

dov 8

Și pentru că nicio conspiraţie globală nu poate avea loc fără “binecuvȃntarea” C.I.A., priviţi și firma “de casă” – Evergreen – responsabilă cu șpreierea ȋn această poză de mai jos!

dov 9

dov 10

dov 11

dov 12

 

IMG_20190226_194014_1

Și de vreme ce nicio figură publică, sau nicio autoritate statală nu a luat măsuri ȋn acest sens – de a opri șpreierea globală – vă daţi seama și singuri de magnitudinea și implicaţiile acestei conspiraţii!

Cine are minte, să ȋnţeleagă!

 

 

2 Comments

    1. Cu placere! Desi e o situatie mai mult decat tragica, plus ca deja am fost intrebat “si noi ce sa facem?”. nu am stiut ce sa raspund decat “in prima faza respingeti ecumenismul, si apoi sa nu cumva sa luati parte la vizita papei”…

      Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s